Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

özledim seni fıstık...

Bende seni özledim. Şeniz
Raporlu olmasan kızımın ultrason görüntüsünü atacaktım senin doktorlara sor diye. Onlarda kız diyecekmi diye? ama yoktun. Artık 1 hafta daha sabredip % 10 luk ihtimalide doktorcumdan öğrencem. Bu arada Nilşah isminden vazgeçtim. Kime söylesem anlamıyor Dilşad mı, Dilşanmı diyorlar. O yüzden vazgeçtim. Şimdide isim arayışındayım. Fikirleriniz varsa buyrunuz. hihoyyyt

ben evi temizlemek üzere aranızdan bi müddet ayrılıyorummmm.. canlarrrr..... hiçbirşey bizden önemli değil bakın benim hala kırmızılar gelmedi hamilede değilim..... moralimi de bozmuyorummmm ammannnnnnnnnn salla gitttttsinnn satmışım anasını dünyannııııınnnnnn.......... 40 gün oldduuuu....

canım polis okuluna giderken yapılmış zaten ben de geçen yıl şubat ve nisan da hamiş kalmıştım şimdi de razı oldu bıdı bıdı bir konuşmaya başladım bir duygu sömürüsü yaptım ki sormayın susayım diye kabul etmek zorunda kaldı kaydirigubbakcemile3

aferin ona gerçekten çok bsit bi muayenesi var ameliyatıda çok basit eşim ertesi gün kalkıp yürümüştü

crawford canım bende herşey bildiğin üzere aynı bi türlü hamile kalmaya cesaret edemiyorum bu arada sivasa kadın doğumcu genetikci kalmadı gitmediğim hepsibaşka bişi söyledi bii romatizma düşük nedeni diğeri hiç alakaı yok dedi ama uygulanacak tedavi her şekilde aynı

mut sevgim seni burda gördüğüme çok sevindim sen iğneylede düşük yapmıştın değilmi sonra nası bi tedavi uygulandı anlatabilirmisin

Ya cesaretini topla lüfen. Güçlü ol. Bak Büşrada korkuyordu şimdi aslanlar gibi çıktı yola. Sende lütfen kendini toparla. İlla kötü şey yaşadık, bidaha yaşayacaz diye bişe yok. Korkular her zaman var ama önemli olan o korkuyu yenmek. Bende bak 4. ayıma geldim korkmadımmı korktum. Halada bir ağrı girse kasığıma hemen acaba oluyorum. Ama napalım başka türlüde korksan da korkmasanda cesaret etmeyince ne yaşayacağını önceden kestiremezsin. Biz sana ışık olalım. Bizim gibi sende korksanda bebeği düşün,güzel hayaller kur kafanda o zaman kolaylaşır işin. Tamam mı canım. Sende gel katıl bize hamileler kervanına. hihoyyyt

muco canım merheba nasılsın yazını okuyunca aklıma geldi cumhuriyet üniversitesinde kadın doğumda bi doçent doktor figen hanım vardı ben tam buldum tayinimiz buraya çıktı araştırmıştım o doktoru çok iyiydi alanında eğer hala ordaysa ona gitmeni tavsiye ederim gerçi randevu almak onunla görüşmek zor ama bence mutlaka git ona belki derdinin dermanı olur bana nasip olmadı gitmek kendine iyi bak canım

ravza meraba canım ben cumhuriyet üniversitesindeki bütün doçentlere gittim nerdeyse figen hanımı hiç duymadım

kadının fendi erkeği yendi..... yupppppiiiiii..... :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ben cesaret ettim de nolduuuu haa haaa.... bak becerip adet te olamıyorum hamiş de ... kısss kendime çok gülüyorum.... ikisini de beceremedimmmmm.... lülülülülülü

Son düzenleme:
muco 2006 yılında biz sivastaydık o zaman bulmuştum kadın doğumda doçentti hatta iğne dozumu o ayarladı sadece bi sefer gittim daha sonrası nasip olmadı kendi sivaslıydı ama bilmiyorum onunda tayinimi çıktı acaba ben onu daha önce bulsaydım onunla şansımı bi sefer denerdim alanında iyiydi demekki oda gitmiş yalnız canım şimdi eşim uyardı beni -- figen hanım hastaya bakmıyormuş biz araya bi tanıdık sokmuştuk ondan bizimle görüştü --dedi canım sen bi araştır görüşebilirsen cidden çok yardımı olur

yarım kalan temizliğe devammmm........ görüşürüzzz bıhtılı gacılarrrrr........zemuszemus kaydirigubbakcemile2 bayanssulusmile

büşracım iyiyim canım bende cesaretimi toplamaya çalışıyorum bi toplasam bende kampa girecem amaeyvahedigeldismilesempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…