özledim seni fıstık...
ah be gülüm bilmezmisin erkeklerin inadını biz hemen herşeye çabucak alışıyoruz ama onlarlmaz:alsanaalsanasmile klava:
Bende seni özledim. Şeniz
Raporlu olmasan kızımın ultrason görüntüsünü atacaktım senin doktorlara sor diye. Onlarda kız diyecekmi diye? ama yoktun. Artık 1 hafta daha sabredip % 10 luk ihtimalide doktorcumdan öğrencem. Bu arada Nilşah isminden vazgeçtim. Kime söylesem anlamıyor Dilşad mı, Dilşanmı diyorlar. O yüzden vazgeçtim. Şimdide isim arayışındayım. Fikirleriniz varsa buyrunuz. hihoyyyt
canım ısrarcı olma . bu ay dene olmazsa hiç üstüne düşme paşa paşa gidip muayene olacaktır.. çok basit bi muayenesi var. ve ameliyatıda çooookkk basitt.. yani bizim yaşadıklarımızın yanında öyle basit ki... ve kısırlık sebebinin nerdeyse %40 ı varikoselden kaynaklanıyor... eşine sorsana polis okuluna girerken bu muayene yapılmadı mı şimdi niye gitmiyosun diye...
özledim seni fıstık...
crawford canım bende herşey bildiğin üzere aynı bi türlü hamile kalmaya cesaret edemiyorum bu arada sivasa kadın doğumcu genetikci kalmadı gitmediğim hepsibaşka bişi söyledi bii romatizma düşük nedeni diğeri hiç alakaı yok dedi ama uygulanacak tedavi her şekilde aynı
crawford canım bende herşey bildiğin üzere aynı bi türlü hamile kalmaya cesaret edemiyorum bu arada sivasa kadın doğumcu genetikci kalmadı gitmediğim hepsibaşka bişi söyledi bii romatizma düşük nedeni diğeri hiç alakaı yok dedi ama uygulanacak tedavi her şekilde aynı
selam kızlar büşra feryat nasılsınız
canım polis okuluna giderken yapılmış zaten ben de geçen yıl şubat ve nisan da hamiş kalmıştım şimdi de razı oldu bıdı bıdı bir konuşmaya başladım bir duygu sömürüsü yaptım ki sormayın susayım diye kabul etmek zorunda kaldı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?