Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

korunmadıysan tabiki hamile olma ihtimalin var ama bence biraz daha bekleyip test yapman .... bu arada kaç kez düşük yaptın

ilk denememde hamile kaldım ilk düşüğümdü tüm kan testlerinide yaptırdım düşükten sonra hepsi normal çıktı inşallah hamileyimdir peki ne zaman test yapayım

ilk denememde hamile kaldım ilk düşüğümdü tüm kan testlerinide yaptırdım düşükten sonra hepsi normal çıktı inşallah hamileyimdir peki ne zaman test yapayım

inşallah istediğin gibidir.... testi kan da baktıracaksan ayın 18 i gibi yaptırabilirsin... kan testleri yapıldı demişsin ne gibi testler yaptılar sana...

DÜn gece ne herıfı uyuttum nede kendım uyudum dıŞım zonkladı durdu akŞama kadar 3 hastane dolaŞtım halada kanal tedavısı yaptıramadım yarın tekrar gıdecem

Ravza sana bıŞey soracam canım bu cumhurıyet Ünıversıtesındekı doktor fıgen kÖseoĞlumu bırazaraŞtırma yaptımda yardımcı olursan sevınırım senın takıbını omu yapmıŞtı

Feryad sen ne alemdesın ÇalıŞmalara devammı eŞın doktora gıttımı bızımkı gecede bugÜn yıne kaldık gecelerın sessızlııyle baŞbaŞa

DÜn gece ne herİfİ uyuttum nede kendİm uyudum dİŞİm zonkladı durdu akŞama kadar 3 hastane dolaŞtım halada kanal tedavİsİ yaptıramadım yarın tekrar gİdecem

canımmm benimmm kıyamam sana geçmiş olsun tatlımmmmm bilirim diş ağrısınıııı....:1hug:

Feryad sen ne alemdesİn ÇalıŞmalara devammı eŞİn doktora gİttİmİ bİzİmkİ gecede bugÜn yİne kaldık gecelerİn sessİzlİİyle baŞbaŞa

yarın kısmetse aysude aracılığı ile bir doktorla görüşeceğiz inşallah bu arada herşeyde var bir hayır dişimin dolgusu düşüyo gidip onu yaptıracağım bende kaydirigubbakcemile3 amma çürük bizim nesil he alsanaalsanasmile neyse hakkımızda hayırlısı :umursamaz:

:roflol:tosbana baktıkça beni hatırla emi kaydirigubbakcemile3
ayyy sorma mutfağa gittikçe kombiye gözüm takıldı takıldı güldümmm vallaaa.... sen beni güldürdün allah da seni güldürsünn.... zemuszemus :sm_cool:

iki iyilikten biri de oldu değmeyin aysudenin keyfine kaydirigubbakcemile3
hahhh tamda o dediğin oldu iki iyilikten biri heyyt kimm tutar beni.... sositososito

hep böyle gül inşallah
kemal sunal bir şarkı söylüyordu ya ağlamak yooooooooooooooooooooklmaz: gülmek var lmaz:diye elimizden geldiğince nacizane gülcez işte kaydirigubbakcemile3

hep böyle gül inşallah
kemal sunal bir şarkı söylüyordu ya ağlamak yooooooooooooooooooooklmaz: gülmek var lmaz:diye elimizden geldiğince nacizane gülcez işte kaydirigubbakcemile3

beterin beteri varrr cancan... allah başka keder vermesin... var bundada bir hayırrr inşallah.... örrrrtttmmmennniimmmm tammmmmaaammmm hep gülerimmm....laelaelaelaelae naniknanik

beterin beteri varrr cancan... allah başka keder vermesin... var bundada bir hayırrr inşallah.... örrrrtttmmmennniimmmm tammmmmaaammmm hep gülerimmm....laelaelaelaelae naniknanik

tabiki canım benim beterin beteri var halimize şükretmeyi de öğretiyor hayat bize :) dimi tosbaaaaaam olumunekankayizsmile sen bulamazsan beni ara ben bulurum sana gülecek bişi opuyorumnanaktan

tabiki canım benim beterin beteri var halimize şükretmeyi de öğretiyor hayat bize :) dimi tosbaaaaaam olumunekankayizsmile sen bulamazsan beni ara ben bulurum sana gülecek bişi opuyorumnanaktan
tamam tosbaaa ararımm seni sen beni gıdıklarsın artıkınnn.... canımcım ben çıkıyorummm... karnım ağrımaya başladı biraz uzancammm çokkk öptümmm... yarın telefon bekliyorum senden.... a.s

merhaba arkadaşlar bundan 13 sene önce kan pıhtılaşmasından bebeğimi kaybettiğimde hiç bir doktor bundan öldü demedi.Bu kadar net biçimde bilinmiyordu bile şu an çok şanslıyız ki sebebi biliniyor ve tedavisi var ben 3 tane kaybettim 1 kızım yaşıyor iğne kullanmadım kızıma hamileyken ama allaha çok şükür yaşadı kızım kardeş istiyor bende artık sebebini biliyorum deyip bu ay tekrar denemeye karar verdik bakalım haftaya hamile kalıp kalmadığım belli olur ama ben aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum çok araştırdım sinan beksaç a git dediler ona gittim bana umut verdi ama gene de korkuyorum allah hepinizin beğenini kucağına versin sizlere her zaman duacıyım her gün girip okuyorum benim gibilerde varmış demekki diyorum..Sizler bana umut ,ışık oldunuz allah dualarınızı kabul etsin

tamam tosbaaa ararımm seni sen beni gıdıklarsın artıkınnn.... canımcım ben çıkıyorummm... karnım ağrımaya başladı biraz uzancammm çokkk öptümmm... yarın telefon bekliyorum senden.... a.s

çok geçmiş olsun canım ben sana eşimin tahlillerini meil attım doktorunla görüşünce iletiverirsin artıkın öptmopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın çok şükür ki tedavisiz biz kız çocuğu dünyaya getirebilmişsin şimdi tedavin de olur daha rahat hamilelik geçirirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…