Olabilir çünkü bu hastalık riskli ve yapacak bişey yok dedi alsanaalsanasmile
Adam her soruma böle cvp verdi zaten :mymeka:
çok geçmiş olsun canım ben sana eşimin tahlillerini meil attım doktorunla görüşünce iletiverirsin artıkın öptmopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın çok şükür ki tedavisiz biz kız çocuğu dünyaya getirebilmişsin şimdi tedavin de olur daha rahat hamilelik geçirirsin inşallah
inşallah istediğin gibidir.... testi kan da baktıracaksan ayın 18 i gibi yaptırabilirsin... kan testleri yapıldı demişsin ne gibi testler yaptılar sana...
hadi bakalım minnoşu görüceksin demek desene cinsiyeti haftaya kesinleşiyorBen demin P.tesine randevu aldım sabah 8.30 'a (kargalar uyanmadan) ya 9 olsa dedim kadında. Doktor sizi muayene edip hemen çıkacak dedi.Aman doktorumda ne hızlı adammış. Yani normalde doktorum saat 9'da devlette başlıyor ya muayeneye. İlk önce özeline geliyor orda beni muayene edip gidicekmiş.Napalım daha iyi erkenden kızımı görürüm. Hemde doktorun kafası dinlenmişken gitmek daha iyi. Çünkü ben akşam gidiyordum adamın kafası şişiyordur akşama kadar. 3 lü tarama içinde Salı yada Çarşamba Devlete giderim.İğnemde bitmiş olucak ya onuda yazdırırım.
hadi bakalım minnoşu görüceksin demek desene cinsiyeti haftaya kesinleşiyor
ya evet drların akşam pilleri bitmiş oluyor bazen acıyorum onlara bazende kafalarını kopartasım geliyor hattaa çekiçle ezmek falan istiyorum
ay ben daha toparlanamamışım demek içimden birazdan canavar çıkack
günaydın herkese opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ctesi kontrolümüz var teyzoşlar,,nasipse kızçemi(zeynebimi)görcemzemuszemus
dua edin bana herşey yolunda olsun..
bu arada dün ilk defa iğne saatimi 40 dk geçirdim:çok üzgünüm:buda bana işte alsanaalsanasmile
sonra tutuştum tabi..bebeğimin hareketler nasıl azaldı mı diye ama herşey normal şükür
birde sanki bulantılarım tekrar başlayacakmış gibi( sabahları kalkınca çıkarmıyorum ama hafif bir bulantı oluyo normal miki bu??
hepicunuzu öptüm byee
maaşallah sana yaaa nekadar hızlı geçti zamanHe kızzz minnoşun cinsiyeti netleşecek. Şurda kaç gün kalmış ay. eyvahedigeldismile
Sabahda bir arkadaşla konuştukda servisle gelirken.Nasıl gidiyor dedi. İyi dedim haftaya gidecem 3 lü teste dedim. O'da ooo maşallah 3'lüye kadar gelmişsin dedi,bitmiş sayılır 2 liyi yaptırdınmı dedi evet dedim. İkili önemli değilde 3 lü önemli dedi. Açıkladı bana sebebini. Ama unuttum tıbbi terimler kullandı ya. kaydirigubbakcemile3 (o da sağlık mezunu ama memur benim gibi.) Ben en son 31Martta gitmiştim. Şimdide 19 Nisanda gidicem. Doktorum bana 3 hafta sonra gel demişti.Ben iğnem bitecek diye gidiyorum. Gerçi hemen hemen de 3 hafta olmuş.
maaşallah sana yaaa nekadar hızlı geçti zaman
denden in dediği gibi yakında buranın ismi değişecek pıhtış bebişlerin büyüdüğü yer olacak kaydirigubbakcemile3
ay dün herifle kampa giremedik 16. gündü
ikimizde oturma odasında kanepede uyuya kalmışız kaydirigubbakcemile3
acaba hani belki olurda yumoş olmuşturda biz kaçırdık mı acaba
ay ne saöma iş yaaa onlarınki 48 saat yaşıyo bizimki bi gün oda hangi gün belli diiilll :umursamaz:
şimdi aysudeyi duyar gibiyim.... ''ben sana ovulasyon testi al demedim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiklava: '' diyooo
da ay kıss alamdım işte herif ona göre kampa girdiğimi duysa hiç yapmaz ağzımdan bebek lafını duyunca sinirleniyoooo
deriz valla kuzuuEvet zaman ne çabuk geçiyor.
Bizde yaşlanınca anlatırız.Yavrum bizim zamanımızda forumlar vardı. Ordan dertleşirdik. Heeey gidi günler heey deriz. kaydirigubbakcemile2
konmuştur dimi boshayallersmile bugün benimde planım o dün eve geç gittim 9 yemek yapmaya başladım 10,30 da anca yiyebilmiştik sonrada sızmışız olduğumuz yerde kaydirigubbakcemile3belkide konmuştur bilem bebeğin :)):lepi:yinede sen son günlerini iyi değerlendir :CüvCüv:
ay kız sen beni öldürürsün...Kızlar demin Kaynanamgili aradım.Mersindeler. Bir hafta içinde buraya geleceklermiş,kara kızım bebiş nasıl der. iyi iyi dedim. aman bir muhabbet ettik sormayın. Hamileyim diye pek sevmeye başladı hayırlısı. :kedi: Gerçi ben hep diyorum onun yanında da beni sevmeyen ölsün diyom. Bu kadar iyi,tatlı insanı da sevmeyen varsa vallaha ölsün diyodum. Yüzü asılıyordu. :roflol:
Bende annecim ne zaman geleceniz dedim.Bilmem kızım işte bir hafta içinde dedi. Gelirken erik getirin dedim. Gazetede gördüm Mersinin eriği çok güzelmiş, rüyalarıma giriyor dedim. Tamam kızııııım diyor. Ay moralim tavana vurdu. Canım kaynanam kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?