Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlar bende artık tv izlerken uykum geliyor müthiş. Uyumamak için kendimi zor tutuyorum gözlerim kapanıyor yaa. Uyusam gece uyuyamıyacam ya.Ondan savaşıyom. Yoksa canıma minnetde. Dün saat 11.30 da yattım. Artık uykum, nazar değdirmeyeyim de düzene girdi 2-3 gündür yatamamıştım ya. şimdi yatıyorum .Ağrılarımda azaldı kayboldu gibi.
Gulus sende sabah erkenden kamp yapsaydın.Belki yumoşların son anlarına yetişirdin. Gerçi sen gözünü açamazdında. Belli olmaz kız. Esrabenin dediği gibi hamile kalmışsındır belki. Çünkü benim bu sonuncusuda ben hesapladıydım yumurtlama günü kamp yapmamıştık ama olucağı varsa oluyor inan. Bak Şekil A

ay kız sen beni öldürürsün...
seni sevmeyen ölsün ölsün seni sevmeyen ölsün... olumunekankayizsmile
naz yap kıss başka şeylerde iste delikafadulden

Evet ölsüüüüüüüüüüüün Beni sevmeyen ölsün. kaydirigubbakcemile3
Bundan sonra sizde diyin kaynananızın yanında. Ne güzel bir fikir dimi. sempatiksalakcinni
Benim canım bide kebap istiyor eşim yapacak haftasonuna. Kız erikde pahalıymış şuan. gazetede yazıyor.
Ay aslında sizde yiyecekseniz kendinize ayrı yaptırın, ben vermem. Hepsini ben yiycem demek istedim de diyemedim. utandım. :roflol:

kızz sabahın köründe herifin üstüne atlasam noluuuyoo yaaa kadın kafana bişi mi düştü der garibim zaten bi haftadır şokta benim bu halime :kedi:
olsun kısss alsınlar pahalı olsun ne var sen hergün iğne yiyon onlara saşlıkla torun vermek için onlarda kıysın azıcık paraya
yok valla ben senin gibi yumuşak yumuşak laf sokamıyorum
laf söyledim mi küüütttt alsanaalsanasmile diye iniyooo kafalarına da sonra ben heriften azar işitiyom aklinialirimsmile

heheheheD

ben siftahı 2 hafta önce yaptım..kilosu 27tl di..canım istemedi ama belki istemiştir diye aldık
daha doğrusu eşim sen şimdi istemez gecenin köründe tutturursun diye stokta bulundurdulaelaelaelaelae
hiç öyle de aşermem olmadı ama cokacimcoook

gunaydın annecıkler
pek yazmasama gırıp bakıyorum maasallah keyıfler yerınde aman aman hep oyle olsun:)
bende erık sıftahımı dun yaptım bı kıloya yakın yemısımdır napım 5 ayır erık eklıyorum ben
kızlar dıkkatımı cektı pıhtılasması olanların hep kızımı oluyor bızımkınede kız dedı dr
hayılrıısı herseyın tabıkı

olsun yaa ayıp olur şimdi hem yarın daha iyi olucak gitmem annemle alışverişede gideriz.

kaydirigubbakcemile3delikafaduldenalkisalkisalkis kocaman bir aferin sana

valla bende geçen hafta babişkoma sipariş ettim akşam huzuruma geldi erikcikler afiyetle yedim cokacimcoook:CüvCüv:

oh ohh tüm hamileler belli oluyo erik merik DD hehehe
bahar bu arada senin bebek erkek değil mi??
ipek sana da afiyet olsun..yarasınnyerimseniben

oy oy hayırlı olsun kıçen tatlım
oh oh git annenle alışverişini yapp en büyük zevk vallaaa

ıpekk kız anası hayırlı olsun canım.
Kızlar erik yemeyen kalmamış bakıyorumda ben kalmışım en sona. :gitme:
Ben çağla yedim iki kere. Çok güzeldi. Burdaki erikler sarı sarıydı ondan almak istemedim bide küçüktü.
Ay ne şanslıyım çağla derken çağla geldi.Demin de bir öğrenci çağla getirdi bana. Yayılmış okula hamile olduğum. Neyse iyi yönleride var. aklinialirimsmile

sagolasın crawfordum senınde hayırlı olsun canım
sanslı hamıssın vesselam

feryadddddd napıon çatlattın mı yumoşunu aklinialirimsmile

13. GÜNDEYİZ CANO BUGÜN YARIN ÇATLAR DİYE BEKLİYORUM TABİ SAYI FAZLA OLDUĞU İÇİN GEÇ TE ÇATLAYANAR OLABİLİR :kedi: YA DA HİÇ ÇATLAMAYANLAR BEN YİNE DE SON GÜNE KADAR KAMPkaydirigubbakcemile YAPACAM Şeniz :jeyyar: HERŞEYDEN ÖNCE ALAH BİLİR NE OLACAĞINIlaelaelaelaelae

tabiki hayatım belli mi olur hem bikere olmuş olmıcaaa ne malum
ama sen benim gibi kampta takipsizlik yapma bi hafta günügününe yaptım kampı ama 16. günde yapamadımmmmm :sm_confused:

tabiki hayatım belli mi olur hem bikere olmuş olmıcaaa ne malum
ama sen benim gibi kampta takipsizlik yapma bi hafta günügününe yaptım kampı ama 16. günde yapamadımmmmm :sm_confused:
HIMMM BAKALIM KISMET GÜN AŞIRI KAMP YAPIYORUZ DAHA KALİTELİ OLSUN DİYE AMA OLMAYABİLİRDE BİLİYORSUNUZ SON DURUMU BU ARADA EŞİM AMACIN FARKINDA BEN UNUTSAM DA O UNUTMUYO KAMPI SONRA HOPPAAAAkaydirigubbakcemileaklinialirimsmile

günaydın kızlar beray bugün doğum yapacaktı sanırım haber var mı beraydan
tatlım eskilerden çok fazla kişi girmiyor olsa olsa ya çalıkuşunun yada meleğin haberi olur onlarda yok şimdiiiii
ay bizimki sırf bebek için benle oluyorsun eğer bidaha bebek için dersen olmaz dedi istemem dedi o yüzden bizimki takip yapmıooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…