Kızlar hepİnİzİn okuması İÇİn bÜyÜk yazıyorum belkİ bana pİs pasaklı tembel vs dİyorsunuzdur olabİlİr ama bİlmenİzİ İstedİĞİm bİŞey var 2009 yılına gİrerken yılbaŞında arkadaŞlarımız yemeĞe gelecektİ ben ve eŞİm mİsafİrİ yemeĞİ yedİrmeyİ Çok severİz bende yılbaŞından bİr gÜn Önce sabah 4 e kadar evİ temİzledİm yemek hazırlıĞımı yaptım ÇÜnkÜ ertesİ gÜn İŞe gİdecektİm 3 saat uyumuŞtum ve o gecede yılbaŞı olduĞu İÇİn gece yİne saat 2ye 3 e kadar ayaktaydım yavrum karnımda debelenİp durmuŞtu 27 haftalıktı sÜreklİ tekme atıp duruyordu ve hareketlerİ o gÜnden sonra gİderek azaldı tabİİ ben baŞka Şeylere yormuŞtum bende yoruldum oda yoruldu ondan Şİmdİ uyuyodur demİŞtİm ve ocak 7de doĞum yapmak zorunda kaldım
bebİŞ 10 gÜn yaŞadı sonra kaybettİk
demem o kİ ne olur kendİnİzİ yormayın ÜzÜlmeyİn ayakta fazla durmayın balkon yıkamayın bırakın evde pİs kalsın hİÇbİrŞey sİzİn canınızdan ve canınızdan Önemlİ deĞİl
amaç çocuk değil kamp oldu kıslar yav :d
ya benim yumoşlar çatlamadıysa da çatlayacak öğrencilere 23 nisan çalışması yapıyom hareketleri öğretcem diye bende hoplayıp zıplıyom hihih
canım iyi olmana sevindim yarın kontrolden sonra yine yaz olur muCanlarım nasılsınız;
ben iyiyim çok şükür. yarın dr ye gidicem bebişimde iyidir inşallah. sizler nasılsınız.dr um özelini kapatmış devleti seçmiş,tam gün yasası nedeniyle. bakalım nasıl olacak?muaynehanede rahat oluyordu saati belliydi beklemiyorduk,uzun uzun ilgilenebiliyordu dr,devlette bu konfor olmayabilir belki. hayırlısı olsun. sizlerde de böyle bir sıkıntı yaşayan var mı?
öpüyorum herkesiiiiiii.
Kızlar hepİnİzİn okuması İÇİn bÜyÜk yazıyorum belkİ bana pİs pasaklı tembel vs dİyorsunuzdur olabİlİr ama bİlmenİzİ İstedİĞİm bİŞey var 2009 yılına gİrerken yılbaŞında arkadaŞlarımız yemeĞe gelecektİ ben ve eŞİm mİsafİrİ yemeĞİ yedİrmeyİ Çok severİz bende yılbaŞından bİr gÜn Önce sabah 4 e kadar evİ temİzledİm yemek hazırlıĞımı yaptım ÇÜnkÜ ertesİ gÜn İŞe gİdecektİm 3 saat uyumuŞtum ve o gecede yılbaŞı olduĞu İÇİn gece yİne saat 2ye 3 e kadar ayaktaydım yavrum karnımda debelenİp durmuŞtu 27 haftalıktı sÜreklİ tekme atıp duruyordu ve hareketlerİ o gÜnden sonra gİderek azaldı tabİİ ben baŞka Şeylere yormuŞtum bende yoruldum oda yoruldu ondan Şİmdİ uyuyodur demİŞtİm ve ocak 7de doĞum yapmak zorunda kaldım
demem o kİ ne olur kendİnİzİ yormayın ÜzÜlmeyİn ayakta fazla durmayın balkon yıkamayın bırakın evde pİs kalsın hİÇbİrŞey sİzİn canınızdan ve canınızdan Önemlİ deĞİl
Bu arada bende de son üç haftada önüne geçilemeyen bir iştah var.Doğal olarak kilo da aldım.Toplamda 6 kg aldım.sizce nasıl gidiyor kilom. bana verebileceğiniz tavsiyeler varsa bekliyorum. tekrar öptümmmm.
Çalıkuşum nasılsınnnnnnnnn?kendine iyi bakkkkkkkk,muckkkkkk.
oy kuzuuu üsülme üsülme bana iyiyim çok şükür:çok üzgünüm::çok üzgünüm::teselli::teselli:
Canim aslihancigim benim ben iyiyim cok sükür sen nasilsin opuyorumnanaktan
İpekk sen benden önde gidiyodun ya. Biz senle en başta anlaşmıştık. Sen öğrensende cinsiyetini beni bekleyecektin.Ama hiç girmedin ne zamandır. Bende yoksa merak ettim nerelerde bu kız diye.
Teşekkür ederim canım. Seninkide sağlıkla doğsun inşallah kızçen. ( ne çabuk öğreniyom dimiiii gulus ) sositososito
amin canım benim hayırlısıyla inşallah :Saruboceq:canim gülüsüm a.s. Rabbim senin benim ve diger siradaki bekleyen tüm pihtidaslarimin dileklerini kabul eder ve bizede kisa zamanda bebisler verir.:Saruboceq:
hah işte bende onu diyorum kendinizi heba etmenin zorlamanın bi alemi yok canım yaaa amaaaann yemişim temizliğini ev işini :lepi:gülüşüm cok dogru soyluyosun hıcbısey yavrularımızdan onemlı degıl
ben temızlık dıye ıye heba etmıyorum artık kendımı yapabıldıklerımıde sadece hareket olsun ıye yapıyorum
bızler normal hamıleler gıbı degılız hele benım gıbı tup bebek yaptıranlar ve rısklı hamıleleık gecırenler ıccın ıstırahat cok onemlı
pıs kalsın napım bı gun kadın fılan alırım ya annem gelır ya bısey olur bastan ayagı temızler paklanırız yoksa kımsenın deıgı demedıgı hıııc umrumda degıl
basına bısey gelınce aa cok uzulduk dıyo herkes yanı destek bundan ote gecmıyor
ceken bılır acısını
o yuzden ben bosverdım yavrum dogana kadar herseyı askıya aldım
aman iyi çok şükür tatlım yaaa e dinlen sende yorma kendini
bende aynı çalışmalara devam ay belki tutmuştur bu ay bilmem ki
canımsın yaa benimde içimden bi ses bu ay olacak diyooo ama biz çok çalıştık dersimizeeee :kedi:AY İNŞALLAHHH müjdeni bu ay duyarız canım.gelecek ayda DENDENden bekliyorum inşallah canım benim
canımsın yaa benimde içimden bi ses bu ay olacak diyooo ama biz çok çalıştık dersimizeeee :kedi:
bide hani diyolar ya rahim filminden sonra ihtimal yükseliyor diye ayyy içim pırpır oldu benim :dance:
sağol bitanem hayırlısıyla sende bi avazda sağlıkla doğurursun innnnşaaaallllaahhhinşallah olucak cnm.banada öle geldi.dualarımdasın
nihayet geçmişi okudum bitirdim
kıslar birkaçgündür giremedim baharcım beni sormuşsun mide bulantısı ve kusmaktan helak oldum uzanıyorum bol bol bu arada dün dra gittim bebek iyiymiş normal dedi dr kımıldandı biraz ultrasonda bakarken
ben hala bebeğim fikrine alışamadım sanki dün ultrasonda başkasının bebeğine bakıp geldim gibi hissediyorum sanki o ben değildim sanki henüz akıbeti belli olmadan bağlanmak istemiyorum
bazen ben bu bebeği istemiyormuyum acaba diye bir his doğuyor içime çok garip sanki bazen eşim istemiyormuş gibime geliyor çünkü önceki kayıplardan dolayı sevinemedik hiç bebekten hiç bahsetmiyoruz evde sanki benim başka bi rahatsızlığım varmış gibi çok tuhaf böyle duygular yaşayanınız oldumu kızlar benim gidişatım pek iyi deell galibasempatiksalakcinni
umutluyuz dualrımız seninle çok yaklaştı mutlu son allah bizlerde nasip etsin senide yavrunu kucağına almayı nasip etsin rabbim
nihayet geçmişi okudum bitirdim
kıslar birkaçgündür giremedim baharcım beni sormuşsun mide bulantısı ve kusmaktan helak oldum uzanıyorum bol bol bu arada dün dra gittim bebek iyiymiş normal dedi dr kımıldandı biraz ultrasonda bakarken
ben hala bebeğim fikrine alışamadım sanki dün ultrasonda başkasının bebeğine bakıp geldim gibi hissediyorum sanki o ben değildim sanki henüz akıbeti belli olmadan bağlanmak istemiyorum
bazen ben bu bebeği istemiyormuyum acaba diye bir his doğuyor içime çok garip sanki bazen eşim istemiyormuş gibime geliyor çünkü önceki kayıplardan dolayı sevinemedik hiç bebekten hiç bahsetmiyoruz evde sanki benim başka bi rahatsızlığım varmış gibi çok tuhaf böyle duygular yaşayanınız oldumu kızlar benim gidişatım pek iyi deell galibasempatiksalakcinni
umutluyuz dualrımız seninle çok yaklaştı mutlu son allah bizlerde nasip etsin senide yavrunu kucağına almayı nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?