Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım yaa çok üzücü birşey bende 5 kez kaybettim ama benimkiler hep küçüktü neyseki atlatabilmişsin. dediklerine harfiyen katılıyorum ben de temizlik hastasıyım sabah kalkar işe gitmeden tuvaleti fırçalar balkonları yıkar öyle çıkardım. akşam gelince süpürge tutar toz alırdım iki günde bir de yerleri silerdim. iki haftada bir mutfak dolaplarını indirir ne var ne yok yıkar içlerin silerdim. ilk hamile kaldığımda zorlansamda yapmamak için elimden ne gelosa yaptım. annem ne kadar ben yapayın kızım desede ona bile yaptırmadım çok fazla üstten üstten kirlensin ne yapayın hiç birşey benim bebeğimden kıymetli olamaz demi ama

amaç çocuk değil kamp oldu kıslar yav :d
ya benim yumoşlar çatlamadıysa da çatlayacak öğrencilere 23 nisan çalışması yapıyom hareketleri öğretcem diye bende hoplayıp zıplıyom hihih

kıs feryadcım çok zıplama sen yinede ne olur ne olmaz delikafadulden

Canlarım nasılsınız;
ben iyiyim çok şükür. yarın dr ye gidicem bebişimde iyidir inşallah. sizler nasılsınız.dr um özelini kapatmış devleti seçmiş,tam gün yasası nedeniyle. bakalım nasıl olacak?muaynehanede rahat oluyordu saati belliydi beklemiyorduk,uzun uzun ilgilenebiliyordu dr,devlette bu konfor olmayabilir belki. hayırlısı olsun. sizlerde de böyle bir sıkıntı yaşayan var mı?
öpüyorum herkesiiiiiii.

Bu arada bende de son üç haftada önüne geçilemeyen bir iştah var.Doğal olarak kilo da aldım.Toplamda 6 kg aldım.sizce nasıl gidiyor kilom. bana verebileceğiniz tavsiyeler varsa bekliyorum. tekrar öptümmmm.
Çalıkuşum nasılsınnnnnnnnn?kendine iyi bakkkkkkkk,muckkkkkk.

canım iyi olmana sevindim yarın kontrolden sonra yine yaz olur mu
ben zaten özel hast druna gidiyorum ama o da devlet gibi hiçbir farkı yok bekle babam bekle

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::teselli::teselli:

Canim aslihancigim benim ben iyiyim cok sükür sen nasilsin opuyorumnanaktan

canım ben cok gırdım arada yazımda aslında ama az oldugu ıcın gorunmemıstır
aslında hep takıp edıyorum burayı ama gırmeye cok korkuyorum psıkolojık bısey sanırım baslıkta dusuk fılan yazıyoya bı soguk ter bosanıyo sankı sırtımdan ınan
ama sen ogrenmeden soylemedım bak gene senın kız oldugunu ogrenınce soyledım bende
yoksa unutmus fılan degılın ınan dualarım hepımızı ıcın a.s.

canim gülüsüm a.s. Rabbim senin benim ve diger siradaki bekleyen tüm pihtidaslarimin dileklerini kabul eder ve bizede kisa zamanda bebisler verir.:Saruboceq:

gülüşüm cok dogru soyluyosun hıcbısey yavrularımızdan onemlı degıl
ben temızlık dıye ıye heba etmıyorum artık kendımı yapabıldıklerımıde sadece hareket olsun ıye yapıyorum
bızler normal hamıleler gıbı degılız hele benım gıbı tup bebek yaptıranlar ve rısklı hamıleleık gecırenler ıccın ıstırahat cok onemlı
pıs kalsın napım bı gun kadın fılan alırım ya annem gelır ya bısey olur bastan ayagı temızler paklanırız yoksa kımsenın deıgı demedıgı hıııc umrumda degıl
basına bısey gelınce aa cok uzulduk dıyo herkes yanı destek bundan ote gecmıyor
ceken bılır acısını
o yuzden ben bosverdım yavrum dogana kadar herseyı askıya aldım

canim gülüsüm a.s. Rabbim senin benim ve diger siradaki bekleyen tüm pihtidaslarimin dileklerini kabul eder ve bizede kisa zamanda bebisler verir.:Saruboceq:
amin canım benim hayırlısıyla inşallah :Saruboceq:
hah işte bende onu diyorum kendinizi heba etmenin zorlamanın bi alemi yok canım yaaa amaaaann yemişim temizliğini ev işini :lepi:

AY İNŞALLAHHH müjdeni bu ay duyarız canım.gelecek ayda DENDENden bekliyorum inşallah canım benim
canımsın yaa benimde içimden bi ses bu ay olacak diyooo ama biz çok çalıştık dersimizeeee :kedi:
bide hani diyolar ya rahim filminden sonra ihtimal yükseliyor diye ayyy içim pırpır oldu benim :dance:

ay canım ya o kadar büyük kaybettiğini bilmiyodum bebişini.etlerim diken diken oldu.çok haklısın aslında sonra acaba belki demektense 9 ay dişimizi sıkmak daha iyiii.bende şimdi 2 saat kıpırdamasa beklemeye başlıyom dua ederek.i,yce vesveslik yanii.bizim durumumuz çok zor aslında 9 ay diken üstünde her an korkuyla yaşıyoruz.gece düşündümde korkusuz rahatça ne zaman uyuyabilcem diye.buna çok şükür tabi.allahım kucağımıza aldığımız günü yaşatsında hepimize.

nihayet geçmişi okudum bitirdim
kıslar birkaçgündür giremedim baharcım beni sormuşsun mide bulantısı ve kusmaktan helak oldum uzanıyorum bol bol bu arada dün dra gittim bebek iyiymiş normal dedi dr kımıldandı biraz ultrasonda bakarken
ben hala bebeğim fikrine alışamadım sanki dün ultrasonda başkasının bebeğine bakıp geldim gibi hissediyorum sanki o ben değildim sanki henüz akıbeti belli olmadan bağlanmak istemiyorum
bazen ben bu bebeği istemiyormuyum acaba diye bir his doğuyor içime çok garip sanki bazen eşim istemiyormuş gibime geliyor çünkü önceki kayıplardan dolayı sevinemedik hiç bebekten hiç bahsetmiyoruz evde sanki benim başka bi rahatsızlığım varmış gibi çok tuhaf böyle duygular yaşayanınız oldumu kızlar benim gidişatım pek iyi deell galibasempatiksalakcinni
umutluyuz dualrımız seninle çok yaklaştı mutlu son allah bizlerde nasip etsin senide yavrunu kucağına almayı nasip etsin rabbim

doğal canım yaşadıkların başta bizde öleydik.ama bebiş büyüdükçe hareketlendikçe bağlanıyosun.vesveslik oluyo hem rahatlıyon hem korkun artıyo.işte karmaşık duygularla günler geçiyo.allah hepimize hayırlı sonu yaşatsın.kucağımıza alalım.

canım benim kötü tecrübeler yaşadığımız için böyle şeyler yaşamanı normal buluyorum.ancak bu durumu en kısa zamanda olumlu düşüncelere çevirmelisin.biliyorsun aynı dr gittiğmiz için ben aynen seni takip ediyorum.bana ve benim gibi kayıp verip hamilelik bekleyen arkadaşlara böylemi örnek oluyorsun.lütfen toparlan kendini de bebişide üzme.bizlere umut ol.hele benim bu dönemlerde cok morale ihtiyacım var.valla topiktekileri böyle görünce cok üzülüyorum.hem bebişini görmüşsun.dr iyi demiş.allaha şükür daha ne olsun.mutlu olmak için birsürü kaynağın var.ben napayım?:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…