artık yoklama almaya başlıcam burda esterya nerelerde kaç gündür
ahaberi olan var mı
angel nasılsın canım kanama oldu mu yine
aman iyi çok şükür tatlım yaaa e dinlen sende yorma kendiniiyiyim canım çok şükür sorun yook şimdilik ağrılarımda kalmadı gibi yorulmazsam iyii.sen naptın canım?
tatlım eskilerden çok fazla kişi girmiyor olsa olsa ya çalıkuşunun yada meleğin haberi olur onlarda yok şimdiiiii
ay bizimki sırf bebek için benle oluyorsun eğer bidaha bebek için dersen olmaz dedi istemem dedi o yüzden bizimki takip yapmıooo
Kızlar hepİnİzİn okuması İÇİn bÜyÜk yazıyorum belkİ bana pİs pasaklı tembel vs dİyorsunuzdur olabİlİr ama bİlmenİzİ İstedİĞİm bİŞey var 2009 yılına gİrerken yılbaŞında arkadaŞlarımız yemeĞe gelecektİ ben ve eŞİm mİsafİrİ yemeĞİ yedİrmeyİ Çok severİz bende yılbaŞından bİr gÜn Önce sabah 4 e kadar evİ temİzledİm yemek hazırlıĞımı yaptım ÇÜnkÜ ertesİ gÜn İŞe gİdecektİm 3 saat uyumuŞtum ve o gecede yılbaŞı olduĞu İÇİn gece yİne saat 2ye 3 e kadar ayaktaydım yavrum karnımda debelenİp durmuŞtu 27 haftalıktı sÜreklİ tekme atıp duruyordu ve hareketlerİ o gÜnden sonra gİderek azaldı tabİİ ben baŞka Şeylere yormuŞtum bende yoruldum oda yoruldu ondan Şİmdİ uyuyodur demİŞtİm ve ocak 7de doĞum yapmak zorunda kaldım
bebİŞ 10 gÜn yaŞadı sonra kaybettİk
demem o kİ ne olur kendİnİzİ yormayın ÜzÜlmeyİn ayakta fazla durmayın balkon yıkamayın bırakın evde pİs kalsın hİÇbİrŞey sİzİn canınızdan ve canınızdan Önemlİ deĞİl
sağol tatlımyaaa çok üzüldümm:çok üzgünüm:başın sağolsun
sebep yorgunlukmuymuş..o zaman bu sefer dikkat et heeeeeklava: klava:
sağol tatlım
sebep elbetteki yorgunluk değil ama pıhtılaşmadan dolayı eşte kireçlenme oluyor ve bebeğe kan gitmiyor sadece aklımda belkiler var bellki kendimi o kadar yormasaydım dinlenseydim kan akışı biraz daha iyi olabilirdi belkide bebişim 1-2 hafta daha anne karnında kalabilrdi
sonuçta kan akışı bizim için çok önemli çok fazla ayakta kalınca tüm kan bacıncı ayakta toplanıyor ve düzenli kan akışı sağlayamıyor vücut hareketsizlikte iyi değil yorulunca ayakları vücuttan yukarıda tutup dinlenmek lazım ve belkide ben yorulduğum içn bebeişiminde uyuduğunu düşünmezdim
ya bunları kendi içimde hallettim ben ama siz hamilelere kıyamıyorum işte ne olur yorulmayın
kuzuuuuu napalım yaşayacakmışız dediğin gibi iyiyim ben atlattım çok şükür deeee işte offfff yorulmayınnnnnnCANIM BENİM:teselli: :teselli:öyle ya da böyle yaşayacakmışız demek ki sabahtan akşama kadar temizliğe gidenler tarladan çıkmayan kadınlar var o halde ben temizlik yapmadım ama bende ilk haftalarda kaybettim hem de öğrendiğim gün hepimizin sınavı farklı malesef rabbim bundan sonra yaşatmaz inşallah,üzülmeyelim dmiyorum yapamayız ama önümüz bakalım:çok üzgünüm:
kızzzz hiç elveda rumeliyi izlemedin mi
balkan Türkleri Kız çocuklara kızçe diyoooo
sagolasın crawfordum senınde hayırlı olsun canım
sanslı hamıssın vesselam
13. GÜNDEYİZ CANO BUGÜN YARIN ÇATLAR DİYE BEKLİYORUM TABİ SAYI FAZLA OLDUĞU İÇİN GEÇ TE ÇATLAYANAR OLABİLİR :kedi: YA DA HİÇ ÇATLAMAYANLAR BEN YİNE DE SON GÜNE KADAR KAMPkaydirigubbakcemile YAPACAM Şeniz :jeyyar: HERŞEYDEN ÖNCE ALAH BİLİR NE OLACAĞINIlaelaelaelaelae
tatlım ben inceledim siteyi cidden çok güzel şeyler varkızlar bebek sekeri kapı susu yaptırmayı dusunuyorsanız kuzenim bu işi yapiyor cesidi bol fiyatları ucuz tavsiye ederim.. isteye ozelden web sitesi adresini gonderebilirim
hıııııı ona göre crawford annemiss kısar sonaaaaÇılgın feryad. Son güne kadar kamp yap tabi.
Sen gulus gibi ( sempatiksalakcinni )
uyuyup kalma haaa.lmaz:
canım yemek yiyemediğin için üzülme canın ne kadar istiyorsa o kadar ye bize kilo iyi değil fazla almamak gerek merak etme kızçen (aferin bu arada) senden alacağını alırBende yemeğe gittim geldim.Pekde canımın istediği bişe yoktu. Zaten ben hep 2 tabak yemek alıyom. Herkez 4 alıyor. Mideme sığmıyor napiim.Bide onların hepsini bile bitiremiyom.Öğlen ekmek yemiyom. Sabah,akşam yiyomdaa.
canım tatlı aburcubur pasta börek hamurişi prinç pilavı ve beyaz ekmeği hayatından bir süreliğine çıkar onun dışındakiler canın istediğin şekilde yekızlar bende oyle bir iştah varki daha simdiden 13 kg aldım ve yedikce yiyesim geliyor :)
Çılgın feryad. Son güne kadar kamp yap tabi.
Sen gulus gibi ( sempatiksalakcinni )
uyuyup kalma haaa.lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?