Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

artık yoklama almaya başlıcam burda esterya nerelerde kaç gündür
ahaberi olan var mı
angel nasılsın canım kanama oldu mu yine

BENİM Kİ BENİ ÇOCUK İÇİN KULLANIYO kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

Kızlar hepınızın okuması ıÇın bÜyÜk yazıyorum belkı bana pıs pasaklı tembel vs dıyorsunuzdur olabılır ama bılmenızı ıstedıĞım bıŞey var 2009 yılına gırerken yılbaŞında arkadaŞlarımız yemeĞe gelecektı ben ve eŞım mısafırı yemeĞı yedırmeyı Çok severız bende yılbaŞından bır gÜn Önce sabah 4 e kadar evı temızledım yemek hazırlıĞımı yaptım ÇÜnkÜ ertesı gÜn ıŞe gıdecektım 3 saat uyumuŞtum ve o gecede yılbaŞı olduĞu ıÇın gece yıne saat 2ye 3 e kadar ayaktaydım yavrum karnımda debelenıp durmuŞtu 27 haftalıktı sÜreklı tekme atıp duruyordu ve hareketlerı o gÜnden sonra gıderek azaldı tabıı ben baŞka Şeylere yormuŞtum bende yoruldum oda yoruldu ondan Şımdı uyuyodur demıŞtım ve ocak 7de doĞum yapmak zorunda kaldım
bebıŞ 10 gÜn yaŞadı sonra kaybettık
demem o kı ne olur kendınızı yormayın ÜzÜlmeyın ayakta fazla durmayın balkon yıkamayın bırakın evde pıs kalsın hıÇbırŞey sızın canınızdan ve canınızdan Önemlı deĞıl

yaaa çok üzüldümm:çok üzgünüm:başın sağolsun
sebep yorgunlukmuymuş..o zaman bu sefer dikkat et heeeeeklava:klava:

yaaa çok üzüldümm:çok üzgünüm:başın sağolsun
sebep yorgunlukmuymuş..o zaman bu sefer dikkat et heeeeeklava:klava:
sağol tatlım
sebep elbetteki yorgunluk değil ama pıhtılaşmadan dolayı eşte kireçlenme oluyor ve bebeğe kan gitmiyor sadece aklımda belkiler var bellki kendimi o kadar yormasaydım dinlenseydim kan akışı biraz daha iyi olabilirdi belkide bebişim 1-2 hafta daha anne karnında kalabilrdi
sonuçta kan akışı bizim için çok önemli çok fazla ayakta kalınca tüm kan bacıncı ayakta toplanıyor ve düzenli kan akışı sağlayamıyor vücut hareketsizlikte iyi değil yorulunca ayakları vücuttan yukarıda tutup dinlenmek lazım ve belkide ben yorulduğum içn bebeişiminde uyuduğunu düşünmezdim
ya bunları kendi içimde hallettim ben ama siz hamilelere kıyamıyorum işte ne olur yorulmayın

CANIM BENİM:teselli: :teselli:öyle ya da böyle yaşayacakmışız demek ki sabahtan akşama kadar temizliğe gidenler tarladan çıkmayan kadınlar var o halde ben temizlik yapmadım ama bende ilk haftalarda kaybettim hem de öğrendiğim gün hepimizin sınavı farklı malesef rabbim bundan sonra yaşatmaz inşallah,üzülmeyelim dmiyorum yapamayız ama önümüz bakalım:çok üzgünüm:

kuzuuuuu napalım yaşayacakmışız dediğin gibi iyiyim ben atlattım çok şükür deeee işte offfff yorulmayınnnnnn
ay o temizliğe gidenler heleki tarladakiler emin ol bizden daha sağlıklı besleniyorlar biz aburcubur mevsizmsiz sebze meyve katı yağlar pastalar börekler çörekler ohhhh sonra kan naapsın zaten pıhtılaşıyo bide onu tetikleyen yiyecekler stress yorgunluk tabbi pıhtılaşma oranı daha da artıyo

kızlar bebek sekeri kapı susu yaptırmayı dusunuyorsanız kuzenim bu işi yapiyor cesidi bol fiyatları ucuz tavsiye ederim.. isteye ozelden web sitesi adresini gonderebilirim

sagolasın crawfordum senınde hayırlı olsun canım
sanslı hamıssın vesselam

İpekk sen benden önde gidiyodun ya. Biz senle en başta anlaşmıştık. Sen öğrensende cinsiyetini beni bekleyecektin.Ama hiç girmedin ne zamandır. Bende yoksa merak ettim nerelerde bu kız diye.
Teşekkür ederim canım. Seninkide sağlıkla doğsun inşallah kızçen. ( ne çabuk öğreniyom dimiiii gulus ) sositososito

Çılgın feryad. Son güne kadar kamp yap tabi.
Sen gulus gibi ( sempatiksalakcinni )
uyuyup kalma haaa. lmaz:

Bende yemeğe gittim geldim.Pekde canımın istediği bişe yoktu. Zaten ben hep 2 tabak yemek alıyom. Herkez 4 alıyor. Mideme sığmıyor napiim.Bide onların hepsini bile bitiremiyom.Öğlen ekmek yemiyom. Sabah,akşam yiyomdaa.

kızlar bebek sekeri kapı susu yaptırmayı dusunuyorsanız kuzenim bu işi yapiyor cesidi bol fiyatları ucuz tavsiye ederim.. isteye ozelden web sitesi adresini gonderebilirim
tatlım ben inceledim siteyi cidden çok güzel şeyler var
uyuyup kalma haaa. lmaz:
hıııııı ona göre crawford annemiss kısar sonaaaa
canım yemek yiyemediğin için üzülme canın ne kadar istiyorsa o kadar ye bize kilo iyi değil fazla almamak gerek merak etme kızçen (aferin bu arada) senden alacağını alır

kızlar bende oyle bir iştah varki daha simdiden 13 kg aldım ve yedikce yiyesim geliyor :)

uyuyup kalma haaa. lmaz:

amaç çocuk değil kamp oldu kıslar yav :d
ya benim yumoşlar çatlamadıysa da çatlayacak öğrencilere 23 nisan çalışması yapıyom hareketleri öğretcem diye bende hoplayıp zıplıyom hihih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…