Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

herkese selamlar.yazılanları okuyorum ama bayağıdır yorum.yazmıyorum.herkes iyi olsun.hamişler sağlıkla doğursun.gebelik bekleyenler çok çalışsın.hemen hamiş kalsınlar.şu topikte bir müjde de ben vereyim.daha da ne isterim ki?

canım tatlı aburcubur pasta börek hamurişi prinç pilavı ve beyaz ekmeği hayatından bir süreliğine çıkar onun dışındakiler canın istediğin şekilde ye

kız guluss ben hep prinç pilavı yiyom her yemekte. Desene alıyom o yüzden ben kiloları bakalım p.tesi kaç kilo almış olucam. Ben ağır yemek almamak için hep pilav yanında sebze yemeği alıyodum. amaninn artık almayayım o zaman. iyiki dedin kız. Bilmiş seni. hihoyyyt

canım beıımde 4 dusuk oldugu ıcın buna hıcbır hazırlık yapamadım hatta cogu kısının haberı bıle yoktu kendıme soz verdım dogana kadar hıcbıseuy almayacaktım valla dedıgımıde yaptım dogduktan sonra gıdıp besıgını falan aldık ınsan boyle korkular yasayınca hayalmıs hıc olmayaakmıs gıbı gelıyo ama rabbım yeterkı ol desın darısı sana ve arkadslara canım ınsallah hersey cok guzel olacak....
[

sağol canım amin,,,herkese tattırsın Allahım bu mutluluğu sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi tek emelim bu....

Merhaba kzılar
Bu aralar nete giremiyorum miğde bulantısından kusmaktan başımı bile kaldıramıyorumki
bu bulantılar canımdan bezdirdi beni
Bu arada dün doktora gittik bebişimi gördüm
kalp atımları başlamış 6+3günlük
bu sefer ilk defa geriden gelmiyor normlade benim bebekler hep bir hafta geriden geliyrdu
birde biz hep 8.haftada kalp atımlarını duyyuyorduk
bu sefer 6.haftada duyduk ve bebekde oluşmuşdu

canım beniiimmmm ne mutlu sana alkisalkisalkis
ne güzel haberler verdin
olsun bitanem bak minnoş sağlıklıymış yaaa azıcık çekcen artık nazını bebişinin

canım beniiimmmm ne mutlu sana alkisalkisalkis
ne güzel haberler verdin
olsun bitanem bak minnoş sağlıklıymış yaaa azıcık çekcen artık nazını bebişinin

çekiyorum zaten canım ama hiç bişey yapamıyorum hep yatmak istiyorum yemek bile yapamıyorum hal böyle oluncada üzülüyorum işte
sen nasılsın kuzu bebek çalışmalarına başladınızmı aklinialirimsmile

QUOTE=büşra44;12683495]Merhaba kzılar
Bu aralar nete giremiyorum miğde bulantısından kusmaktan başımı bile kaldıramıyorumki
bu bulantılar canımdan bezdirdi beni
Bu arada dün doktora gittik bebişimi gördüm
kalp atımları başlamış 6+3günlük
bu sefer ilk defa geriden gelmiyor normlade benim bebekler hep bir hafta geriden geliyrdu
birde biz hep 8.haftada kalp atımlarını duyyuyorduk
bu sefer 6.haftada duyduk ve bebekde oluşmuşdu[/QUOTE]

bende seni merak etmiştim.çok sevindim canım.hadi Allah tamamına erdirsin .bende pazartesi gittim doktora bebiş iyi çok şükür büyümüş oğluşum.kan uyuşmazlığı vardı salı günü iğnesini oldum.bu arada doktorum doğuma 29 haziran dedi.39.haftayı tam doldursun dedi.2 gün önce yada bir gün önce iğneyi bırakacaz.34.haftada da aspirini bırakacam.
geçmişi okuyamadım.kaçgündür çarşı pazar gezdim.hazırlıkları yavaş yavaş yapayım dedim.ağrılaşıyo insan gün geçtikçe.Allahım bu duyguları telaşları bu sitede bekleyen herkese yaşatsın inşallah. :Saruboceq:

biraz sabır tatlım üzülme hiç daha çok sevin bak minnoş sağlıkla gelecek kollarına
ay bizim çalışmalar bu hafta hayal oldu dünde yine kanepede ikimizde uyuya kalmışız zaten 17. gündü hayırlısı yaa belki çoktaaann olmuştur bile

Canım seni çok iyi anlıyorum. Ama elden bişe gelmiyor. Bebişinede maşallah erkenden kalp atımını duymuşsun.Sevindim senin adına. Bende ilk başlarda senin gibiydim inan hamileliğime sevinememiştim. hayat dar olduydu bide ben iş yerinde de istifra ediyordum. 8 saatde işyerinde o halde zaman geçmiyordu canım. Sen hiç değilse evdesin. O yönden şükret haline. İnşallah en kısa zamanda bulantıların geçer canım.

çok şükür canım:teytey::teytey::teytey:

Gülüüüüüüüüş bizim çalışma da yattı eşimden tahlil istediler tabi perhiz yapması gerekti ay bu sıpaların olmaması için herkes ve herşey el birliği etmiş gibi offf offffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…