ne kadar karmaşık duygular yaşıyorum valla bi alışamadım hamilelik fikrine kusma bulantılar yüzünden kendimi sadece hasta gibi hissediyorum inş bu durumumda geçer kafamçokkarıştıdoğal canım yaşadıkların başta bizde öleydik.ama bebiş büyüdükçe hareketlendikçe bağlanıyosun.vesveslik oluyo hem rahatlıyon hem korkun artıyo.işte karmaşık duygularla günler geçiyo.allah hepimize hayırlı sonu yaşatsın.kucağımıza alalım.
ahhh canım sende haklısın buraya moral bulmak için giriyorsun benim yaptığıma bak haklısın ama elimden bişi gelmiyor canım sen bana bakma sen çalışmaları hızlandır heralde ilk aylar böyle oluyor herkescanım benim kötü tecrübeler yaşadığımız için böyle şeyler yaşamanı normal buluyorum.ancak bu durumu en kısa zamanda olumlu düşüncelere çevirmelisin.biliyorsun aynı dr gittiğmiz için ben aynen seni takip ediyorum.bana ve benim gibi kayıp verip hamilelik bekleyen arkadaşlara böylemi örnek oluyorsun.lütfen toparlan kendini de bebişide üzme.bizlere umut ol.hele benim bu dönemlerde cok morale ihtiyacım var.valla topiktekileri böyle görünce cok üzülüyorum.hem bebişini görmüşsun.dr iyi demiş.allaha şükür daha ne olsun.mutlu olmak için birsürü kaynağın var.ben napayım?:sm_confused:
canım sen benim adaşımsın benim adımda sibel inş bende kucağıma alırım canım banada o kadar imkansız geliyor ki hiç sorma inş allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu versin canım benimcanım beıımde 4 dusuk oldugu ıcın buna hıcbır hazırlık yapamadım hatta cogu kısının haberı bıle yoktu kendıme soz verdım dogana kadar hıcbıseuy almayacaktım valla dedıgımıde yaptım dogduktan sonra gıdıp besıgını falan aldık ınsan boyle korkular yasayınca hayalmıs hıc olmayaakmıs gıbı gelıyo ama rabbım yeterkı ol desın darısı sana ve arkadslara canım ınsallah hersey cok guzel olacak....
[
büşracım senin çok erken başladı bu bulantı kusmalar valla çoookkk zor allah sanada banada sabır versin bende ne yemek ne bulaşık hiç bişey yapamıyorum benim anneme ihtiyacım vaaaaaarrrrsenağlamasenağlamaMerhaba kzılar
Bu aralar nete giremiyorum miğde bulantısından kusmaktan başımı bile kaldıramıyorumki
bu bulantılar canımdan bezdirdi beni
Bu arada dün doktora gittik bebişimi gördüm
kalp atımları başlamış 6+3günlük
bu sefer ilk defa geriden gelmiyor normlade benim bebekler hep bir hafta geriden geliyrdu
birde biz hep 8.haftada kalp atımlarını duyyuyorduk
bu sefer 6.haftada duyduk ve bebekde oluşmuşdu
crawfordcum sadece sabahları mı miden bulanıyor yoksa sureklimi
kıs sen bebiki gördün mü kontrolün vardı sanki kaçırdım mı ben sen yazdın da?bilmiyorumkismile
crawfordcum kız bebeklerde mide bulantısı cok oluyor diye duymustum ben
Merhaba kzılar
Bu aralar nete giremiyorum miğde bulantısından kusmaktan başımı bile kaldıramıyorumki
bu bulantılar canımdan bezdirdi beni
Bu arada dün doktora gittik bebişimi gördüm
kalp atımları başlamış 6+3günlük
bu sefer ilk defa geriden gelmiyor normlade benim bebekler hep bir hafta geriden geliyrdu
birde biz hep 8.haftada kalp atımlarını duyyuyorduk
bu sefer 6.haftada duyduk ve bebekde oluşmuşdu
canım kız çocukta kalça 3-4 aydan sonra genişliyor ve kalkıyor kalçası olmayan birinin kalçası oluyor aklinialirimsmile bel kalınlaşıyor bebek ön tarafta top gibi durmuyorda sanki annenin belinde karnında yayılmış gibi duruyorBanada demişlerdi.Seninki kızmı miden bulandığına göre dediler.Ama çoğunluğu da tipime göre erkek dedi. Hani kalçam genişlemedi göbeğim çıktı diye. Şuan hamile gibi görünüyom az da olsa. Güzel bir duygu. Seninki nasıl çıkmıştır kız kimbilir. Erkek ya karnın sivrimi?
canım kız çocukta kalça 3-4 aydan sonra genişliyor ve kalkıyor kalçası olmayan birinin kalçası oluyor aklinialirimsmile bel kalınlaşıyor bebek ön tarafta top gibi durmuyorda sanki annenin belinde karnında yayılmış gibi duruyor
olabilir tatlım tabii hervucuda göre değişiyor ama işte genel kanı bu şekildeBenim arkadaşımın hiç öyle olmadı herkez erkek dedi. Karnı sivriydi poposuda çıkmadı Ama kızı oldu onun. Bazen tiple yapıyla ilgili belki iç karnı geniştir bilemeyizde.
olabilir tatlım tabii hervucuda göre değişiyor ama işte genel kanı bu şekilde
hakkına hayırlısı canım benim artık az kaldı kesin öğrenmeyeEvet canım. Bana eski amirim bayandı 2 ay önce falan senin kızın olucak. kaşların gözlerin pul pul olmuş dökülmüş dedi. Ama mecaz anlamda diyorum yani aslında dökülmemiş ama sanada nasıl anlatsamki bilemedim dedi. Ama sen bekle bakim ben bilecekmiyim. Öğren ilk beni ara dedi.
hakkına hayırlısı canım benim artık az kaldı kesin öğrenmeye
kesinlikle öyle sağlıklı sıhhatli olsun sende sağlıkla al kucağına da canımıniçi erkek kız ne fark ederEvet Gulum. Hakkımda hayırlısı. Aman gitsem erkek desede sevinirim. İkiside evlat sonuçta. opuyorumnanaktan
süper tatlım yaaaaa alkisalkisalkis hayırlı olsun çok şükür sağlıkla kucağına aldın ya azıcıkda gazı olur işte yeni nesil hep böyleekızlar selam uzun zamandır yoktum,geçmişi okuyamadım,okumaya da vaktim yok şu ara.19 martta 36,5 haftalıkken doğum yaptım.aspirini ve iğneyi henüz kesmemişken.allaha şükür sorun olmadı.kızım şu an 28 günlük oldu.sarılık atlattık.şu arada gaz sorunumuz var.bende durumlar böyle.işe tam olarak başlayınca doğumumu ayrıntılı olarak yazarım.hepinizi öptüm.
kızlar selam uzun zamandır yoktum,geçmişi okuyamadım,okumaya da vaktim yok şu ara.19 martta 36,5 haftalıkken doğum yaptım.aspirini ve iğneyi henüz kesmemişken.allaha şükür sorun olmadı.kızım şu an 28 günlük oldu.sarılık atlattık.şu arada gaz sorunumuz var.bende durumlar böyle.işe tam olarak başlayınca doğumumu ayrıntılı olarak yazarım.hepinizi öptüm.
kızlar selam uzun zamandır yoktum,geçmişi okuyamadım,okumaya da vaktim yok şu ara.19 martta 36,5 haftalıkken doğum yaptım.aspirini ve iğneyi henüz kesmemişken.allaha şükür sorun olmadı.kızım şu an 28 günlük oldu.sarılık atlattık.şu arada gaz sorunumuz var.bende durumlar böyle.işe tam olarak başlayınca doğumumu ayrıntılı olarak yazarım.hepinizi öptüm.
merhaba tatlım maaşallah size merak etme genelde o haftalarda renkli dobler ister drlarKızlar merhaba;
Simgecim hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün,Sağlıkla,sıhhatle inşallah.
Kızlar dr den geldim.Bebişimiz gayet iyi Allah a şükür,sadece dinlen çok fazla hareket etme dedi.Ptesi 4 lü dopler istedi. Sanırım bebişin kalp atışına ve kan akışına bakıcak.sizlerin dr side istemiş miydi? Dr Bir sıkıntı yok ,trombofili olduğun için istiyorum dedi.İnşallah öyledir.Kucağımıza alana kadar bu korkular sürecek. Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza aldırsın.Aminnnnnnnnnnn.
Öpüyorummmmmmmmmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?