Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ne kadar karmaşık duygular yaşıyorum valla bi alışamadım hamilelik fikrine kusma bulantılar yüzünden kendimi sadece hasta gibi hissediyorum inş bu durumumda geçer kafamçokkarıştı
ahhh canım sende haklısın buraya moral bulmak için giriyorsun benim yaptığıma bak haklısın ama elimden bişi gelmiyor canım sen bana bakma sen çalışmaları hızlandır heralde ilk aylar böyle oluyor herkes
canım sen benim adaşımsın benim adımda sibel inş bende kucağıma alırım canım banada o kadar imkansız geliyor ki hiç sorma inş allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu versin canım benim
büşracım senin çok erken başladı bu bulantı kusmalar valla çoookkk zor allah sanada banada sabır versin bende ne yemek ne bulaşık hiç bişey yapamıyorum benim anneme ihtiyacım vaaaaaarrrrsenağlamasenağlama

crawfordcum sadece sabahları mı miden bulanıyor yoksa sureklimi

Aslında sabahda bulanmıyorda buzdolabını açıyorum ya yiyecek bişeyler alırken (kahvaltı hazırlarken mecbur açıyom) o zaman sabah akşam farketmiyor hep kokuyor. Anlayacağın canım. Ama burda iş yerinde iyiyim Kokan bişe yok. İnan bu satırları yazarken bile öğğğğğğğğ. Bulandım. İnanılmaz ama ben bahsederken bile içim kalkıyor :gitme:

crawfordcum kız bebeklerde mide bulantısı cok oluyor diye duymustum ben

Banada demişlerdi.Seninki kızmı miden bulandığına göre dediler.Ama çoğunluğu da tipime göre erkek dedi. Hani kalçam genişlemedi göbeğim çıktı diye. Şuan hamile gibi görünüyom az da olsa. Güzel bir duygu. Seninki nasıl çıkmıştır kız kimbilir. Erkek ya karnın sivrimi?

canım gozunaydın dıyım ılk asamayı atlattık ınsallah rabbım sonuna kadar gotursun dr bana mıde bulantısı ıyı demıstı 3 ay cektım ama bebegımım benle oldugunu onla anlıyodum esek sıpaları ıcın herseye deger bu arada bızım kız gececı valla hıc yatırmıyo gozumden uyku yagıyo ınsallah hekes tatasın bu uykusuz gecelerıiii...
[

canım kız çocukta kalça 3-4 aydan sonra genişliyor ve kalkıyor kalçası olmayan birinin kalçası oluyor aklinialirimsmile bel kalınlaşıyor bebek ön tarafta top gibi durmuyorda sanki annenin belinde karnında yayılmış gibi duruyor

Benim arkadaşımın hiç öyle olmadı herkez erkek dedi. Karnı sivriydi poposuda çıkmadı Ama kızı oldu onun. Bazen tiple yapıyla ilgili belki iç karnı geniştir bilemeyizde.

olabilir tatlım tabii hervucuda göre değişiyor ama işte genel kanı bu şekilde

Evet canım. Bana eski amirim bayandı 2 ay önce falan senin kızın olucak. kaşların gözlerin pul pul olmuş dökülmüş dedi. Ama mecaz anlamda diyorum yani aslında dökülmemiş ama sanada nasıl anlatsamki bilemedim dedi. Ama sen bekle bakim ben bilecekmiyim. Öğren ilk beni ara dedi.

hakkına hayırlısı canım benim artık az kaldı kesin öğrenmeye

kızlar selam uzun zamandır yoktum,geçmişi okuyamadım,okumaya da vaktim yok şu ara.19 martta 36,5 haftalıkken doğum yaptım.aspirini ve iğneyi henüz kesmemişken.allaha şükür sorun olmadı.kızım şu an 28 günlük oldu.sarılık atlattık.şu arada gaz sorunumuz var.bende durumlar böyle.işe tam olarak başlayınca doğumumu ayrıntılı olarak yazarım.hepinizi öptüm.

süper tatlım yaaaaa alkisalkisalkis hayırlı olsun çok şükür sağlıkla kucağına aldın ya azıcıkda gazı olur işte yeni nesil hep böylee

hayırlı olsun canım. güle güle büyüt. darısı bütün gacilere. kaydirigubbakcemile5

Simgecim gozunaydın Allah saglıkla sıhhatle analı babalı buyutmeyi nasip etsin yavrunu

Kızlar merhaba;
Simgecim hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün,Sağlıkla,sıhhatle inşallah.
Kızlar dr den geldim.Bebişimiz gayet iyi Allah a şükür,sadece dinlen çok fazla hareket etme dedi.Ptesi 4 lü dopler istedi. Sanırım bebişin kalp atışına ve kan akışına bakıcak.sizlerin dr side istemiş miydi? Dr Bir sıkıntı yok ,trombofili olduğun için istiyorum dedi.ınşallah öyledir.Kucağımıza alana kadar bu korkular sürecek. Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza aldırsın.Aminnnnnnnnnnn.
Öpüyorummmmmmmmmmmm.

merhaba tatlım maaşallah size merak etme genelde o haftalarda renkli dobler ister drlar
amin inşallah canım sağlıkla alırsın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…