kız sen çok yaşa emi güldürdün beniii.
Evet canım , bebeğimiz kız mı erkek mi ben de merak ediyorum , bakalım doktorun tahmini ne derecede doğru çıkacak...Bir matematikçi olarak %10 da bir ihtimaldir diyorum ben :)Ay pazartesi olsada Melekcim kızım, kızmı size söylesem. (%10 luk ihtimali öğrensem)
İple çekiyorum vallahi. Bebişimi görmeyi. Bide 3 lü test yaptıracamda p.tesi değil, Salı yada Çarşamba işte. İğnem biteceği zaman yani.
Sen naparsın canım az kaldı seninde günlerin sayılı nerdeyse.
aysudecim geçmiş olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun neden hitereskopi gereği duydu doktor
ben bugün yeni işyerime başlıcam ankara nın ucunu bucağını birleştirmem gerekiyor. maaş nakli için kavaklıdere tarafına ordan müdürlükten ilişik kesmek için ostim e ordan da tekrar dışkapıyaaaa aayyy ankarayı bilenler ne demek istediğim anlar... ayyyy ayyyy çok çalışmam lazım çoookkkkk... yani akşama ben yine iptal olurum herhalde............
günaydıııınnnnnnn şekerler
aysude yorma kendini. sonunda bir drun doğru düzgün el atmasına sevindim umarım testler tahliller filmler tertemiz çıkarda tatalım bir iki aya güzel haberini alırız
crawford hemen belli oldu mu kız çizgin benim 25. hafta gibi belirginleşmeye başlamıştı
ne yapayım hayatım müşteriye kredisinin red olduğunu söylemem lazım ama cesaret edipte arayamıyorum bunu dışında boş geçecek gibi bugünGünaydın canım.
Benimki çizgi değil tüy varya azıcık belli belirsiz olan o diyorum yamuldu diye. Belirginleşmedi o hala yok.
Sen naparsın canım.
ne yapayım hayatım müşteriye kredisinin red olduğunu söylemem lazım ama cesaret edipte arayamıyorum bunu dışında boş geçecek gibi bugün
nihayet geçmişi okudum bitirdim
kıslar birkaçgündür giremedim baharcım beni sormuşsun mide bulantısı ve kusmaktan helak oldum uzanıyorum bol bol bu arada dün dra gittim bebek iyiymiş normal dedi dr kımıldandı biraz ultrasonda bakarken
ben hala bebeğim fikrine alışamadım sanki dün ultrasonda başkasının bebeğine bakıp geldim gibi hissediyorum sanki o ben değildim sanki henüz akıbeti belli olmadan bağlanmak istemiyorum
bazen ben bu bebeği istemiyormuyum acaba diye bir his doğuyor içime çok garip sanki bazen eşim istemiyormuş gibime geliyor çünkü önceki kayıplardan dolayı sevinemedik hiç bebekten hiç bahsetmiyoruz evde sanki benim başka bi rahatsızlığım varmış gibi çok tuhaf böyle duygular yaşayanınız oldumu kızlar benim gidişatım pek iyi deell galibasempatiksalakcinni
umutluyuz dualrımız seninle çok yaklaştı mutlu son allah bizlerde nasip etsin senide yavrunu kucağına almayı nasip etsin rabbim
Merhaba kzılar
Bu aralar nete giremiyorum miğde bulantısından kusmaktan başımı bile kaldıramıyorumki
bu bulantılar canımdan bezdirdi beni
Bu arada dün doktora gittik bebişimi gördüm
kalp atımları başlamış 6+3günlük
bu sefer ilk defa geriden gelmiyor normlade benim bebekler hep bir hafta geriden geliyrdu
birde biz hep 8.haftada kalp atımlarını duyyuyorduk
bu sefer 6.haftada duyduk ve bebekde oluşmuşdu
kızlar selam uzun zamandır yoktum,geçmişi okuyamadım,okumaya da vaktim yok şu ara.19 martta 36,5 haftalıkken doğum yaptım.aspirini ve iğneyi henüz kesmemişken.allaha şükür sorun olmadı.kızım şu an 28 günlük oldu.sarılık atlattık.şu arada gaz sorunumuz var.bende durumlar böyle.işe tam olarak başlayınca doğumumu ayrıntılı olarak yazarım.hepinizi öptüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?