Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

crawford bi alemsin demek lazım olur heee tabi haklısın yap koy bi köşeye orda dursun sonra yanına 2 ciyi yaparsın kardeş kardeş büyürler düşünsene ne güzel olur biri kız biri erkek ah ahhhhboshayallersmileşimdi bana rüya gibi geliyo amaCADIARZU inşallah isteyen herkesin olur sağlıklı olsunda kız erkek ne fark eder biz ikisinede muhtacız yok zaten inşallah sana ve eşine hayırlı evlat olur bu arada bunu doğur hiç bekleme hemen ikinciyi yap:jeyyar::jeyyar:vereliniortak

ravzacım ulaşa gitmedimde bi arkadaş orda evet onun canı çok sıkılıyo küçük diye sen şimdi bekleme dönemindemisin bende iyice paranoya oldum doktorlar iyide dese sevinemiyorum ben artık sürekli kafama bişeyler takıp duruyorum

kıssslarrr merhaba... bugün koşturduğum kadar koştumm mu daha önce hiççç hatırlamıyorummm... bugün adetin 3. günü olduğu için arkadaşın tanıdığı bi doktora gittim sağolsun kadın çok güzel ilgilendi... vajinal ultrason falan yaptı... haftaya salı günü histereskopi yapılacak... yani rahim içine kamera ile girip bakcaklar ... ve aynı zamanda bugün işyerinden ayrılış yaptımmm ... ay ordan oraya ordan oraya bi koşuşturdum ki sormayınn... inşallah yarın yeni işyerime başlıcammmmm.... hepinizi öpüyorum .. çok yorgunum ve uyumak istiyorummm... allaha emanet olun... mucocum topic de sadece sen varsın tatlım çokkk öptüm canımmm...

Evet canım , bebeğimiz kız mı erkek mi ben de merak ediyorum , bakalım doktorun tahmini ne derecede doğru çıkacak...Bir matematikçi olarak %10 da bir ihtimaldir diyorum ben :)
Benim az kaldı gerçektan, bu kontrolümde sezeryan tarihim netleşecek, son hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum ( Hastane çantasında anne ve bebek için gerekli olanları )...
Daha önceden sezeryan olmama rağmen bir tedirginlik başladı benden , rahat olacağımı düşünüyordum ama korkuyorum galiba

simge bebeğin hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla büyüt inş iyiki doğdu darısı bizim gibi hamişlerin ve bebiş isteyenlerin başına inş

aysudecim geçmiş olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun neden hitereskopi gereği duydu doktor

son bir yıldır yani 3. küretajdan beri düzenli adet olamadığımı ifade edince bi histereskopi ile bakalım yapışıklık olmuş olabilir eğer varsada açarız dedi...

ben bugün yeni işyerime başlıcam ankara nın ucunu bucağını birleştirmem gerekiyor. maaş nakli için kavaklıdere tarafına ordan müdürlükten ilişik kesmek için ostim e ordan da tekrar dışkapıyaaaa aayyy ankarayı bilenler ne demek istediğim anlar... ayyyy ayyyy çok çalışmam lazım çoookkkkk... yani akşama ben yine iptal olurum herhalde............

canım yine erkencisin.yeni işyerin hayırlı olsun.seni okuyunca ben yoruldum kız.ankara artık iyice öğrendimde sen bugün baya yol alıcan.

günaydıııınnnnnnn şekerler
aysude yorma kendini. sonunda bir drun doğru düzgün el atmasına sevindim umarım testler tahliller filmler tertemiz çıkarda tatalım bir iki aya güzel haberini alırız
crawford hemen belli oldu mu kız çizgin benim 25. hafta gibi belirginleşmeye başlamıştı

Günaydın canım.
Benimki çizgi değil tüy varya azıcık belli belirsiz olan o diyorum yamuldu diye. Belirginleşmedi o hala yok.
Sen naparsın canım.

Günaydın canım.
Benimki çizgi değil tüy varya azıcık belli belirsiz olan o diyorum yamuldu diye. Belirginleşmedi o hala yok.
Sen naparsın canım.
ne yapayım hayatım müşteriye kredisinin red olduğunu söylemem lazım ama cesaret edipte arayamıyorum bunu dışında boş geçecek gibi bugün

ne yapayım hayatım müşteriye kredisinin red olduğunu söylemem lazım ama cesaret edipte arayamıyorum bunu dışında boş geçecek gibi bugün

Aman söylemen lazımsa söyle gitsin. Kendine başka alternetifler bulamya çalışır yada oturur kaderine razı olur .Bu kadar da yufka yürekli olma yaaa. lmaz:

canım benim normal böyle şeyler bizde ilk 10-12 hafta hiç bahsetmedik sonra ikili testi şükür iyi çıkınca yeni yeni konuşmaya başladık merak etme geçicek

canım çok sevindim merak ediyodum seni en kısa zamanda da bulantıların geçer inşallah canım

ah canım nasıl merak ettim seni hayırlı olsun kızın sağlıkla büyüsün inşallah tebrik ederim

kızlar bende dün dr a gittim baş çevresi ölçüldü bacacıkları büyümüş kolları kuzumun yüzünü gözünü herbişeyini izledim çok tatlıydı annanemizle sevdik ekrandan sıpamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…