Kızlar merhaba;
Simgecim hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün,Sağlıkla,sıhhatle inşallah.
Kızlar dr den geldim.Bebişimiz gayet iyi Allah a şükür,sadece dinlen çok fazla hareket etme dedi.Ptesi 4 lü dopler istedi. Sanırım bebişin kalp atışına ve kan akışına bakıcak.sizlerin dr side istemiş miydi? Dr Bir sıkıntı yok ,trombofili olduğun için istiyorum dedi.İnşallah öyledir.Kucağımıza alana kadar bu korkular sürecek. Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza aldırsın.Aminnnnnnnnnnn.
Öpüyorummmmmmmmmmmm.
selam kızlar crawford feryat nasılsınız
crawfort hamişlik nasıl gidiyor bulantıların nasıl biraz azaldımı
çok sevindim canım bulantının az olmasına aslında bu haftalardada normal 20. ci haftaya geldiğinde hiç bişeyin kalmaz inşallah hem olsada ne olur sağ salim kucağına al da bulantı falan vız gelir rabbim yardımcın olsunİyiyiz canım çok şükür. Benim evet yok sayılır. Birtek buzdolabını açınca bulanıyor maalesef. Eşime tuvalete koyulan koku gidericilerden buzdolabı için olanları yokmu dedim. Kokmuyorki dolap, sana öyle geliyor dedi. Ay ben taaa derinlerden gelen kokuları alıyorum (Maalesef )
anladım canım sen bide merkezdesin merkez güzel bizim kaldığımız ilçe çok küçüktü ve bu yüzden çok pahalıydı biz ordan çabuk kaçtık anlayacağın zaten 2 yıldı bitirdik bu tarafa kaçtıkcanm biz ipga verdik burdan ev aldıkta kalabildiğimiz kadar kalacağız genede belli olmaz
canım ogün eşime söyledim figen hanımı oda araştırmış aynı figen hanımdan bahsediyosak sizin gittiğiz doktordaha iyi demiş ordaki hastane polisi
crwford sen ne alemdesin aşkı memnuyu bende çok seviyorum eşimde kızıyo böyle abuk subuk dizilere bakıyon diye ama başlayıncda abenden çok bakıyo
çok sevindim canım bulantının az olmasına aslında bu haftalardada normal 20. ci haftaya geldiğinde hiç bişeyin kalmaz inşallah hem olsada ne olur sağ salim kucağına al da bulantı falan vız gelir rabbim yardımcın olsun
14 nisan 2010 tarihine göre Kahvelokumun listesini güncelliyorum...
Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:14 nisan 2010 çarşamba)
celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( ?? 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale (bahar)......... ........Doğa (27 Ekim 2009)
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
cimen.3.........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010)
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )
kardelen86..................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz )
aslgkh............................40 haftalık(erkek) (Canım güzel haberlerini bekliyoruz )
gülsummmm...................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz )
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
_beray_........................... ...38haftalık (kız) ( 14 Nisan sezeryan tarihi...Dualarımız seninle ...)
göbete............................. ..37haftalık (erkek)
umutluyuz ..........................37haftalık (erkek) (Sezeryan tarihi 23 Nisan...Dualarımız seninle... )
gülay30............................ ..36haftalık (erkek)
melek76......................... ... 36haftalık (kız)
Cherry76.......................... ..32 haftalık (kız)
hummu85......................... ..32 haftalık ( erkek )
zehrayade....................... ...28haftalık (erkek)
elifim................................. .27 haftalık
esraben............................ ..27 haftalık (kız)
angel34............................ ..24 haftalık (erkek )
esterya............................ ...24haftalık ( erkek )
irazmetin.......................... ..24haftalık
eylületik............................ .23 haftalık
aslıhan1806.........................23haftalık ( erkek )
elif_fidan.......................... .. 22haftalık (kız)
iipekk................................. 20haftalık
Reisdevrim...........................19 haftalık ( erkek )
crawford...............................17haftalık ( büyük ihtimalle kız bebeğimiz )
arikangul..............................16 haftalık
baharçelik............................15haftalık ( erkek )
zeynom_10...........................??
canah...................................10 haftalık ( kalp atışları duyuldu bebişimizin)
sonuyok...............................10haftalık ( kalp atışları duyuldu bebişimizin)
büşra44.................................6haftalık ( kalp atışları duyuldu bebişimizin)
Amin canım amin. Allahım isteyen herkeze versin.
Baksanıza benim göbek deliğimi altıyla üstündeki ince çizgiler varya (hani tüyler) onların alltaki bi tarafta, üstteki çizgi bi tarafta yani biri anyada biri konyada çok komik oldu karnım büyüdü ya. kaydirigubbakcemile3
kız o dediğin nasıl oluyo öle bilmiyorumkismile anlamadım vallahi yoksa senin kız çokmu tekme atıyor tekmeledikçe karnın yamuluyor normal canım merak etme inşallah pazartesi kızını görürsün bizede kız diye müjdelersinde sen kızmı olsun istiyorsun rabbim gönlünün muradını versinolumunekankayizsmile
Amin canım amin. Allahım isteyen herkeze versin.
Baksanıza benim göbek deliğimi altıyla üstündeki ince çizgiler varya (hani tüyler) onların alltaki bi tarafta, üstteki çizgi bi tarafta yani biri anyada biri konyada çok komik oldu karnım büyüdü ya. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?