Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım çok güzel haberlerle gelmişsin. Allah sonumuzu hayretsin. Emin ol o korkular hepimizde var. Zor anam zor ana olmak için gidilen bu yolda yürümek. (Edebiyatı paramparça ettim yav) kaydirigubbakcemile3

Akşam oldu mu bir ıssızlık,sessizlik çöküyor ya. Sabahki gibi muhabbet etmeyi özlüyorum. Hadi kızlarrr. Sohbete. Daha Aşk-ı Memnu'ya çok var. boshayallersmile

muco selam canım
canım benim doktorun adı figendi ama soyadını hatırlamıyorum buraya gelmeden önce 1 defa gittim sadece oda konuşmak içindi figen hanım normalde hastaya bakmıyor canım biz araya ordan tanıdık birini sokmuştuk o yüzden bizimle görüştü ama çok iyi bi bayan ilgilenmişti benimle saolsun ama kısmet olmadı işte sen ulaşabilirsen iyi olurdu siz orda daha kalacakmısınız tayin ne zaman

selam kızlar crawford feryat nasılsınız
crawfort hamişlik nasıl gidiyor bulantıların nasıl biraz azaldımı

selam kızlar crawford feryat nasılsınız
crawfort hamişlik nasıl gidiyor bulantıların nasıl biraz azaldımı

İyiyiz canım çok şükür. Benim evet yok sayılır. Birtek buzdolabını açınca bulanıyor maalesef. Eşime tuvalete koyulan koku gidericilerden buzdolabı için olanları yokmu dedim. Kokmuyorki dolap, sana öyle geliyor dedi. Ay ben taaa derinlerden gelen kokuları alıyorum (Maalesef )

canım ogün eşime söyledim figen hanımı oda araştırmış aynı figen hanımdan bahsediyosak sizin gittiğiz doktordaha iyi demiş ordaki hastane polisi

crwford sen ne alemdesin aşkı memnuyu bende çok seviyorum eşimde kızıyo böyle abuk subuk dizilere bakıyon diye ama başlayıncda abenden çok bakıyo

14 nisan 2010 tarihine göre Kahvelokumun listesini güncelliyorum...

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:14 nisan 2010 çarşamba)

celen35.................... ....CEMRE'MıZ ( ?? 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008) (Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................ıpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bıhter (12 Kasım 2009)
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
cimen.3.........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010)
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 ) Hoşgeldin güzel bebek... (Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )kardelen86..................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz )
aslgkh............................40 haftalık(erkek) (Canım güzel haberlerini bekliyoruz )
gülsummmm...................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz )

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):

_beray_........................... ...38haftalık (kız) ( 14 Nisan sezeryan tarihi...Dualarımız seninle ...)
göbete............................. ..37haftalık (erkek)
umutluyuz ..........................37haftalık (erkek) (Sezeryan tarihi 23 Nisan...Dualarımız seninle... )
gülay30............................ ..36haftalık (erkek)
melek76......................... ... 36haftalık (kız)
Cherry76.......................... ..32 haftalık (kız)
hummu85......................... ..32 haftalık ( erkek )
zehrayade....................... ...28haftalık (erkek)
elifim................................. .27 haftalık
esraben............................ ..27 haftalık (kız)
angel34............................ ..24 haftalık (erkek )
esterya............................ ...24haftalık ( erkek )
irazmetin.......................... ..24haftalık
eylületik............................ .23 haftalık
aslıhan1806.........................23haftalık ( erkek )
elif_fidan.......................... .. 22haftalık (kız)
iipekk................................. 20haftalık
Reisdevrim...........................19 haftalık ( erkek )
crawford...............................17haftalık ( büyük ihtimalle kız bebeğimiz )
arikangul..............................16 haftalık
baharçelik............................15haftalık ( erkek )
zeynom_10...........................??
canah...................................10 haftalık ( kalp atışları duyuldu bebişimizin )
sonuyok...............................10haftalık ( kalp atışları duyuldu bebişimizin )
büşra44.................................6haftalık ( kalp atışları duyuldu bebişimizin )

Son düzenleme:
çok sevindim canım bulantının az olmasına aslında bu haftalardada normal 20. ci haftaya geldiğinde hiç bişeyin kalmaz inşallah hem olsada ne olur sağ salim kucağına al da bulantı falan vız gelir rabbim yardımcın olsun
canm biz ipga verdik burdan ev aldıkta kalabildiğimiz kadar kalacağız genede belli olmaz
anladım canım sen bide merkezdesin merkez güzel bizim kaldığımız ilçe çok küçüktü ve bu yüzden çok pahalıydı biz ordan çabuk kaçtık anlayacağın zaten 2 yıldı bitirdik bu tarafa kaçtık
canım ogün eşime söyledim figen hanımı oda araştırmış aynı figen hanımdan bahsediyosak sizin gittiğiz doktordaha iyi demiş ordaki hastane polisi

kesin odur canım başka yoktu galiba ordaki arkadaş öle diyosa doğrudur onlar daha iyisini bilir sen o zaman gittiğin doktora devam et bu arada hangi doktora gidiyorsun

crwford sen ne alemdesin aşkı memnuyu bende çok seviyorum eşimde kızıyo böyle abuk subuk dizilere bakıyon diye ama başlayıncda abenden çok bakıyo

Bende napim Face e bakıyodum. Öyle ağız ayırıyom vakit geçsin diye :roflol:
Erkekler bizden meraklı canım haklısın. Amma entrikalı dizi kız. Heyecandan izlerken tırnak mırnak kalmıyor vallahi. Onlar yaşıyor aşkları bende yakalanacaklar diye Adnan Beye ödüm kopuyoo.

Amin canım amin. Allahım isteyen herkeze versin.
Baksanıza benim göbek deliğimi altıyla üstündeki ince çizgiler varya (hani tüyler) onların alltaki bi tarafta, üstteki çizgi bi tarafta yani biri anyada biri konyada çok komik oldu karnım büyüdü ya. kaydirigubbakcemile3

Ay pazartesi olsada Melekcim kızım, kızmı size söylesem. (%10 luk ihtimali öğrensem)
İple çekiyorum vallahi. Bebişimi görmeyi. Bide 3 lü test yaptıracamda p.tesi değil, Salı yada Çarşamba işte. İğnem biteceği zaman yani.
Sen naparsın canım az kaldı seninde günlerin sayılı nerdeyse.

ravza canım bi gonca imire gittim bide abdullah boztosun var ikisinede gittim ikiside doçent bilmiyom karar kılamadım sende deyince kafam iyice kaıştı zaten kafam karışmaya yer arıyo sen hangi ilçedeydin

kız o dediğin nasıl oluyo öle bilmiyorumkismile anlamadım vallahi yoksa senin kız çokmu tekme atıyor tekmeledikçe karnın yamuluyor normal canım merak etme inşallah pazartesi kızını görürsün bizede kız diye müjdelersinde sen kızmı olsun istiyorsun rabbim gönlünün muradını versinolumunekankayizsmile

canım biz sivasın ulaş ilçesindeydik yakıondı ama çok küçük hiç oraya gittinmi bilmiyorum ama fena değildi işte

Canım hani karnımızda ince bir çizgi varya. göbek deliğinin altındaki bi yana kaymış üstündeki aynı duruyor yamuk bir görüntü çıkıyor ortaya. Ben kız istiyom da erkekde dese severim ben. Sağlıkla bebeğimiz olsunda. Cinsiyet seçme lüksüne girmiyom hangisi hayırlıysa o olsun. Bitane yapayımda kenara koyayım lazım olur kız. aklinialirimsmile

muco canım kafan hiç karışmasın hangisine daha çok güven duyduysan ona git benim dediğimide unut sölemedim farzet kafan iyice karıştı çünkü arasından seç içinden hangisine gitmek geliyosa ona git canım

kız sen çok yaşa emi güldürdün beniii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…