Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Aman söylemen lazımsa söyle gitsin. Kendine başka alternetifler bulamya çalışır yada oturur kaderine razı olur .Bu kadar da yufka yürekli olma yaaa. lmaz:
kız o değil adam kredim nası çıkmaz diye bana çıkışır başka nedeni yok sabah sabah azar işitmeye niyetim yok zaten canım sıkkın bizim herifi boğazlayacağım yakında
maaşallah maaşallah kuzuyaaaaa ayyyy iyi olmanıza çok sevindim

selam kıslar
geçmişi okudum maşallah bir yaramazlık yok
ben dün 15:30 a kadar ablamla hastanedeydim,yine kum döküyor ablam doktora gittik,evde temizlik vardı ben dışardaydım............neyse dönünce bende başladım tülleri yıkamaya,şu an makinede son odanın tülü var,bana yardım eden bayan 21:00 de çıktı evden,ev hem çok kirliydi hem de ev biraz büyük bizim........ama karar verdim her ay en azından yarım gün alıp,cam ve kapıları sildiricem.........yoksa ben evle başa çıkamıyorum.........gelen bayanada yazık,işinde de o kadar titizki yarım bırakıp gitmiyor,ben bırak bırak demesem sabaha kadar devam edecek nerdeyse........

BÜŞRA maşallah canım,bende 6+4 te duymuştum kalp atımını,bebişini sağlıkla kucağına alacaksın,iğne dozu için ne dedi doktorun,hangi iğneye devam ediyorsun...

kızlaarrrrr biraz önce eşimle ev bakmaya gittik ev güzel bakalım inşallah olur

hadi bakalım canım hayırlısı olsu,yeni eve gelsin pıtırcık........

Maşallah canım,sağlıklı,uzun ömürlü,başarılı,analı babalı bir ömür versin Allah'ım evladınıza ve sizlere........

Maşallah canım,herşey hep böyle yolunda gidecek inşallah........

DENDEN temizliğin altındamı kaldın şekerrr nerelerdesin.

kaldım walla kaldım,detaylar kaldı şimdi benim halletmem gereken,nasip olursa haftayada Kuran okutucam evde,Melek bu arada sen doktoruna İnnohep i soracaktın,sordun mu?ne dedi.........

canım o zaman sende başkasının üstüne at söyleme işini.

Crawford sanada maşallah,canım senin şu çözüm önerilerine bayılıyorum,alemsin walla ..........

herkes kendi müşterisinden sorumlu sonuçta yine ben yüzyüze gelicem
amaaaaaaannn yemişim müşterisini
sen napıon bak bugün haftanın son günü ohhhh yarın yatcan bol bol mirmirmirmir

kız ben çok yatmayı sevmem. normal de 8 saat uyku bana yeterli. girerim msn yazışırım yarın sizle. hasret gideririz. hihoyyyt

temizlik canavarı.senden her eve lazım.
bende öyle analitik bir insanın. kaydirigubbakcemile3
ablana da geçmiş olsun canım. bende temmuzda kum dökücem (sorularınızı şimdiden bekliyom) aklinialirimsmile

temizlik canavarı.senden her eve lazım.
bende öyle analitik bir insanın. kaydirigubbakcemile3
ablana da geçmiş olsun canım. bende temmuzda kum dökücem (sorularınızı şimdiden bekliyom) aklinialirimsmile

gelirim canım gelirim hepinize yardıma gelirim....yeter ki sizler iyi olun....
Temmuzda ki kum olayında ciddi misin anlamadım:uhm::uhm:

canımsın yaa bu herif beni öldürür eve onun duygusal baskısıyla ok dedim öğleden sonra aradım yaw durdur ben yeni bi ev buldum dedi sonra tekrar aradım annenlerle bi konuşsan bize yardım ederler mi dedi ok dedim sonra tekrar aradım dur haber bekliyorum dedi ortalğı velveleye verdi bizimkiler kredi için banka kapılarınıo aşındırmaya başladı akşam oldu yaaa o evi zaten başkası almış ki dedi klava: çıldırdıııımmmmm ay evi daha görmemiştim düşün sırf o çok beğendi diye ok verdim sonradan bulduğu eve

Allah kolaylık versin kuzubilmiyorumkismile için çokmuş

dendenim yazdım ama gitmedi ablana çoookkk geçmiş olsun bilirim o acıyı
temiz temiz mis gibi otur hayatım evinde iyi kirletmeler

Denden cim çok geçmiş oılsun canım çocuklar sınav yaparken baktığım için okuyamadım

gelirim canım gelirim hepinize yardıma gelirim....yeter ki sizler iyi olun....
Temmuzda ki kum olayında ciddi misin anlamadım:uhm::uhm:

Canım senelik iznimi kullanmamak için rapor alıcam.
Raporda da kum döktüğüm için almış gözükecemde :roflol:
2 haftalık rapor alıcam temmuzun ilk iki haftası tatile gidecezde.

ya olsuuunnn benim için uyu bariiii

uyuyamam canım. ben çok uyuyunca mayışıp sersemleşmeyi sevmiyom.hemçok uyuyunca hayatı kaçırmışım gibi hissediyorum bazen öyle yapıyorumda kalkıyorum magazin haberleri bile geçmiş.sinir oluyorum. kim kiminle nerede napmış çok seviyom magazini sempatiksalakcinni

aman canım ev konusuna da sinirlenme. herşey kısmet demekki kısmet değilmiş tamam eşin biraz karasız ama idare et.

meleğim ellerine sağlık yine listemizi güncellemişsin..zamanın ne çabuk geçtiğini bu listeden anlıyorum
şu listeye girebilmek için nasıl uğraşıyodum bir zamanlar :))) sonra en altlardaydım....şimdi ortalarda...rabbim hayırlısıyla sonları da görmeyi nasip etsin (hayırlısıyla kucağıma aldığım günleri de)bana ve tüüüümmm kan pıhtı laşması nedeniyle düşük yaşayan arkadaşlarıma nasip etsin ...
aminnnn
yarın hocada karşılaşırız inşkaydirigubbakcemile5
umutluyuz canımm bitmiş seninkii..en yakın şuan sensin..hadi bakalım Allah yardımcın olsun bizi habersiz bırakmaopuyorumnanaktan

selam arkadaşlar.ben meltem.ağustos 2010 anne adayıyım. inş. bir kızım olacak.

bende düşüklerim dolayısı ile iğne kullanıyorum.aslında testlerim temiz çıkmıştı doktorum tedbir olsun diye kullandırıyor. şu nda elimde 15 günlük iğnem kaldı.23. haftada bitmiş olacak.

kaçıncı haftaya kadar bu iğne kllanılıyor.erken bırakan var mı.a da benim gibi sadece düşük için kullanan var mı.

hepinize kolay gelsin .cevap yazanlara teşekkürler şimdiden.

beni de listenize ekler misiniz...

yüreğine ağzına sağlık esrabencim...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım öncelikle Allah tamamına erdirsin..burda okuduğum kadarıyla 1 hafta önceden bıraaktırıyo drlar..sen yetecek kadar yazdırsana tekrardan..raporun yok mu??
biz birde asprin kullannıyoruz..
listemizi melek güncelliyor..özeline msj at istersen ya da burdan görür ekler seni..

melekk
bu arada zeynomm kk ya giremiyomuş..15 haftalık olmuş onuda haber vereyim dedim..mucukopuyorumnanaktan

merhaba canım hayırlı olsun bebişin bildiğim kadarıyla canım bir arkadaşımız tedbir amaçlı iğne kullanıyordu ama kim olduğunu hatırlayamadım pıhtılaşma sorunu olanlar genelde ya son güne kadar yada bi hafta öncesine kadar iğneyi kullanıyor
hayırlısıyla inşallah bebişini sağlıkla kucağına alabilirsin bence bu konuyu drunla konuşursan daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…