kız o değil adam kredim nası çıkmaz diye bana çıkışır başka nedeni yok sabah sabah azar işitmeye niyetim yok zaten canım sıkkın bizim herifi boğazlayacağım yakındaAman söylemen lazımsa söyle gitsin. Kendine başka alternetifler bulamya çalışır yada oturur kaderine razı olur .Bu kadar da yufka yürekli olma yaaa.lmaz:
maaşallah maaşallahcanım benim normal böyle şeyler bizde ilk 10-12 hafta hiç bahsetmedik sonra ikili testi şükür iyi çıkınca yeni yeni konuşmaya başladık merak etme geçicek
canım çok sevindim merak ediyodum seni en kısa zamanda da bulantıların geçer inşallah canım
ah canım nasıl merak ettim seni hayırlı olsun kızın sağlıkla büyüsün inşallah tebrik ederim
kızlar bende dün dr a gittim baş çevresi ölçüldü bacacıkları büyümüş kolları kuzumun yüzünü gözünü herbişeyini izledim çok tatlıydı annanemizle sevdik ekrandan sıpamı
kız o değil adam kredim nası çıkmaz diye bana çıkışır başka nedeni yok sabah sabah azar işitmeye niyetim yok zaten canım sıkkın bizim herifi boğazlayacağım yakında
herkes kendi müşterisinden sorumlu sonuçta yine ben yüzyüze gelicemcanım o zaman sende başkasının üstüne at söyleme işini.
Merhaba kzılar
Bu aralar nete giremiyorum miğde bulantısından kusmaktan başımı bile kaldıramıyorumki
bu bulantılar canımdan bezdirdi beni
Bu arada dün doktora gittik bebişimi gördüm
kalp atımları başlamış 6+3günlük
bu sefer ilk defa geriden gelmiyor normlade benim bebekler hep bir hafta geriden geliyrdu
birde biz hep 8.haftada kalp atımlarını duyyuyorduk
bu sefer 6.haftada duyduk ve bebekde oluşmuşdu
kızlaarrrrr biraz önce eşimle ev bakmaya gittik ev güzel bakalım inşallah olur
kızlar selam uzun zamandır yoktum,geçmişi okuyamadım,okumaya da vaktim yok şu ara.19 martta 36,5 haftalıkken doğum yaptım.aspirini ve iğneyi henüz kesmemişken.allaha şükür sorun olmadı.kızım şu an 28 günlük oldu.sarılık atlattık.şu arada gaz sorunumuz var.bende durumlar böyle.işe tam olarak başlayınca doğumumu ayrıntılı olarak yazarım.hepinizi öptüm.
Kızlar merhaba;
Simgecim hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün,Sağlıkla,sıhhatle inşallah.
Kızlar dr den geldim.Bebişimiz gayet iyi Allah a şükür,sadece dinlen çok fazla hareket etme dedi.Ptesi 4 lü dopler istedi. Sanırım bebişin kalp atışına ve kan akışına bakıcak.sizlerin dr side istemiş miydi? Dr Bir sıkıntı yok ,trombofili olduğun için istiyorum dedi.İnşallah öyledir.Kucağımıza alana kadar bu korkular sürecek. Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza aldırsın.Aminnnnnnnnnnn.
Öpüyorummmmmmmmmmmm.
DENDEN temizliğin altındamı kaldın şekerrr nerelerdesin.
canım o zaman sende başkasının üstüne at söyleme işini.
herkes kendi müşterisinden sorumlu sonuçta yine ben yüzyüze gelicem
amaaaaaaannn yemişim müşterisini
sen napıon bak bugün haftanın son günü ohhhh yarın yatcan bol bol mirmirmirmir
selam kıslar
geçmişi okudum maşallah bir yaramazlık yok
ben dün 15:30 a kadar ablamla hastanedeydim,yine kum döküyor ablam doktora gittik,evde temizlik vardı ben dışardaydım............neyse dönünce bende başladım tülleri yıkamaya,şu an makinede son odanın tülü var,bana yardım eden bayan 21:00 de çıktı evden,ev hem çok kirliydi hem de ev biraz büyük bizim........ama karar verdim her ay en azından yarım gün alıp,cam ve kapıları sildiricem.........yoksa ben evle başa çıkamıyorum.........gelen bayanada yazık,işinde de o kadar titizki yarım bırakıp gitmiyor,ben bırak bırak demesem sabaha kadar devam edecek nerdeyse........
BÜŞRA maşallah canım,bende 6+4 te duymuştum kalp atımını,bebişini sağlıkla kucağına alacaksın,iğne dozu için ne dedi doktorun,hangi iğneye devam ediyorsun...
hadi bakalım canım hayırlısı olsu,yeni eve gelsin pıtırcık........
Maşallah canım,sağlıklı,uzun ömürlü,başarılı,analı babalı bir ömür versin Allah'ım evladınıza ve sizlere........
Maşallah canım,herşey hep böyle yolunda gidecek inşallah........
kaldım walla kaldım,detaylar kaldı şimdi benim halletmem gereken,nasip olursa haftayada Kuran okutucam evde,Melek bu arada sen doktoruna İnnohep i soracaktın,sordun mu?ne dedi.........
Crawford sanada maşallah,canım senin şu çözüm önerilerine bayılıyorum,alemsin walla ..........
temizlik canavarı.senden her eve lazım.
bende öyle analitik bir insanın. kaydirigubbakcemile3
ablana da geçmiş olsun canım. bende temmuzda kum dökücem (sorularınızı şimdiden bekliyom) aklinialirimsmile
canımsın yaa bu herif beni öldürür eve onun duygusal baskısıyla ok dedim öğleden sonra aradım yaw durdur ben yeni bi ev buldum dedi sonra tekrar aradım annenlerle bi konuşsan bize yardım ederler mi dedi ok dedim sonra tekrar aradım dur haber bekliyorum dedi ortalğı velveleye verdi bizimkiler kredi için banka kapılarınıo aşındırmaya başladı akşam oldu yaaa o evi zaten başkası almış ki dediselam kıslar
geçmişi okudum maşallah bir yaramazlık yok
ben dün 15:30 a kadar ablamla hastanedeydim,yine kum döküyor ablam doktora gittik,evde temizlik vardı ben dışardaydım............neyse dönünce bende başladım tülleri yıkamaya,şu an makinede son odanın tülü var,bana yardım eden bayan 21:00 de çıktı evden,ev hem çok kirliydi hem de ev biraz büyük bizim........ama karar verdim her ay en azından yarım gün alıp,cam ve kapıları sildiricem.........yoksa ben evle başa çıkamıyorum.........gelen bayanada yazık,işinde de o kadar titizki yarım bırakıp gitmiyor,ben bırak bırak demesem sabaha kadar devam edecek nerdeyse........
hadi bakalım canım hayırlısı olsu,yeni eve gelsin pıtırcık........
ben bugün yeni işyerime başlıcam ankara nın ucunu bucağını birleştirmem gerekiyor. maaş nakli için kavaklıdere tarafına ordan müdürlükten ilişik kesmek için ostim e ordan da tekrar dışkapıyaaaa aayyy ankarayı bilenler ne demek istediğim anlar... ayyyy ayyyy çok çalışmam lazım çoookkkkk... yani akşama ben yine iptal olurum herhalde............
ya olsuuunnn benim için uyu bariiiikız ben çok yatmayı sevmem. normal de 8 saat uyku bana yeterli. girerim msn yazışırım yarın sizle. hasret gideririz. hihoyyyt
gelirim canım gelirim hepinize yardıma gelirim....yeter ki sizler iyi olun....
Temmuzda ki kum olayında ciddi misin anlamadım:uhm::uhm:
ya olsuuunnn benim için uyu bariiii
14 nisan 2010 tarihine göre Kahvelokumun listesini güncelliyorum...
Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:14 nisan 2010 çarşamba)
celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( ?? 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008) (Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
cimen.3.........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010)
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 ) Hoşgeldin güzel bebek... (Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )kardelen86..................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz )
aslgkh............................40 haftalık(erkek) (Canım güzel haberlerini bekliyoruz )
gülsummmm...................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz )
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
_beray_........................... ...38haftalık (kız) ( 14 Nisan sezeryan tarihi...Dualarımız seninle ...)
göbete............................. ..37haftalık (erkek)
umutluyuz ..........................37haftalık (erkek) (Sezeryan tarihi 23 Nisan...Dualarımız seninle... )
gülay30............................ ..36haftalık (erkek)
melek76......................... ... 36haftalık (kız)
Cherry76.......................... ..32 haftalık (kız)
hummu85......................... ..32 haftalık ( erkek )
zehrayade....................... ...28haftalık (erkek)
elifim................................. .27 haftalık
esraben............................ ..27 haftalık (kız)
angel34............................ ..24 haftalık (erkek )
esterya............................ ...24haftalık ( erkek )
irazmetin.......................... ..24haftalık
eylületik............................ .23 haftalık
aslıhan1806.........................23haftalık ( erkek )
elif_fidan.......................... .. 22haftalık (kız)
iipekk................................. 20haftalık
Reisdevrim...........................19 haftalık ( erkek )
crawford...............................17haftalık ( büyük ihtimalle kız bebeğimiz )
arikangul..............................16 haftalık
baharçelik............................15haftalık ( erkek )
zeynom_10...........................??
canah...................................10 haftalık ( kalp atışları duyuldu bebişimizin)
sonuyok...............................10haftalık ( kalp atışları duyuldu bebişimizin)
büşra44.................................6haftalık ( kalp atışları duyuldu bebişimizin)
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanyüreğine ağzına sağlık esrabencim...
selam arkadaşlar.ben meltem.ağustos 2010 anne adayıyım. inş. bir kızım olacak.
bende düşüklerim dolayısı ile iğne kullanıyorum.aslında testlerim temiz çıkmıştı doktorum tedbir olsun diye kullandırıyor. şu nda elimde 15 günlük iğnem kaldı.23. haftada bitmiş olacak.
kaçıncı haftaya kadar bu iğne kllanılıyor.erken bırakan var mı.a da benim gibi sadece düşük için kullanan var mı.
hepinize kolay gelsin .cevap yazanlara teşekkürler şimdiden.
beni de listenize ekler misiniz...
merhaba canım hayırlı olsun bebişin bildiğim kadarıyla canım bir arkadaşımız tedbir amaçlı iğne kullanıyordu ama kim olduğunu hatırlayamadım pıhtılaşma sorunu olanlar genelde ya son güne kadar yada bi hafta öncesine kadar iğneyi kullanıyorselam arkadaşlar.ben meltem.ağustos 2010 anne adayıyım. inş. bir kızım olacak.
bende düşüklerim dolayısı ile iğne kullanıyorum.aslında testlerim temiz çıkmıştı doktorum tedbir olsun diye kullandırıyor. şu nda elimde 15 günlük iğnem kaldı.23. haftada bitmiş olacak.
kaçıncı haftaya kadar bu iğne kllanılıyor.erken bırakan var mı.a da benim gibi sadece düşük için kullanan var mı.
hepinize kolay gelsin .cevap yazanlara teşekkürler şimdiden.
beni de listenize ekler misiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?