Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

iyiyim canım bende siz nereliydiniz memlekete yakınmı manisa o yüzdenmi tercih ettiniz bizde bu sene tercih yaptıkta manisada yazmıştı galiba eşim

canım benim memleketime burası 9 saat uzaklıkta yakın diye değil yani sadece egeyi sevdiğimiz için hadi bakalım hayırlısı canım buraya gelirsen komşu oluruz bu sene zaten ege bölgesinden yazmak zorunluymuş galiba öle dimi 4 tane şehir yazılması gerekiyormuş

canım geçmiş olsun kendini strese sokma uyuyup uyanacaksın her şey bitmiş hiç bişey hissetmeyeceksin gerilme boşu boşuna biz nelere katlandık canım bunuda atlatacaksın bize hayırlı haberi vereceksin inşallah dualarım seninle rabbim yardımcın olsun

canım benim hadi gözün aydın umutluyuzun dediği gibi herkes dört gözle bulantılaırn geçmesini beklerken biz aman bitmesin diye dua edip duruyoruz tabiki her anne evladı için endişelenir ama bizler çok daha fazla yaşıyoruz bu duyguyu inşallah hepimiz birgün bebeklerimizi sağlıkla alıcaz kucağımıza canım diğer arkadaşlarda olduğu gibi

bu arada herkese günaydın a.s.

günaydın arkadaşlar
Aysude inşallah kolayca atlatır,sonuçta güzel olur Allah yardımcısı olsun
Gülay bebeğine kavuşmuş çok şükür darısı tüm bekleyenlere
Gül kolay gelsin canım ev işi ne oldu
Crawford Baharçelik iyisiniz di mi kıslar maşallah

ben nanemollayım,midem kötü,yine tuttu,ne yapıcam bilmiyorum........

günaydın canım
aysude biraz önce girdi
ay ev kaldı tatlım yaa eşimin karar verdiği ortalığı ayağa kaldırdığı kaporalı ev için yarını bekliyoruz adam belki parayı denkleştirememiştir diye
sen nasılsın ablan nasıl oldu

Hayırlı olsun canımcım Allah gönlüne göre versin:1hug:

Canım benim Allah kolaylık versin :1hug::teselli:

sanırım bizden başka midesi bulandığı için şükreden yokturbilmiyorumkismile

evet canım ya,,,arkadaşımla paylaşıyordum bu durumu bana hayret ediyordu yaşamayan bilemez bizim ne hissettiğimizi

Canım benim arkadaşım hamile ve çok bulantıları oldu sürekli şikayet ediyordu bu durumdan ben de dedim ki ben midem bulandığı için şükredicem sustu kaldı heralde deli olduğumu düşünüyordur kaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bizi bizden başka anlayan yok şekerim

kızlar pıhtılaşma için hamileliğinizin kaçıncı gününde ne kullanmaya başladınızz?yardımcı olurmusunuz

çalıkuşum inşallah canım inşallah.kız herkescikler topikte hamiş imreniyom valla.senide özlemiştim bayağıdır karşılaşamadık.ne oldu iş görüşmen?
Canim hayirlisi olsun Insallah hamissindir :Saruboceq: canim isi aldim evet benim icin iyi olacak Insallah bebis derdinden uzak kalmak istiyom şakkıdı

Canim Insallah hersey iyi gider benimde gecen sene bakildi ve o kötü haber verildi yumurta yollarimin ikiside kapali cikti mafoldumben Ya tamam biryandan iyi en azindan neden artik hamis kalamadigimi ögrendim ve üstelik eger diger taraflarda yapisiklik varsa hemen hallediyorlar ama iste yumurta yollari icin ekstra ameliyat olmam gerektigini söylediler zor ve uzun bir ameliyatmis :gitme: Dilerim senin bir problemin yokturdur.
Bu Kürtajlar bizlerin anasini aglatiyo :çok üzgünüm:
günaydın arkadaşlar

ben nanemollayım,midem kötü,yine tuttu,ne yapıcam bilmiyorum........

:teselli::teselli: Gecmis olsun canim

Kizlarrr hepinize Günaydinopuyorumnanaktan

kızlar pıhtılaşma için hamileliğinizin kaçıncı gününde ne kullanmaya başladınızz?yardımcı olurmusunuz

canım ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez innohep 0,45 lik iğne coraspin,folbiol kullandım ,,3 aylıkken iğnenin dozu düşürüldü 0,35lik oldu folbiol yerine de ferrum fort elevit kullanmıştım

günaydın arkadaşlar,nasılsınız..

sirius06 tebrikler canım.inş.sağlıkla tamamlarsın 9 ayını..
çalıkuşu 1978 yeni işin hayırlı olsun,sana bebiş getirsin..

hamile arkadaşlarım,iğnenizi hergün aynı saatte mi yapıyorsunuz. ben bazen 1-2 saat geç yapıyorum.birde aspirini sabahları mı içiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…