eminecim iyiyim canım sen nasılsın bu ay bize müjdeli haberin var galiba bişeylermi hissediyorsun erken gebelik belirtilerinmi var canım[/Q
çok çalıştım bu ay olursa cok sevinirim.sol kasığımda bayağı ağrı var.tabi adet ağrısıda olabilir ama bende adet öncesi hiç ağrı ve belirti olmaz.daha önceki hamileliklerimde de hiç belirti olmadığı için anlayamıyorum.işte bir umut.erken gebelik belirtileri başka neeler olabilir?
canım rabbimin gönlünün muradını versin bende bilmiyorumki canım belirtiler neler sadece bildiğim kadarıyla uyku çok oluyor ben daha gebeliğimi öğrenmeden önce uyku başlamıştı inşallah canım çok sevinirim hayırlı haberi verirsen inşallahhihoyyyt:Saruboceq::dance:
iyiyim canım bende siz nereliydiniz memlekete yakınmı manisa o yüzdenmi tercih ettiniz bizde bu sene tercih yaptıkta manisada yazmıştı galiba eşim
canım uyutacaklar ama yinede korkuyorum işte... bi gerginlik hissediyorum... yarın bi geçse ohhh rahatlıcam ama....
canımcım rahim içine kamera ile girip yapışıklık var mı yokmu kürtajlardan ne kadar etkilenmişim bi bakacaklar... buna histereskopi deniyor... anestezi alcam ama gerildim işte ister istemez.... bana dua edin kolayca gecsin gitsin... sonrada gelsin bebişşş inşaallah.......:Saruboceq:
selam kızlar,
kusmalar bitti bulantılar azaldı diye bugün duramadım yerimde evhamdan ve drumu aradım
o da gel bi bakalım dedi allahtan hemen gittim yoksa bugün kafayı yerdim ne oldu bebeğim yaşıyor mu diye
sonra ultrasonda baktık yaşıyoorrrr kalp atışlarını görünce bir ohh çektim sonra drumun karşısında kaldım öyle adamcağız bana gülerek bakıyo çıktım o dadan hemşireye sarıldım yaşıyor dedim kızda yazık gözünaydın dedi bugün rahat uyucam yani şükür rabbime allahım kötü yaşatma rabbim giderken hep dua ettim allahım dualarımı kabul etti
bu arada baharcım haklısın bulantılara fazla takmamamk lazım ama bıçak gibi kesilince çok korktum ama şimdi tekrar bulanmaya başladı hafif hafif ama kusma yok
allahım sen koru yavrumu ve herkezinkini amin
günaydın canımgünaydın arkadaşlar
Aysude inşallah kolayca atlatır,sonuçta güzel olur Allah yardımcısı olsun
Gülay bebeğine kavuşmuş çok şükür darısı tüm bekleyenlere
Gül kolay gelsin canım ev işi ne oldu
Crawford Baharçelik iyisiniz di mi kıslar maşallah
ben nanemollayım,midem kötü,yine tuttu,ne yapıcam bilmiyorum........
hayırlı olsun bitanem
yuppiiiiiiiiiii hayırlı olsun canım ne mutlu sana
kuzuuuuu naber[/QUOTE
iyidir canım senden ne haber ben sürekli bebek düşünüp kendime eziyeti bıraktım yine elimden geleni yapacağım ancak kendime işkence etmeyi ve hayatı ertelemeyi bıraktım şakkıdı
Hayırlı olsun canımcım Allah gönlüne göre versin:1hug:Kizlar ben geldim is görüsmem süperdizemuszemus , Patron kari üstüme atlayacakti nerdeyse, Tabi karnelerimi ve öz gecmisimi görünce :jeyyar: kendimide begenirmisim sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 ama gercekten bana daha önce nerdeydiniz ,sizin gibi birine hic ihtiyacimiz olmazmi dedi buyrunnnnnnnnn Kadin bana durmadan ama bu is sizin kariyerinizin altinda deyip durdu ayyy ben zaten bunu istiyom tekrar hastalarla ugrasmak istiyom1 mayista is basi, daha önce baslayamam cünkü kendi isyerimden müsade ancak o tarihe cikar. Ama tek problem suan icin sadece senede 2500€ harcayabilirlermis yeni bir hemsire icin yani buda benim icin ayda sadece 15 saat yani ayda 150 € yapiyo biraz az ama olsun yinede kabul ettim saati 10 €. Bakarsin ilerde daha baska islerede atanirim.
Simdiden 3 tane hastam oldu 1 mayista birisinle kahve icmeye gidicem cünkü kadin kör :çok üzgünüm: sonra digerine öglen yemegini verip ilac ve ignesini yapacagim 3. hastam icinde o gün karar verecekmisim , yani cani disarda gezmek isterse OK istemesse evinde kizma birader yada tavla oynayacakmisim yada kitap oku dedi patron :roflol: Iste böyle kizlar , aslinda ben birde bebek yuvalarina bas vursam bakarsin diger kalan saatlarimdada bebek bakarim ay ne tatli olur kaydirigubbakcemile3
gülüm canım nasılsınnn... umarım herkes iyidir... bayadır katılamıyorum.. gerçi seninle geçen faceden görüştük amaa... acayip tırsıyorum yarınki müdahale yüzünden negatif enerjim geçmesin millete diye yazmadım kimseye ..... bana dua etmeyi unutma canım..........eyvahedigeldismile
canım benim ya satırlarını okurken gözlerim doldu çünkü aynı şeyleri yaşadım bende,,,,biz ne kadar fedakarız yaşadıklarımız normal bir hamileninkinden farklı herkes mide bulantısı kesilsin ister oysa biz neden bulanmıyor bulansın deriz ben midem bulanınca ve kusunca çok mutlu olurdum çünkü bebeğimin benimle olduğunun bir göstergesiydi ve şuanda inanki gözlerim doldu Allahım hepimize yaşatsın anneliği sağlıkla kavuşalım yavrularımıza
sanırım bizden başka midesi bulandığı için şükreden yokturbilmiyorumkismile
evet canım ya,,,arkadaşımla paylaşıyordum bu durumu bana hayret ediyordu yaşamayan bilemez bizim ne hissettiğimizi
Canım benim arkadaşım hamile ve çok bulantıları oldu sürekli şikayet ediyordu bu durumdan ben de dedim ki ben midem bulandığı için şükredicem sustu kaldı heralde deli olduğumu düşünüyordur kaydirigubbakcemile3
Canim hayirlisi olsun Insallah hamissindir :Saruboceq: canim isi aldim evet benim icin iyi olacak Insallah bebis derdinden uzak kalmak istiyom şakkıdıçalıkuşum inşallah canım inşallah.kız herkescikler topikte hamiş imreniyom valla.senide özlemiştim bayağıdır karşılaşamadık.ne oldu iş görüşmen?
Canim Insallah hersey iyi gider benimde gecen sene bakildi ve o kötü haber verildi yumurta yollarimin ikiside kapali cikti mafoldumben Ya tamam biryandan iyi en azindan neden artik hamis kalamadigimi ögrendim ve üstelik eger diger taraflarda yapisiklik varsa hemen hallediyorlar ama iste yumurta yollari icin ekstra ameliyat olmam gerektigini söylediler zor ve uzun bir ameliyatmis :gitme: Dilerim senin bir problemin yokturdur.canım uyutacaklar ama yinede korkuyorum işte... bi gerginlik hissediyorum... yarın bi geçse ohhh rahatlıcam ama....
canımcım rahim içine kamera ile girip yapışıklık var mı yokmu kürtajlardan ne kadar etkilenmişim bi bakacaklar... buna histereskopi deniyor... anestezi alcam ama gerildim işte ister istemez.... bana dua edin kolayca gecsin gitsin... sonrada gelsin bebişşş inşaallah.......:Saruboceq:
günaydın arkadaşlar
ben nanemollayım,midem kötü,yine tuttu,ne yapıcam bilmiyorum........
kızlar pıhtılaşma için hamileliğinizin kaçıncı gününde ne kullanmaya başladınızz?yardımcı olurmusunuz
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bizi bizden başka anlayan yok şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?