çok iyi hayatım yaaa önemli olan kafanı biraz dağıtman boşver alacağın rakamıKizlar ben geldim is görüsmem süperdizemuszemus , Patron kari üstüme atlayacakti nerdeyse, Tabi karnelerimi ve öz gecmisimi görünce :jeyyar: kendimide begenirmisim sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 ama gercekten bana daha önce nerdeydiniz sizin gibi birine hic ihtiyacimiz olmazmi buyrunnnnnnnnn Kadin bana durmadan ama bu is sizin kariyerinizin altinda deyip durdu ayyy ben zaten bunu istiyom tekrar hastalarla ugrasmak1 mayista is basi daha önce baslayamam cünkü kendi isyerimden müsade ancak o tarihe cikar. Ama tek problem suan icin sadece senede 2500€ harcayabilirlermis yeni bir hemsire icin yani buda benim icin ayda sadece 15 saat yani ayda 150 € yapiyo biraz az ama olsun yinede kabul ettim saati 10 €. Bakarsin ilerde daha baska islerede atanirim.
simdiden 3 tane hastam oldu 1 mayista birisinle kahve icmeye gidicem cünkü kadin kör :çok üzgünüm: sonra digerine öglen yemegini verip ilac ve igensini yapacagim 3. hastam icinde o gün karar verecekmisim yani cani disarda gezmek isterse OK istemesse evinde kizma birader yada tavla oynayacakmisim yada kitap oku dedi patron :roflol: Iste böyle kizlar , aslinda ben birde bebek yuvalarina bas vursam bakarsin diger kalan saatlarimdada bebek bakarim ay ne tatli olur kaydirigubbakcemile3
canım beniiimmm sen mutlu ol gerisi boş olumunekankayizsmileSaol gülüscügumŞeniz
Canımmm , nasılsın ? Özledimmm seniii...
maşallah maşallah.. ne kadar güzel bir liste bu...
tatlım merhaba kasık ağrıları hamilelik belirtisi evet ama kanama belirtisi de olabilirkızlar merhaba.birşey sormak istiyorum.kasık ağrılarıda hamilelik belirtisi yanılmıyorsam.ama adet günüme 4-5 gün var .sizlerinde kasık ağrısı oldu mu.acaba hamiş olabilir miyim?CADIARZU
hayırlısı tatlım umarım güzel haberler verirsin bu haftasonugulus27 haklısın o yönden düşünmemiştim.hayırlısı.
merhaba canım gözün aydın çok şükürselam kızlar,
kusmalar bitti bulantılar azaldı diye bugün duramadım yerimde evhamdan ve drumu aradım
o da gel bi bakalım dedi allahtan hemen gittim yoksa bugün kafayı yerdim ne oldu bebeğim yaşıyor mu diye
sonra ultrasonda baktık yaşıyoorrrr kalp atışlarını görünce bir ohh çektim sonra drumun karşısında kaldım öyle adamcağız bana gülerek bakıyo çıktım o dadan hemşireye sarıldım yaşıyor dedim kızda yazık gözünaydın dedi bugün rahat uyucam yani şükür rabbime allahım kötü yaşatma rabbim giderken hep dua ettim allahım dualarımı kabul etti
bu arada baharcım haklısın bulantılara fazla takmamamk lazım ama bıçak gibi kesilince çok korktum ama şimdi tekrar bulanmaya başladı hafif hafif ama kusma yok
allahım sen koru yavrumu ve herkezinkini amin
selam kızlar,
kusmalar bitti bulantılar azaldı diye bugün duramadım yerimde evhamdan ve drumu aradım
o da gel bi bakalım dedi allahtan hemen gittim yoksa bugün kafayı yerdim ne oldu bebeğim yaşıyor mu diye
sonra ultrasonda baktık yaşıyoorrrr kalp atışlarını görünce bir ohh çektim sonra drumun karşısında kaldım öyle adamcağız bana gülerek bakıyo çıktım o dadan hemşireye sarıldım yaşıyor dedim kızda yazık gözünaydın dedi bugün rahat uyucam yani şükür rabbime allahım kötü yaşatma rabbim giderken hep dua ettim allahım dualarımı kabul etti
bu arada baharcım haklısın bulantılara fazla takmamamk lazım ama bıçak gibi kesilince çok korktum ama şimdi tekrar bulanmaya başladı hafif hafif ama kusma yok
allahım sen koru yavrumu ve herkezinkini amin
gülüm canım nasılsınnn... umarım herkes iyidir... bayadır katılamıyorum.. gerçi seninle geçen faceden görüştük amaa... acayip tırsıyorum yarınki müdahale yüzünden negatif enerjim geçmesin millete diye yazmadım kimseye ..... bana dua etmeyi unutma canım..........eyvahedigeldismilehayırlısı tatlım umarım güzel haberler verirsin bu haftasonu
amin allahım kimseye acılar yaşatmasın rabbim:Saruboceq:merhaba canım gözün aydın çok şükür
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canım stresini yasadıklarını cok iyi anlıyorum bende 2 defa kalp atısı olmadıgı ıcın kurtaj oldum ve bu hamileligimde bazen haftada 2 defa dr a gittim..
su anda kac haftalık hamilesin cnm
kaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile:umursamaz:hadi hayırlısı o zaman canım eğer senin için iyi olacaksa umarım olur
hem belki değişiklik olur
Kizlar ben geldim is görüsmem süperdizemuszemus , Patron kari üstüme atlayacakti nerdeyse, Tabi karnelerimi ve öz gecmisimi görünce :jeyyar: kendimide begenirmisim sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 ama gercekten bana daha önce nerdeydiniz ,sizin gibi birine hic ihtiyacimiz olmazmi dedi buyrunnnnnnnnn Kadin bana durmadan ama bu is sizin kariyerinizin altinda deyip durdu ayyy ben zaten bunu istiyom tekrar hastalarla ugrasmak istiyom1 mayista is basi, daha önce baslayamam cünkü kendi isyerimden müsade ancak o tarihe cikar. Ama tek problem suan icin sadece senede 2500€ harcayabilirlermis yeni bir hemsire icin yani buda benim icin ayda sadece 15 saat yani ayda 150 € yapiyo biraz az ama olsun yinede kabul ettim saati 10 €. Bakarsin ilerde daha baska islerede atanirim.
Simdiden 3 tane hastam oldu 1 mayista birisinle kahve icmeye gidicem cünkü kadin kör :çok üzgünüm: sonra digerine öglen yemegini verip ilac ve ignesini yapacagim 3. hastam icinde o gün karar verecekmisim , yani cani disarda gezmek isterse OK istemesse evinde kizma birader yada tavla oynayacakmisim yada kitap oku dedi patron :roflol: Iste böyle kizlar , aslinda ben birde bebek yuvalarina bas vursam bakarsin diger kalan saatlarimdada bebek bakarim ay ne tatli olur kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?