selam kızlar,
kusmalar bitti bulantılar azaldı diye bugün duramadım yerimde evhamdan ve drumu aradım
o da gel bi bakalım dedi allahtan hemen gittim yoksa bugün kafayı yerdim ne oldu bebeğim yaşıyor mu diye
sonra ultrasonda baktık yaşıyoorrrr kalp atışlarını görünce bir ohh çektim sonra drumun karşısında kaldım öyle adamcağız bana gülerek bakıyo çıktım o dadan hemşireye sarıldım yaşıyor dedim kızda yazık gözünaydın dedi bugün rahat uyucam yani şükür rabbime allahım kötü yaşatma rabbim giderken hep dua ettim allahım dualarımı kabul etti
bu arada baharcım haklısın bulantılara fazla takmamamk lazım ama bıçak gibi kesilince çok korktum ama şimdi tekrar bulanmaya başladı hafif hafif ama kusma yok
allahım sen koru yavrumu ve herkezinkini amin
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile:umursamaz:klava::umursamaz::umursamaz:
:umursamaz::umursamaz:naniknanik:tomato:
KUŞUMMMMMMM
hayırlı olsun bacımm senin için çok sevindim artık evde sıkılmayacaksın
kız senin gecelerin boş değilmi bilmiyorumkismileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
selam kızlar,
kusmalar bitti bulantılar azaldı diye bugün duramadım yerimde evhamdan ve drumu aradım
o da gel bi bakalım dedi allahtan hemen gittim yoksa bugün kafayı yerdim ne oldu bebeğim yaşıyor mu diye
sonra ultrasonda baktık yaşıyoorrrr kalp atışlarını görünce bir ohh çektim sonra drumun karşısında kaldım öyle adamcağız bana gülerek bakıyo çıktım o dadan hemşireye sarıldım yaşıyor dedim kızda yazık gözünaydın dedi bugün rahat uyucam yani şükür rabbime allahım kötü yaşatma rabbim giderken hep dua ettim allahım dualarımı kabul etti
bu arada baharcım haklısın bulantılara fazla takmamamk lazım ama bıçak gibi kesilince çok korktum ama şimdi tekrar bulanmaya başladı hafif hafif ama kusma yok
sonuyokcum ne yaşadığını tahmin edebiliyorum allah sabrımızı arttırsın evlatlarımızı korusunselam kızlar,
gülüm canım nasılsınnn... umarım herkes iyidir... bayadır katılamıyorum.. gerçi seninle geçen faceden görüştük amaa... acayip tırsıyorum yarınki müdahale yüzünden negatif enerjim geçmesin millete diye yazmadım kimseye ..... bana dua etmeyi unutma canım..........eyvahedigeldismile
selam kızlar,
Iyi aksamlar kizlar.boshayallersmile
Sonuyokcugum canim gözün aydin kaydirigubbakcemile5
eminecigim canim Insallah hamissindir.
Aysudecigim canim yarin ne müdehalesi yapilacak sana ben kacirdim galiba bilmiyorumkismile
kirei canim celen ogünden sonra yazmadi birdaha dün tekrar kan verecekti. Allah yardimcisi olsun
ravzacım sen nasılsın canım nasıl gidiyor bizimki gecede bugün siz şimdi izmirdemisiniz
canım benim gözün aydın.ohhh bu akşam rahat rahat uyursun.allahım hep böyle güzel haberlerle sonuna ulaştırsın.
çalıkuşum inşallah canım inşallah.kız herkescikler topikte hamiş imreniyom valla.senide özlemiştim bayağıdır karşılaşamadık.ne oldu iş görüşmen?
ravzacığım,nerelerdesin kız.neler yapıyon?
celenciğim cok geçmiş olsun.alllah cemrene uzun ömürler versin.
doğum yapan arkadaşlarında bebişleri hayırlı olsun.allah sağlıklı uzun ömürler versin.
selam canım iyiyim valla şimdilik iyi ters bişey yok çok şükür sen nasılsın eşin gecedemi benimkinin çok şükür gecesi yok hep gündüz çalışıyor biz izmirde değil manisadayız canım
eminecim iyiyim canım sen nasılsın bu ay bize müjdeli haberin var galiba bişeylermi hissediyorsun erken gebelik belirtilerinmi var canım[/Q
çok çalıştım bu ay olursa cok sevinirim.sol kasığımda bayağı ağrı var.tabi adet ağrısıda olabilir ama bende adet öncesi hiç ağrı ve belirti olmaz.daha önceki hamileliklerimde de hiç belirti olmadığı için anlayamıyorum.işte bir umut.erken gebelik belirtileri başka neeler olabilir?
canım uyutacaklar ama yinede korkuyorum işte... bi gerginlik hissediyorum... yarın bi geçse ohhh rahatlıcam ama....aysudecim bende seni merak ediyodum canım narkz vermedenmi yapılacak narkozla olursa ağrı hissetmessin allahın izniyle bizide durumdan haberdar et
canımcım rahim içine kamera ile girip yapışıklık var mı yokmu kürtajlardan ne kadar etkilenmişim bi bakacaklar... buna histereskopi deniyor... anestezi alcam ama gerildim işte ister istemez.... bana dua edin kolayca gecsin gitsin... sonrada gelsin bebişşş inşaallah.......:Saruboceq:Iyi aksamlar kizlar.boshayallersmile
Sonuyokcugum canim gözün aydin kaydirigubbakcemile5
eminecigim canim Insallah hamissindir.
Aysudecigim canim yarin ne müdehalesi yapilacak sana ben kacirdim galiba bilmiyorumkismile
kirei canim celen ogünden sonra yazmadi birdaha dün tekrar kan verecekti. Allah yardimcisi olsun
canım uyutacaklar ama yinede korkuyorum işte... bi gerginlik hissediyorum... yarın bi geçse ohhh rahatlıcam ama....
canımcım rahim içine kamera ile girip yapışıklık var mı yokmu kürtajlardan ne kadar etkilenmişim bi bakacaklar... buna histereskopi deniyor... anestezi alcam ama gerildim işte ister istemez.... bana dua edin kolayca gecsin gitsin... sonrada gelsin bebişşş inşaallah.......:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?