Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

KUŞUMMMMMMM
hayırlı olsun bacımm senin için çok sevindim artık evde sıkılmayacaksın
kız senin gecelerin boş değilmi bilmiyorumkismileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

Iyi aksamlar kizlar.boshayallersmile
Sonuyokcugum canim gözün aydin kaydirigubbakcemile5
eminecigim canim Insallah hamissindir.
Aysudecigim canim yarin ne müdehalesi yapilacak sana ben kacirdim galiba bilmiyorumkismile
kirei canim celen ogünden sonra yazmadi birdaha dün tekrar kan verecekti. Allah yardimcisi olsun

sonuyok canım çok sevindim bak ne güzel haber almışsın
bacım sen niye böle evham yapıyorsun kendine herşey yolunda olacak inşallah sen üzme kendini üzmeki minik kızımızda mutlu olsun şöle sarı maviş bi kızımız olsun hayırlısıyla inşallah canım seni çok öpüyorum rabbime emanet ol

kaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile:umursamaz:klava::umursamaz::umursamaz:

:umursamaz::umursamaz:naniknanik:tomato:
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

KUŞUMMMMMMM
hayırlı olsun bacımm senin için çok sevindim artık evde sıkılmayacaksın
kız senin gecelerin boş değilmi bilmiyorumkismileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

ravzam tesekkür ederim canikom benim.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ben is buldum kocis erkenden eve gelmeye kaydirigubbakcemile3basladi ahanda geldi bacim yarin görüsürüz üptümmmmmm kocamannnnn

canım benim ya satırlarını okurken gözlerim doldu çünkü aynı şeyleri yaşadım bende,,,,biz ne kadar fedakarız yaşadıklarımız normal bir hamileninkinden farklı herkes mide bulantısı kesilsin ister oysa biz neden bulanmıyor bulansın deriz ben midem bulanınca ve kusunca çok mutlu olurdum çünkü bebeğimin benimle olduğunun bir göstergesiydi ve şuanda inanki gözlerim doldu Allahım hepimize yaşatsın anneliği sağlıkla kavuşalım yavrularımıza

sonuyokcum ne yaşadığını tahmin edebiliyorum allah sabrımızı arttırsın evlatlarımızı korusun

aysudecim bende seni merak ediyodum canım narkz vermedenmi yapılacak narkozla olursa ağrı hissetmessin allahın izniyle bizide durumdan haberdar et

canım benim gözün aydın.ohhh bu akşam rahat rahat uyursun.allahım hep böyle güzel haberlerle sonuna ulaştırsın.

çalıkuşum inşallah canım inşallah.kız herkescikler topikte hamiş imreniyom valla.senide özlemiştim bayağıdır karşılaşamadık.ne oldu iş görüşmen?

ravzacığım,nerelerdesin kız.neler yapıyon?
celenciğim cok geçmiş olsun.alllah cemrene uzun ömürler versin.
doğum yapan arkadaşlarında bebişleri hayırlı olsun.allah sağlıklı uzun ömürler versin.

ravzacım sen nasılsın canım nasıl gidiyor bizimki gecede bugün siz şimdi izmirdemisiniz

selam canım iyiyim valla şimdilik iyi ters bişey yok çok şükür sen nasılsın eşin gecedemi benimkinin çok şükür gecesi yok hep gündüz çalışıyor biz izmirde değil manisadayız canım

eminecim iyiyim canım sen nasılsın bu ay bize müjdeli haberin var galiba bişeylermi hissediyorsun erken gebelik belirtilerinmi var canım

premete canım merheba nasılsın neler yapıyorsun bayadır karşılaşamıyoruz seninle iyisin değilmi her şey yolundadır inşallah

selam canım iyiyim valla şimdilik iyi ters bişey yok çok şükür sen nasılsın eşin gecedemi benimkinin çok şükür gecesi yok hep gündüz çalışıyor biz izmirde değil manisadayız canım

iyiyim canım bende siz nereliydiniz memlekete yakınmı manisa o yüzdenmi tercih ettiniz bizde bu sene tercih yaptıkta manisada yazmıştı galiba eşim

aysudecim bende seni merak ediyodum canım narkz vermedenmi yapılacak narkozla olursa ağrı hissetmessin allahın izniyle bizide durumdan haberdar et
canım uyutacaklar ama yinede korkuyorum işte... bi gerginlik hissediyorum... yarın bi geçse ohhh rahatlıcam ama....
canımcım rahim içine kamera ile girip yapışıklık var mı yokmu kürtajlardan ne kadar etkilenmişim bi bakacaklar... buna histereskopi deniyor... anestezi alcam ama gerildim işte ister istemez.... bana dua edin kolayca gecsin gitsin... sonrada gelsin bebişşş inşaallah.......:Saruboceq:

geçmiş olsun .çabucak ağrısız sızısız biter gider inş.rahim filiminden daha kolay bir yöntem mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…