Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

oohhh bitti toplantı şimdi karınca gibi herkes biyere koşturuyo iş yapıyomuş gibi görünecekler yaa
feryadcım iyi yapmışsın cancan bırak bebeği o gelir zamanı geldiğinde
çalıkuşumm ne zaman başlıyon işe

Aman be ne yapayım yolunu gözlerken zaman geçiyo o benim yolumu gözlesin kaydirigubbakcemile3bayanssulusmile:icecream:

Günaydın baharçelik. Nasılsın canım?

iim canım nasıl olsun çalışıyorum ve gün sayıyorum oğluşuma kavuşmak için sen nasılsın nasıl gidiyor benim şükürler olsun herşey yolunda gidiyor şimdilik :Saruboceq:

bende midem bulanıyor bu hamileliğimde ilk defa çok seviniyorum dediğimde yengem aval aval yüzüme bakmıştı kendisi bulantılardan çok çekmiş biri olarak. delikafadulden

efet canım aynı saatte olmasın özen göster demişti dr um. bende hep akşam saat 10 da vuruyorum iğnemi ben aspirin kullanmıyorum.

Aman be ne yapayım yolunu gözlerken zaman geçiyo o benim yolumu gözlesin kaydirigubbakcemile3bayanssulusmile:icecream:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis bir alkışta nazlanan bebeğine resti çeken feryadcıma gelsiin. bende en son rest çekmiştim korkudan geliverdi hemen. :sm_cool:

AMAAAAAAN SIKILDIM YOL GÖZLEMEKTEN O SIPANIN BABASININ DA YOLUNU ÇOK GÖZLEMİŞTİM BENaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

oy oy kıyamam sana valla bizde de eşim benim yolumu çok gözledi aklinialirimsmile bayanssulusmile

KIZ nişanlandık askere gönderdim evlendik polis okuluna gönderdim sonra yanına tayin almayı bekledim şimdide sıpası bekletiyo beklemiyom bananeeeeeeeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3

kızlar bende 3. düşüğümü yaşıyorum. sanırım kan pıhtılaşma sorunu bendede var. istanbulda bana önerebilceğiniz yada gittiğiniz doktor varmı? bu konuda tecrübeli. yardımcı olursanız sevinirim. şu an kanamam yok. sanırım kürtaj olucam(inşallah gerek kalmaz). cevaplarınızı bekliyorum

Meltemcigim canim cok tesekkür ederim opuyorumnanaktan Insallah camim Insallah :Saruboceq:

Canimcigim 1 Mayista ikinci isime basliyom cumartesi oluyozemuszemus, kendi isimde zaten hafta sonlari bostumboshayallersmile saat 11:30 baslayacagim simdilik 3 hastam var ama ilerde kesin cogalirlar. Kocisle dün konustuk bana kizdi :çok üzgünüm: leyn kari baska isin yokmu senin dedi, zaten bütün gün calisiyon birde hafta sonlarimi gidecen dedi :mymeka:
Salak koca aptal koca :dilcikar: sankim kendisi hafta sonlari evdede leyn ne yapayimmmmm canim SIKILIYOOOOOO alsanaalsanasmile

AMAAAAAAN SIKILDIM YOL GÖZLEMEKTEN O SIPANIN BABASININ DA YOLUNU ÇOK GÖZLEMİŞTİM BENaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
Bizde 7 sene bekledik evlenebilmek icin seneyede 7 sene olacak cocuk icin bekledigimiz zaman:çok üzgünüm:

ya onlar sadece kendilerini düşünür ki tatlım alsanaalsanasmile sen kendine bak nasıl mutlu olacaksan onu yap
kızlar bu arada aysude çıktı septum varmış dr düzeltmiş iyiymiş

Evlenmeden önce 7 yıl da biz bekledi
Kocişini az naz e kandırırsın kaydirigubbakcemile3 sen haftasonu evde yoksun ben çoooooooook sıkılıyorum falan dayanamaz duygu sömürüsüne:1ninca:lülülülülülü

ya onlar sadece kendilerini düşünür ki tatlım alsanaalsanasmile sen kendine bak nasıl mutlu olacaksan onu yap
kızlar bu arada aysude çıktı septum varmış dr düzeltmiş iyiymiş

Hımmm hayırlısı inş bundan sonrası güzel olacak:1hug:

hihi :) inşallah o bulantıları bende görürüm kaydirigubbakcemile3

inşallah canımcım Allah bol bulantılı bir gebelik yaşatsın sana ilk 3 ay,sonra rahat ettirsin sonra bebk hareketlenincede bol bol tekmelerini yedirsin bebişinin amiiiiiiin delikafaduldendelikafadulden

inşallah canımcım Allah bol bulantılı bir gebelik yaşatsın sana ilk 3 ay,sonra rahat ettirsin sonra bebk hareketlenincede bol bol tekmelerini yedirsin bebişinin amiiiiiiin delikafaduldendelikafadulden

Amin hayırlı zamanda inşallah ama şimdi azıcık gezecem mayısı bekliyorum memlekete gidecem :) annemlerin bahçeye dalcam türlü türlü meyve var da cokacimcoookcokacimcoook hangi meyve için gideceğimi söylemeyeyim ama lülülülülülü

feryaddd memlekete gelince beni görmeyede gel lütfen... çok istiyorum senle yüzyüze tanışmak konuşmak.vereliniortak

Son düzenleme:
feryaddd memlekete gelince beni görmeyede gel lütfen... çok istiyorum senle yüzyüze tanışmak konuşmak.vereliniortak

canım inşallah bizimkiler tokat niksar da tokat merkeze gelip bende seni görmeyi çok istiyorum eşimle bir haftasonu kaçamağı yapacağız gelebilirsem inş. seni de görmek isterimŞeniz

kıssss hemşerim memleket nireeee maraş eşininki de seninki nireee

kıssss hemşerim memleket nireeee maraş eşininki de seninki nireee

hihi benim (tokat ) memleket niksarın fidanlarıııııııııı yay yar yar yandım
ya da tokattan mı geliyon da kız sen almusumusun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hihi benim (tokat ) memleket niksarın fidanlarıııııııııı yay yar yar yandım
ya da tokattan mı geliyon da kız sen almusumusun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla bende yazın bekliyorum seni sözün var işte geleceksin kaydirigubbakcemile
olmazsa biz geliriz döngel e gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…