Aminn canım hep birlikte inşallahh , çoooook teşekkür ederimm...Melek76, allah bir avazda kurtarsın seni, hayırlı doğumlar olsun işallah, bebeğinle birlikte uzun mutlu ve sağlıklı yaşayın.sevgiler...
ağla güzelim ağla içini rahatlat çünkü şu dünyada bundan güzel bundan temiz gözyaşı olamaz canımsın yaa benide ağlatcan nerdeyse Şenizaminnn canımmm...Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi...Aslında tarihi aldığım zaman dışarı çıkar çıkaz ağlamaya başladım ama şu an ağlamıyorum :)Bende çok öptüm , darısı en kısa zamanda sana olsun inşallahhhhh...Benim de dualarım seninle canımmm...
Gobetecim , canım nasılsın ? Doktora gittin mi?Randevun vardı bugün...Doğum konusu netleştimi sende de...Hoca bana tam bir sürpriz yaptı...Perşembe sezeryan tarihi verdi bana hacettepede ... Ama özel oda ayarlanamadı şu aşamada , yer yokmuş...Ama hemşiresi perşembe günü sezeryan sonrası tekrar uğrayın , ayarlamaya çalışıcam dedi...Zaten bebek sağlıkla gelsinde özel oda çokta önemli değil benim için...Canım hoca o gün hastanede olacakmış , merak etme seninle ilgilenicem dedi...Doğum sonrasında inşallah güzel haberlerle gelirim ve doğum hikayemi yazarım...
aminnnn canımmm...Canım benım hayırlı ugurlu olsun ınsallah.Allaha emanet olun bebısde sende...Bende kontrolden yenı geldım.Ben normal dogum ıstedıgım ıcın 28 ıne kadar bekleyecem eger bı sancı falan gelmezse 29 nısanda sabah sekız bucukta gıdecem sezeryan olacam.Banada özel oda falan demedı.Hapı bugün kesecem ıgneyı 23 nısana kadar devam dedı.Daha dogum kanalına gırmemıs bebek.Eger daha öncesınde sancın falan olursa hemen gel dedı.Ay canım benı korku sardı.Hayırlısıyla rabbım hepımıze sag salım hayırlı dogumlar,hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah...
Canım , benim tarihim kesin olunca hemşiresine gönderdi.Hemşireye sezeryan tarihinin gününü yazdır ve istersen özel odayıda ayırttır dedi...Bizde hemşireye adımı soyadımı yazdırdık o gün için ama oda olmadığı için ayarlayamadık...Melekcım, hoca gırmıyecek sezeryana degılmı?Nasıl olcak bı bılgı verdımı sana?Bana vermedı.Sadece sancın olursa hemen gel dedı.Olmazsa nısan 29 sabah sezeryana gel dedı.Sonra zaten ırtıbatta oluruz dedı.Simdi gidince rasgele doktor mu yaptırcak bıze dogumu?
Arkadaşlar , sezeryan tarihim belli oldu...
22 Nisan Perşembe....
Yani 2 günden az kaldı :)
Sürpriz oldu aslında doktorum önümüzdeki hafta planlanıyordu ama ilk bebeğimi 37+5 te kaybettiğim için riske atmayalım dedi...İlk kaybımın nedeni açıklanamıyor benim , o yüzden bir daha olmayacak diye bir şey yok dedi doktorum...perşembe 36+2 oluyorum...İnşallah problem yaşamadan bebeğim de ben de sağlıkla ameliyattan çıkarız...
Kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen , hepinizi seviyorum ve hepiniz için doğum öncesinde dua edicem...
Bu arada ben geçtiğim cuma asprini bıraktım belki bu hafta bebeğim doğar diye , 35+3 te bıraktım yani , doktorumda bugün son kez iğneni vurul dedi...
Veee çooooookkk heyecanlıyımmmmm.....
Aminnn canımmm...melekcım benımde gozlerım doldu cok heyecanlıyım bızde bu gunlerı gorurmuyuz acabasenağlama
yolu bıtırmıssınız canımbenım Rabbım saglıkla kavustursun yavruna ınsallaha.s.
Canım en geç pazar günü yazabilirim diye düşünüyorum...Her şey güzel olacak inşallahhh...Melekcım, ay canım ıcımı rahatlatacak seyler yazmıssın.Özel oda benım ıcınde önemlı degıl ama ben yer yok dıye doguma almazlarsa dıye endıselenıyordum.Bügün sekretere sordum sızın dosyanız var zaten orda oranın hastasısınız deyınce rahatladım.Bende önümüzdekı hafta sancı falan gelmezse hemsıreyı arayayım sezeryan ıcın gün alayım o zaman....
Canım müsaıt olurda dogumdan sonra yazabılırsen cok sevınırım...Hayırlı kolay dogumlar ınsallah...
valla bende yazın bekliyorum seni sözün var işte geleceksin kaydirigubbakcemile
olmazsa biz geliriz döngel e gideriz
aysudecim geçmiş olsun allahım çarçabuk geçirsin inş artık bebişinin önünde hiçbir engel kalmadı önümüzdeki aya hayırlı haberi vericeksin inş canım yat dinlen iyi bak kendine
ravzam kız allah seni ne etmesinopuyorumnanaktanne biliyon kız olcanı içinemi doğdu eşimde deli oluyo kız olsun diye ama bana oğlan olcakmış gibi geliyo aslında benim için farketmez sağlıklı olsunda kız oğlan ne farkeder tabi bende merak ediyorum ama bu cinsiyet kaçıncı haftada biliniyo ki?CADIARZU
umutluyuz canım vakit yaklaşıyorhayırlısıyla al kucağına nazlı bebeğini bana bile burda afakanlar basıyo kendi doğumuma yakın ne yaparım ben onu iç bilmiyorum zaten heyecan ve panik oldum iyicedelikafaduldendelikafadulden
feryad kız inş bol miden bulansın hep kus inş ilk 3 ay sırnaşık şeysırnaşık şey
baharcım demek haberler iyi çok sevindim allahım tamamına erdirsin canım dün seni aradım telin kapalı o noyu kullanmıyormusun artıkCADIARZU
destek olan arkadaşlarım canlarım hepinizi öpüyorum allahım hiç birimizi evlatsız bırakmasın inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
22 Nisan Perşembe....
Sürpriz oldu aslında doktorum önümüzdeki hafta planlanıyordu ama ilk bebeğimi 37+5 te kaybettiğim için riske atmayalım dedi...İlk kaybımın nedeni açıklanamıyor benim , o yüzden bir daha olmayacak diye bir şey yok dedi doktorum...perşembe 36+2 oluyorum...İnşallah problem yaşamadan bebeğim de ben de sağlıkla ameliyattan çıkarız...
Kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen , hepinizi seviyorum ve hepiniz için doğum öncesinde dua edicem...
Bu arada ben geçtiğim cuma asprini bıraktım belki bu hafta bebeğim doğar diye , 35+3 te bıraktım yani , doktorumda bugün son kez iğneni vurul dedi...
22 Nisan Perşembe....
Faktör V Leiden
--------------------------------------------------------------------------------
G1691A (R 506 Q)
--------------------------------------------------------------------------------
Homozigot Normal
Faktör V R2
H1299R
Heterozigot Taşıyıcı
Faktör II (Protrombin)
G20210A
Homozigot Normal
Faktör XIII
V34L
Heterozigot Taşıyıcı
b fibrinojen
-455 G>A
Heterozigot Taşıyıcı
PAI -1
4G / 5G
4G /4G
GPIIIa (HPA-1)
L33P
a a
MTHFR
C677T
Homozigot Normal
MTHFR
A1298C
Heterozigot Taşıyıcı
ACE
I / D
D / D
ApoB
R3500Q
Homozigot Normal
ApoE
E2 / E3 / E4
E3 / E3
herkese merhaba tüp bebekte 3. denemem transferimin 12.günündeyim perşembe test günüm yukarıdaki değerler genetik testimin sonuçları aranızda bu değerlerle ilgili bilgisi olan varmı hamileliğimi etkilermi cevap yazarsanız sevinirim
ayyy canım benim gülüş telefonda söyledi nasıl mutlu oldumm... inşallah sağlıcakla kucağına alırsın cennet kokulu yavrunu...Arkadaşlar , sezeryan tarihim belli oldu...
22 Nisan Perşembe....
canım çok teşekkür ederim... inşallah hepimizin gönlündeki olur...Kızlar merhaba;
Nasılsınız,nasıl gidiyorum,öpüyorum hepiniziiiiiiiii.
Aysudemir,geçmiş olsun canım.Tüm arkadaşların dediği gibi inşallah bundan sonraki ameliyatın bebişini kucağına almak için olur.
Çalıkuşum ikinci işin hayırlı olsun.öpüyorum.
inşallah can can... bilsen bi rahatlık çöktü ikimizede anlatamam... ben yapışıklık bekliyodum septum görünce çok şaşırdımmm.Aysude canım çok geçmiş olsun..İnşallah bundan sonra doktora hep bebiş kontrolü için gidersin:)
kuzumun ağzından bal damlıyor yine canım benim beni ayağa kaldıran nadide insanlardan biri sensin... allah seninde ne muradın varsa versin inşallah... içimden bi ses aynı anda hamiş olcaz diyooo.......Aysude geçmiş olsun canım,bundan sonra sadece bebeğini kucağına almak için gireceksin ameliyathaneye canım.....
Kıslar walla ben midemden çok çektim,halada çekiyorum,o yüzden bir dahaki hamileleğimde bulantı falan istemiyorum,gayet sağlıklı bir gebelik istiyorum,böyle düşünüp böyle dua ediyorum,Allah kabul eder inş.
bu arada BÜŞRA nerelerde onunda midesi bulanıyordu,arada haber verse bize...
bi adet döngüsü bekleyip korunmayı bırakmamızı ve 3 ay gebelik gelişmezse infertilitede tekrar görüşmek dileğiyle gebelik olursa da tekrar görüşmek dileğiyle dedi doktorcumm...aysudecim geçmiş olsun allahım çarçabuk geçirsin inş artık bebişinin önünde hiçbir engel kalmadı önümüzdeki aya hayırlı haberi vericeksin inş canım yat dinlen iyi bak kendine
ravzam kız allah seni ne etmesinopuyorumnanaktanne biliyon kız olcanı içinemi doğdu eşimde deli oluyo kız olsun diye ama bana oğlan olcakmış gibi geliyo aslında benim için farketmez sağlıklı olsunda kız oğlan ne farkeder tabi bende merak ediyorum ama bu cinsiyet kaçıncı haftada biliniyo ki?CADIARZU
umutluyuz canım vakit yaklaşıyorhayırlısıyla al kucağına nazlı bebeğini bana bile burda afakanlar basıyo kendi doğumuma yakın ne yaparım ben onu iç bilmiyorum zaten heyecan ve panik oldum iyicedelikafaduldendelikafadulden
feryad kız inş bol miden bulansın hep kus inş ilk 3 ay sırnaşık şeysırnaşık şey
baharcım demek haberler iyi çok sevindim allahım tamamına erdirsin canım dün seni aradım telin kapalı o noyu kullanmıyormusun artıkCADIARZU
destek olan arkadaşlarım canlarım hepinizi öpüyorum allahım hiç birimizi evlatsız bırakmasın inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yokkkk kıssss seni delirtmek en son isteyebileceğim şey olur herhallll......... yattım ama uyuyamıyorummm... anestezinin etkisiyle salak salak bakınıyorummmyaaaa sen beni delirtcen miiiiii :mymeka: laf dinle git yat uyumasanda dinlen bi iş yapma:gitme:
canım allah razı olsun.... hepinizden... iyi dileklerin için çok teşekkür ederim...Sadece Septup olduguna sevindim, konustunmu aysude ile
aysudecim geçmiş olsun canım bugün aklım hep sendeydi avea hattında problem vardı aradım aradım düşmedi demek septum varmış bu güzel bi haber belki düşüklerin ondan kaynaklıydı inşallah bu efer hiç bişeye gerek kalmadan hamile kalırsın ve gördüğün son işlem olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?