Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ağla güzelim ağla içini rahatlat çünkü şu dünyada bundan güzel bundan temiz gözyaşı olamaz canımsın yaa benide ağlatcan nerdeyse Şeniz

Canım benım hayırlı ugurlu olsun ınsallah.Allaha emanet olun bebısde sende...Bende kontrolden yenı geldım.Ben normal dogum ıstedıgım ıcın 28 ıne kadar bekleyecem eger bı sancı falan gelmezse 29 nısanda sabah sekız bucukta gıdecem sezeryan olacam.Banada özel oda falan demedı.Hapı bugün kesecem ıgneyı 23 nısana kadar devam dedı.Daha dogum kanalına gırmemıs bebek.Eger daha öncesınde sancın falan olursa hemen gel dedı.Ay canım benı korku sardı.Hayırlısıyla rabbım hepımıze sag salım hayırlı dogumlar,hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah...

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:14 nisan 2010 çarşamba)

celen35.................... ....CEMRE'MıZ ( ?? 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................ıpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bıhter (12 Kasım 2009)
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
cimen.3.........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010)
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86..................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz )
gülsummmm...................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz )
macrol (aslgkh)...............Kayra (12 Nisan 2010) ( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 ) ( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 ) ( Hoşgeldin güzel bebek )

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):

gobete............................. ..38haftalık (erkek) Normal doğumu bekliyoruz , eğer bebişimiz gelmezse 29 Nisan sezeryan tarihi...Canım dualarımız seninle...
umutluyuz ..........................38haftalık (erkek)(Sezeryan tarihi 23 Nisan...Dualarımız seninle... )
melek76......................... ... 37haftalık (kız) Sezeryan tarihim 22 Nisan :) Çok ama çooooook mutluyum...Dualarınızı bekliyorum canım arkadaşlarım, benim dualarımda da sizler olacaksınız...
Cherry76.......................... ..33 haftalık (kız)
hummu85......................... ..33 haftalık ( erkek )
zehrayade....................... ...29haftalık (erkek)
elifim................................. .28 haftalık
esraben............................ ..28 haftalık (kız)
angel34............................ ..25 haftalık (erkek )
esterya............................ ...25haftalık ( erkek )
irazmetin.......................... ..25haftalık
eylületik............................ .24 haftalık
aslıhan1806.........................24haftalık ( erkek )
elif_fidan.......................... .. 23haftalık (kız)
meltemcim...........................22 haftalık ( kız )
iipekk................................. 21haftalık ( kız )
Reisdevrim...........................20 haftalık ( erkek )
crawford...............................18haftalık ( büyük ihtimalle kız bebeğimiz )
arikangul..............................17 haftalık
baharçelik............................16haftalık ( erkek )
zeynom_10..........................16 haftalık
canah...................................11 haftalık( kalp atışları duyuldu bebişimizin )
sonuyok...............................11haftalık ( kalp atışları duyuldu bebişimizin )
büşra44.................................7haftalık ( kalp atışları duyuldu bebişimizin
sirius06................................4 haftalık ( yeni hamilemiz )

Son düzenleme:
Melekcım, hoca gırmıyecek sezeryana degılmı?Nasıl olcak bı bılgı verdımı sana?Bana vermedı.Sadece sancın olursa hemen gel dedı.Olmazsa nısan 29 sabah sezeryana gel dedı.Sonra zaten ırtıbatta oluruz dedı.Simdi gidince rasgele doktor mu yaptırcak bıze dogumu? Ben normal dogumda ısrar edıyorum ya hocam sancı gelmese bıle sunı sancı versenız normal dogum yapsam dedım.Günün dolmus oluyor rıske atamayız dedı.Bebek pıslıgını falan yermıs.Ben nısan 29 sezeryan olursam 39+4 de dogurmus olcam.

Son düzenleme:
aminnnn canımmm...
Bana da 29 nisan tarihini verecekti hoca , bayağı bir düşündü ve 22 nisanın uygun olacağını söyledi...Perşembe günleri hastanede oluyormuş hoca , seninlede ilgilenecek o zaman , benim içimmm doğum konusunda çooook rahat artık...
Canım korkma sakın sezeryandan , hem belki gerek kalmaz , bebiş doğum kanalına girer ve o tarihe kadar da bebişimiz gelir...Hem ben hafta sonu mutlaka yazarım ,inşallah doğum kolay olur ve içini rahatlatacak şeyler yazarım ...

Canım , benim tarihim kesin olunca hemşiresine gönderdi.Hemşireye sezeryan tarihinin gününü yazdır ve istersen özel odayıda ayırttır dedi...Bizde hemşireye adımı soyadımı yazdırdık o gün için ama oda olmadığı için ayarlayamadık...

Hoca perşembe sabahları ordaymış , sezeryan olduğu için ilgileniyormuş hastalarıyla , yanımıza gelecek ama normal doğumda da aynı şey geçerli mi bilmiyorum...Sana da perşembeleri hastanede olduğu için o tarihi vermiştir...

Canım benim ilk hamileliğimde bebeğim kakasını yapmıştı karnımda ...Bence de çok bekleme....Hoca ne diyorsa güven bence...

Perşembe dışındaki diğer günler de olursa sezeryan, ekibinden birileri giriyor sezeryana...Bence sancın başlarsa gittiğinde Hocanın özel hastası olduğunu mutlaka belirt...

Son düzenleme:

melekcım benımde gozlerım doldu cok heyecanlıyım bızde bu gunlerı gorurmuyuz acabasenağlama
yolu bıtırmıssınız canımbenım Rabbım saglıkla kavustursun yavruna ınsallaha.s.

Melekcım, ay canım ıcımı rahatlatacak seyler yazmıssın.Özel oda benım ıcınde önemlı degıl ama ben yer yok dıye doguma almazlarsa dıye endıselenıyordum.Bügün sekretere sordum sızın dosyanız var zaten orda oranın hastasısınız deyınce rahatladım.Bende önümüzdekı hafta sancı falan gelmezse hemsıreyı arayayım sezeryan ıcın gün alayım o zaman....
Canım müsaıt olurda dogumdan sonra yazabılırsen cok sevınırım...Hayırlı kolay dogumlar ınsallah...

melekcım benımde gozlerım doldu cok heyecanlıyım bızde bu gunlerı gorurmuyuz acabasenağlama
yolu bıtırmıssınız canımbenım Rabbım saglıkla kavustursun yavruna ınsallaha.s.
Aminnn canımmm...
Zaman çabuk geçiyor gerçekten...Sağlıkla herkes bu günleri görecek inşallahhhh..

Canım en geç pazar günü yazabilirim diye düşünüyorum...Her şey güzel olacak inşallahhh...

Faktör V Leiden
--------------------------------------------------------------------------------
G1691A (R 506 Q)
--------------------------------------------------------------------------------
Homozigot Normal

Faktör V R2
H1299R
Heterozigot Taşıyıcı

Faktör II (Protrombin)
G20210A
Homozigot Normal

Faktör XIII
V34L
Heterozigot Taşıyıcı

b fibrinojen
-455 G>A
Heterozigot Taşıyıcı

PAI -1
4G / 5G
4G /4G

GPIIIa (HPA-1)
L33P
a a

MTHFR
C677T
Homozigot Normal

MTHFR
A1298C
Heterozigot Taşıyıcı

ACE
I / D
D / D

ApoB
R3500Q
Homozigot Normal

ApoE
E2 / E3 / E4
E3 / E3

herkese merhaba tüp bebekte 3. denemem transferimin 12.günündeyim perşembe test günüm yukarıdaki değerler genetik testimin sonuçları aranızda bu değerlerle ilgili bilgisi olan varmı hamileliğimi etkilermi cevap yazarsanız sevinirim

Kızlar bu dualar başka kadına beddua gelir ama bizim için güzel bir dua delikafadulden Amiiiiiiiiiiiin diyorum bende opuyorumnanaktan

Rabbim sağlıcakla aldırsın kucağına çok az kalmış ayyyyyy bende heyecan yaptım şimdik olumunekankayizsmile

Melekk canım benim inşallah sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın meleğini..Dualarım seninle tatlım, doğumdan sonra haberdar et bizi mutlaka..
Öpüyoruz seni ben de Deniz de:))

meleğiimmm şükür rabbime mutlu sona sadece 1 gün kaldı olumunekankayizsmileallahım sağsalim kurtarsın ikinizide heyecandan ne yazacağımı bilemedim ben şimdi allah bizede nasip etsin o mutlu günleri hihoyyythihoyyythihoyyytiyi hissettiğinde yaz muhakkak merakta koyma bizleri delikafadulden

canım sanırım yanlış saymadıysam 4 gende heterozigot taşıyıcısın ve gebeliğinde iğne kullanman gerek sende kanda pıhtılaşma var bizler gibi inş bebeğin seninledir sakın geç kalma iğneler için gebe olduğunu öğrenir öğrenmez başlaman gerekiyor

ayyy canım benim gülüş telefonda söyledi nasıl mutlu oldumm... inşallah sağlıcakla kucağına alırsın cennet kokulu yavrunu...

canım çok teşekkür ederim... inşallah hepimizin gönlündeki olur...

Aysude canım çok geçmiş olsun..İnşallah bundan sonra doktora hep bebiş kontrolü için gidersin:)
inşallah can can... bilsen bi rahatlık çöktü ikimizede anlatamam... ben yapışıklık bekliyodum septum görünce çok şaşırdımmm.

kuzumun ağzından bal damlıyor yine canım benim beni ayağa kaldıran nadide insanlardan biri sensin... allah seninde ne muradın varsa versin inşallah... içimden bi ses aynı anda hamiş olcaz diyooo.......

bi adet döngüsü bekleyip korunmayı bırakmamızı ve 3 ay gebelik gelişmezse infertilitede tekrar görüşmek dileğiyle gebelik olursa da tekrar görüşmek dileğiyle dedi doktorcumm...

yaaaa sen beni delirtcen miiiiii :mymeka: laf dinle git yat uyumasanda dinlen bi iş yapma:gitme:
yokkkk kıssss seni delirtmek en son isteyebileceğim şey olur herhallll......... yattım ama uyuyamıyorummm... anestezinin etkisiyle salak salak bakınıyorummm

Sadece Septup olduguna sevindim, konustunmu aysude ile
canım allah razı olsun.... hepinizden... iyi dileklerin için çok teşekkür ederim...

aysudecim geçmiş olsun canım bugün aklım hep sendeydi avea hattında problem vardı aradım aradım düşmedi demek septum varmış bu güzel bi haber belki düşüklerin ondan kaynaklıydı inşallah bu efer hiç bişeye gerek kalmadan hamile kalırsın ve gördüğün son işlem olur

inşallah canım inşallah.... sizin gibi güzel arkadaşlarım ve güzel duaları oldukça sırtım yere gelmeyecek allahın izniyle.... yarın görüşürüz inşallah canım... düşünmen bile yeter tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…