Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ben öncekinde gitmiştim.Kayıt oldum 2 hafta sonrada düşük oldu. Gittim sildirdim durum böyle böyle oldu dedim hemşirelerde şaşırdıydı. Şimdi bende bidaha olur korkusuyla gitmedim açıkçası. Şimdide 3lü sonuçları iyi çıksın gidicem allahın izniyle. Geçenkinde şaşırtmıştım bu sefer şok olucaklar. kaydirigubbakcemile3 Çünkü bana 3 ay korunman gerek dedi doktor ama ben 2.5 ay sonra hamile kaldım ya. Bu hemşireler de ne zaman kaldın diye şoka girecekler yine. Hemde 5 aylık diyecem :roflol:
O zamanda şuan yapacağımız bişe yok dediler 20 .haftada gel deyip tansiyon kilo ölçüp ,kaydedip yazdılar. Ta 3 ay sonra gel dedilerdi. Ondan bide gitmememin sebebi.

MELEĞİMMM demek kesinleşti heee:)))delikafaduldendelikafadulden
uyku tutmuyor değil miD
doğumdan sonra ararım seni inş herşey çok güzel olacak..
düşünsene hafta sonu bebişinle olcaksın..
sen epidural mi olcan ??onu sormamışım sana..ben epidural istiyorum
hocanın varlığıda çok büyük destek olacak sana inş
hem doğumu ameliyat olarak sakın düşünme ,bebeğinine kavuşacağını düşün oyyy yumoş yumoşş:teytey::teytey:
ayyy çok heyecanlandım mucuk

kamplar bu ara bana eziyet gibi gelmeye başladı mantar mı oldu ne anlayamadım çok kötü kaşınıyor deliricemmm :1no2: dra da gidemem şimdi bugün yarın çok işim var
herifler için sorun olmaz ki kaydirigubbakcemile3 ay onların yumurtadan bile haberi yok kiiii :roflol:

inşallah bakalımmmm doktor bu ay korun çünkü içerdeki yaranın iyileşmesi lazım dedi... sonra korunmayı bırak eğer 3 ay içinde hamile kalmazsan gel tekrar görüşelim ilk adet rötarındada yine görüşelim dedi.... hadi hayırlısı... sende iyi düşün iyi olsun kızımıza iyi bak tamam mııı......

canım çok teşekkür ederim hayırlısıyla inşallah burdaki herkesten güzel haber alırız...

canım ülser teşhisi mi koydular sana yoksa başka bişiler mi var

merhaba canım,en son konulan teşhis ülser,tedavi gördüm iyiydim ama gebelikten sonra düzelemedi midem

MELEK çok sevindim,kızına daha erken kavuşacaksın,kolay ve sağlıklı bir doğumla yavrunu kucağına alacaksın inşallah canım,sen bunu çoktan hak ettin,Allah sabrının mükafatını veriyor.......

AYSUDE iyi olmana çok sevindim canım

ASLIHAN maşallah canım iyi olmanıza çok sevindimmm

kıslar benimde 19 unda kontrolüm vardı gitmedim,14.gün yumurta takibi için çağırdı ama ben biliyorum zaten sağ yumurtalığımda faaliyet var,hamile kalana kadar doktora gitmeyeceğim,hatta gebeliğimi öğrendikten 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum 10 günlük iğnem var çünkü :teytey:

canım şuan tetiklenmesinin en büyük nedeni stres biliyorsun
yediklerine dikkat et bide sinirlenince şöööyyyllleeee bi derin nefes alll ohhhhhh deee
boşverrrrr de kendi kendine
yahu şekercim bi bakarsın yumurtan erken olur bi bakarsın geç o zaman sende benim gibi ikigünde bir olta atıcaksın kampta kaydirigubbakcemile3

doğru aslında haklısın,benim yakın çevremle görüşmemem gerek strese girmemem için,o da mümkün değil tabii -tatlicadiarzu-
Gül kamp konusunda ben de senin gibiyim,ovulasyon testi almayı düşünüyorum o yüzden.....:dance:

denden canımmm.bencede hamiş kal öle git.bende hamile kaldığımı öğrendiğim gün gitmiştim.naptın işleremi yoğunlaştın balım

denden canımmm.bencede hamiş kal öle git.bende hamile kaldığımı öğrendiğim gün gitmiştim.naptın işleremi yoğunlaştın balım

walla anlayamadığım bir yoğunluk var,evrak hazırlamam gerek ama elim gitmiyor,bugün evdeyim,ütü falan yapmam gerek ama hava o kadar kötü ki,tüm enerjim nötürlenmiş durumda şu an koltuğa yapıştım kaldım,canım hiç yerimden kalmak istemiyor.....

ayyy eğer bu ay olmazsa bende alıcam kesin gerçi bu ay olma ihtimali yok gibi kanama öncesi sivilcem çıktı :a015:
ya zaten bi insanı emin ol en yakın çevresi üzer diğerlerini takmazsın umursmazsın ve çevremizde o kadar çok boşboğaz var kiiii amannnnnnn
hiçbirşey senin sağlığından önemli değil seni üzen insanların yüzüne bi kahkaha patlat gör bak nasıl bozuluyorlar

canım burda da hava pek iç açıcı değil ama beni görsen halaylar danslar kaydirigubbakcemile3 23 nisan için çalışma yapıyoruz da kaydirigubbakcemile3 çocukları bilmem ama ben süper oynuyorum

hiç belli olmaz Gül,bakarsın hamişsindir.......canım, benim sıkıntılarımla başedebildiğimi herkes biliyor,ben üzüntülerimi sarıp sarmalar kaldırır atarım,ama benim canlarım eften püften o kadar çok şeyi dert ediyorlar ki,e tabii benimlede paylaşıyorlar,onları rahatlatmaya çalışırken bir bakıyorum benim midem ağrımaya başlamış.......ikna olmuyorlar çünkü,ailemi değiştiremeyeceğime göre katlanmak zorundayım........-tatlicadiarzu-

burada herkes gerçekten iyi olmak isteği için birbirimize verdiğimiz teselliler işe yarıyor.......ama dışarda ııh ııh

canım burda da hava pek iç açıcı değil ama beni görsen halaylar danslar kaydirigubbakcemile3 23 nisan için çalışma yapıyoruz da kaydirigubbakcemile3 çocukları bilmem ama ben süper oynuyorum

ooh ooh ne güzel,ama bence sen yinede fazla yorma kendini,tansiyonun falanda düşüyormuş ......içime kurt düştü benim walla.....

inşallah canım :Saruboceq:

ohhhh hihoyyythihoyyythihoyyyt ne güzel bende özledim oynamayı valla düğünler başlasada çok şişmeden oynasam acık hihoyyyt

offf canım yaaaa evet maalesef doğru aileyi değiştiremiyorsun ve onlarla beraber sende üzülüyorsun
yok be güzelim değilim büyük ihtimalle ne göğüs ağrısı ne karında ağrı var kanamama 4-5 gün var şimdiye göğüslerimin hassalaşmaya başlaması lazımdı

canım valla hergün 2 defa falan düşmeye başladı yorgunluktn olabilir diye düşünüyorum çünkü çocuklarla yoruluyo insan haliyle nerdeeeeeee bende onlar kadar enerji ama bakalım hayırlısıbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…