canım benim dr um 3'lü testle ilgili bişey demedi ama bakalım gidince ne dicek ben sağlık ocağına gittim kayıt yaptırdım mayıs 25-30 arası gel tetanoz yapalım dedi dr uma sordum yaptırabilirsin dedi
haberler güzelde hava çok sıkıcı yağmur var izmirde sicim gibi kapalı bir hava ama olsun bizim havamız yerinde yaa gerisi boş değilmi ama zigot patlaması olcak bu yıl delikafaduldendelikafadulden
kamplar bu ara bana eziyet gibi gelmeye başladı mantar mı oldu ne anlayamadım çok kötü kaşınıyor deliricemmm :1no2: dra da gidemem şimdi bugün yarın çok işim varcanım benim dr um 3'lü testle ilgili bişey demedi ama bakalım gidince ne dicek ben sağlık ocağına gittim kayıt yaptırdım mayıs 25-30 arası gel tetanoz yapalım dedi dr uma sordum yaptırabilirsin dedi
günaydın gülüşcüm nasılsın kamplar nasıl gidiyo :)
haberler güzelde hava çok sıkıcı yağmur var izmirde sicim gibi kapalı bir hava ama olsun bizim havamız yerinde yaa gerisi boş değilmi ama zigot patlaması olcak bu yıl delikafaduldendelikafadulden
herifler için sorun olmaz ki kaydirigubbakcemile3 ay onların yumurtadan bile haberi yok kiiii :roflol:Allahtan bilinçlisinde yumurtladınmı, yumurtlayacanmı ona göre kampa giriyon bide bunlardan bir haber olupda sürekli kamp yapanları düşün. Onların vay haline kaydirigubbakcemile3
Canım dün burdaydım. Sabah havadanmıdır nedir hiç giresim gelmedi. Öğleden sonrada benim garibe yine format attılar. Sıkıldım durdum. :hulya:
inşallah bakalımmmm doktor bu ay korun çünkü içerdeki yaranın iyileşmesi lazım dedi... sonra korunmayı bırak eğer 3 ay içinde hamile kalmazsan gel tekrar görüşelim ilk adet rötarındada yine görüşelim dedi.... hadi hayırlısı... sende iyi düşün iyi olsun kızımıza iyi bak tamam mııı......Aysude geçmiş olsun canım. İnşallah öbür ayda hamile kalırsın.
Baharçelik iyi olmana sevindim. Herşey yolunda gider umarım.
Bende 3 lü tarama perşembeye işte yarın olsa diye heyecanla bekliyom. Çünkü 3 lü tarama çok önemli. Benim bir arkadaş 2li iyi çıktıda ,3 lü kötü çıktı bebeği aldılar allah korusun evlerden ırak. Ama içimden olumlu şeyler geçiyor. Bir sorun çıkmaz gibi geliyor bana. Bakalım göreceğiz.
canım çok teşekkür ederim hayırlısıyla inşallah burdaki herkesten güzel haber alırız...canım telim kapalı değil ama sende hangi numara var bilmiyorum özelden sana mesaj atarım şimdi ben
melekcim yaaa ağlattın beni canım inanki çok sevindim sonunda alıcaksın mis kokulunu kucağına rabbim yardımcın olsun inşallah sorunsuz rahat bir doğum olur. dularım ve kalbim seninle :1hug:a.s.
canım inşallah seninde 3 lü testin normal çıkar ve ben öyle olcağına inanıyorum güzel haberlerler gel.
AYSUDECİM geçmiş olsun canım artık bebişin sana bir adım daha yakın en kısa zamanda iyi haberler bekl,iyoruz senden canım kendine dikkat et :1hug:
canım ülser teşhisi mi koydular sana yoksa başka bişiler mi var
Arkadaşlar , sezeryan tarihim belli oldu...
22 Nisan Perşembe....
Yani 2 günden az kaldı :)
Sürpriz oldu aslında doktorum önümüzdeki hafta planlanıyordu ama ilk bebeğimi 37+5 te kaybettiğim için riske atmayalım dedi...ılk kaybımın nedeni açıklanamıyor benim , o yüzden bir daha olmayacak diye bir şey yok dedi doktorum...perşembe 36+2 oluyorum...ınşallah problem yaşamadan bebeğim de ben de sağlıkla ameliyattan çıkarız...
Kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen , hepinizi seviyorum ve hepiniz için doğum öncesinde dua edicem...
Bu arada ben geçtiğim cuma asprini bıraktım belki bu hafta bebeğim doğar diye , 35+3 te bıraktım yani , doktorumda bugün son kez iğneni vurul dedi...
Veee çooooookkk heyecanlıyımmmmm.....
canım şuan tetiklenmesinin en büyük nedeni stres biliyorsunmerhaba canım,en son konulan teşhis ülser,tedavi gördüm iyiydim ama gebelikten sonra düzelemedi midem
MELEK çok sevindim,kızına daha erken kavuşacaksın,kolay ve sağlıklı bir doğumla yavrunu kucağına alacaksın inşallah canım,sen bunu çoktan hak ettin,Allah sabrının mükafatını veriyor.......
AYSUDE iyi olmana çok sevindim canım
ASLIHAN maşallah canım iyi olmanıza çok sevindimmm
kıslar benimde 19 unda kontrolüm vardı gitmedim,14.gün yumurta takibi için çağırdı ama ben biliyorum zaten sağ yumurtalığımda faaliyet var,hamile kalana kadar doktora gitmeyeceğim,hatta gebeliğimi öğrendikten 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum 10 günlük iğnem var çünkü :teytey:
canım şuan tetiklenmesinin en büyük nedeni stres biliyorsun
yediklerine dikkat et bide sinirlenince şöööyyyllleeee bi derin nefes alll ohhhhhh deee
boşverrrrr de kendi kendine
yahu şekercim bi bakarsın yumurtan erken olur bi bakarsın geç o zaman sende benim gibi ikigünde bir olta atıcaksın kampta kaydirigubbakcemile3
denden canımmm.bencede hamiş kal öle git.bende hamile kaldığımı öğrendiğim gün gitmiştim.naptın işleremi yoğunlaştın balım
ayyy eğer bu ay olmazsa bende alıcam kesin gerçi bu ay olma ihtimali yok gibi kanama öncesi sivilcem çıktı :a015:doğru aslında haklısın,benim yakın çevremle görüşmemem gerek strese girmemem için,o da mümkün değil tabii -tatlicadiarzu-
Gül kamp konusunda ben de senin gibiyim,ovulasyon testi almayı düşünüyorum o yüzden.....:dance:
walla anlayamadığım bir yoğunluk var,evrak hazırlamam gerek ama elim gitmiyor,bugün evdeyim,ütü falan yapmam gerek ama hava o kadar kötü ki,tüm enerjim nötürlenmiş durumda şu an koltuğa yapıştım kaldım,canım hiç yerimden kalmak istemiyor.....
ayyy eğer bu ay olmazsa bende alıcam kesin gerçi bu ay olma ihtimali yok gibi kanama öncesi sivilcem çıktı :a015:
ya zaten bi insanı emin ol en yakın çevresi üzer diğerlerini takmazsın umursmazsın ve çevremizde o kadar çok boşboğaz var kiiii amannnnnnn
hiçbirşey senin sağlığından önemli değil seni üzen insanların yüzüne bi kahkaha patlat gör bak nasıl bozuluyorlar
canım burda da hava pek iç açıcı değil ama beni görsen halaylar danslar kaydirigubbakcemile3 23 nisan için çalışma yapıyoruz da kaydirigubbakcemile3 çocukları bilmem ama ben süper oynuyorum
kamplar bu ara bana eziyet gibi gelmeye başladı mantar mı oldu ne anlayamadım çok kötü kaşınıyor deliricemmm :1no2: dra da gidemem şimdi bugün yarın çok işim var
ayy canım yaa bilirim çok kötü oluyor hatta ben yeni atlattım çok dikkat ettiğim halde çok sık olurum ben ve delirtiyo insanı onun bi kremi var adını unuttum ben sürekli el altında bulunduruyorum gerçi şimdi süremedim tabi ama ismini akşam eve gidince bakar yazarım çok iyi gelio dr yazmıştı bana olunca sürüyodum sabah bişi kalmıyodu
herifler için sorun olmaz ki kaydirigubbakcemile3 ay onların yumurtadan bile haberi yok kiiii :roflol:
inşallah bakalımmmm doktor bu ay korun çünkü içerdeki yaranın iyileşmesi lazım dedi... sonra korunmayı bırak eğer 3 ay içinde hamile kalmazsan gel tekrar görüşelim ilk adet rötarındada yine görüşelim dedi.... hadi hayırlısı... sende iyi düşün iyi olsun kızımıza iyi bak tamam mııı......
canım çok teşekkür ederim hayırlısıyla inşallah burdaki herkesten güzel haber alırız...
canım burda da hava pek iç açıcı değil ama beni görsen halaylar danslar kaydirigubbakcemile3 23 nisan için çalışma yapıyoruz da kaydirigubbakcemile3 çocukları bilmem ama ben süper oynuyorum
ANGEL nasılsın canım
sende epeydir girmemişsin,iyi misiniz bakimm
offf canım yaaaa evet maalesef doğru aileyi değiştiremiyorsun ve onlarla beraber sende üzülüyorsunhiç belli olmaz Gül,bakarsın hamişsindir.......canım, benim sıkıntılarımla başedebildiğimi herkes biliyor,ben üzüntülerimi sarıp sarmalar kaldırır atarım,ama benim canlarım eften püften o kadar çok şeyi dert ediyorlar ki,e tabii benimlede paylaşıyorlar,onları rahatlatmaya çalışırken bir bakıyorum benim midem ağrımaya başlamış.......ikna olmuyorlar çünkü,ailemi değiştiremeyeceğime göre katlanmak zorundayım........-tatlicadiarzu-
burada herkes gerçekten iyi olmak isteği için birbirimize verdiğimiz teselliler işe yarıyor.......ama dışarda ııh ııh
ooh ooh ne güzel,ama bence sen yinede fazla yorma kendini,tansiyonun falanda düşüyormuş ......içime kurt düştü benim walla.....
havadandır herhalde burda da hava kötü karanlık sabah yağmur yağdı şimdi güneş açmaya çalışıyor ama bulutlar izin vermiyooooooooobugün herkes durgun gibi
hiç belli olmaz Gül,bakarsın hamişsindir.......canım, benim sıkıntılarımla başedebildiğimi herkes biliyor,ben üzüntülerimi sarıp sarmalar kaldırır atarım,ama benim canlarım eften püften o kadar çok şeyi dert ediyorlar ki,e tabii benimlede paylaşıyorlar,onları rahatlatmaya çalışırken bir bakıyorum benim midem ağrımaya başlamış.......ikna olmuyorlar çünkü,ailemi değiştiremeyeceğime göre katlanmak zorundayım........-tatlicadiarzu-
burada herkes gerçekten iyi olmak isteği için birbirimize verdiğimiz teselliler işe yarıyor.......ama dışarda ııh ııh
ooh ooh ne güzel,ama bence sen yinede fazla yorma kendini,tansiyonun falanda düşüyormuş ......içime kurt düştü benim walla.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?