Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlae sık sık tansiyonum düşüyor hangi doktora gitmem gerekir bana bir bilgi verebilirmisiniz bilgisi olan yazarsa sevinirim

Rabbim sağlıcakla aldırsın kucağına çok az kalmış ayyyyyy bende heyecan yaptım şimdik olumunekankayizsmile

Melekk canım benim inşallah sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın meleğini..Dualarım seninle tatlım, doğumdan sonra haberdar et bizi mutlaka..
Öpüyoruz seni ben de Deniz de:))

ayyy canım benim gülüş telefonda söyledi nasıl mutlu oldumm... inşallah sağlıcakla kucağına alırsın cennet kokulu yavrunu...

Arkadaşlar çok ama çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...Doğumdan sonra inşallah size güzel haberlerimi ileticem...Allah hepimizin yardımcısı olsun , hepimizin gönlünün muradını versin...

sağol canım ben de çok heycanlıyım ama tatlı bir heyecan var şimdilik umarım bu heyecan korkuya dönüşmez.....

MELEEEK bebişinin doğum tarihi belli olmuş çok sevindim canım ya inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına ne güzel ya sen benden bir gün önce doğuma girecen Allah hepimizin yüzünü güldürsün canım

Eveeet tarihimiz belli artık...amiiinnnn canımmm , inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz...

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:21 nisan 2010 çarşamba)

celen35.................... ....CEMRE'MıZ ( ?? 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................ıpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bıhter (12 Kasım 2009)
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
cimen.3.........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010)
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86..................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz )
gülsummmm...................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz )
macrol (aslgkh)...............Kayra (12 Nisan 2010) ( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 ) ( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 ) ( Hoşgeldin güzel bebek )

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):

gobete............................. ..38haftalık (erkek) ( Normal doğumu bekliyoruz , eğer bebişimiz gelmezse 29 Nisan sezeryan tarihi...Canım dualarımız seninle... )
umutluyuz ..........................38haftalık (erkek) ( Sezeryan tarihi 23 Nisan...Canım dualarımız seninle... )
melek76......................... ... 37haftalık (kız) ( Sezeryan tarihim 22 Nisan :) Çok ama çooooook mutluyum...Dualarınızı bekliyorum canım arkadaşlarım, benim dualarımda da sizler olacaksınız... )
Cherry76.......................... ..33 haftalık (kız)
hummu85......................... ..33 haftalık ( erkek )
zehrayade....................... ...29haftalık (erkek)
elifim................................. .28 haftalık
esraben............................ ..28 haftalık (kız)
angel34............................ ..25 haftalık (erkek )
esterya............................ ...25haftalık ( erkek )
irazmetin.......................... ..25haftalık
aslıhan1806.........................24haftalık ( erkek )
elif_fidan.......................... .. 23haftalık (kız)
meltemcim...........................22 haftalık ( kız )
iipekk................................. 21haftalık ( kız )
Reisdevrim...........................20 haftalık ( erkek )
crawford...............................18haftalık (kız)
arikangul..............................17 haftalık
baharçelik............................16haftalık ( erkek )
zeynom_10..........................16 haftalık
canah...................................11 haftalık( kalp atışları duyuldu bebişimizin )
sonuyok...............................11haftalık ( kalp atışları duyuldu bebişimizin )
büşra44.................................7haftalık ( kalp atışları duyuldu bebişimizin
sirius06................................4 haftalık ( yeni hamilemiz )

Son düzenleme:

melekciğim okurken inanki çok duygulandım.allah bana da doğum heyecanını yaşatır inşallah.allaha emanet ol arkadaşım.iyi haberlerini bekliyoruz.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Melekcim allah tamamına erdirsin. Sağ salim inşallah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Benimde dualarım seninle canım.
Allah yardımcın olsun.
öpüyorum canım..

Canım çok sevindim. Hadi gözünaydın. Ay ne güzeel. Bebişi kucağına alıcaksın.Bende biri doğuma gidecem dedimi kalbim hızlanıyor vallahi. Kendim girmiş gibi korku ve heyecan sarıyor. Dua edicez canım sen hiç merak etme. Doktorun doğuma 2 gün kala kesmiş oluyor dimi canım iğneyi.Benimki 3 günkala kesicez dedi bilmiyorumkismile

Aysude geçmiş olsun canım. ınşallah öbür ayda hamile kalırsın.
Baharçelik iyi olmana sevindim. Herşey yolunda gider umarım.
Bende 3 lü tarama perşembeye işte yarın olsa diye heyecanla bekliyom. Çünkü 3 lü tarama çok önemli. Benim bir arkadaş 2li iyi çıktıda ,3 lü kötü çıktı bebeği aldılar allah korusun evlerden ırak. Ama içimden olumlu şeyler geçiyor. Bir sorun çıkmaz gibi geliyor bana. Bakalım göreceğiz.

Son düzenleme:
günaydın canım içini ferah tut hemen kötü şeyleri aklına getirme herşey güzel olacak kısss annesi

günaydın canım içini ferah tut hemen kötü şeyleri aklına getirme herşey güzel olacak kısss annesi

Günaydın canım. İçimi ferah tutuyorum. Ama test yaptıracağımiçin yarını iple çekiyorum kıss.Herşey güzel olucak bu sefer içime öyle doğuyor. Zaten hamilelik hep bir tarihi beklemekle geçiyor. Ya test tarihi,ya sonuçlar, ya kontol,ya muayene...
Nabersin gulusum. nasıl gider hayat?

canım telim kapalı değil ama sende hangi numara var bilmiyorum özelden sana mesaj atarım şimdi ben

melekcim yaaa ağlattın beni canım inanki çok sevindim sonunda alıcaksın mis kokulunu kucağına rabbim yardımcın olsun inşallah sorunsuz rahat bir doğum olur. dularım ve kalbim seninle :1hug:a.s.

canım inşallah seninde 3 lü testin normal çıkar ve ben öyle olcağına inanıyorum güzel haberlerler gel.

AYSUDECİM geçmiş olsun canım artık bebişin sana bir adım daha yakın en kısa zamanda iyi haberler bekl,iyoruz senden canım kendine dikkat et :1hug:

bu arada herkese günaydınlar nasılsınız bakalım bugün güzel haberler var topiciğimize yeni melekler zigotcanlar gelior hayırlısıyla umutluyuz göbete ve melek mutlu sona geldiler sıra ondan sonrakilere inşallah

canım inşallah seninde 3 lü testin normal çıkar ve ben öyle olcağına inanıyorum güzel haberlerler gel.

İnşallah canım. Benden sonra sıra sende. Seninde güzel güzel çıkarda sende birgüzel önüne bakarsın. Bu arada sağlık ocağına kayıt yaptırdınmı. Ben yaptırmadım. 3 lü sonuçları çıksın gidicem. Tetanoz aşısı 5. ayda (20. haftada) vuruluyor ya.
Belki tam zamanında giderim.

güzel olacak güzeellll zemuszemus yahu hamileliği bırak kamp bile tarihli kaydirigubbakcemile3
nasıl olsun bitanem aynı koşturmaca devam ediyor işte dün nerelerdeydin
baharçelik günaydın canım

Ayy ne güzel. Havada haberlerde güzel. İnşallah o sıraya girmeyen kalmasın. Herkez hamile kalsın. Doğuran-Doğurana topiği olsun burası. Bizimde Nüfusa katkımız olsun dimi ama :jeyyar:

Ayy ne güzel. Havada haberlerde güzel. İnşallah o sıraya girmeyen kalmasın. Herkez hamile kalsın. Doğuran-Doğurana topiği olsun burası. Bizimde Nüfusa katkımız olsun dimi ama :jeyyar:
İlahi canım yaaaaa
olsun olsun katkımız olsun genç nufüs azalıyoooo kaydirigubbakcemile3 habire doğuralım

canım benim dr um 3'lü testle ilgili bişey demedi ama bakalım gidince ne dicek ben sağlık ocağına gittim kayıt yaptırdım mayıs 25-30 arası gel tetanoz yapalım dedi dr uma sordum yaptırabilirsin dedi

güzel olacak güzeellll zemuszemus yahu hamileliği bırak kamp bile tarihli kaydirigubbakcemile3

günaydın gülüşcüm nasılsın kamplar nasıl gidiyo :)

haberler güzelde hava çok sıkıcı yağmur var izmirde sicim gibi kapalı bir hava ama olsun bizim havamız yerinde yaa gerisi boş değilmi ama zigot patlaması olcak bu yıl delikafaduldendelikafadulden

Allahtan bilinçlisinde yumurtladınmı, yumurtlayacanmı ona göre kampa giriyon bide bunlardan bir haber olupda sürekli kamp yapanları düşün. Onların vay haline kaydirigubbakcemile3
Canım dün burdaydım. Sabah havadanmıdır nedir hiç giresim gelmedi. Öğleden sonrada benim garibe yine format attılar. Sıkıldım durdum. :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…