Rabbim sağlıcakla aldırsın kucağına çok az kalmış ayyyyyy bende heyecan yaptım şimdik olumunekankayizsmile
Melekk canım benim inşallah sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın meleğini..Dualarım seninle tatlım, doğumdan sonra haberdar et bizi mutlaka..
Öpüyoruz seni ben de Deniz de:))
meleğiimmm şükür rabbime mutlu sona sadece 1 gün kaldı olumunekankayizsmileallahım sağsalim kurtarsın ikinizide heyecandan ne yazacağımı bilemedim ben şimdi allah bizede nasip etsin o mutlu günleri hihoyyythihoyyythihoyyytiyi hissettiğinde yaz muhakkak merakta koyma bizleri delikafadulden
ayyy canım benim gülüş telefonda söyledi nasıl mutlu oldumm... inşallah sağlıcakla kucağına alırsın cennet kokulu yavrunu...
aysudecim geçmiş olsun allahım çarçabuk geçirsin inş artık bebişinin önünde hiçbir engel kalmadı önümüzdeki aya hayırlı haberi vericeksin inş canım yat dinlen iyi bak kendine
ravzam kız allah seni ne etmesinopuyorumnanaktanne biliyon kız olcanı içinemi doğdu eşimde deli oluyo kız olsun diye ama bana oğlan olcakmış gibi geliyo aslında benim için farketmez sağlıklı olsunda kız oğlan ne farkeder tabi bende merak ediyorum ama bu cinsiyet kaçıncı haftada biliniyo ki?CADIARZU
umutluyuz canım vakit yaklaşıyorhayırlısıyla al kucağına nazlı bebeğini bana bile burda afakanlar basıyo kendi doğumuma yakın ne yaparım ben onu iç bilmiyorum zaten heyecan ve panik oldum iyicedelikafaduldendelikafadulden
feryad kız inş bol miden bulansın hep kus inş ilk 3 ay sırnaşık şeysırnaşık şey
baharcım demek haberler iyi çok sevindim allahım tamamına erdirsin canım dün seni aradım telin kapalı o noyu kullanmıyormusun artıkCADIARZU
destek olan arkadaşlarım canlarım hepinizi öpüyorum allahım hiç birimizi evlatsız bırakmasın inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
MELEEEK bebişinin doğum tarihi belli olmuş çok sevindim canım ya inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına ne güzel ya sen benden bir gün önce doğuma girecen Allah hepimizin yüzünü güldürsün canım
Arkadaşlar , sezeryan tarihim belli oldu...
22 Nisan Perşembe....
Yani 2 günden az kaldı :)
Sürpriz oldu aslında doktorum önümüzdeki hafta planlanıyordu ama ilk bebeğimi 37+5 te kaybettiğim için riske atmayalım dedi...İlk kaybımın nedeni açıklanamıyor benim , o yüzden bir daha olmayacak diye bir şey yok dedi doktorum...perşembe 36+2 oluyorum...İnşallah problem yaşamadan bebeğim de ben de sağlıkla ameliyattan çıkarız...
Kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen , hepinizi seviyorum ve hepiniz için doğum öncesinde dua edicem...
Bu arada ben geçtiğim cuma asprini bıraktım belki bu hafta bebeğim doğar diye , 35+3 te bıraktım yani , doktorumda bugün son kez iğneni vurul dedi...
Veee çooooookkk heyecanlıyımmmmm.....
22 Nisan Perşembe....
Sürpriz oldu aslında doktorum önümüzdeki hafta planlanıyordu ama ilk bebeğimi 37+5 te kaybettiğim için riske atmayalım dedi...İlk kaybımın nedeni açıklanamıyor benim , o yüzden bir daha olmayacak diye bir şey yok dedi doktorum...perşembe 36+2 oluyorum...İnşallah problem yaşamadan bebeğim de ben de sağlıkla ameliyattan çıkarız...
Kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen , hepinizi seviyorum ve hepiniz için doğum öncesinde dua edicem...
Bu arada ben geçtiğim cuma asprini bıraktım belki bu hafta bebeğim doğar diye , 35+3 te bıraktım yani , doktorumda bugün son kez iğneni vurul dedi...
22 Nisan Perşembe....
günaydın canım içini ferah tut hemen kötü şeyleri aklına getirme herşey güzel olacak kısss annesiAysude geçmiş olsun canım. İnşallah öbür ayda hamile kalırsın.
Baharçelik iyi olmana sevindim. Herşey yolunda gider umarım.
Bende 3 lü tarama perşembeye işte yarın olsa diye heyecanla bekliyom. Çünkü 3 lü tarama çok önemli. Benim bir arkadaş 2li iyi çıktıda ,3 lü kötü çıktı bebeği aldılar allah korusun evlerden ırak. Ama içimden olumlu şeyler geçiyor. Bir sorun çıkmaz gibi geliyor bana. Bakalım göreceğiz.
günaydın canım içini ferah tut hemen kötü şeyleri aklına getirme herşey güzel olacak kısss annesi
aysudecim geçmiş olsun allahım çarçabuk geçirsin inş artık bebişinin önünde hiçbir engel kalmadı önümüzdeki aya hayırlı haberi vericeksin inş canım yat dinlen iyi bak kendine
ravzam kız allah seni ne etmesinopuyorumnanaktanne biliyon kız olcanı içinemi doğdu eşimde deli oluyo kız olsun diye ama bana oğlan olcakmış gibi geliyo aslında benim için farketmez sağlıklı olsunda kız oğlan ne farkeder tabi bende merak ediyorum ama bu cinsiyet kaçıncı haftada biliniyo ki?CADIARZU
umutluyuz canım vakit yaklaşıyorhayırlısıyla al kucağına nazlı bebeğini bana bile burda afakanlar basıyo kendi doğumuma yakın ne yaparım ben onu iç bilmiyorum zaten heyecan ve panik oldum iyicedelikafaduldendelikafadulden
feryad kız inş bol miden bulansın hep kus inş ilk 3 ay sırnaşık şeysırnaşık şey
baharcım demek haberler iyi çok sevindim allahım tamamına erdirsin canım dün seni aradım telin kapalı o noyu kullanmıyormusun artıkCADIARZU
destek olan arkadaşlarım canlarım hepinizi öpüyorum allahım hiç birimizi evlatsız bırakmasın inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
22 Nisan Perşembe....
Aysude geçmiş olsun canım. İnşallah öbür ayda hamile kalırsın.
Baharçelik iyi olmana sevindim. Herşey yolunda gider umarım.
Bende 3 lü tarama perşembeye işte yarın olsa diye heyecanla bekliyom. Çünkü 3 lü tarama çok önemli. Benim bir arkadaş 2li iyi çıktıda ,3 lü kötü çıktı bebeği aldılar allah korusun evlerden ırak. Ama içimden olumlu şeyler geçiyor. Bir sorun çıkmaz gibi geliyor bana. Bakalım göreceğiz.
canım inşallah seninde 3 lü testin normal çıkar ve ben öyle olcağına inanıyorum güzel haberlerler gel.
güzel olacak güzeellll zemuszemus yahu hamileliği bırak kamp bile tarihli kaydirigubbakcemile3Günaydın canım. İçimi ferah tutuyorum. Ama test yaptıracağımiçin yarını iple çekiyorum kıss.Herşey güzel olucak bu sefer içime öyle doğuyor. Zaten hamilelik hep bir tarihi beklemekle geçiyor. Ya test tarihi,ya sonuçlar, ya kontol,ya muayene...
Nabersin gulusum. nasıl gider hayat?
bu arada herkese günaydınlar nasılsınız bakalım bugün güzel haberler var topiciğimize yeni melekler zigotcanlar gelior hayırlısıyla umutluyuz göbete ve melek mutlu sona geldiler sıra ondan sonrakilere inşallah
İlahi canım yaaaaaAyy ne güzel. Havada haberlerde güzel. İnşallah o sıraya girmeyen kalmasın. Herkez hamile kalsın. Doğuran-Doğurana topiği olsun burası. Bizimde Nüfusa katkımız olsun dimi ama :jeyyar:
İnşallah canım. Benden sonra sıra sende. Seninde güzel güzel çıkarda sende birgüzel önüne bakarsın. Bu arada sağlık ocağına kayıt yaptırdınmı. Ben yaptırmadım. 3 lü sonuçları çıksın gidicem. Tetanoz aşısı 5. ayda (20. haftada) vuruluyor ya.
Belki tam zamanında giderim.
güzel olacak güzeellll zemuszemus yahu hamileliği bırak kamp bile tarihli kaydirigubbakcemile3
nasıl olsun bitanem aynı koşturmaca devam ediyor işte dün nerelerdeydin
baharçelik günaydın canım
Ayy ne güzel. Havada haberlerde güzel. İnşallah o sıraya girmeyen kalmasın. Herkez hamile kalsın. Doğuran-Doğurana topiği olsun burası. Bizimde Nüfusa katkımız olsun dimi ama :jeyyar:
güzel olacak güzeellll zemuszemus yahu hamileliği bırak kamp bile tarihli kaydirigubbakcemile3
nasıl olsun bitanem aynı koşturmaca devam ediyor işte dün nerelerdeydin
baharçelik günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?