havadandır herhalde burda da hava kötü karanlık sabah yağmur yağdı şimdi güneş açmaya çalışıyor ama bulutlar izin vermiyooooooooo
içimden hiç iş yapmak gelmiyoooo mirmirmirmir
feryadmeraba canımbencede yabana atma hamile olabilirsin benimde ilk tansiyonum düşer uyku halim artar hamile olduğumuondan anlarım
canım yaaa dikkat et kendine bırak çocuklar hoplasın zıplasın sen dur durduğun yerdecanım hiç sanmam hem günüme daha 8 gün var hem de benim arada tansiyonum düşer yaşadığım bir durum yani
canım yaaa dikkat et kendine bırak çocuklar hoplasın zıplasın sen dur durduğun yerde
e peki madem daha öncede oluyodu dr tansiyon ilacı vs vermedimi
ayyy bizde bizim minnoşları göndericez inşallah bigün şenlik çalışmalarına boshayallersmileKız gülüş 2 gün daha oynayım da sonra oynamam anacım :d hatta sizde gelin birlikte oynayalım hadi
abim damat oluyor sıra da bana geliyor hop bir ki
hop bir ki
slm arkadaşlar size bazı sorularım lütfen yardımcı olurmusunuz....
3 yıllık evliyim 2 yıl önce normal yoldan gebe kaldım hamileyken vücudumda daha önce hiç çıkmayan kırmızı lekeler çıkmaya başladı.sonra 9 haftalık bebeğin kalbi durdu kürtaj oldum.sonra bu lekelenmeler her ay adetime yakın çıkıp adetten sonra kaybolmaya başladı.2 yıldır devam ediyor böyle bikaç tane çıkıyordu.bu ay heryerimi kapladı lekeler.hamilede kalamıyorum zaten sebepsiz gibi bişey.dün bunu forumdaki dr.lardan birine yazdım pıhtılaşma olabilir diyor kızlar
bana yardımcı olurmusunuz şimdi napmam gerek
çok tedavi gördüm 2 yılda bide aşılama yapıldı kızlar acaba bu durum yani pıhtılaşma hamile kalmayada engelmi
çok soru sordum kızlar kusura bakmayın yardımınıza ihtiyacım var
merhaba canım geçmiş olsun pıhtılaşmadan dolayı lekelenme oluyor mu inan bilmiyorum ama vücudunda olan bu değişikliği mutlaka druna danışmalısın gerekli tetkikler yapılmalı pıhtılaşma gebe olmayı engellemez sadece bebeğin tutunmasında ve gelişmesinde sorun yaratırslm arkadaşlar size bazı sorularım lütfen yardımcı olurmusunuz....
3 yıllık evliyim 2 yıl önce normal yoldan gebe kaldım hamileyken vücudumda daha önce hiç çıkmayan kırmızı lekeler çıkmaya başladı.sonra 9 haftalık bebeğin kalbi durdu kürtaj oldum.sonra bu lekelenmeler her ay adetime yakın çıkıp adetten sonra kaybolmaya başladı.2 yıldır devam ediyor böyle bikaç tane çıkıyordu.bu ay heryerimi kapladı lekeler.hamilede kalamıyorum zaten sebepsiz gibi bişey.dün bunu forumdaki dr.lardan birine yazdım pıhtılaşma olabilir diyor kızlar
bana yardımcı olurmusunuz şimdi napmam gerek
ayyy bizde bizim minnoşları göndericez inşallah bigün şenlik çalışmalarına boshayallersmile
inşallah canım inşallah olumunekankayizsmileamiiin inşallah :teytey:
ben yavrukurttum ilkokulda 23 Nisanlarda çok fiyakalı olurdum benim minnoşda yavrukurt olacak sonra İzciturkbayragiturkbayragi
ya bunlar hep böyle demekkicanım çooook sıkılıyor,ütüm bitti,mutfak sandalyelerini yıkadım,eşim gardrop içine montları falan tıkıştırmış,şimdi tekrarrrrrr onları düzelticem,oooooffff sözde bana yardım ediyor,bilmiyorki ben arkasından tekrar düzeltiyorum,aaaaaah şaşkın aşkım benimmmmmm
ya bunlar hep böyle demekkiklava: benimki de emri vaki yapıp bana sormadan eve birini çağırırsa'sen üzülme bitanem ben eve erken gider toplarım der' eve bi giderim herşey çamaşır sepetinde akşamları dizimize aldığımız battaniyelere kadar çamaşır sepetine koyar bunlar tepmeyi toplama zannediyorlar kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?