Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

feryadmeraba canımbencede yabana atma hamile olabilirsin benimde ilk tansiyonum düşer uyku halim artar hamile olduğumuondan anlarım

havadandır herhalde burda da hava kötü karanlık sabah yağmur yağdı şimdi güneş açmaya çalışıyor ama bulutlar izin vermiyooooooooo
içimden hiç iş yapmak gelmiyoooo mirmirmirmir

ya valla aynen bende öyleyim hiç iş yapasım yok havada böle oluncaa :dilcikar:

feryadmeraba canımbencede yabana atma hamile olabilirsin benimde ilk tansiyonum düşer uyku halim artar hamile olduğumuondan anlarım

canım hiç sanmam hem günüme daha 8 gün var hem de benim arada tansiyonum düşer yaşadığım bir durum yani

canım yaaa dikkat et kendine bırak çocuklar hoplasın zıplasın sen dur durduğun yerde
e peki madem daha öncede oluyodu dr tansiyon ilacı vs vermedimi

Ah durabilsem oynamadan ay ne oynak karı oldum ben bilemezsiniz kaydirigubbakcemile3 tansiyon ilacı öneren olmadı ama yeniden bir araştıracm sebebinşbilmiyorumkismile

Kız gülüş 2 gün daha oynayım da sonra oynamam anacım :d hatta sizde gelin birlikte oynayalım hadi
abim damat oluyor sıra da bana geliyor hop bir ki
hop bir ki

slm arkadaşlar size bazı sorularım lütfen yardımcı olurmusunuz....
3 yıllık evliyim 2 yıl önce normal yoldan gebe kaldım hamileyken vücudumda daha önce hiç çıkmayan kırmızı lekeler çıkmaya başladı.sonra 9 haftalık bebeğin kalbi durdu kürtaj oldum.sonra bu lekelenmeler her ay adetime yakın çıkıp adetten sonra kaybolmaya başladı.2 yıldır devam ediyor böyle bikaç tane çıkıyordu.bu ay heryerimi kapladı lekeler.hamilede kalamıyorum zaten sebepsiz gibi bişey.dün bunu forumdaki dr.lardan birine yazdım pıhtılaşma olabilir diyor kızlar
bana yardımcı olurmusunuz şimdi napmam gerek

ben bundan hiçbir dr.a bahsetmemiştim önemsemedim çünkü kimsede bana bişi demedi

çok tedavi gördüm 2 yılda bide aşılama yapıldı kızlar acaba bu durum yani pıhtılaşma hamile kalmayada engelmi

çok soru sordum kızlar kusura bakmayın yardımınıza ihtiyacım var

canım bizlerde öyle bir sorun olduğunu hatırlamıyorum ama bence sen iyi bir doktora gitve genetik testlerini yaptır kan pıhtılaşması sadece o şekilde anlaşılabiliyor.

çok tedavi gördüm 2 yılda bide aşılama yapıldı kızlar acaba bu durum yani pıhtılaşma hamile kalmayada engelmi

engel olduğunu sanmıyorum öyle olsa bizlerde kalmazdık canım sabır sadece vakti zamanı gelince muhakkak oluyor bak bende o kadar tedavinin ardından kaç bebek kaybettim ama sonra kendiliğinden hamile kaldım ve şu an 4. ayım bitmek üzere sabır sadece

çok soru sordum kızlar kusura bakmayın yardımınıza ihtiyacım var

öenmli değil yardımcı olabildiysek ne mutlu

merhaba canım geçmiş olsun pıhtılaşmadan dolayı lekelenme oluyor mu inan bilmiyorum ama vücudunda olan bu değişikliği mutlaka druna danışmalısın gerekli tetkikler yapılmalı pıhtılaşma gebe olmayı engellemez sadece bebeğin tutunmasında ve gelişmesinde sorun yaratır

canım çooook sıkılıyor,ütüm bitti,mutfak sandalyelerini yıkadım,eşim gardrop içine montları falan tıkıştırmış,şimdi tekrarrrrrr onları düzelticem,oooooffff sözde bana yardım ediyor,bilmiyorki ben arkasından tekrar düzeltiyorum,aaaaaah şaşkın aşkım benimmmmmm

ya bunlar hep böyle demekki klava: benimki de emri vaki yapıp bana sormadan eve birini çağırırsa'sen üzülme bitanem ben eve erken gider toplarım der' eve bi giderim herşey çamaşır sepetinde akşamları dizimize aldığımız battaniyelere kadar çamaşır sepetine koyar bunlar tepmeyi toplama zannediyorlar kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3evet canım bu modellerin hepsi böyle öldürüyor beni öldürüyor,kapıların arkasındaki askılar dolu,çıkardığını asmış,yerine koymak zor geliyor çünkü.......odalardan birini giyinme odası yaptırıcam param olunca,bir sürü çekmece ve raf olacak,bakalım o zaman ne yapacakklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…