Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın cancan sen hiiiiççç merak etme herkes pozitif çünkü birbirimizden mükemmel destek alıyoruz demek minnoş hareketlenmeye başladı hadi bakalım

aylayarak halay çekecem bugünnnn.......... senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: senağlama senağlama senağlama

canım çok sevindi allah devamını ve 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin darısı benim başıma bende bugün gidicem bakalım biliyorsunuz daha görmek nasip olmamıştı bugün görürüz inşallah dualarınızı eksik etmeyin rabbim herkese versin tekrar gözün aydın canım hihoyyyt:sm_cool::Saruboceq:

ÇOK SAOLUN ARKADAŞLAR AMA BENİM BİLDİĞİM BİŞİ VAR GENELDE HETEREZİGOTLAR ÇOK ÖENMELİ DEĞİLMİŞ ONLARA ÖNLEM AMAÇLI VERİLİYORMUŞ

evet doğru biliyorsun ama bide şu açıdan bakmalısın ... 3 gebelik kaybın var ... yani etkileniyosun demekki ayrıca iki gende heterezigotsun tek gende değil.... bence önlem yada değil tedaviyi uygulamalısın.

BENİM ARAŞTIRMALARDA BAŞKA SORUNUM ÇIKMADI AMA HİÇTE BEBEK OLUŞMADI HEP BOŞ GEBELİK OLMASI NEDEN OLUYORKİ O ZMN OFFFFFF ÇOK SORU SORDUM GALİBAAA

YANİ TUTARSA HESABINA GETİRİYORLAR HİÇBİR ŞEYİN GARANTİSİ YOK NEDEN ACABA :ecrin_bebek:
canım çünkü herhangi bir rahatsızlığı olmayanların dahi düşük yapma oranı yüksek ve böyle bir ihtimal var bunun dışında pıhtılaşmadan dolayı yaşanılan düşükler için aslında iğneler ve aspirin kesin çözüm değil bu konuda tam bir netlik olmadığını doktorlar söylüyor ancak şuan en geçerli tedavi aspirin vitamin takviyesi ve iğneler herşeyin yolunda gideceğine ve iyi olacağına inanmak ve doktorlarımıza güvenmekten başka çaremiz yok lütfen sende moralini yüksek tut biraz sıkılmış gördüm seni
kuzuuu bitanem kıyamam sana hayırdır ne oldu

KIZLAR SıZı BULDUĞUMA ÇOK SEVıNDıM ÇEVREMDE BENıM GıBı OLAN HıÇ YOK DERTLERıMıZıN AYNI OLMASI VE BıRBıRıMıZE DESTEK OLMAMIZ NE KADAR GÜZEL opuyorumnanaktanSıZLERLE BU ŞEKıLDE ÇOK MUTLU OLUYORUMM kaydirigubbakcemile5

nekadar güzel söylüyorsun keşke herkes ve öncelikle ben senin gibi olabilsek herşeye iyi tarafından bakabilsek sizin gibi arkadaşlarımızın olması ne kadar güzel artık bende inanıyorum hepimiz birgün bebişlerimizi alıcaz kucağımıza o cennet kokusunu koklıycaz eveeeeeeeeeeeeeet inanıyorum artıka.s.

YANİ TUTARSA HESABINA GETİRİYORLAR HİÇBİR ŞEYİN GARANTİSİ YOK NEDEN ACABA :ecrin_bebek:

evet buda doğru tespit hiçbirşeyin garantisi yok.... tıpta hiç ama hiçbirşeyin garantisi yoktur.... ayrıca bizim durumumuz için durum biraz daha farklı yeni keşfedilen bi durum hala düşüklerle arasındaki bağ netleşmedi... doğal olarak tedavi konusunda da doktorlar hemfikir olamayabiliyorlar. yani henüz deneme yanılma aşamasındalar.... mthfr mutasyonları daha çok bebeğin anne karnında ölmesine değil daha farklı sıkıntılara sebep oluyorlar. beyin gelişiminde çok önemli rol oynayan folik asit (ki bir b vitamini dir.) vücut tarafından kullanılamadığından nöral tüp defekti denen bir takım sıkıntılı durumlar ortaya çıkabiliyor işte vitamin desteğide bu noktada önem kazanıyor... vücudun ihtiyacı olan vitamini sen dışardan takviye ediyorsun.... velhasıl uzun sözün kısası biz kıymetli tosbalara sahip olcaz inşallah.... hadi sende halayaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:aysude_mir ben katıldım halaya:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlar bugece çok kötü bir rüya gördüm tuvaletteyken kanamam başlamıştı ve ben sinir krizi geçiriyordum sonra neler oldu hatırlamıyorum uyandım çok korkunç demi

yaaaaaaa ben bu karıyııııı hiç sevmedim ve dün kociş herif oldu.... acayip kavga ettik gerginim bu karı yüzünden bide bizimki acayip acayip laf edince patladım... çok kötüyüm şu annn... acayip moralim bozukkkkk..........

canımıniçi hiçkimsenin senin moralini bozmasına izin verme sen işini yaptıktan sonra kimsenin laf söylemesine de izin verme kocişler arada herif olmayı çok seviyor işte napacaksın bitanem geçiştireceğiz işte dün iş yerinde bi erkek arkadaşım dedi ki siz işiniz bilmiyorsunuz erkekler aptaldır dedi valla bu onun sözü onlara he deyin sonra bildiğiniz yapın dedi delikafadulden bu yüzdeeeennnnn napıyoruz halaya devam her iş yerinde vardır bir sorunlu o da seni buldu kuzum sen kafana takma
:teytey: :teytey: :teytey:

kızlar nezaman sızlere yazmak ıstesem baran aglamaya baslıyor sımdı bıle bır ıkı vızırdandı neyse nasılsınız hepınızı cok ozledım umarım hepınız cok ıyısınızdır bız ıyıyız ılk baslarda baranın bıraz sarılıgı vardı cok sukur yavas yavas gecıyor mememı tam tutamıyordu pompa almıstım pompayla sagıp verıyordum artık mememıde tutuyor cuma doktor konturolumuz var untmadan bugun 20gunluk olduk anneme geldık yarı kırkımızı ucurmaya

yasakkelimekızlar nezaman sızlere yazmak ıstesem baran aglamaya baslıyor sımdı bıle bır ıkı vızırdandı neyse nasılsınız hepınızı cok ozledım umarım hepınız cok ıyısınızdır bız ıyıyız ılk baslarda baranın bıraz sarılıgı vardı cok sukur yavas yavas gecıyor mememı tam tutamıyordu pompa almıstım pompayla sagıp verıyordum artık mememıde tutuyor cuma doktor konturolumuz var untmadan bugun 20gunluk olduk anneme geldık yarı kırkımızı ucurmaya

maşallah aman nazr değmesin 20 gün haaa zaman nası geçiyo yaaaa evet canım meme başı tam çıkmayınca ilk günler zorlanıyorlar baranı kokla bizim için

canım hayırlı olsun güle güle büyüt bebişini darısı bizim olsun inşallah benim içinde kokla

emine ordamısın sana birşey sorucam doktor nasıl muayene etti nerden kaç haftalıkmış canım ben korkuyorum alttan baktırmaya nerdersiniz baktırıyım mı bakarsa doktor

emine ordamısın sana birşey sorucam doktor nasıl muayene etti nerden kaç haftalıkmış canım ben korkuyorum alttan baktırmaya nerdersiniz baktırıyım mı bakarsa doktor
canım zaten hamileyken alttan bakmazlar ki sadece ultrasonla bakarlar o bölgenin özelliğini bozmamak için
sadece eğer normal doğum olacaksa doğum öncesi alttan bakılır
eğer yanılıyorsam düzeltin beni arkadaşlar çünkü doktorumdan bi kere alttan muayene istemiştim ve hamilelik şüphemiz olduğu için yapmadı

benim hamileliğim daha çok yeni geçen ultrasonda göremedi karnımdan,alttan baktı ordanda göremedi daha çok küçük dedi bugün de gidicem doktora o yüzden soruyorum ne yapıyım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…