günaydın cancan sen hiiiiççç merak etme herkes pozitif çünkü birbirimizden mükemmel destek alıyoruz demek minnoş hareketlenmeye başladı hadi bakalım
kızlarrrrrrrrrr doktora gittim.bebişimi gördüm.kalbide atmaya başlamış.pıt pıt ediyordu .dr şimdilik herşey normal görünüyor dedi.15 gün sonra kontrole gideceğim.allahım sonuna ulaştırsın.herkesi öpüyorum.
ÇOK SAOLUN ARKADAŞLAR AMA BENİM BİLDİĞİM BİŞİ VAR GENELDE HETEREZİGOTLAR ÇOK ÖENMELİ DEĞİLMİŞ ONLARA ÖNLEM AMAÇLI VERİLİYORMUŞ
canım çünkü herhangi bir rahatsızlığı olmayanların dahi düşük yapma oranı yüksek ve böyle bir ihtimal var bunun dışında pıhtılaşmadan dolayı yaşanılan düşükler için aslında iğneler ve aspirin kesin çözüm değil bu konuda tam bir netlik olmadığını doktorlar söylüyor ancak şuan en geçerli tedavi aspirin vitamin takviyesi ve iğneler herşeyin yolunda gideceğine ve iyi olacağına inanmak ve doktorlarımıza güvenmekten başka çaremiz yok lütfen sende moralini yüksek tut biraz sıkılmış gördüm seniYANİ TUTARSA HESABINA GETİRİYORLAR HİÇBİR ŞEYİN GARANTİSİ YOK NEDEN ACABA :ecrin_bebek:
kuzuuu bitanem kıyamam sana hayırdır ne olduaylayarak halay çekecem bugünnnn.......... senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: senağlama senağlama senağlama
günaydın kızlar nasılsınız herşey yolundadır umarım eminecim çok sevindim bebişinin kalp atışlarını duymana. sonuyokcum sende sonuçlarını almışsın temiz çıkmış çok şükür rabbim hayırla sağlıkla kucağına almak nasip etsin. bizimde minik kıpraşmalarımız var artık çok sık olmasada ara ara.
kızlar bazı arkadaşlarımız doğuma günler kala bebeklerini kaybetmiş. evet çok acı bir durum. fakat lütfen morelinizi bozmayın herkeste olucak diye birşey yok. hem bakın melekte bebişini 30 lu haftalarda kaybetmişti ama kızı şu an kollarında. lütfen pozitif şeylerden bahsedelim. hepimizin büyük küçük kayıpları oldu. çok üzüldük. ama hep bir yerlerden tutunup kalkıp yine başladık. ve zafere ulaşan arkadaşlarımızı gördük. lütfen yılmadan usanmadan devam edelim. mutluluk bir adım uzağımızda olabilir.
YANİ TUTARSA HESABINA GETİRİYORLAR HİÇBİR ŞEYİN GARANTİSİ YOK NEDEN ACABA :ecrin_bebek:
yaaaaaaa ben bu karıyııııı hiç sevmedim ve dün kociş herif oldu.... acayip kavga ettik gerginim bu karı yüzünden bide bizimki acayip acayip laf edince patladım... çok kötüyüm şu annn... acayip moralim bozukkkkk..........canım çünkü herhangi bir rahatsızlığı olmayanların dahi düşük yapma oranı yüksek ve böyle bir ihtimal var bunun dışında pıhtılaşmadan dolayı yaşanılan düşükler için aslında iğneler ve aspirin kesin çözüm değil bu konuda tam bir netlik olmadığını doktorlar söylüyor ancak şuan en geçerli tedavi aspirin vitamin takviyesi ve iğneler herşeyin yolunda gideceğine ve iyi olacağına inanmak ve doktorlarımıza güvenmekten başka çaremiz yok lütfen sende moralini yüksek tut biraz sıkılmış gördüm seni
kuzuuu bitanem kıyamam sana hayırdır ne oldu
canımıniçi hiçkimsenin senin moralini bozmasına izin verme sen işini yaptıktan sonra kimsenin laf söylemesine de izin verme kocişler arada herif olmayı çok seviyor işte napacaksın bitanem geçiştireceğiz işte dün iş yerinde bi erkek arkadaşım dedi ki siz işiniz bilmiyorsunuz erkekler aptaldır dedi valla bu onun sözü onlara he deyin sonra bildiğiniz yapın dedi delikafadulden bu yüzdeeeennnnn napıyoruz halaya devam her iş yerinde vardır bir sorunlu o da seni buldu kuzum sen kafana takmayaaaaaaa ben bu karıyııııı hiç sevmedim ve dün kociş herif oldu.... acayip kavga ettik gerginim bu karı yüzünden bide bizimki acayip acayip laf edince patladım... çok kötüyüm şu annn... acayip moralim bozukkkkk..........
maşallah aman nazr değmesinyasakkelimekızlar nezaman sızlere yazmak ıstesem baran aglamaya baslıyor sımdı bıle bır ıkı vızırdandı neyse nasılsınız hepınızı cok ozledım umarım hepınız cok ıyısınızdır bız ıyıyız ılk baslarda baranın bıraz sarılıgı vardı cok sukur yavas yavas gecıyor mememı tam tutamıyordu pompa almıstım pompayla sagıp verıyordum artık mememıde tutuyor cuma doktor konturolumuz var untmadan bugun 20gunluk olduk anneme geldık yarı kırkımızı ucurmaya
kızlar nezaman sızlere yazmak ıstesem baran aglamaya baslıyor sımdı bıle bır ıkı vızırdandı neyse nasılsınız hepınızı cok ozledım umarım hepınız cok ıyısınızdır bız ıyıyız ılk baslarda baranın bıraz sarılıgı vardı cok sukur yavas yavas gecıyor mememı tam tutamıyordu pompa almıstım pompayla sagıp verıyordum artık mememıde tutuyor cuma doktor konturolumuz var untmadan bugun 20gunluk olduk anneme geldık yarı kırkımızı ucurmaya
canım zaten hamileyken alttan bakmazlar ki sadece ultrasonla bakarlar o bölgenin özelliğini bozmamak içinemine ordamısın sana birşey sorucam doktor nasıl muayene etti nerden kaç haftalıkmış canım ben korkuyorum alttan baktırmaya nerdersiniz baktırıyım mı bakarsa doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?