Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Umutsevgim canım benim bence doktoruna bir danış..
Benim de kanamam bitmemişti, doktorum 6 haftadan fazla sürmemesi gerek demişti, meğer benim rahim yeterince kasılma yapmıyormuş ondan da kanı atıp kendisini tam olarak temizleyememiş..Bir iğne verdi bana doktorum 3 kez yaptırdım sonra 3-4 gün kanamam oldu ve bitti..
Önemli birşey değil belki ama yine de bir fikir al doktordan bence:)

Sonuyok canım benim test sonuçlarına çok sevindim, inşallah hep güzel haberler verir sana miniğin:)

GÜzel ıyı kalplı temız kardeŞım benım sana yemınler olsun kı gÖzlerım dolu dolu okudum bende 3 bebeĞımı kaybettım dokunamadım alammadım kucaĞıma koklayamadım cennet kokusunu alamadım kalp atıŞını bıle duyamadım ama yınede ŞÜkÜr yaradana baterınden korusun allahım ne olur duy yalvarıŞlerımızı bızlerede nasıp eyle ne olur

aynı şeyleri ben de yaşadım .2 kez 8 haftalık kalp atımı durdu.3.de iğneye başladık.maalesef 34.haftaya gelebildik.kucağıma alacağım günü beklerken kızımı kaybettim.2 yıl oldu bir yenisine cesaret edemiyorum.acısı hep taze....senağlamasenağlamasenağlama

nihal senin hikayen nedir paylaşırmısın?çünkü hem hemşiresin hem de 34 haftalık bebeğini iğne vurulurken kaybetmişsin.Sebebi araştırıldı mı?İnan çok üzüldüm ve çok etkilendim.Ya arkadaşlar bu neden oluyor bileniniz var mı??Hem aylarca iğne vurul hem de doğuma sayılı gün kala bebeğini kaybet!!!!!!!!!!!!!Olur iş değil,çok geçmiş olsun,inşallah bu yaşadığın son acı olsun.

...[/QUOTE

nasıl güzel şeyler yazmışsın böyle okurken gözyaşlarım sel oldu inan allahım bizede nasip etse o güzel duyguyu mis kokuyu...allah sağ salim çocuğuna ve eşine bağışlasın seni arkadaşım...[/QUOTE]

teşekkür ederim arkadaşlar...mektubumu okuduğunuz ve duygularımı paylaştığınız için...:kedi:

kızlarrrrrrrrrr doktora gittim.bebişimi gördüm.kalbide atmaya başlamış.pıt pıt ediyordu .dr şimdilik herşey normal görünüyor dedi.15 gün sonra kontrole gideceğim.allahım sonuna ulaştırsın.herkesi öpüyorum.

meltemcim okurken çok korktum sonu kötü diye ama çok güzel allaha bin şükür yaşadık aynı şeyleri şu an ben de 6 haftalık hamileyim allah hepimizi korusun

nihalcim ben 30 haftalık 3 bebeğimi kaybettim ikisinde iğne vurulurken şimdi gene hamileyim doktorum ümitlendirdi kaldım iğne dozu az gelmiş şimdi tedavisi daha gelişti dedi inşallah kısmet Allah yardımcımız olsun

gözün aydın canımmm.... Allah tamamına erdirsin inşallah....

KIZLAR GÜNAYDIN BENDE BU GÜZEL MEKTUBU OKUDUKTAN ARANIZA KATILMAYA KARAR VERDıM ÇOK UZAKTAN GELMEDıM YAN KOMŞUNUZUM BENıM TOPıĞıMDE TEKRARLAYAN DÜŞÜKLERLE ıLGıLı YAPILAN ARAŞTIRMALAR SONUCU HEPıMıZDE KAN PIHTILAŞMASI ÇIKTI HATTA Bı ARKADAŞIMIZDA HAMıLE KALDI NASIL SEVıNDıK ÜMıTLENDıK AMA MAŞLESEF 11 HAFTADA KALBı DURDU BUGÜN DOKTORA GıDıCEK a.s.

:1hug:BENıM HıKAYEME GELıNCE 3 DÜŞÜĞÜM OLDU ıLKı 10 HADTA ALINDI KALP ATIŞI YOKTU BOŞ GEBELıKTı 2 KENDı KENDıNE KESEYı BıLE GÖREMEDEN DÜŞTÜ 3 ıSE 8 HAFTADA ALINDI BOŞ GEBELıK KALP ATIŞI YOK YAPILAN ARAŞTIRLAMALARDA KAN PIHTILAŞMASI ÇIKTI TEST SONUCUM FAKTÖR V LEIDEN NORMAL MTHFR C677T VE A1298C LER HETEREZıGOT BENıM DOKTOR GERÇı HENÜZ ÖZELE GıDı PDOKTOR BAKMADIM CERREHPAŞADA ARAŞTIRMA YAPTIRDIM ASPRıN YADA BAŞAKA Bı ıLAÇ VERMEDı KULLANMAM ıÇıN KALINCA GEL DEDıBENıM GıBı OLAN VARMI ARANIZDA AYNI TEST SONUCU ÇIKAN VARMI ARDIM EDEBıLıRMı BANA SıZLER NASIL DAVRANDINIZ DOKTORLARINIZ NE DEDı a.s.

:ecrin_bebek:bayanssulusmileRABBİM İNŞ KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN HAYIRLISIYLA SAĞLIĞIYLA ANNE OLMAYI HEPİMİZE NASİP ETSİN İNŞ.

canım hoşgeldin.... öncelikle çok geçmiş olsun....duruma bakılırsa iyi durumda sayılabilirsin başka sorun yoksa tabi.... mthfr de sorun görünüyor onun tedaviside vitamin desteği gebeliktede kan sulandırıcı iğne kullanılıyor... sana önerim doktorun muhtemelen hamile olunca başlayacak ilaçlara ama... gebe kalmadan 3 ay önce folik asit, gebelerin kullandıkları multivitamin, çinko ve b vitaminine başlaman... uzun uzun konuşuruz artık bunları kafan karışmasın sakın panik olma. kafan rahatlasın önce sonra bedenin dinlensin vee gelcek bizim tosbalar.....allahin izniyle

günaydın kızlar nasılsınız herşey yolundadır umarım eminecim çok sevindim bebişinin kalp atışlarını duymana. sonuyokcum sende sonuçlarını almışsın temiz çıkmış çok şükür rabbim hayırla sağlıkla kucağına almak nasip etsin. bizimde minik kıpraşmalarımız var artık çok sık olmasada ara ara.

kızlar bazı arkadaşlarımız doğuma günler kala bebeklerini kaybetmiş. evet çok acı bir durum. fakat lütfen morelinizi bozmayın herkeste olucak diye birşey yok. hem bakın melekte bebişini 30 lu haftalarda kaybetmişti ama kızı şu an kollarında. lütfen pozitif şeylerden bahsedelim. hepimizin büyük küçük kayıpları oldu. çok üzüldük. ama hep bir yerlerden tutunup kalkıp yine başladık. ve zafere ulaşan arkadaşlarımızı gördük. lütfen yılmadan usanmadan devam edelim. mutluluk bir adım uzağımızda olabilir.

hayırlı olsun bitanem bak korkulacak bişi yokmuş hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
inşallah canım sende hayırlısıyla sağlıkla bebeişini kucağına alırsın
günaydın herkeseeee............
günaydın meşgul kuzuuuuu
canım geçmiş olsun aysudenin dediği gibi folic ve vitamin desteği al bencede burda hemen hemen herkes aynı durumda merak etme

günaydın cancan sen hiiiiççç merak etme herkes pozitif çünkü birbirimizden mükemmel destek alıyoruz demek minnoş hareketlenmeye başladı hadi bakalım

ÇOK SAOLUN ARKADAŞLAR AMA BENıM BıLDıĞıM BıŞı VAR GENELDE HETEREZıGOTLAR ÇOK ÖENMELı DEĞıLMıŞ ONLARA ÖNLEM AMAÇLI VERıLıYORMUŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…