Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

maşallah aman nazr değmesin 20 gün haaa zaman nası geçiyo yaaaa evet canım meme başı tam çıkmayınca ilk günler zorlanıyorlar baranı kokla bizim için

kokladım canım bıde optum unutmadan yazayım ıgneyı dogum yaptıgım gun sadece vurmadık ertesı gun tekrar basladım doktor bır bucuk ay daha kullanmam gerektıgını soyledı

emine ordamısın sana birşey sorucam doktor nasıl muayene etti nerden kaç haftalıkmış canım ben korkuyorum alttan baktırmaya nerdersiniz baktırıyım mı bakarsa doktor

Baktır bişe olmaz. Bende 6 gün gecikmişti reglım. Üstten baktı keseyi göremedi rahim duvarın kalınlaşmış büyük ihtimal hamilesin dedi.Alttan baktı kese gözükmedi. Kan tahliline yoladı. Kanda da çıkınca tamam hamilesin dedi şuan çok küçük olduğu için gözükmemesi normal demişti.2 haftasonra gel dedi o zaman gittiğimde hem keseyi hemde kalp atışlarını duyduk.

kızlar bugun hıdır ellez aksam yatmadan gul agacının altına dılegınızı resımle yapın unutmayın allah gozunuzdekını gonlunuzdekını nasıp eder ınsallah

hıhhh tam da öyle işte koca hastaneden en sorunlu insanın yanında çalışmak zorundayım.. velhasıl müdürle konuştum dün bakalım nolcek.... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Bu arada herkeze günaydın kızlar.
Ben de aynı değişen bişe yok büyüyen bir göbekten başka (Pardon bebek)
Sabah ve akşam olmak üzere krem sürüyorum. Eczaneden aldım Roc. Bir aydır kullanıyorum. 4. ayda başladım kullanmaya. Çok iyi geldi. Artık karnımı gergin hissetmiyorum kaşınma hisside geçti. ıçindeki herşey doğalmış. Soya yağı,tatlı badem yağı,kuş üzümü çekirdeği yağı,bisabolol (yumuşatıcı ve sakinleştirici)kuşburnu yağı ve e vitamini içeriyor. Çok memnunum. Şuana kadarda çatlama gibi bişey olmadı. ınşallah böyle devam eder. Bir sorun olursa sizinle paylaşırım.

teşekkür ederim anlattıkların için şimdi ne kadarlık bebişin ben bugün gidiyorum doktora çok korkuyorum öncekiler gibi olur diye benim için dua edin kızlar buna çok ihtiyacım var hayırlı ve güzel haberlerle döneyim doktordan:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım muayene değil zaten bahsedilen vajinal ultrason ki onun da hiçbir sakıncası yok hamilelikte.... sadece insanların yanlış düşünmesinden dolayı ah vajinal ultrasonla alttan baktılar o yüzden düşük yaptım muhabbeti yüzünden doktorlar onay istiyor o kadar....

benim hamileliğim daha çok yeni geçen ultrasonda göremedi karnımdan,alttan baktı ordanda göremedi daha çok küçük dedi bugün de gidicem doktora o yüzden soruyorum ne yapıyım diye
hımmm anladım canım o zaman bişey diyemeyeceğim
kokladım canım bıde optum unutmadan yazayım ıgneyı dogum yaptıgım gun sadece vurmadık ertesı gun tekrar basladım doktor bır bucuk ay daha kullanmam gerektıgını soyledı
ay doğumdan sonrada kurtulunmuyo offf neyse as kalmış bi aycık dahaa

hergün yeni bişi öğreniyoruz yakında bizim doktorların bize tıp sertifikası vermesi lazım aklinialirimsmile

Canın benimki 19+3 oldu. (haftaya 5. aylık olucaz. inşallah) Canım korkma içini ferah tut. Dua ederiz tabi canım. Allahın izniyle herşey olucağına varır bunu unutma. Pozitif düşün ki herşey iyi gitsin tamam mı. Yaşadıklarını anlıyorum bende korkmuştum ama hep hayırlıysa beri, hayırsızsa geri diye dua ettim.Demekki bu kadar yolu katettiğimize göre olucağı varmış yiyecek ekmeği varmış diyorum. Yinede Allah bilir sona ulaşıp ulaşmayacağımızı. Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun.

hıhhh tam da öyle işte koca hastaneden en sorunlu insanın yanında çalışmak zorundayım.. velhasıl müdürle konuştum dün bakalım nolcek.... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
umarım senin için iyi bir gelişme olur canım
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

bugünleride mi görecektim yani bu sözleri duydum yaaaaaaaaa
gözüm açık gitmem heralde şuna da bakın bizim vesveseli anne olmuş sakin oturaklı süper bi anne gelmiş
maaşallah sana umarım sonuna kadar bu sakinliğini kaybetmezsin cancan vesveselerinin gitmesine bitmesine çok sevindim :dance:

:kedi:
Teşekkür ederim canım. İnşallah sonuna kadar böyle devam eder herşey.
Sıramı bekliyorum kaydirigubbakcemile2
Hamile kalma sırasındasın, kampa devam canım. :CüvCüv:
Halaya da devam :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Benide kendizine benzettiniz. Halaycılar opuyorumnanaktan

kamp daha başlamadı hem kanamamdan hemde mantar için kullandığım ilaçlardan dolayı
ay inşallah devam edersin canım çünkü sakinlik inan çok önemli tabii dozunda
halaya devam devam oturduğun yerde salla ellerini o yeter :teytey: :teytey: :teytey:

:ecrin_bebek:CNM ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM RABBİM MURADINA ERDİRMİŞ SONUN DA ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA BİZEDE NASİP EDER İNŞ BUGÜNLERİ GÖRMEYİ RİCA ETSEM BANA PIHTI TESTİ SONUÇLARINI YAZABİLİRMİSİN ACABA olumunekankayizsmile

NAZLICIM sanırım bu tablo bazı sorularına cevap verebilir

ŞenizCNM BENııııııM YA SEN NE KADAR ııSıN BU TABLOYU BENıM ıÇıN Mı HAZIRLADIN ıNAN UMUDUMA IŞIK YAKTIN CNM YAAAAA SÜPERSıN GERÇEKTEEN a.s.alkisalkisalkis

ŞenizCNM BENİİİİİİM YA SEN NE KADAR İİSİN BU TABLOYU BENİM İÇİN Mİ HAZIRLADIN İNAN UMUDUMA IŞIK YAKTIN CNM YAAAAA SÜPERSİN GERÇEKTEEN a.s.alkisalkisalkis
yok be güzeliiiimmm ben hazırlamadım bu tabloyu artık ilk kim hazırladı bilemiyorum ama arada sonuyok yada melek yada kahvelokum güncelleyerek tekrar mesaj olarak atıyor bende en son gönderilen buydu sanırım onu gönderdim bunun dışında bir tablomuz daha var doğum yapanlar ve hamileler tablosu eğer geçmişi okursan içindeki umut daha da artacak buna emin ol çünkü mutlu sonla biten o kadar güzel hikayeler var ki ve bunun dışında yapılan tedaviler kürler vs....
sende süpersin ve daha da iyi olacaksın :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…