Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Günaydın herkeze.
Çağla hayırlı olsun. Keseyi görmüşsün.Herşey yolunda gider inşallah.
Aysude_mir,Denden nasılsınız kızlar?
Bizde aynı değişen bişe yok. Erik yiyorum yine. opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar
iyi haberler var çok sevindim.......
ben dün dışardaydım,muhtemelen bugün de öğleden sonra olamayacağım.....
saçlarımı kestirdim,balyaj yaptırdım,çok güzel oldu walla......değişiklik iyi geldi.......eee kamp başlıyor....

Crawford yarasın canım ye ye..bende bugün alıcam......papaz eriği çıkmış artık kocaman kocaman.......

Aysude nasılsın canım.......inşallah bugün Büşra dan da hayırlı haberler alırız........

İyiyim canım çok şükür merakla Büşradan haber bekliyorum. Hayırlısı ile... ama çok kızgınım şu doktorlara yaaaaa... hamile bi kadını bu denli üzmeye ne hakkınız varr yaaa...

Saatler olsun canım. Kampda ne güzel bahane olmuş boyatmana kaydirigubbakcemile3Güle güle kullan.
Ye erikleri yarasın canım.

bu arada naptın nettin kendini yalnız bırakmadın aynı döneme denk geldi kamp muhabbeti hadi bakalım hayırlısı bende kırmızılar gelsin start vercem bakalım nolcek....

iyiyim canım. sizin iyi haberlerinizi alınca daha iyi oluyorum. erik canavarı kısss ne güzel bi zamana denk geldi hamişliğin meyve bol sebze bolll yee bol boll...

bu arada naptın nettin kendini yalnız bırakmadın aynı döneme denk geldi kamp muhabbeti hadi bakalım hayırlısı bende kırmızılar gelsin start vercem bakalım nolcek....

Büşra dan hayırlı haberler alırız inşallah.....hata baştan yapılmış gebelikten önce ve diğer gebeliklerinde TSH hiç bakılmamış ki,düşükleri olan bir bayanda bakılmaz mı hiç....klava:

kampa gelince öyle deme yaa.....keşke yalnız olsaydım....bilmiyorumkismile zaten kampı bir tek siz biliyosunuz daha eşiminde haberi yok :asigim:bakalım hayırlısı......saldım bayıra mevlam kayıra hesabı.....

Son düzenleme:
Kız benden sıyah sıyah bıŞı gelıyo adetım bıttıĞınden berı bır hafta geÇtı hala gelıyo damla damla ........ Neden acaba??

günaydın kızlar ..........umarım herkes iyidir.bende iyiyim çok şükür.çok yorgunum sadece bebeğin yatağıydı nevresimleriydi dolap örtüleriydi çok yoruldum git gel.bebeğin kıyafetlerini yıkayacam ama sabun tozuyla yıka dediler.bende de yok.normal detarjanla yıkasam olmazmı bilgisi olan varmı ??????????? dinamiss ve diğer doğum yapan arkadaşlarım bilgi verirseniz.birde doğumda pjama takımımı rahat gecelikmi?? ben pjama takımımı aldım gecelikte alacamda kaç tane alayım .çok terleniyo diyolar bilgi verirseniz canlarım öpüyorum hepiniziiiii

oooooh maşallah..hazırlıklar tam gaz.....diğer konuları bilmem ama sakın deterjanla yıkama.....bebeklerin ciltleri çok hassas olduğu için ve deterjanda da kalıntı kaldığı için sakın kullanma.......Dalan ya da Hacı Şakir in sabun tozunu al onunla yıka.....yumuşatıcıda sakın kullanma yumuşatıcılar detejanlardan daha tehlikeli.......bebekler için olan sıvı deterjanlar ve özel yumuşatıcılar var ama insanlar bilmeden alıyor,ben hepsinin içeriğine baktım bizim kullandıklarımızla aynı,tek farkı deterjanın sıvı olması kolay durulandığı için.....çok yakın bir arkadaşım sadece sabun tozu kullandı,çok memnun kaldı.....bebek kıyfetlerini bir de çamaşır torbasına koyarak yıka bence......sürtünmeden dolayı dokusu bozulup bebişi tahriş etmesin......

gecelik mi pijama mı dersen bence pijama....ayak ve bacaklarını sıcak tutmanda fayda var.....çok şık yazlık pijamalar var......

sağol tatlım cvb için.deterjandan vazgeçtim biraz önce ebe -hemşire bir arkadaşımla konuştum oda senin gibi dedi.pjama konusu banada mantıktıklı üşümemek için.ay burası sıcak memleket güya daha yazlık pjamalar yok inan.gidip gidip dönüyom her hafta sonu çarşıya.pjama takımımı uzun kollu almak zorunda kaldım birini emzirme pjaması hemde, indirimdeydi sabahlık la beraber.çok cici ince yeride.birde kısa kollu almam gerek .emzirme pjamaları rahat olur dedim yada önden derin düğmeli olması gerek.bakacam artık duruma göre.fikir almak iyi oluyo tekrar sağol canım...

şen hoşgeldinnnn
sen beni tanımıyorsun ama ben seni tanıyorum......topiği baştan sona kadar okumuştum....pelinsu nasıl...kocaman olmuştur şimdi......

ravza canım hoşgeldin nasılsın.........

iyi yapmışsın zaten sana hastanede iki takım yeter sezeyan günü ameliyat önlüğü giydiriyorlar en fazla 2 gece kalyosun sanırım her geceye 1 takım olur gibi ama fazlasınında zararı olmaz ucuz bulunca napcaz alcazzzzzzz

iyiyim canım. sizin iyi haberlerinizi alınca daha iyi oluyorum. erik canavarı kısss ne güzel bi zamana denk geldi hamişliğin meyve bol sebze bolll yee bol boll...

Evet canım. Marketçide şaşarak bakıyor. 2 güne bir alıyorum. Yaz hemen gelsede diğer meyvelerede saldırsak. kaydirigubbakcemile3
Sen sadece bizim iyi haberlere değil, kendinden de iyi ol tamam mıııı lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…