günaydın kızlar ben aranıza geçen gün katılmıştım hatırlayan var mı bilmiyorum doktorum 1 ay önce kan pıhtılaşması var iğne kullanman gerek hamile kalınca dediğinde panikleyip korkmuştum ve hamileliği bir süre ertelemeye karar vermiştim tabi bu arada kullandığım folik asiti de kestim 1 aydır. sizlerin yazılarını okuduktan sonra tekrar cesaret geldi doktor araştırmaya başladım yaz sonu belki cesaretimi daha fazla toplar denerim diye ama 2 gündür çok kötüyüm hastalığım gecikti ya hamileysem diye korku bastı şimdi kan testi yaptırsam bu kadar erken sonuç alırmıyım sizce.. ya hamileysem ozaman ne yaparım onu hiç bilmiyorum asprin falanda kullanmadım tabi 1 aydır delirmek üzereyim[/QUOT telaş etme canım hayırlısını iste kanda baktırırsan beta hcg ne çıkar ama idrarda çıkmaz bebek varsa hemen doktoruna gidersin hadi hayırlısı
slm kızlar ben aranıza yeni katıldım 1,5 yıllık evliyim. 2 düşüğüm var. 5 ay önce hacettepe üniv gittim ana bilim dalı uzmanı sinan bey çok iyi bir doktor ona gittim muayene oldum benden bir sürü tahliller istedi kan pıhtılaşması çıktı heterozigot bana iki ay ilaç ve diyet verdi corasprin folbiol ve vitamin hapı kullanıyorum değişik günlerde diyetim var diyette te baya yaasaklar var çikolata balık brokoli bezelye sarımsak yapay tatlandırıcılar sarımsak kepekli ürünler kola vs içeçekler kurutemiş falan yasak benim 5 ay oldu tedaviye başlayalı 2 aydır hamile kalamıyorum 2 düşüğümde hemen kalmıştım ama bu sefer nedense kalamadım kısmet tabiki hamile kalır kalmazda clexan 0.2 kullanıcam benimle aynı dırumda olup hamile olan yada doğum yapan varmı acaba yada clexan 0.2 kullanan
canım kaç aylık hamilesin hangi iğneyi kullanıyosun
kısss başlıcam bugüncok teşekkür ederim.çok mutluyum.allah bozmasın.:asigim::asigim:
amin.allahım kimseyi evlatsız bırakmasın.:Saruboceq:
baharcığım çok sağol.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim.sende inşallah iyi haberlerle dönersin.:Saruboceq:
benim yerime sen o yaramazın kulaklarından öp.
sen çoktan gitmişsindir.su içmeyi unuttuğum için alttan baktı.sorun olacak bir durum değil.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sonuyok canım teşekkürler.seninde sonuçlar iyi çıkmış .allah önümüze engel çıkarmasın.:CüvCüv:
gulus çok haklısın boşa telaş etmişim.darısı sana olsun.kamp çalışmalarına başla artık.kaydirigubbakcemile3
maaşallah maaşallahkızlar doktordan geliyorum keseyi gördük çok şükür haftaya cuma birdaha kontrol var kese 7.7mm olmuş herşey yolunda dedi doktor 4 haftalık allahım devamını da gösterir inşallah herkese
canım miyomunun olmasına rağmen hamile kalabilirsin hoşgeldinmerhabalar arkadaslar ben 2 kere dusuk yaptım 6 cm mıyomum var doktorlar mıyom yuzunden dedı ve amelıyat yapmak ıstıyorlar ama baska dr gıttım genetık testler yapıldı MTHFR mutasyon analızınde homozigot _trombofili cıktı suanda dr aspırıne baslamamı ve gebelık suresınce ıgne yapılmamı onerıyo ama hala dusuk rıskı varmıs.Tekrar aynı seylerı yasamak ıstemıyorummm moralım bozuk her dr farklı bısey soyluyo acaba sız de mıyom varmıydı yoksa sadece kan pıhtılaşmasımı vardı Allah yardımcımız olsun sımdıden tesekkurlerrr
hoşgeldiiinnnnn kaydirigubbakcemile5ben aylardır bu siteyi takip ediyourm.üye olmak bugüne kısmetmiş.
kendimden kısa bahsetmek gerekirse.2009 yılının ekim ayında hamile olduğumu ögrendim.kısa bir süre sonrada lekelenme başladı.hemen doktora gittim.beklicez dedi.ilaç filan vermedi.tabi ben bu arada 3 doktora daha gittim.zamana göre geriden geliyor.geç döllenme olabilir,dış gebelik olabilir filan gibi çeşitli fikirler yürüttüler.neyse çok uzatmayayım.en sonunda kese gözüktü fakat 11.haftada da kalp atışlarını duymayınca bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.yalnız bir prof.sende kan pıhtılaşması olabilir.bu geç döllenme filan değil dedi.benim içime kurt düştü ve üniv.gidip 3 dşüğüm var deyip çeşitli testler yaptırdım.ve sonuçta kan pıhtılaşması olduğunu öğrendik.henüz hamile değilim.ilk teşhisi koyan prof.a gittim.coraspin ve elevit verdi.hamile kalınca da hemen iğneler başlıcaz dedi.
kan pıhtılaşmasıyla ilgili bu topiğin bütün herşeyini okudum ve prof.a öyle gittim.bu yüzden hepinize çok teşekkür ederim...
benimde yardımcı olabileceğim birşey olursa sevinirim...
canım kan testinde çıkar eğer 1-2 günlük gecikme varsa korkma sakin ol eğer hamileysende hemen başlarsın ilaçlarına boşuna telaş etmegünaydın kızlar ben aranıza geçen gün katılmıştım hatırlayan var mı bilmiyorum doktorum 1 ay önce kan pıhtılaşması var iğne kullanman gerek hamile kalınca dediğinde panikleyip korkmuştum ve hamileliği bir süre ertelemeye karar vermiştim tabi bu arada kullandığım folik asiti de kestim 1 aydır. sizlerin yazılarını okuduktan sonra tekrar cesaret geldi doktor araştırmaya başladım yaz sonu belki cesaretimi daha fazla toplar denerim diye ama 2 gündür çok kötüyüm hastalığım gecikti ya hamileysem diye korku bastı şimdi kan testi yaptırsam bu kadar erken sonuç alırmıyım sizce.. ya hamileysem ozaman ne yaparım onu hiç bilmiyorum asprin falanda kullanmadım tabi 1 aydır delirmek üzereyim
maaşallah Deniz'imize kokla benim içinUmut canım benim allah yardımcın olsun...Bizimki düzelmeye başladıİnşallah sizinki de en kısa zamanda bitirir bu huysuzluk dönemini..
Ben zinco yu hergün aynı saatlerde düzenli olarak veriyorum, gaz için işe yaradı gibi görünüyor..Eğer vermediysen sen de dene istersen..Ama en az 1 hafta 10 gün düzenli kullan sonra etkileri ortaya çıkıyor gibi geldi bana..
Bir de o kadar yolu bebek ile gitmeniz gerçekten çok zor, acil bir durum yoksa ben yola çıkmazdım şahsen..
Biz son günlerde kanguru kullanmaya başladık, hergün öğleden sonra çıkartıyorum bir saate yakın açık havada yürüyoruz..Sanırım bu onu baya bi yoruyor ki öğleden sonra bir güzel uyuyor..Belki Naz hanımda da işe yarar diye yazmak istedim:)
harbi nickin gibiymişşin haaaaaaa noldu nazlıcım geçmişi çarçabuk okumaya çalıştım kaçırmış olabilirim sorun neeebana yardımcı olan yok galİba kÜstÜmmmmmcadıarzu
cnm yaaaa şaka yapıyorum takılıyoyuummmmmmm ama siyah akıntım var neden acaba cadıarzuharbi nickin gibiymişşin haaaaaaa noldu nazlıcım geçmişi çarçabuk okumaya çalıştım kaçırmış olabilirim sorun neee
CNM GEÇMİŞE BAK ORDA LİSTEDE VAR EN SON DÜN GÜNCELLENDİ HEM HAMİLE KALN HEM DOĞUM YAPAN HEM KULLANAN DETAYLI BİR ŞEKİLDE VAR CNM 0,2 CLEXANE 0,2 KULLANAN ÇOK VARkaydirigubbakcemile5arkadaşlar hiçmi yok aranızda clexan 0.2 kullanan
selam kızlar 3 yıllık evlıyım 2 tane düşügum oldu 7 ve 8 haftalık arastırdıgımda kanda pırtılaşma cıktı ve hamıle kalmadan once aspırın 100e ve vıtamınler basladım sımdı 32+4 gunlık hamıleyım ve bı oğlum olacak clexan 0.4luk igne kullanıyorum nıye vıtamınler korkulacak bısey yok ilk 3 4 ay boyunca gobekten yandan vurmaya baslıyosunuz sonra kol ve bacaktan dırekt olarak morallalar oluyo tabı canınızda acıyo ama degerrrrrr hayırlısıyla bebışlerımızı kucaklarımıza alırız insallah
canım sana yardımcı olurmuyum ama ben 3 bebek kaybettim ilk 2 tanesi kalp atışlarını duymadık 3.cüsünü 2 ayından gün almıştı yani kalp atışlarını duyduk herşey yolundayken o da karnımda öldü sonra ben 5 ay korundum ve bu arada birsürü tahlil falan ve kan pıhtılaşması çıktı 1,5 sene hamile kalamadım ve doktor yardımıyla bu ay hamile kaldım ve tedavi görüyorum clexan 0.6 lık folbiol progestan bebek aspirini kullanıyorum ve dün bebeğimin kesesini gördük haftaya cuma kalp atışlarını görücez inşallah darısı tüm isteyenlerin olsun
kızlar ben dün tahlil yaptırdım titoid için gebeyken yapılması gerekiyorya (TSH:1.470) (FREE T3:4.94) (FREE T4:13.32) (ATG:1098) (A-TPO:144) çıktı nasıl ben hiç bilmiyorum beni aydınlatımısınız
GEÇMİŞ OLSUN ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN CNM SAOLASIN SİZLER BÖLE YAZDIKÇA BİZLERE UMUT OLUYORSUNUZ a.s
canım rahim kendini temizliyor olabilir ama yinede bi dra git derim bencnm yaaaa şaka yapıyorum takılıyoyuummmmmmm ama siyah akıntım var neden acaba cadıarzu
inşallah alırsın canım hoşgeldiiiinnnselam kızlar 3 yıllık evlıyım 2 tane düşügum oldu 7 ve 8 haftalık arastırdıgımda kanda pırtılaşma cıktı ve hamıle kalmadan once aspırın 100e ve vıtamınler basladım sımdı 32+4 gunlık hamıleyım ve bı oğlum olacak clexan 0.4luk igne kullanıyorum nıye vıtamınler korkulacak bısey yok ilk 3 4 ay boyunca gobekten yandan vurmaya baslıyosunuz sonra kol ve bacaktan dırekt olarak morallalar oluyo tabı canınızda acıyo ama degerrrrrr hayırlısıyla bebışlerımızı kucaklarımıza alırız insallah
canım denden iğne kullanıyordudendencim bir şey sorucam belki daha önce yazmışsındır ama ben göremedim.sen son hamileliğinde iğne oluyor muydun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?