Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım sana yardımcı olurmuyum ama ben 3 bebek kaybettim ilk 2 tanesi kalp atışlarını duymadık 3.cüsünü 2 ayından gün almıştı yani kalp atışlarını duyduk herşey yolundayken o da karnımda öldü sonra ben 5 ay korundum ve bu arada birsürü tahlil falan ve kan pıhtılaşması çıktı 1,5 sene hamile kalamadım ve doktor yardımıyla bu ay hamile kaldım ve tedavi görüyorum clexan 0.6 lık folbiol progestan bebek aspirini kullanıyorum ve dün bebeğimin kesesini gördük haftaya cuma kalp atışlarını görücez inşallah darısı tüm isteyenlerin olsun

kısss başlıcam bugün
kızlar doktordan geliyorum keseyi gördük çok şükür haftaya cuma birdaha kontrol var kese 7.7mm olmuş herşey yolunda dedi doktor 4 haftalık allahım devamını da gösterir inşallah herkese
maaşallah maaşallah
canım miyomunun olmasına rağmen hamile kalabilirsin hoşgeldin
hoşgeldiiinnnnn kaydirigubbakcemile5
canım kan testinde çıkar eğer 1-2 günlük gecikme varsa korkma sakin ol eğer hamileysende hemen başlarsın ilaçlarına boşuna telaş etme
maaşallah Deniz'imize kokla benim için

denden cim merhaba,bende semih hocaya gidiyorum.dediğim gibi ilk teşhiside o koymuştu zaten.ama akademiden nuri bey.e de gitmeyi düşünüyorum.sen izmitin neresinden?özelden cevap yazamıyorum yeni olduğum için sanırım

kızlar ben dün tahlil yaptırdım titoid için gebeyken yapılması gerekiyorya (TSH:1.470) (FREE T3:4.94) (FREE T4:13.32) (ATG:1098) (A-TPO:144) çıktı nasıl ben hiç bilmiyorum beni aydınlatımısınız

selam kızlar 3 yıllık evlıyım 2 tane düşügum oldu 7 ve 8 haftalık arastırdıgımda kanda pırtılaşma cıktı ve hamıle kalmadan once aspırın 100e ve vıtamınler basladım sımdı 32+4 gunlık hamıleyım ve bı oğlum olacak clexan 0.4luk igne kullanıyorum nıye vıtamınler korkulacak bısey yok ilk 3 4 ay boyunca gobekten yandan vurmaya baslıyosunuz sonra kol ve bacaktan dırekt olarak morallalar oluyo tabı canınızda acıyo ama degerrrrrr hayırlısıyla bebışlerımızı kucaklarımıza alırız insallah

GEÇMİŞ OLSUN ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN CNM SAOLASIN SİZLER BÖLE YAZDIKÇA BİZLERE UMUT OLUYORSUNUZ a.s

dendencim bir şey sorucam belki daha önce yazmışsındır ama ben göremedim.sen son hamileliğinde iğne oluyor muydun???

sağol canım umarım umarım bu sefer hayırlısıyla bebeiğini kucağına alırsın

kızlar ben dün tahlil yaptırdım titoid için gebeyken yapılması gerekiyorya (TSH:1.470) (FREE T3:4.94) (FREE T4:13.32) (ATG:1098) (A-TPO:144) çıktı nasıl ben hiç bilmiyorum beni aydınlatımısınız

canım cıkan sayfada normal degerlerı yazıyo ya oraya bak anlarsın mesela;
test adı normal deger
TSH:1.470 0.35-5.50 gıbı
Allah analı babalı buyutsun bebegını

cnm yaaaa şaka yapıyorum takılıyoyuummmmmmm ama siyah akıntım var neden acaba cadıarzu
canım rahim kendini temizliyor olabilir ama yinede bi dra git derim ben
inşallah alırsın canım hoşgeldiiiinnn
dendencim bir şey sorucam belki daha önce yazmışsındır ama ben göremedim.sen son hamileliğinde iğne oluyor muydun???
canım denden iğne kullanıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…