Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

şen hoşgeldinnnn
sen beni tanımıyorsun ama ben seni tanıyorum......topiği baştan sona kadar okumuştum....pelinsu nasıl...kocaman olmuştur şimdi......

ravza canım hoşgeldin nasılsın.........

günaydın kızlarrrr
denden hoşbulduk canım ben iyiyim sen nasılsın

bende iyiyim ravza....dün saçımı kestirdiiim balyaj yaptırdımmmmm alışveriş yaptımmmmm bu arada iki iş teklifi aldıııııımmmm .......ama kabul etmiycem o başka.......aranılan bir eleman olmak güzel.......
biliyosun doğumuma 1 ay kalmış olacaktı,ister istemez aklıma geliyor üzülüyordum,ama bu hafta çok daha iyiyim.......daha da iyi olucam........

crawford
sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik canım

Sağolasın canım.
İyi gidiyor şimdilik bir sorun yok. ama dünden beri kuyruk sokumuma ağrı giriyor şuanda olduğu gibi. normaldir sanırım. bide gece hep kasığıma ağrı girdi ara ara uyandım. ama oda normaldir diye düşünüyorum. benim okuduğuma göre sola yatmak iyiymiş. bende öyle yaptım. ama dün nedense sola yatınca ağrı giriyordu hem kasığıma hemde göğsümün altına kalbimin olduğu yere. hemen değiştirdim pozisyonu. işte yarına kontrolum var akşam saat 16:40 a. Yarın olsa diye iple çekiyorum.
Sende ne var ne yok?

ben aylardır bu siteyi takip ediyourm.üye olmak bugüne kısmetmiş.
kendimden kısa bahsetmek gerekirse.2009 yılının ekim ayında hamile olduğumu ögrendim.kısa bir süre sonrada lekelenme başladı.hemen doktora gittim.beklicez dedi.ilaç filan vermedi.tabi ben bu arada 3 doktora daha gittim.zamana göre geriden geliyor.geç döllenme olabilir,dış gebelik olabilir filan gibi çeşitli fikirler yürüttüler.neyse çok uzatmayayım.en sonunda kese gözüktü fakat 11.haftada da kalp atışlarını duymayınca bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.yalnız bir prof.sende kan pıhtılaşması olabilir.bu geç döllenme filan değil dedi.benim içime kurt düştü ve üniv.gidip 3 dşüğüm var deyip çeşitli testler yaptırdım.ve sonuçta kan pıhtılaşması olduğunu öğrendik.henüz hamile değilim.ilk teşhisi koyan prof.a gittim.coraspin ve elevit verdi.hamile kalınca da hemen iğneler başlıcaz dedi.
kan pıhtılaşmasıyla ilgili bu topiğin bütün herşeyini okudum ve prof.a öyle gittim.bu yüzden hepinize çok teşekkür ederim...
benimde yardımcı olabileceğim birşey olursa sevinirim...

İyiyim canım çok şükür merakla Büşradan haber bekliyorum. Hayırlısı ile... ama çok kızgınım şu doktorlara yaaaaa... hamile bi kadını bu denli üzmeye ne hakkınız varr yaaa...

aaaa noldu büşraya geçmişe pek bakamadım ben bak merak ettim şimdi bilmiyorumkismile

bu arada Feryad için tefriciye okumaya yardım etmek isteyen arkadaşlar var mı?

bende okurum hatta 100 tane alayım şimdiden

canım şu sola yatma olayını ben dr umla konuştum. çünkü hiç sola yatamıyorum. dert etme zaten 6. aydan sonra yatman gerekir henüz erken dedi. üstelik sağa veya düz yatınca bebeğine birşey olmaz korkma sadece bebek rahim ana damarına baskı yaptığından sende çarpıntı olabilir düz yatınca. o yüzden sol öneriliyo dedi. yine sen nasıl rahat edersen öyle yat çok takılma dedi. seninde bilgin olsun canım

merhaba herkese bende aranıza yeni katıldım

hoş geldn canım biraz bahset kendinden tanıyalım seni

kızlar bende tefriciye okuyabilirim ne kadar okunacak

sanırım 4444 kez diye hatırlıyorum bilmiyorumkismile

canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun sende :Saruboceq:

günaydın kızlar ben aranıza geçen gün katılmıştım hatırlayan var mı bilmiyorum doktorum 1 ay önce kan pıhtılaşması var iğne kullanman gerek hamile kalınca dediğinde panikleyip korkmuştum ve hamileliği bir süre ertelemeye karar vermiştim tabi bu arada kullandığım folik asiti de kestim 1 aydır. sizlerin yazılarını okuduktan sonra tekrar cesaret geldi doktor araştırmaya başladım yaz sonu belki cesaretimi daha fazla toplar denerim diye ama 2 gündür çok kötüyüm hastalığım gecikti ya hamileysem diye korku bastı şimdi kan testi yaptırsam bu kadar erken sonuç alırmıyım sizce.. ya hamileysem ozaman ne yaparım onu hiç bilmiyorum asprin falanda kullanmadım tabi 1 aydır delirmek üzereyim

merhaba öncelikle sakin ol şunu bil ki Allah izin verirse herşey olur.iğne doktor bahane bence.....hemen coraspin al ve bir adet iç,hergün bir tane,hiçbir zararı yok.......akşamda kan testi yaptır ve pozitif çıkınca doktoruna git iğnelerine başla .........telaş yapacak bir durum yok inan

slm kızlar nasılsınız ben su anda bıtmıs durumdayım kızım sagolsun bı turlu yatmak bılmedı sureklı bı aglama ne yapacagımı sasırdım besıkte carsafta ayakta sallıyorum yok banamısın demıyor bı takala atmadıgım kaldı vallla dun 4 e kadar uyumadı sımdıde mısafırler gelecek yanlarında uyuya kalacam bu gıdısle ay ne kadar zormus bebek buyutmek annemelre gıdcem 9 saat hısımı cıkartır bu kız 1 hafta once nevsehıre gıttık 3 saatlık yolu 7 saatte geldık butun benzın ıstasyonlarında durduk yollarada salladık gecen arabalar bıze bakıp guldu hayatımın en uzun ve bıtkın yolculugunu yasadım cocuklar arabada uyur derler ya bızımkı aksıne gozlerı bı actı kapatmak bılmıyo ne yapacam yaa cok zayıfladım kahvaltı bıle yapatırmıyo rabbım yardımcım olsun hep hayırlısını dıledim ama bakalım sonumuz ne olacak huysuz kızım adını naz koyduk hem dogmadan once hemde dogduktan sonra bana cok cektırecek heralde yıne de bunada suku Allah olmayanlara versın ama en uslusunu en sesızını:)

ah canım yaaa.......fırsat buldukça dinlen.....Allah sağlık versinde gerisi önemli değil canım yaa.......bu dönem kısa sürer ve çabuk geçer inşallah canım...

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım 1,5 yıllık evliyim. 2 düşüğüm var. 5 ay önce hacettepe üniv gittim ana bilim dalı uzmanı sinan bey çok iyi bir doktor ona gittim muayene oldum benden bir sürü tahliller istedi kan pıhtılaşması çıktı heterozigot bana iki ay ilaç ve diyet verdi corasprin folbiol ve vitamin hapı kullanıyorum değişik günlerde diyetim var diyette te baya yaasaklar var çikolata balık brokoli bezelye sarımsak yapay tatlandırıcılar sarımsak kepekli ürünler kola vs içeçekler kurutemiş falan yasak benim 5 ay oldu tedaviye başlayalı 2 aydır hamile kalamıyorum 2 düşüğümde hemen kalmıştım ama bu sefer nedense kalamadım kısmet tabiki hamile kalır kalmazda clexan 0.2 kullanıcam benimle aynı dırumda olup hamile olan yada doğum yapan varmı acaba yada clexan 0.2 kullanan

Umut canım benim allah yardımcın olsun...Bizimki düzelmeye başladı ınşallah sizinki de en kısa zamanda bitirir bu huysuzluk dönemini..
Ben zinco yu hergün aynı saatlerde düzenli olarak veriyorum, gaz için işe yaradı gibi görünüyor..Eğer vermediysen sen de dene istersen..Ama en az 1 hafta 10 gün düzenli kullan sonra etkileri ortaya çıkıyor gibi geldi bana..
Bir de o kadar yolu bebek ile gitmeniz gerçekten çok zor, acil bir durum yoksa ben yola çıkmazdım şahsen..

Biz son günlerde kanguru kullanmaya başladık, hergün öğleden sonra çıkartıyorum bir saate yakın açık havada yürüyoruz..Sanırım bu onu baya bi yoruyor ki öğleden sonra bir güzel uyuyor..Belki Naz hanımda da işe yarar diye yazmak istedim:)

canım biraz geç oldu ama cevap vermem ben kullanmadım sadece folibol vitamin ilacı kullandım şimdi hamileyim iğne kullanıyorum darışı başına

hayırlı haberlerle dönersin inşallah korkma dün gün içinde kendini yorduysan rahatsızlığın ondandırlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…