şen hoşgeldinnnn
sen beni tanımıyorsun ama ben seni tanıyorum......topiği baştan sona kadar okumuştum....pelinsu nasıl...kocaman olmuştur şimdi......
ravza canım hoşgeldin nasılsın.........
crawford
sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik canım
İyiyim canım çok şükür merakla Büşradan haber bekliyorum. Hayırlısı ile... ama çok kızgınım şu doktorlara yaaaaa... hamile bi kadını bu denli üzmeye ne hakkınız varr yaaa...
bu arada Feryad için tefriciye okumaya yardım etmek isteyen arkadaşlar var mı?
Sağolasın canım.
İyi gidiyor şimdilik bir sorun yok. ama dünden beri kuyruk sokumuma ağrı giriyor şuanda olduğu gibi. normaldir sanırım. bide gece hep kasığıma ağrı girdi ara ara uyandım. ama oda normaldir diye düşünüyorum. benim okuduğuma göre sola yatmak iyiymiş. bende öyle yaptım. ama dün nedense sola yatınca ağrı giriyordu hem kasığıma hemde göğsümün altına kalbimin olduğu yere. hemen değiştirdim pozisyonu. işte yarına kontrolum var akşam saat 16:40 a. Yarın olsa diye iple çekiyorum.
Sende ne var ne yok?
merhaba herkese bende aranıza yeni katıldım
kızlar bende tefriciye okuyabilirim ne kadar okunacak
ben aylardır bu siteyi takip ediyourm.üye olmak bugüne kısmetmiş.
kendimden kısa bahsetmek gerekirse.2009 yılının ekim ayında hamile olduğumu ögrendim.kısa bir süre sonrada lekelenme başladı.hemen doktora gittim.beklicez dedi.ilaç filan vermedi.tabi ben bu arada 3 doktora daha gittim.zamana göre geriden geliyor.geç döllenme olabilir,dış gebelik olabilir filan gibi çeşitli fikirler yürüttüler.neyse çok uzatmayayım.en sonunda kese gözüktü fakat 11.haftada da kalp atışlarını duymayınca bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.yalnız bir prof.sende kan pıhtılaşması olabilir.bu geç döllenme filan değil dedi.benim içime kurt düştü ve üniv.gidip 3 dşüğüm var deyip çeşitli testler yaptırdım.ve sonuçta kan pıhtılaşması olduğunu öğrendik.henüz hamile değilim.ilk teşhisi koyan prof.a gittim.coraspin ve elevit verdi.hamile kalınca da hemen iğneler başlıcaz dedi.
kan pıhtılaşmasıyla ilgili bu topiğin bütün herşeyini okudum ve prof.a öyle gittim.bu yüzden hepinize çok teşekkür ederim...
benimde yardımcı olabileceğim birşey olursa sevinirim...
kızlar bende tefriciye okuyabilirim ne kadar okunacak
günaydın kızlar ben aranıza geçen gün katılmıştım hatırlayan var mı bilmiyorum doktorum 1 ay önce kan pıhtılaşması var iğne kullanman gerek hamile kalınca dediğinde panikleyip korkmuştum ve hamileliği bir süre ertelemeye karar vermiştim tabi bu arada kullandığım folik asiti de kestim 1 aydır. sizlerin yazılarını okuduktan sonra tekrar cesaret geldi doktor araştırmaya başladım yaz sonu belki cesaretimi daha fazla toplar denerim diye ama 2 gündür çok kötüyüm hastalığım gecikti ya hamileysem diye korku bastı şimdi kan testi yaptırsam bu kadar erken sonuç alırmıyım sizce.. ya hamileysem ozaman ne yaparım onu hiç bilmiyorum asprin falanda kullanmadım tabi 1 aydır delirmek üzereyim
slm kızlar nasılsınız ben su anda bıtmıs durumdayım kızım sagolsun bı turlu yatmak bılmedı sureklı bı aglama ne yapacagımı sasırdım besıkte carsafta ayakta sallıyorum yok banamısın demıyor bı takala atmadıgım kaldı vallla dun 4 e kadar uyumadı sımdıde mısafırler gelecek yanlarında uyuya kalacam bu gıdısle ay ne kadar zormus bebek buyutmek annemelre gıdcem 9 saat hısımı cıkartır bu kız 1 hafta once nevsehıre gıttık 3 saatlık yolu 7 saatte geldık butun benzın ıstasyonlarında durduk yollarada salladık gecen arabalar bıze bakıp guldu hayatımın en uzun ve bıtkın yolculugunu yasadım cocuklar arabada uyur derler ya bızımkı aksıne gozlerı bı actı kapatmak bılmıyo ne yapacam yaa cok zayıfladım kahvaltı bıle yapatırmıyo rabbım yardımcım olsun hep hayırlısını dıledim ama bakalım sonumuz ne olacak huysuz kızım adını naz koyduk hem dogmadan once hemde dogduktan sonra bana cok cektırecek heralde yıne de bunada suku Allah olmayanlara versın ama en uslusunu en sesızını:)
meraba arkaşalar ben de geçen sene bu zamanlar kürtaj oldum. sonrasında rahim yaraları felan derken bu güne geldik. 3 ay önce ankarada lütfü önderoğluna gittim bana bazı genetik testler yaptırdı hacettepe hastanesinde. sonrasında hocanın muayenahanesinde hemşire aradı telefonda bana pıhtılaşma problemimin olduğunu ve 1 ay corasprin içmemi, sonrasında korunmayı bırakmamızı sööledi. 1 aylık corasprin kullanımı ne kadan fayda sağlayacak anlamadım. hamiş kalırsam da iğneye başlayacakmışım. sizede 1 aylık corasprin uygulaması olmuş muydu çook merak ediyorum bi cevap alırsam çook sevinirimm
Sağolasın canım.
İyi gidiyor şimdilik bir sorun yok. ama dünden beri kuyruk sokumuma ağrı giriyor şuanda olduğu gibi. normaldir sanırım. bide gece hep kasığıma ağrı girdi ara ara uyandım. ama oda normaldir diye düşünüyorum. benim okuduğuma göre sola yatmak iyiymiş. bende öyle yaptım. ama dün nedense sola yatınca ağrı giriyordu hem kasığıma hemde göğsümün altına kalbimin olduğu yere. hemen değiştirdim pozisyonu. işte yarına kontrolum var akşam saat 16:40 a. Yarın olsa diye iple çekiyorum.
Sende ne var ne yok?
canım biraz geç oldu ama cevap vermem ben kullanmadım sadece folibol vitamin ilacı kullandım şimdi hamileyim iğne kullanıyorum darışı başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?