CNM MALESEF DEĞİLİM 3 DÜŞÜĞÜM OLDU KAN PIHTILAŞMASI ÇIKTI DAHA BEKLEMEDEYİM 1 YIL SONRA FELAN opuyorumnanaktansaol cnm sen kaç aylık hamılesın
evet canım iğneler ve vitaminler kesin çözüm değil ama şu an geçerli olan tek tedavi şekliyani ilaç ve iğnelerinde faydası olmayabilir
kadın ve çocuk sağlığından gebeliği seç oradan kan pıhtılaşması nedeniyledüük yaşayanların paylaşım alanına gireceksinarkadaşlar ben bu sayfaya tesadüf girdim birdaha girmek istediğimde anasayfadan nasıl girebilirim acaba
CNM MALESEF DEĞİLİM 3 DÜŞÜĞÜM OLDU KAN PIHTILAŞMASI ÇIKTI DAHA BEKLEMEDEYİM 1 YIL SONRA FELAN opuyorumnanaktan[/QUOTE
cnm bende 2 dusukten sonra 1 yıl ıstemedım arastırdıktan sonra kaldım hakımıza hayırlısı Rabbım herkesın gonlune gore versın
evet canım iğneler ve vitaminler kesin çözüm değil ama şu an geçerli olan tek tedavi şekli
kadın ve çocuk sağlığından gebeliği seç oradan kan pıhtılaşması nedeniyledüük yaşayanların paylaşım alanına gireceksin
nası yani 1 yıl neden bekliyorsun kaç yaşındasın nazlıcım ki senCNM MALESEF DEĞİLİM 3 DÜŞÜĞÜM OLDU KAN PIHTILAŞMASI ÇIKTI DAHA BEKLEMEDEYİM 1 YIL SONRA FELAN opuyorumnanaktan
dendencim bir şey sorucam belki daha önce yazmışsındır ama ben göremedim.sen son hamileliğinde iğne oluyor muydun???
bilmiyorumkismile CNM BEN 23 YAŞINDAYIM 1YIL 8 AYLIK EVLYİM BU 1,5 YILDA TOPLAM 3 DÜŞÜK YAPTIM 2 KÜRTAJ İNAN HALA TOPLAYAMADIM KENDİMİ BIRAZ HASASAS BİR BÜNYEYE SAHİBİM O YÜZDEN KENDİNE ANCA GELİR DEDİM NE BİLEYİM YAAAA kafamçokkarıştınası yani 1 yıl neden bekliyorsun kaç yaşındasın nazlıcım ki sen
bunu sorduğum için kusuruma bakma ama zaman aleyhimize işliyor
canım raporlarım vardı çabuk bitireyim diye girmedim büşrayı bende arayamıyorum daha test sonuçları çıkmamıştır diye ama bilemiyorum ki bunun için amniyosentez yapılması gerekir mi acaba?Gül nerelerdeydin naslsın canım
Büşra dan haber yok hala müsait olmayabilir diye arayamıyorumda
hımmm tamam o zaman daha yaşın genç ve daha yeni evlisin doğru karar vermişsin bekle canım hem bedenini hem ruhunu dinlendirbilmiyorumkismile CNM BEN 23 YAŞINDAYIM 1YIL 8 AYLIK EVLYİM BU 1,5 YILDA TOPLAM 3 DÜŞÜK YAPTIM 2 KÜRTAJ İNAN HALA TOPLAYAMADIM KENDİMİ BIRAZ HASASAS BİR BÜNYEYE SAHİBİM O YÜZDEN KENDİNE ANCA GELİR DEDİM NE BİLEYİM YAAAA kafamçokkarıştı
dendencim bende merkezde oturuyorum.semih bey evet işinde çok iyi.yılların tecrübesi var tabi.ben çevreme bakıyorum da millet çok rahat doğuruyor.hemen hamile kalıyor.bunları görünce moralim bozulmuyor değil.eşim destek ama elimde değil moralim bozuluyor.ailemde de kimsede yok bir benimki sorunlu oldutekrar aynı hayal kırıklığı acı olmasından korkuyorum...
bilmiyorumkismile CNM BEN 23 YAŞINDAYIM 1YIL 8 AYLIK EVLYİM BU 1,5 YILDA TOPLAM 3 DÜŞÜK YAPTIM 2 KÜRTAJ İNAN HALA TOPLAYAMADIM KENDİMİ BIRAZ HASASAS BİR BÜNYEYE SAHİBİM O YÜZDEN KENDİNE ANCA GELİR DEDİM NE BİLEYİM YAAAA kafamçokkarıştı
canım raporlarım vardı çabuk bitireyim diye girmedim büşrayı bende arayamıyorum daha test sonuçları çıkmamıştır diye ama bilemiyorum ki bunun için amniyosentez yapılması gerekir mi acaba?
bilmiyorumkismile CNM BEN 23 YAŞINDAYIM 1YIL 8 AYLIK EVLYİM BU 1,5 YILDA TOPLAM 3 DÜŞÜK YAPTIM 2 KÜRTAJ İNAN HALA TOPLAYAMADIM KENDİMİ BIRAZ HASASAS BİR BÜNYEYE SAHİBİM O YÜZDEN KENDİNE ANCA GELİR DEDİM NE BİLEYİM YAAAA kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?