Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

yani ilaç ve iğnelerinde faydası olmayabilir
evet canım iğneler ve vitaminler kesin çözüm değil ama şu an geçerli olan tek tedavi şekli
arkadaşlar ben bu sayfaya tesadüf girdim birdaha girmek istediğimde anasayfadan nasıl girebilirim acaba
kadın ve çocuk sağlığından gebeliği seç oradan kan pıhtılaşması nedeniyledüük yaşayanların paylaşım alanına gireceksin

dendencim bir şey sorucam belki daha önce yazmışsındır ama ben göremedim.sen son hamileliğinde iğne oluyor muydun???

ben Bahçecik'teyim Ekim den beri...
evet iğne kullanıyordum ama bebeğimizin pıhtılaşmadan dolayı öldüğü kesin değil,çünkü kordonda yapılan incelemede pıhtlaşma çıkmadı........Semih hocada bazen tıp bile pek çok şeyi açıklayamayabiliyor bu durumdan onlardan biri dedi.........
aslında her hamilelikte %10 risk var bizde bu oran %20 lere çıkıyor,moralimizi yüksek tutmakta fayda var Semih hoca bu konuda İzmit'te bir numara zaten.......banada hergün multivitamin,folik asit ve aspirin kullan dedi.....gebe kalıncada iğne dozuna karar verecek ......ama genelde Semih hoca İnnohep 0,45 veriyor...

umutsevgim tatlı bir gülümsemeyle okudum bebişinle yaşadıklarını allahım can sağlığı versin zor ama herşeye değer bu günlerde geçer keşke bende kucağıma alabilsemde hiç uyumasam allah yardımcımız olsun dediğin gibi onun sevgisi herşeye değer canım inş bu sıkıntılı zamanları bir an önce atlatırsın haaa birde yalnız olduğun için zor oluyordur ablan annen aynı şehide olsan bazen onlara gider onlar bakarken sen biraz uyuma fırsatı bulabilirdin

bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz fakat soru soruyorsunuz iyi güzel ama birazcık gerideki sayfaları okuyun ve araştırın ne olmuş bitmiş bu topikte listelerinde neler var diye bir bakın hiç olmazsa az buçuk bilginiz olur

bu arada büşrada tsh sorunumu var anlayamadım ben nedir problem kızlar?

dendencim bende merkezde oturuyorum.semih bey evet işinde çok iyi.yılların tecrübesi var tabi.ben çevreme bakıyorum da millet çok rahat doğuruyor.hemen hamile kalıyor.bunları görünce moralim bozulmuyor değil.eşim destek ama elimde değil moralim bozuluyor.ailemde de kimsede yok bir benimki sorunlu oldutekrar aynı hayal kırıklığı acı olmasından korkuyorum...

bıldıgım kadarıyla aspırın 35 haftadan sonra kesılıyo ve ıgne doguma 1 2 guç kala bırakılıyo bılgısı olan var mı bıde igne kullananlar sezeryan oluyor dıye bışey gordum netten doktoraa sordum yok ole bısey dedı dogum anında bı aksızlık çıkarsa tabıkı her kadında oldugu gıbı sezeryan dedı içim rahatlamıştı

nası yani 1 yıl neden bekliyorsun kaç yaşındasın nazlıcım ki sen
bunu sorduğum için kusuruma bakma ama zaman aleyhimize işliyor
bilmiyorumkismile CNM BEN 23 YAŞINDAYIM 1YIL 8 AYLIK EVLYİM BU 1,5 YILDA TOPLAM 3 DÜŞÜK YAPTIM 2 KÜRTAJ İNAN HALA TOPLAYAMADIM KENDİMİ BIRAZ HASASAS BİR BÜNYEYE SAHİBİM O YÜZDEN KENDİNE ANCA GELİR DEDİM NE BİLEYİM YAAAA kafamçokkarıştı

Gül nerelerdeydin naslsın canım
Büşra dan haber yok hala müsait olmayabilir diye arayamıyorumda
canım raporlarım vardı çabuk bitireyim diye girmedim büşrayı bende arayamıyorum daha test sonuçları çıkmamıştır diye ama bilemiyorum ki bunun için amniyosentez yapılması gerekir mi acaba?

hımmm tamam o zaman daha yaşın genç ve daha yeni evlisin doğru karar vermişsin bekle canım hem bedenini hem ruhunu dinlendir

bu duyguları hepimiz zaman zaman yaşıyoruz ama hayata farklı pencerelerden bakmayı denemek gerek....sürekli geçmişte olanları hatırlayarak yaşarsak dünya çekilmez bir yer halini alır.....tekrar aynı şeyleri yaşama korkusu her zaman olacak ama elimizden geldiğince bertaraf etmekte fayda var..sonuçta her insan kaderini yaşar.....unut eski kötü günleri gelecek güzel günlere odaklan....

sen çok küçüksüüüün ben senin yaşında laylaylom yıllarımdaydım.......o zaman bekle acele etme....bedenin ve ruhun iyi olunca.....evliliğin tadını çıkar yaaaaa

Sonuyok evet Büşra da TSH yüksek çıkmış,doktora gidecekti yine.....hayırlı haberle gelir inş.

canım raporlarım vardı çabuk bitireyim diye girmedim büşrayı bende arayamıyorum daha test sonuçları çıkmamıştır diye ama bilemiyorum ki bunun için amniyosentez yapılması gerekir mi acaba?

amniyosentezde tespit edilebilen sadece kromozom anomalisi TSH zekayı etkiliyor ya,amniyosentez ya da başka hiçbir test bunu tespit edemiyor diye biliyorum ben ama:uhm::uhm:

bence en doğrusunu yapıyosun canım ınsan hem bedenen hem ruhen coooooook fazla yıpranıyor ınan ben bıle atamadım ustumden 8 aylık hamıle olmama ragmen ceken bılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…