Umut canım benim allah yardımcın olsun...Bizimki düzelmeye başladıİnşallah sizinki de en kısa zamanda bitirir bu huysuzluk dönemini..
Ben zinco yu hergün aynı saatlerde düzenli olarak veriyorum, gaz için işe yaradı gibi görünüyor..Eğer vermediysen sen de dene istersen..Ama en az 1 hafta 10 gün düzenli kullan sonra etkileri ortaya çıkıyor gibi geldi bana..
Bir de o kadar yolu bebek ile gitmeniz gerçekten çok zor, acil bir durum yoksa ben yola çıkmazdım şahsen..
Biz son günlerde kanguru kullanmaya başladık, hergün öğleden sonra çıkartıyorum bir saate yakın açık havada yürüyoruz..Sanırım bu onu baya bi yoruyor ki öğleden sonra bir güzel uyuyor..Belki Naz hanımda da işe yarar diye yazmak istedim:)
hoşgeldin senin özgeçmişin ne anlat bakalım
canım normal degerler yazıyodur tahlılde ona gore yorumunu yaparsın ınsallah hersey normaldır....kızlar ben dün tahlil yaptırdım titoid için gebeyken yapılması gerekiyorya (TSH:1.470) (FREE T3:4.94) (FREE T4:13.32) (ATG:1098) (A-TPO:144) çıktı nasıl ben hiç bilmiyorum beni aydınlatımısınız
umutsevgim tatlı bir gülümsemeyle okudum bebişinle yaşadıklarını allahım can sağlığı versin zor ama herşeye değer bu günlerde geçer keşke bende kucağıma alabilsemde hiç uyumasam allah yardımcımız olsun dediğin gibi onun sevgisi herşeye değer canım inş bu sıkıntılı zamanları bir an önce atlatırsın haaa birde yalnız olduğun için zor oluyordur ablan annen aynı şehide olsan bazen onlara gider onlar bakarken sen biraz uyuma fırsatı bulabilirdin
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz fakat soru soruyorsunuz iyi güzel ama birazcık gerideki sayfaları okuyun ve araştırın ne olmuş bitmiş bu topikte listelerinde neler var diye bir bakın hiç olmazsa az buçuk bilginiz olur
bu arada büşrada tsh sorunumu var anlayamadım ben nedir problem kızlar?
yaş kaç denden?
ben de 8 yıldır çalışıyorum.ama sıkılırım ben ya çalışmadan.geçen yıl ayağıma atel taktılar 10 gün yattım evde.sıkıntıdan patladım.ee öyle çok gezmek gibi huyumda yok..ama tabi kısmet hamilelikte ne gerkiyorsa onu yapıcaz...belki aynı zamanda hamile kalırız denden:)
sen en yaşlısıysan bende arkandan geliyorum dendencim....1979 luyum..
hiç çocuk yok sanırım...artık herşeyin hayırlısı tabi...evet çok çalışmamız lazım çok hoca harbiden pahalı yaaaaa...ama yapacak pek bir şey yok....
dinlen güzelim en iyisi bende zor olur evde diyorum ama belki hoşumada gidebilir:)
belki diyorum aynı zamanda hamile kalırız iki yaşlı olarakkk:):)
heheyyyy senden sonrada ben geliyorum hemde büyük ihtimal ay farkı var ben ocak 80liyim çok çalışın kısslar çokkk çalışın kamp zamanı şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aklinialirimsmilesen en yaşlısıysan bende arkandan geliyorum dendencim....1979 luyum..
hiç çocuk yok sanırım...artık herşeyin hayırlısı tabi...evet çok çalışmamız lazım çok hoca harbiden pahalı yaaaaa...ama yapacak pek bir şey yok....
dinlen güzelim en iyisi bende zor olur evde diyorum ama belki hoşumada gidebilir:)
belki diyorum aynı zamanda hamile kalırız iki yaşlı olarakkk:):)
canlar şimdi büşrayla konuştum bugün doktora gidememiş kuzeni araştırma hastanesinde çalışıyordu yani testin yapıldığı yerde o doktorla tekrar konuşmuş doktor eğer bir sorun varsa 2li ve 3lü testlerde çıkar zaten şimdi ilaca başlıca bir problem olacağını sanmıyorum demiş
izmitlisin canım.25 yıl dile kolay....bebeğin doğma büyümü izmitli olur artık:)
tamam tamam sakin ol tatlım gerilme hemen :tomato:g.....z.........lı doktor dün neden canını o kadar sıkmış o zaman........hem ikili ve üçlü testin kesin güvenilirliği yok ki......ben bi dahaki hamileliğimde ne ikili yaptırıcam ne de üçlü......hoca zaten tasvip etmiyor gerek görürse amniyosentez yapıyor,yoksa testlerle anne ve bebeği hiiiç strese sokmuyor....ne çektiğimi siz biliyorsunuz......
nasıl sinirlendim yaaa sağol Gülümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?