Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ınsallah canım duzelır zınco metsıl nurse kullanıyorum ama bı faydası yok cok huzursuz dısarıya cıkartırsamda aynı bakalım hayırlısı artık denızı benım yerıme op olurmu.....
hoşgeldin senin özgeçmişin ne anlat bakalım

kızlar ben dün tahlil yaptırdım titoid için gebeyken yapılması gerekiyorya (TSH:1.470) (FREE T3:4.94) (FREE T4:13.32) (ATG:1098) (A-TPO:144) çıktı nasıl ben hiç bilmiyorum beni aydınlatımısınız
canım normal degerler yazıyodur tahlılde ona gore yorumunu yaparsın ınsallah hersey normaldır....

ah canım bende oyle dıyodum olsunda gecelerı uyumayım dıye sakın oyle soyleme hem saglıklı dogsun hemde uslu olsun de ınsallah senınde sıkayetlerını duyarız az kaldı hayırlısıyla dımı....

ben buranın en yaşlısıyım galiba 32 yaşındayım canım.......ama ben işim gereği hep soğuk ortamlarda 12-14 saat çalıştım,son 2 yılım şehir şehir dolaşıp gıda fabrikalarını denetlemekle geçti......artık gerçekten yoruldum,Freelance çalışmak en güzeli kendi işimin patronuyum home office de çalışabildiğim içi sorun olmuyor.....ama tabii ki çalışmak çok güzel,sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirirsin inşallah ve işinide bırakmazsın canım....hamileyken kendini nasıl iyi hissedeceksen yaşamını o şekilde düzenlersin.......zaten hoca epey tuzlu,para lazım paraaaaaa........ayağında umarım iyidir artık,çok geçmiş olsun.....

sen en yaşlısıysan bende arkandan geliyorum dendencim....1979 luyum..
hiç çocuk yok sanırım...artık herşeyin hayırlısı tabi...evet çok çalışmamız lazım çok hoca harbiden pahalı yaaaaa...ama yapacak pek bir şey yok....
dinlen güzelim en iyisi bende zor olur evde diyorum ama belki hoşumada gidebilir:)
belki diyorum aynı zamanda hamile kalırız iki yaşlı olarakkk:):)

amin amin inşallah zaten topicte hamile patlaması yaşanacak 2 ay içinde,pek çok arkadaşımız bebek için çalışmalara başlıyor artık....yok hayatım çocuk yok,bir anembriyonik gebelik,bir kimyasal gebelik,bir de karnımda ölen 5 aylık gebeliğim var son 3 yılda,olsun ne yapalım sağlık olsun.....oldu,bitti geçti gitti.........önümüze bakmamız gerek......

Büşra nın önemli birşeyi yok canım,doktor biraz canını sıkmış,bugünde test tekrarlanacaktı,sonucunu bekliyoruz işte pıhtıcanlar hep birlikte

heheyyyy senden sonrada ben geliyorum hemde büyük ihtimal ay farkı var ben ocak 80liyim çok çalışın kısslar çokkk çalışın kamp zamanı şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aklinialirimsmile

yaş sıralaması var sıraya girin arkadaşlar:)
valla ben bebek gelmeden yaşlı kelimesi kabul etmiyorum bebişim gelsin önce:)
birde millet sorup duryor çocuk düşünmüyor musunuz diye sinir bir durum

canlar şimdi büşrayla konuştum bugün doktora gidememiş kuzeni araştırma hastanesinde çalışıyordu yani testin yapıldığı yerde o doktorla tekrar konuşmuş doktor eğer bir sorun varsa 2li ve 3lü testlerde çıkar zaten şimdi ilaca başlıca bir problem olacağını sanmıyorum demiş

g.....z.........lı doktor dün neden canını o kadar sıkmış o zaman........hem ikili ve üçlü testin kesin güvenilirliği yok ki......ben bi dahaki hamileliğimde ne ikili yaptırıcam ne de üçlü......hoca zaten tasvip etmiyor gerek görürse amniyosentez yapıyor,yoksa testlerle anne ve bebeği hiiiç strese sokmuyor....ne çektiğimi siz biliyorsunuz......

nasıl sinirlendim yaaa sağol Gülümmm

izmitlisin canım.25 yıl dile kolay....bebeğin doğma büyümü izmitli olur artık:)

ya ne yazık ki.......zavallı kirli havası olan bu sanayii şehrinde doğup büyüecek....biliyosun di mi İzmitte düşük oranı çok yüksek,doktorlar hava kirliliğine bağlıyorlar

tamam tamam sakin ol tatlım gerilme hemen :tomato:
yaw işte doktorlar her ihtimali değerlendirmeye çalışıyorlar
biliyoruz canım benim neler yaşadığını çok iyi biliyoruz
ama seninde dediğin gibi önümüze bakmak lazım
sesi düne göre daha iyiydi büşranın

evet ne yazık ki havası çok kirli....ama biz burda olduğumuzdan bebişlerin şansı kirli hava olucak
off ben 2 li 3 lü testlerden filan korkuyorum hiç de yaptırmak istemiyorum...
allah hepimizin yardımcısı olsunnnnnnn

iyi bari moralinin daha iyi olmasına çok sevindim.....sinirlerimizi aldırsak mı ne yapsak.....gerçi ben birkaç yıl öncesine kadar epey sakin bir insan oldum.....eeeeeee yaş kemale erince.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…