caım dr bana gebelik öncesi yaptı .bak bendekiler şöyle:
tsh 1.17 referans aralığı 0.27 ile 4.2 arası
free t3 3.66 referans aralığı 2 ile 4.4 arası
free t4 1.38 referans aralığı 0.93 ile 1.7 arası
canım aralık değerlerine göre bakıldığında benimki normal görünüyor.dr baktı sonuçlar temiz dedi.şimdi gelelim seninkine referans aralıklarına bakaraktan ben birşeyler diyebilirim.yoksa anlamam.ama yukardıda yazdığına göre senin sonuçlar sınırdan bir miktar yukarıda görünüyor.ama canını sıkma bence.dr göster uygun görürse dengelemek için ilaç veriyorlar bildiğim kadarıyla.bak çok kafaya takıp bebişi stres etme.yine aklına takılan olursa sor.öpt.
opuyorumnanaktan öyle olacak dediysem öyle olur o kadar aklinialirimsmilebilmezmiyim hiç kuzu opuyorumnanaktan
inşallah dediğin gibi herşey düzelir korkularım biter
sen ne yapıyon kampa devammı kuzu :kedi:
nezaman geliyo bebiş haberi
opuyorumnanaktan öyle olacak dediysem öyle olur o kadar aklinialirimsmile
yok beaaa mantar çıktığı için ilaç kullanıyorum 2 gün sonra bitiyor e benim yumurtlamada yaaaavaaaaaşşş yavaaaşşş başlar artık :kedi:
bu ay dur durak yok kampa devam bu en çok kocişin işine geliyor kaydirigubbakcemile3
büşracığım şuan moral bozukluğunu anlayabiliyorum.çünkü hepimiz aynı yollardan geçtik.en küçücuk terslikte pes edersen bebiş sana nasıl güvensin.sen anne sayılırsın.güçlü ol stres yapıp üzülüp bebişi etkileme.herşey mutlaka yoluna girecek.en kısa zamanda aksilikler bitecek diye bebişide kendinide rahatlat.
Yarın benimde randevum var akşama. İnşallah ikimizde iyi haberler alırız. Hayırlı bir Cuma olsun ikimizede Büşracım.
ben geçsemde kociş geçmicek zatenoh oh bugünlerin kıymetini bil kuzu sakın boş geçme :kedi:kaydirigubbakcemile2
gelsin artık yiğenimiz
nerelerdesin sen bakem yoktun bugünKızlar naparsınız?
Büşraaa bu ne moral bozukluğu canım?
Lütfen kızlarında dediği gibi canını sıkma. Henüz doktora gitmedin,Olumsuz düşüncelere kapılma hemen. Gün doğmadan neler doğar unutma.
ege ünv.referans aralığına göre senin t3 vet4 yüksek görünüyor.ama herşeyin bir çözümü var moral bozacağına t3 ve t4 ü düşürmek için bir yol bulmalıydı dr.benim canımı dr sıktı anlayacağın.bak yanlış hatırlamıyorsam sonuyok arkadaşımızında değerleri yüksek olduğu için ilaç kullanıyor heralde.ama yine söylüyorum yanılıyor olabilirim.karıştırıyom.
her ne olursa olsun çözümü varrr.lütfen dr görüş.
napam be yaaaa daha 1 saatim var oturuyorum kös kös :hulya:Lak lak yapıyordum odalarda geziyordum :dance:
Sen naparsın mesaiyinin dolmasını bekleyen kamp mağduru hihoyyyt
oohhh afiyet bal şeker olsun löp löp et olsun canım çoğunu vermişsin işte sen çalışırsan yaparsınSen orda biz burda. Bende evdeyim yemeği yedim eşim maça gitti. İğnemi de 1 saat sonra gelince vurucak. Aman aslında açıköğretime çalışmam lazım ama içimden gelmiyor.Neyse bende Türk usulü yaparım; yumurta kapıya dayanmış o hesap kaydirigubbakcemile3
Gerçi evde olmak işten iyi ama burdada sıkılıyorum diziler başlayana kadar döner dururum nette. kaydirigubbakcemile2
meraba arkadaşlar
ben 3 ay önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum
bu düşüğümden 2 ay öncede reglim gecikmişti ve kan değerim 6.8 çıkmştı
sonrada aşırı sancılı şekilde regl olmştm meğerse o zamanda erken düşük yaşamışm
2. düşüğümden sonra ilkininde düşük olduğu anlaşıldı.
kan pıhtılaşmasından olabileceğini söledi dr.um fakat kütahyda bunun testi yapılmıo
önlem alalım die ben 2 aydır bebe aspirini kullanıorum
ve bu ay önlem olarak rahim duvarını kalınlaştıran bi ilaç daa yazdı
buarada ben yumurta geliştirci klomen ve çatlatma iğnesi kullanıorum
uzunn anlattım ama sormak istediğim şu
eğer bnde kan pıhtılaşması varsa bebe aspirini bunun için yeterli olurmu?
sadece bebe aspirini çözüm değil canım bende 2. gebeliğimde kullandım fakat kaybettim
muhakkak kan pıhtılaşma testlerini yaptırmalısın hamile kalmadan önce kütahyadan afyona gidebilirsin yakın orası sana sanırım orda yapılır ayrıca izmirede gelebilirsin ege yada 9 eylül ünv hastanelerinde yaptır muhakkak sakın öncesinde hamile kalma acı yaşamak istemiyorsan tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?