Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benimkine yorum yapabilcenmi

tsh 0,289
t3 5.21
t4 1.98

doktor tsh düşük olunca bebekte zeka sorunları olabiliyor dedi birde sende t3 ve t4 de yüksek dedi bu hiç iyi deil dedi moralimi çok bozdu:gitme:

bilmezmiyim hiç kuzu opuyorumnanaktan
inşallah dediğin gibi herşey düzelir korkularım biter
sen ne yapıyon kampa devammı kuzu :kedi:
nezaman geliyo bebiş haberi
opuyorumnanaktan öyle olacak dediysem öyle olur o kadar aklinialirimsmile
yok beaaa mantar çıktığı için ilaç kullanıyorum 2 gün sonra bitiyor e benim yumurtlamada yaaaavaaaaaşşş yavaaaşşş başlar artık :kedi:
bu ay dur durak yok kampa devam bu en çok kocişin işine geliyor kaydirigubbakcemile3

oh oh bugünlerin kıymetini bil kuzu sakın boş geçme :kedi:kaydirigubbakcemile2
gelsin artık yiğenimiz

Saol canım benim
İçimdeki bu kaybetme korkusu beni bu hale getiriyor işte
Ama dediğin gibi inşallah herşey yoluna girer
sen nasılsın peki canım nasıl gidiyor

ege ünv.referans aralığına göre senin t3 vet4 yüksek görünüyor.ama herşeyin bir çözümü var moral bozacağına t3 ve t4 ü düşürmek için bir yol bulmalıydı dr.benim canımı dr sıktı anlayacağın.bak yanlış hatırlamıyorsam sonuyok arkadaşımızında değerleri yüksek olduğu için ilaç kullanıyor heralde.ama yine söylüyorum yanılıyor olabilirim.karıştırıyom.
her ne olursa olsun çözümü varrr.lütfen dr görüş.

Yarın benimde randevum var akşama. İnşallah ikimizde iyi haberler alırız. Hayırlı bir Cuma olsun ikimizede Büşracım.

inşallah bitanem buna okadar çok ihtiyacım varki anlatamam
inşallah yaarın ikimizinde yüzü güler
inşallah doktorlardan güzel şeyler duyarız

oh oh bugünlerin kıymetini bil kuzu sakın boş geçme :kedi:kaydirigubbakcemile2
gelsin artık yiğenimiz
ben geçsemde kociş geçmicek zaten
nerelerdesin sen bakem yoktun bugün

Doğru söylüyorsun canım senin yazdığın referans aralıklarına göre değerlerim çok yüksek görünmüyor zaten ama aptal doktor beni çok korkuttu
birde bana dediki çok geç kalmışsın inşallah bebekte bi sorun olmamıştır dedi beni çok korkutan bu oldu

oohhh afiyet bal şeker olsun löp löp et olsun canım çoğunu vermişsin işte sen çalışırsan yaparsın
hehe ben evde direkt yayılıyorum kanepeye dizi hak getire yarısında uyuya kalıyorum mirmirmirmir

meraba arkadaşlar
ben 3 ay önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum
bu düşüğümden 2 ay öncede reglim gecikmişti ve kan değerim 6.8 çıkmştı
sonrada aşırı sancılı şekilde regl olmştm meğerse o zamanda erken düşük yaşamışm
2. düşüğümden sonra ilkininde düşük olduğu anlaşıldı.
kan pıhtılaşmasından olabileceğini söledi dr.um fakat kütahyda bunun testi yapılmıo
önlem alalım die ben 2 aydır bebe aspirini kullanıorum
ve bu ay önlem olarak rahim duvarını kalınlaştıran bi ilaç daa yazdı
buarada ben yumurta geliştirci klomen ve çatlatma iğnesi kullanıorum
uzunn anlattım ama sormak istediğim şu
eğer bnde kan pıhtılaşması varsa bebe aspirini bunun için yeterli olurmu?

sadece bebe aspirini çözüm değil canım bende 2. gebeliğimde kullandım fakat kaybettim
muhakkak kan pıhtılaşma testlerini yaptırmalısın hamile kalmadan önce kütahyadan afyona gidebilirsin yakın orası sana sanırım orda yapılır ayrıca izmirede gelebilirsin ege yada 9 eylül ünv hastanelerinde yaptır muhakkak sakın öncesinde hamile kalma acı yaşamak istemiyorsan tabiki

büşracım korkma canım içini ferah tut bu kadar olumsuz düşünme ben hamile kaldığımda tsh fırlamış ilaçla indirdik drum aman bebeğe şu bu olur filan demedi kontrol altında tutacaz dedi o kadar merak etme gebelik henüz küçük ve allahtan başta haberin oldu korkma ilacı var sabah aç karna alırsın ve her ay kan testiyle takip edersin olur biter ben öyle yapıyorum umudunu yitirme allaha dua et bu dr lar allah değil ya onların da her dediğine inanma canım

haklısın galba canım
bu gittiğimde dr.uma bunu söliim
peki farzedelim pıhtılaşma çıktı o zaman ne gibi bi tedavi uygulanacak
dr.um bide şöle dedi
eğer hamile kalırsan hamilelik boyunca kullanacağın günlük iğnelerden olucaksın
onlarda mı fayde etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…