yaşı pek karıştırmayalım denden:)
Merhaba kzılar nasılsınız
Hepinize okadar çok teşekkür borçluyumki
dün beni yanlız bırakmadığınız için opuyorumnanaktan
iyiki varsınız kızlar hepinizi çok seviyorumŞeniz:asigim:
bugün doktora gidemedim hastaydım birde bursadan misafirim vardı bugün gidecek
onuda bırakıp gitmek istemedim yarın gitcem
artık kendimi herşeye hazırladım kötü bişey duyarsam eğer doktordan
allahım bize bebek vermek istemiyor diyip kabullencem durumu ve bir daha hamile kalmamak için ne gerekiyorsa yapcam:1no2:
bana bak gelirim oraya alırım sopayı elimeMerhaba kzılar nasılsınız
allahım bize bebek vermek istemiyor diyip kabullencem durumu ve bir daha hamile kalmamak için ne gerekiyorsa yapcam:1no2:
merhaba büşra...ben yeni üye oldum..burayı uzun zamandır takip ettim ama kısmet bugüneymiş...mesajını gördüm ve çok üzüldüm
lütfen kötü şeyler düşünme dua et iyi olması için doktorların ne dediğini o kadarda duyma...bazen buz dağı gibi olabiliyorlar...sen sadece dua et..
neler yaşadığını çok iyi bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum...lütfen daha sakin ve olumlu ol..lütfennnnn...sen pes edersen burdaki bir çok insanında hayallerini yıkarsın...bende kötüyüm..burdaki herkes benzer şeyleri yaşıyor...birbirimize destek olmalıyızz.lütfennnn
haydaaaaaa.......Büşra son cümleni hiç yakıştıramadım sana.......öncelikle hakkından hayırlısı olacak sonuç ne olursa olsun.....ne demek anne olamamak yaa.....dur bakalım git bir doktora iyice bir konuş testleri tekrar ettir.....sonuçları al eline ondan sonra çiz yol haritanı.......kendini bu kadar üzersen zaten tüm hormonların alt üst olur......
ama iyi bir doktora git,Endokronoloji uzmanını görmesi gerekir bence.....yarın ihmal etme sabah kalk eşinle git hemen......sen kan verirsin eve gelirsin eşin bekler orda.....
bana bak gelirim oraya alırım sopayı elimeklava: klava: eşek sudan gelinceye kaar dayağımı yersin yok öyle yağma.....
tamam kendini hertürlü sonuca hazırlada bu pes etmek nereden çıktı onu anlayamadım
tatlım burda 8 düşük yaşadıktan sonra bebişini kucağına alan güzel arkadaşlarımız var
ki benim annemde öyle doğum yapacağı hafta 5 bebeği karnında hep ölmüş ama bak çok şükür ablam abim ve ben hayattayız ve o zamanda pıhtılaşma denen hastalığın ne olduğunu bilen yokmuş ne iğne olmuş ne aspirin ne folic almış annemdede pıhtılaşma sorunu var
valla gelir döverim seni alsanaalsanasmile
sıhatler olsun.kamp öncesi moral depolmak çok önemli bence.günaydın arkadaşlar
iyi haberler var çok sevindim.......
ben dün dışardaydım,muhtemelen bugün de öğleden sonra olamayacağım.....
saçlarımı kestirdim,balyaj yaptırdım,çok güzel oldu walla......değişiklik iyi geldi.......eee kamp başlıyor....
Crawford yarasın canım ye ye..bende bugün alıcam......papaz eriği çıkmış artık kocaman kocaman.......
Aysude nasılsın canım.......inşallah bugün Büşra dan da hayırlı haberler alırız........
ths ile ilgili olanı kastediyorsun heralde bir bakayım sana yazayım.emine bana yardımcı olurmusun yazdım siteye bugün okursan sevinirim
Merhaba kzılar nasılsınız
ee güzel büşra sağol geldiğim gün bana neler diyorsun..seni bilmem ama ben 1 düşük yaşadım...yaşım 31 düşükten sonrada pıhtılaşma olduğunu öğrendim ama o günden beride çocuğum olmuyor.tamam 4 düşük çok zor ama dua edip beklemek yerine yanlış kararlar veriyorsun...bana da kötü örnek oluyorsun...
eşim gelmek üzere ben çıkmak zorundayım.....
ama Büşra walla ben de Gül e yardım ederim seve seveklava:
kendine gel,eşinde ne yapsın sana destek olmaya çalışıyor yaaa.....iyi ki eşlerimiz var zavallılar günah keçisi oluyorlar hemen....
bak sen şu hınzıraaa beni nasıl yumuşatacağınıda biliyooooo olumunekankayizsmilecanım sen beni örnek alma
şuan pskolojim çok bozuk onun için böle düşüyorum
bugün ne desem ciddiye alma sakın:teselli:
inşallah en kısa zamanda sende hamile kalır:CüvCüv: sorunsuz bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsın :ecrin_bebek:
kızlar ben dün tahlil yaptırdım titoid için gebeyken yapılması gerekiyorya (TSH:1.470) (FREE T3:4.94) (FREE T4:13.32) (ATG:1098) (A-TPO:144) çıktı nasıl ben hiç bilmiyorum beni aydınlatımısınız
bak sen şu hınzıraaa beni nasıl yumuşatacağınıda biliyooooo olumunekankayizsmile
canım benim bazen yaşadığımız olaylar karşısında gerçekten iyi bir tokata ihtiyaç duyuyoruz yoksa o şoktan çıkamayız
herşey düzelicek bitanem yoluna girecek erkekler birazda kendi akıllarınca bizi rahatlatmak için öyle konuşuyorlar aslında onlarıda çok telaşlanıyorlar ama erkekler ya bize belli etmemeye çalışıyorlar kuzuuuuuu herşey düzelecek:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?