Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

yaşı pek karıştırmayalım denden:)

e tamam o zaman........yok be yaa şaka yapıyorum benim yaş takıntım asla yoktur,maksat eğlence olsun işte......

bu arada üşüttüm mü nedir saahtan beri sağ ve sol kasığım kendi aralarında tenis oynuyor sanki,bir sağdan bir soldan ağrı girip girip gidiyor....ağrı kesici içmedim ama dayanıyorumm.......gezmeye gidince geçer zaten......eşim gelcek yemek yiyip çıkcaz hihoyyyt

Merhaba kzılar nasılsınız
Hepinize okadar çok teşekkür borçluyumki
dün beni yanlız bırakmadığınız için opuyorumnanaktan
iyiki varsınız kızlar hepinizi çok seviyorumŞeniz:asigim:

bugün doktora gidemedim hastaydım birde bursadan misafirim vardı bugün gidecek
onuda bırakıp gitmek istemedim yarın gitcem
artık kendimi herşeye hazırladım kötü bişey duyarsam eğer doktordan
allahım bize bebek vermek istemiyor diyip kabullencem durumu ve bir daha hamile kalmamak için ne gerekiyorsa yapcam:1no2:

merhaba büşra...ben yeni üye oldum..burayı uzun zamandır takip ettim ama kısmet bugüneymiş...mesajını gördüm ve çok üzüldüm
lütfen kötü şeyler düşünme dua et iyi olması için doktorların ne dediğini o kadarda duyma...bazen buz dağı gibi olabiliyorlar...sen sadece dua et..
neler yaşadığını çok iyi bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum...lütfen daha sakin ve olumlu ol..lütfennnnn...sen pes edersen burdaki bir çok insanında hayallerini yıkarsın...bende kötüyüm..burdaki herkes benzer şeyleri yaşıyor...birbirimize destek olmalıyızz.lütfennnn

haydaaaaaa.......Büşra son cümleni hiç yakıştıramadım sana.......öncelikle hakkından hayırlısı olacak sonuç ne olursa olsun.....ne demek anne olamamak yaa.....dur bakalım git bir doktora iyice bir konuş testleri tekrar ettir.....sonuçları al eline ondan sonra çiz yol haritanı.......kendini bu kadar üzersen zaten tüm hormonların alt üst olur......

ama iyi bir doktora git,Endokronoloji uzmanını görmesi gerekir bence.....yarın ihmal etme sabah kalk eşinle git hemen......sen kan verirsin eve gelirsin eşin bekler orda.....

bana bak gelirim oraya alırım sopayı elime klava: klava: eşek sudan gelinceye kaar dayağımı yersin yok öyle yağma.....
tamam kendini hertürlü sonuca hazırlada bu pes etmek nereden çıktı onu anlayamadım
tatlım burda 8 düşük yaşadıktan sonra bebişini kucağına alan güzel arkadaşlarımız var
ki benim annemde öyle doğum yapacağı hafta 5 bebeği karnında hep ölmüş ama bak çok şükür ablam abim ve ben hayattayız ve o zamanda pıhtılaşma denen hastalığın ne olduğunu bilen yokmuş ne iğne olmuş ne aspirin ne folic almış annemdede pıhtılaşma sorunu var
valla gelir döverim seni alsanaalsanasmile

Merhaba canım
kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama hep bi şekilde sorun çıkıyor işte
bu benim 4.hamileliğim ve buda sorunlu ilerliyor artık yoruldum ama
isyan etmiyorum olanı kabulleniyorum artık ve bunada bişey olursa
bebeksiz bir hayatı kabullencem

canım kzıma ne olur ben sadece olanı kabulleniyorum
ne olursa olsun
yarın zaten Endokronoloji uzmanına gitcem
ama tek gitcem eşimlede gitmiycem ona göre bu çok basit bişey internetten araştırmış bişey yokmuş falan adam doktor oldu bi günde onada çok sinirliyim buarada bak aklıma geldi şimdiklava:

ee güzel büşra sağol geldiğim gün bana neler diyorsun..seni bilmem ama ben 1 düşük yaşadım...yaşım 31 düşükten sonrada pıhtılaşma olduğunu öğrendim ama o günden beride çocuğum olmuyor.tamam 4 düşük çok zor ama dua edip beklemek yerine yanlış kararlar veriyorsun...bana da kötü örnek oluyorsun...

iyi bi dayağa ihtiyacım var heralde kuzu kaydirigubbakcemile3
dediklerinde haklısın ama demekki ben onlar kadar güçlü deilim işte
yada şuanda pskolojim çok bozuk olduğu için böyle düşünüyorum

sıhatler olsun.kamp öncesi moral depolmak çok önemli bence.
emine bana yardımcı olurmusun yazdım siteye bugün okursan sevinirim
ths ile ilgili olanı kastediyorsun heralde bir bakayım sana yazayım.

pesssssssssssssssssssss

eşim gelmek üzere ben çıkmak zorundayım.....
ama Büşra walla ben de Gül e yardım ederim seve seve klava:
kendine gel,eşinde ne yapsın sana destek olmaya çalışıyor yaaa.....iyi ki eşlerimiz var zavallılar günah keçisi oluyorlar hemen....

canım sen beni örnek alma
şuan pskolojim çok bozuk onun için böle düşüyorum
bugün ne desem ciddiye alma sakın:teselli:
inşallah en kısa zamanda sende hamile kalır:CüvCüv: sorunsuz bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsın :ecrin_bebek:

Evet ya eşlerimiz hep günah keçisi oluyor ama umursamaz tavırlarına uyuz oluyorum işte
zaten pskolojim bozuk ondan daha çok desdek olmasını bekliyorum
oda kendince konuyu açmamak için çabalıyor daha fazla üzülmeyeyim diye
ama konu zaten benim aklımdan hiç çıkmıyorki

Ama lütfen kızlar bugün söylediklerimi kaale almayın çünkü pskolojim gerçekten berbat kimse benim yüzümden olumsuz düşünmesinn lütfena.s.

bak sen şu hınzıraaa beni nasıl yumuşatacağınıda biliyooooo olumunekankayizsmile
canım benim bazen yaşadığımız olaylar karşısında gerçekten iyi bir tokata ihtiyaç duyuyoruz yoksa o şoktan çıkamayız
herşey düzelicek bitanem yoluna girecek erkekler birazda kendi akıllarınca bizi rahatlatmak için öyle konuşuyorlar aslında onlarıda çok telaşlanıyorlar ama erkekler ya bize belli etmemeye çalışıyorlar kuzuuuuuu herşey düzelecek:1hug:

kızlar ben dün tahlil yaptırdım titoid için gebeyken yapılması gerekiyorya (TSH:1.470) (FREE T3:4.94) (FREE T4:13.32) (ATG:1098) (A-TPO:144) çıktı nasıl ben hiç bilmiyorum beni aydınlatımısınız

caım dr bana gebelik öncesi yaptı .bak bendekiler şöyle:
tsh 1.17 referans aralığı 0.27 ile 4.2 arası
free t3 3.66 referans aralığı 2 ile 4.4 arası
free t4 1.38 referans aralığı 0.93 ile 1.7 arası

canım aralık değerlerine göre bakıldığında benimki normal görünüyor.dr baktı sonuçlar temiz dedi.şimdi gelelim seninkine referans aralıklarına bakaraktan ben birşeyler diyebilirim.yoksa anlamam.ama yukardıda yazdığına göre senin sonuçlar sınırdan bir miktar yukarıda görünüyor.ama canını sıkma bence.dr göster uygun görürse dengelemek için ilaç veriyorlar bildiğim kadarıyla.bak çok kafaya takıp bebişi stres etme.yine aklına takılan olursa sor.öpt.

bilmezmiyim hiç kuzu opuyorumnanaktan
inşallah dediğin gibi herşey düzelir korkularım biter
sen ne yapıyon kampa devammı kuzu :kedi:
nezaman geliyo bebiş haberi

büşracığım şuan moral bozukluğunu anlayabiliyorum.çünkü hepimiz aynı yollardan geçtik.en küçücuk terslikte pes edersen bebiş sana nasıl güvensin.sen anne sayılırsın.güçlü ol stres yapıp üzülüp bebişi etkileme.herşey mutlaka yoluna girecek.en kısa zamanda aksilikler bitecek diye bebişide kendinide rahatlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…