canım benimkine yorum yapabilcenmi
tsh 0,289
t3 5.21
t4 1.98
doktor tsh düşük olunca bebekte zeka sorunları olabiliyor dedi birde sende t3 ve t4 de yüksek dedi bu hiç iyi deil dedi moralimi çok bozdu:gitme:
arkadaşlar bugün doktora gittim karnımdan ultrasonla baktı bebek 6 hafta 4 günlük ama kalp atışını duyamadı 15 gün sonra tekrar gel dedi kalp atışı kaç haftada duyuluyor acaba vajinal ultrasanla bakmadığı için mi duyamadı bilgisi olan varmı çok tedirgin oldum niye atmıyor diye off korkular başladı gene Allah yardımcımız olsun
ıhhhhhhhhhhhhhh kafanı kırcam senin getirtcen beni orayaaa.... ya büşracım bence kabullenmen gereken Allah bize bebek vermek istemiyor değil.... kabullenmen gereken kesinlikle ne olursa olsun bu benim hakkımda hayırlı olandır olmalıııı......... lütfen olumlu düşünmek için elinde ne geliyorsa yap. nolur bardağın boş tarafına bakma ......... üzgün olduğumuz anlarda bardağın boş tarafını görmeye o kadar meyilliyizki kendini biraz zorla ve dolu taraflarını gör eminim çok daha mutlu olacaksın canımmm benim.... iyi düşüncez iyi olcak tamam mı.....Merhaba kzılar nasılsınız
Hepinize okadar çok teşekkür borçluyumki
dün beni yanlız bırakmadığınız için opuyorumnanaktan
iyiki varsınız kızlar hepinizi çok seviyorumŞeniz:asigim:
bugün doktora gidemedim hastaydım birde bursadan misafirim vardı bugün gidecek
onuda bırakıp gitmek istemedim yarın gitcem
artık kendimi herşeye hazırladım kötü bişey duyarsam eğer doktordan
allahım bize bebek vermek istemiyor diyip kabullencem durumu ve bir daha hamile kalmamak için ne gerekiyorsa yapcam:1no2:
psikolojin falan bozuk değil... kabul etmen gereken ikinci şey ise şu an beta hcg denen o zıkkım hormonun esirisin.... yani gebesin ve duygusalsın tamam mı......iyi bi dayağa ihtiyacım var heralde kuzu kaydirigubbakcemile3
dediklerinde haklısın ama demekki ben onlar kadar güçlü deilim işte
yada şuanda pskolojim çok bozuk olduğu için böyle düşünüyorum
Aminnnnnn............Yarın benimde randevum var akşama. İnşallah ikimizde iyi haberler alırız. Hayırlı bir Cuma olsun ikimizede Büşracım.
doktorun sana tedavi konusunda ayrıntı vermemiş ama olması gerekeni de yapıyor gibi sanki.... ama sen bence şimdiden folik asit almaya başlasan iyi olur... aspirine devam ve hamile kalıncada iğnelerine başlarsın ... Allahın izniyle gelir sanada cennet kokulun inşaallah.........haklısın galba canım
bu gittiğimde dr.uma bunu söliim
peki farzedelim pıhtılaşma çıktı o zaman ne gibi bi tedavi uygulanacak
dr.um bide şöle dedi
eğer hamile kalırsan hamilelik boyunca kullanacağın günlük iğnelerden olucaksın
onlarda mı fayde etmez
Günaydın kızlar.
Hayırlı Cumalar olsun herkeze.
günaydın cnm benim moral alt üst oldu sabah sabah burda bir doktor var kk da hailt adında ona hikayemi yazdım oda benimkinin pıhtılaşmadan daha büyük bir sorun olabileceğini genetik test yaptırmamıştım biran önce genetiği yaptırmamı söyledibenneyaptımkinazlıııııııııııı,,,, adogrucu selam arkadaşlar nasılsınız bakemm.........
ayyyy ben akşam yemeklerini bırakalı 1 yıl oluyor neredeyse bu sayede 20 kilo verdim hamileliğimde mide bulantısı olmuyor maaşallah iştahım bir açılıyor pir açılıyor 28 haftada 20 kiloyu boşuna almamıştım kiiiSağol canım. Sende eve varda uyuma koltukta.Ye bişeyler ki can olsun,kendine iyi bak ki ilerde hamile kaldığında beslenemezsen mide bulantısından (benim gibi). Bebiş senin depoladıklarını yiyecek. Kanepeye uzandıklarını değil. kaydirigubbakcemile3
Önce ye, sonra uzanırsın. Bihterle, behlüle karşı :roflol:
günaydıııııııııııınnnnnnnn opuyorumnanaktanGünaydın kızlar.
Hayırlı Cumalar olsun herkeze.
canım öncelikle bi sakin ol buradaki doktor sonuçta sadece senin söylediklerine dayalı olarak cevap vermiş ancak genetik testi yaptırmak elbette ki senin için iyi olacaktır sonuç normal dahi çıksa en azından demek ki genetik sorun yok diyeceksin bence bu konuları doktorunla konuş gerçi 1 yıl ara verecektin ama bu sürede testlerini yaptırarak daha bilinçli hamilelik çalışmalarına başlar ve devam edersingünaydın cnm benim moral alt üst oldu sabah sabah burda bir doktor var kk da hailt adında ona hikayemi yazdım oda benimkinin pıhtılaşmadan daha büyük bir sorun olabileceğini genetik test yaptırmamıştım biran önce genetiği yaptırmamı söyledibenneyaptımki
HAKLISIN CNM BENİM EN KISA ZAMANDA ONUDA YAPTIRAYIMDA KAFAMDAKİ....?? KALKSIN ZATEN ÇIKARSA NORMAL YOLLA KALMANIN ANLAMI YOK ONA GÖRE TÜP YADA NORMAL OLARAK DEVAM EDERİM olumunekankayizsmilecanım öncelikle bi sakin ol buradaki doktor sonuçta sadece senin söylediklerine dayalı olarak cevap vermiş ancak genetik testi yaptırmak elbette ki senin için iyi olacaktır sonuç normal dahi çıksa en azından demek ki genetik sorun yok diyeceksin bence bu konuları doktorunla konuş gerçi 1 yıl ara verecektin ama bu sürede testlerini yaptırarak daha bilinçli hamilelik çalışmalarına başlar ve devam edersin
canım üstüste boş gebelik yaşayan var mı bilemiyorum ama normal gebeliklerinin arasında boş gebelik yaşayanlar var benim zaten bir gebeliğim oldu onuda 28 haftalıkken kaybettim daha öncede dediğim gibi ilk sayfadan okumaya başlarsan senin için çok iyi olur derim benCANLARIM SABAH SABAH ESKİ ACILARINI TAZELEMEK İSTEMİYORUM AMA ARANIZDA HİÇ BENİM GİBİ BEBEĞİ OLUŞMAMIŞ KALP ATIŞI DUYMAMIŞ OLAN VARMI BU SEBEPLE 3 DÜŞÜĞÜM VAR bilmiyorumkismileKISACASI BOŞ GEBELİK
günaydın cnm benim moral alt üst oldu sabah sabah burda bir doktor var kk da hailt adında ona hikayemi yazdım oda benimkinin pıhtılaşmadan daha büyük bir sorun olabileceğini genetik test yaptırmamıştım biran önce genetiği yaptırmamı söyledibenneyaptımki
TMM OKURUM MUTLAKA ÇALIŞTIĞIM İÇİN PEK VAKİT BULAMIYORUM AMA MUTLAKA OKYACAĞIM opuyorumnanaktancanım üstüste boş gebelik yaşayan var mı bilemiyorum ama normal gebeliklerinin arasında boş gebelik yaşayanlar var benim zaten bir gebeliğim oldu onuda 28 haftalıkken kaybettim daha öncede dediğim gibi ilk sayfadan okumaya başlarsan senin için çok iyi olur derim ben
EVET CNM HAKLISIN BENDE NE KISA ZAMANDA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM ARTIK ÖNCEDEN DÜŞÜNDÜĞÜMDE GİDERİM DİYORDUM AMA ŞİMDİ HEMEN GİTMEYİ İSTİYORUM ÇÜNKÜ SORUN VARSA TÜPÜ HEMEN YAPTIRAMAM ÇOK MALİYETLİ ÇÜNKÜ BOŞU BOŞUNA YENİ KAYIP YAŞAMAMIŞ OLURUM EN AZINDAN ONDADA BİR SORUN YOKSA DEMEKKİ SADECE KAN PIHTILAŞMASINDAN KAYNAKLANIYO DERİM İĞNEYE ADPTE OLURUM SONRA BELKİDE İSTERİM HEMNE BELLİ Mİ OLUR KAMPA BAŞLARIZ BİZDE Şeniza.s.canım önce felsefeni değiştireceksin... bir doktora soru sordun ve sana daha farklı bir problem olabilir dedi diye dünyanı yıkmayacaksın evet canım doğru söylemiş eşinin koluna girip bir an önce genetik inceleme yaptırmanızda fayda var. burda bir doktorla konuştum ve onun cümlesi şu idi ilk üç ay kayıpları daha çok genetik problem düşündürür demişti... sorununun adını koymak için lütfen adım at ve umutlu ol tamam mııı..........
EVET CNM HAKLISIN BENDE NE KISA ZAMANDA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM ARTIK ÖNCEDEN DÜŞÜNDÜĞÜMDE GİDERİM DİYORDUM AMA ŞİMDİ HEMEN GİTMEYİ İSTİYORUM ÇÜNKÜ SORUN VARSA TÜPÜ HEMEN YAPTIRAMAM ÇOK MALİYETLİ ÇÜNKÜ BOŞU BOŞUNA YENİ KAYIP YAŞAMAMIŞ OLURUM EN AZINDAN ONDADA BİR SORUN YOKSA DEMEKKİ SADECE KAN PIHTILAŞMASINDAN KAYNAKLANIYO DERİM İĞNEYE ADPTE OLURUM SONRA BELKİDE İSTERİM HEMNE BELLİ Mİ OLUR KAMPA BAŞLARIZ BİZDE Şeniza.s.
arkadaşlar bugün doktora gittim karnımdan ultrasonla baktı bebek 6 hafta 4 günlük ama kalp atışını duyamadı 15 gün sonra tekrar gel dedi kalp atışı kaç haftada duyuluyor acaba vajinal ultrasanla bakmadığı için mi duyamadı bilgisi olan varmı çok tedirgin oldum niye atmıyor diye off korkular başladı gene Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?