Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benimkine yorum yapabilcenmi

tsh 0,289
t3 5.21
t4 1.98

doktor tsh düşük olunca bebekte zeka sorunları olabiliyor dedi birde sende t3 ve t4 de yüksek dedi bu hiç iyi deil dedi moralimi çok bozdu:gitme:

ay büşra senin doktorunu boğazlayabilirim ne bu ya böle bu değerler kötü değilki .bunlar ne sen kötüsünü görmemişsin benim tsh m 20 lerde geziyordu ne oldu ilaç aldım bir haftada hemen düzeldi.hamile değildim ama tedavi görüyordum bebek için.şu an da hala tefor yarım tablet kullanıyom sana yapacağı hemen ilaca başlatmak.vede bak hamileylen troit hormanlarının dengesi değişiyo bunu o aptal doktorunun bilmesi gerek kusura bakma.benim görümcemin de hamileyken tsh fırladı ,kocası doktor vede ilaç kullandırmadı ve senin gibi ümitsizliğede kapılmadı.çocuğuda gayet sağlıklı.sen hemen pes ediyorsun .sakın bunu duymim daha klava: bebeğine sıkıca sarıl, genel cerrahi yada dahiliye doktoruna git ve ilacını başlatsınlar ama senin durumunda gerekte kalmayabilir değerlerin çok düşük değil.yüksekte değil.benimde t4 düşük şuan ama hiç bişe olmaz dedi doktor kontrolündeyim her ay.öpüyorum seni dikkat et kendine.ve başka doktora lütfen gitttttt

arkadaşlar bugün doktora gittim karnımdan ultrasonla baktı bebek 6 hafta 4 günlük ama kalp atışını duyamadı 15 gün sonra tekrar gel dedi kalp atışı kaç haftada duyuluyor acaba vajinal ultrasanla bakmadığı için mi duyamadı bilgisi olan varmı çok tedirgin oldum niye atmıyor diye off korkular başladı gene Allah yardımcımız olsun

canım mereba hamileliğin hayırlı olsun daha çok erken hemen moralini bozma bekle stres yapma kendine belki geç döllenme olmuştur iyi düşünki iyi olsun rabbim yardımcın olsun

ıhhhhhhhhhhhhhh kafanı kırcam senin getirtcen beni orayaaa.... ya büşracım bence kabullenmen gereken Allah bize bebek vermek istemiyor değil.... kabullenmen gereken kesinlikle ne olursa olsun bu benim hakkımda hayırlı olandır olmalıııı......... lütfen olumlu düşünmek için elinde ne geliyorsa yap. nolur bardağın boş tarafına bakma ......... üzgün olduğumuz anlarda bardağın boş tarafını görmeye o kadar meyilliyizki kendini biraz zorla ve dolu taraflarını gör eminim çok daha mutlu olacaksın canımmm benim.... iyi düşüncez iyi olcak tamam mı.....

iyi bi dayağa ihtiyacım var heralde kuzu kaydirigubbakcemile3
dediklerinde haklısın ama demekki ben onlar kadar güçlü deilim işte
yada şuanda pskolojim çok bozuk olduğu için böyle düşünüyorum
psikolojin falan bozuk değil... kabul etmen gereken ikinci şey ise şu an beta hcg denen o zıkkım hormonun esirisin.... yani gebesin ve duygusalsın tamam mı......

Yarın benimde randevum var akşama. İnşallah ikimizde iyi haberler alırız. Hayırlı bir Cuma olsun ikimizede Büşracım.
Aminnnnnn............
doktorun sana tedavi konusunda ayrıntı vermemiş ama olması gerekeni de yapıyor gibi sanki.... ama sen bence şimdiden folik asit almaya başlasan iyi olur... aspirine devam ve hamile kalıncada iğnelerine başlarsın ... Allahın izniyle gelir sanada cennet kokulun inşaallah.........

Günaydın kızlar.
Hayırlı Cumalar olsun herkeze.

sana da hayırlı cumalar canımmmmm..............

nazlıııııııııııı,,,, adogrucu selam arkadaşlar nasılsınız bakemm.........
günaydın cnm benim moral alt üst oldu sabah sabah burda bir doktor var kk da hailt adında ona hikayemi yazdım oda benimkinin pıhtılaşmadan daha büyük bir sorun olabileceğini genetik test yaptırmamıştım biran önce genetiği yaptırmamı söyledibenneyaptımki

ayyyy ben akşam yemeklerini bırakalı 1 yıl oluyor neredeyse bu sayede 20 kilo verdim hamileliğimde mide bulantısı olmuyor maaşallah iştahım bir açılıyor pir açılıyor 28 haftada 20 kiloyu boşuna almamıştım kiii
Günaydın kızlar.
Hayırlı Cumalar olsun herkeze.
günaydıııııııııııınnnnnnnn opuyorumnanaktan

canım öncelikle bi sakin ol buradaki doktor sonuçta sadece senin söylediklerine dayalı olarak cevap vermiş ancak genetik testi yaptırmak elbette ki senin için iyi olacaktır sonuç normal dahi çıksa en azından demek ki genetik sorun yok diyeceksin bence bu konuları doktorunla konuş gerçi 1 yıl ara verecektin ama bu sürede testlerini yaptırarak daha bilinçli hamilelik çalışmalarına başlar ve devam edersin

HAKLISIN CNM BENİM EN KISA ZAMANDA ONUDA YAPTIRAYIMDA KAFAMDAKİ....?? KALKSIN ZATEN ÇIKARSA NORMAL YOLLA KALMANIN ANLAMI YOK ONA GÖRE TÜP YADA NORMAL OLARAK DEVAM EDERİM olumunekankayizsmile

CANLARIM SABAH SABAH ESKı ACILARINI TAZELEMEK ıSTEMıYORUM AMA ARANIZDA HıÇ BENıM GıBı BEBEĞı OLUŞMAMIŞ KALP ATIŞI DUYMAMIŞ OLAN VARMI BU SEBEPLE 3 DÜŞÜĞÜM VAR bilmiyorumkismileKISACASI BOŞ GEBELıK

canım üstüste boş gebelik yaşayan var mı bilemiyorum ama normal gebeliklerinin arasında boş gebelik yaşayanlar var benim zaten bir gebeliğim oldu onuda 28 haftalıkken kaybettim daha öncede dediğim gibi ilk sayfadan okumaya başlarsan senin için çok iyi olur derim ben

canım önce felsefeni değiştireceksin... bir doktora soru sordun ve sana daha farklı bir problem olabilir dedi diye dünyanı yıkmayacaksın evet canım doğru söylemiş eşinin koluna girip bir an önce genetik inceleme yaptırmanızda fayda var. burda bir doktorla konuştum ve onun cümlesi şu idi ilk üç ay kayıpları daha çok genetik problem düşündürür demişti... sorununun adını koymak için lütfen adım at ve umutlu ol tamam mııı..........

TMM OKURUM MUTLAKA ÇALIŞTIĞIM İÇİN PEK VAKİT BULAMIYORUM AMA MUTLAKA OKYACAĞIM opuyorumnanaktan

EVET CNM HAKLISIN BENDE NE KISA ZAMANDA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM ARTIK ÖNCEDEN DÜŞÜNDÜĞÜMDE GİDERİM DİYORDUM AMA ŞİMDİ HEMEN GİTMEYİ İSTİYORUM ÇÜNKÜ SORUN VARSA TÜPÜ HEMEN YAPTIRAMAM ÇOK MALİYETLİ ÇÜNKÜ BOŞU BOŞUNA YENİ KAYIP YAŞAMAMIŞ OLURUM EN AZINDAN ONDADA BİR SORUN YOKSA DEMEKKİ SADECE KAN PIHTILAŞMASINDAN KAYNAKLANIYO DERİM İĞNEYE ADPTE OLURUM SONRA BELKİDE İSTERİM HEMNE BELLİ Mİ OLUR KAMPA BAŞLARIZ BİZDE Şeniza.s.

HAH ŞÖYLEEE YAAAA............. HADİ HALAYYYY NERDE :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hayırlı olsun canım telaş etme bende çarşamba gittim 4 haftalık dedi doktor kalp atışları kese 21 mm olmadan gözükmez dedi bekle moralini bozma arkadaşın dediği gibi geç döllenme olmuştur kalbini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…