Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine bütün dualarınız kabul bebeklerimizede uzun ömür versin rabbim inşallah amin

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hadi şimdi arkadaşımızın dediği gibi halaya:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım önce allah sonra iğneler sonra aspirin sonra dr anlıycağın bizim işimiz duaya kalmış kesin bir tedavi şeklimiz yok fakat kan sulandırıcı iğneler koruyucu amaçlı olduğuy için genelde sağlıklı bebek dünyaya getirme şansımız artıyor ayrıca bu topikteki herkes iğne kullanıyor
dediğim gibi druna ısrarcı ol muhakkak yaptırıcam bu pıhtılaşma ve genetik testleri de ben öyle yaptım dra kalsa tekrar hamile kal deneyelim bakalım demişti ben kabul etmemiştim ve dediğim gibide pıhtılaşma çıktı inş bu defa kucağıma alacağım bebeğimi allahım kısmet ederse

Sonuyok selam, lıste cok hos olmus.Rabbım tüm arkadaslarımızı bu lısteye eklemeyı nasıp etsın....
Canım benım oglusumun adıda BAHADIR lısteyı güncellerken yazarsan sevınırım.Benım dıkıslerım dogumdan sonra yatmayıp hemen kalktıgım ıcın acılmıs.Şimdi yatıyorum cok gıremıyorum.Herkes Allaha emanet olsun.

merhaba arkadaşlar..bende iğne kullanıyorum..birkaç gündür ani baş ağrısı oluyor..bir süre uzanıp buz falan koyuyorum sonra geçiyor.evde alet yok ölçemedim..sedece dün bir süre uzanıp buz koyduktan sonra ölçtüm 12 çıktı...ğneden dolayı tansiyon yükselmesi olmaması gerekiyor değil mi??acaba tansiyonum yükseliyo mu diye korkuyorum..bilgisi olan var mı acaba?

merhaba....geçmiş olsun....gebelikte küçük tansiyonun 9'u geçmemesi gerekiyor demişti doktorum,küçüğü 12 gördüyseniz doktorunuzla görüşmeniz sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum.....

slm arkadaşlar 2 düşüğümdede ilk ayda hamile kalmıştım 3 ay oldu hamile kalamıyorum bu seferde sabak ibrahim saraçoğlunu dinledim soğan kürü bide havuç incir kürü söyledi kolay hamile kalmak için bu ayda onu denicem bakalım hayırlısı Allahım bu mübarek günde anne olmamızı sağlıklı yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip et rabbim

arkadaşlar biraz önce test sonuçlarımı aldım değerler

homosistein -12
antithrombin 3 -101
faktör 8-66
protein s-77
protein c-114
forumda gördüm bir bayan homositein 9,7 çıktığı için diyet filan yapmış
siz bu değerlerin ne anlama geldiğini biliyor musunu

hayırlı zamanda sağlıkla kucağına alabileceğin bir gebelik olsunda zamanı önemli değil,ne kadar sakin ve rahat olursan o kadar kolay hamile kalırsın....endişelenme....

bana bunlarda yapıldı ama Semih hoca kanda genetik testte yaptırmıştı bana,bunları referans aralıklarına göre değerlendirmek gerek,bilmiyorum o yüzden canım

offf canım çok sıkılıyor 2 gündür üzerimde bir sinir var anlatamam kızlar.bir de bu sinir testleri aldıkça acaba nedir demekten yoruldummmm.offfffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…