Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

eylülcüm dün gelseydin sana moralini bozma derdim ama bugün ben çok kötü olduğum için sen benim yazılarımı okuma.seninde moralin bozulmasın canım

öncelikle çok geçmiş olsun..... bende mthfr a 1298 c homozigot mutasyonluyum ve 3 gebelik kaybım var ... tedavisi ise şöyle

multivitamin (elevit pronatal yada muadilleri) gebelikten 3 ay önce başlanacak gebeliğin 13. haftasında kesilecek günde 1 tane

b vitamini gebelikten 3 ay önce başlanacak gebeliğin 13. haftasında kesilecek tablet olarak kullanılacaksa (benexol veya muadilleri) 1 tane, enjeksiyon olarak Dodek veya muadilleri ilk kutu gün aşırı diğer kutular 15 günde bir

folik asit gebelikten 3 ay önce başlanacak gebeliğin 13. haftasında kesilecek folbiol veya muadilleri günde 1 tane

çinko gebelikten 3 ay önce başlanacak gebelik tespit edildiği anda kesilecek zinco veya muadilleri günde 1 tane

tedavi bu şekilde bazı hekimler bu tedaviye bebe aspirinide ekleyebiliyorlar ama benim doktorlarım asprin eklemedi.... hadi hayırlısı olsun hakkında inşaallah.....

eylülcüm şuan taze bilgi diye birşey yok çünkü gördüğün gibi bazı doktorlar dahi birbirlerinden farklı tedavi uyguluyorlar
süperimmm sen nasılsın........herşey yolundadır umarım ???
kuzular nasılsınız bakem
NE BU YAAAA herkeste bi karamsarlık güzeller güzel anne adayları güzel anneler yapmayın böyle telaşa mahal vermeyin şu an hastalığımızı biliyor muyuz evet peki tedavi yöntemi 3aşağı 5 yukarı çoğu doktorunki aynı mı evet peki biz diğer hamilelerden daha dikkatli olmamamız gerektiğini en ufak bir değişiklikte doktorumuzu aramamız gerektiğini biliyor muyuz evet peki neden kendi kendinizi bu kadar üzüyor ve yüreciğinizi yoruyorsunuz ki

eylülcüm dün gelseydin sana moralini bozma derdim ama bugün ben çok kötü olduğum için sen benim yazılarımı okuma.seninde moralin bozulmasın canım

sağol yinede cevap yazdığın için canım
biraz geçmişi okudum seninde bana benzer bir durumun var sanırım hematoloğun öyle demesi çok aptalca sanki bu düşükler kolay yaşanıyorda tekrar yaşa gel diyor inşallah sende halledersin canım ne dğeceğimi bilmiyorum

dediğin doğru gulus27 ama elimde artık sinirlerim bozuldu doktorlar net konuşsa kabullenicem ama herbiri ayrı çalıp oynuyor...bu arada busradan hala ses uok ne yaptı acaba bilen var mı

süperimmm sen nasılsın........herşey yolundadır umarım ???
bende çok iyiyim canım dün kocişimle yemeğe gittik gerilmeden konuşabilecek bir ortam olsun diye oda bende anladık bişeyleri hayata dair birşeyler daha öğrenerek yola devam kararı aldık. iyiydim ama küskün kırgın olmak hiç bana göre değil o yüzden biraz üzgündüm işte....

halaya devam işte.....

dediğin doğru gulus27 ama elimde artık sinirlerim bozuldu doktorlar net konuşsa kabullenicem ama herbiri ayrı çalıp oynuyor...bu arada busradan hala ses uok ne yaptı acaba bilen var mı

bak canım yazdıklarını okuyorum çokkk haklısın üzülmekte sinirlenmekte ama kendinden başka kimseye hiçbirşey yapmıyorsun böyle yaparak... hematologlar sana bir iki düşük daha yap dediler diye düşük yapmayacaksın araştırıp kendine iyi bir hekim bulacaksınn...
ve kan pıhtılaşması maalesef ıspatlanamamış bir rahatsızlık olduğu için hiçkimse net konuşamıyor bunu kabullenirsen işin biraz daha kolaylaşacak.... ayrıca gelecek bizim tosbalarımız inanıcaz güvenicek ve umut edicez tamam mı pes etmek yokkkk.......... biz burda bunu başarmaya çalışıyoruz... inaç güven azim ve umudun resmini çizen arkadaşlarımızı izliyor o resmi çizmek için elimizden geleni yapıp takdiri Allaha bırakıyoruzz.....
anlaştık mııı.......... şekerr..... yoksa biz adamı naparız biliyoooomossooonnn...... kaydirigubbakcemile klava:

ağzına yüreğine sağlık ne güzel söz o '' inaç güven azim ve umudun resmini çizen arkadaşlarımızı izliyor o resmi çizmek için elimizden geleni yapıp takdiri Allaha bırakıyoruzz..... ''
valla yaparızz bizim elimizden kaçan kurtulmaz umutsuzluğa kapılmak yooookkk lmaz:

valla aslında biraz dayak yersem kendime gelirim gibi:)sağolasın aysude zaten buraya iyiki üye olmuşum bunları başkalarına söylediğimde anlamıyorlar iğne olcan işte üzülme diyorlar.sanki iğneyle bitiyormuş gibi...iyiki varsınız kızlarrrrrrrrr

slm kızlar bugün kan testi sonucumu almaya giderken hastalandım ... şaka gibi stresten hormanlarım altüst oldu sanırım

doğru söylüyorsun gulus ama ben iyi bir hemetolog ve kadın dr.u aradığım zamanlar bana pipirikli biri olduğumu ,iğne olucaksın işte diye geçiştirenlere kızıyorum.yoksa bende duysamdım başkasında bu illeti bende söyleyecek bir şey bulamazdım elbette..

reis canım nasılsın oğluş nasıl
meldal bu çok sinir bozucu bişey ama işte napalım beklicez biay daha
tsma kimse başına gelmeyen olayı anlayamaz iğne olacaksın peeeaaaaa ne var bunda daaaaaa öyle olmuyor işte amaaan boşvermekten başka birseçeneğimiz yok öyle konuşanları

ne güzel bir haber bu maaşallah ikinizede rabbim nazarlardan sakınsın sizi

hadi kız şu tsma yı iyi bi dövelim.... tam dayaklık valla... bende bu siteye ilk girdiğimde böyleydim sonra bana bi dayak şu an böyleyim yakında tsma da böyle olur..... dimi gülümmm............ ben oklava ile başlıyorum saçından da sürüklücem tekrarrr sende ordan bi el atıverrr....klava:klava: kaydirigubbakcemile klava:klava: kaydirigubbakcemile
tabi ki biz halaya devammm........... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

oohhh ohhhh yarasın erikler kızımıza..... kocacına benziyomuş haa..... çok sevindim iyi olmanıza canımmmmmm..............olumunekankayizsmile

bize takıl hayatını yaşa diyoruz... başkada bişiii demiyoruzzzzz........... herşey güzel olacak... bir iki ay sürmeyecek bile kendindeki değişime sen bile şaşıracaksın.. canım benim üzülceksin tabiki insansın çünkü kayıp senin kaybın ama başkalarının söylediklerini kulak arkası etmeye öğrenmek zorundayız..... bırak sana pinpirikli desinler, bırak sulugöz desinler desinler de desinler önemli olan senin kendine ne dediğin.... iç sesin sana doğru olanı söyleyecektir emin oll.....biz burda yanındayız karşında yada arkanda değil .... herşey gönlünce olsun arkadaşım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…