öncelikle çok geçmiş olsun..... bende mthfr a 1298 c homozigot mutasyonluyum ve 3 gebelik kaybım var ... tedavisi ise şöylemerhaba arkadaşlar ben bayağı zamandır kk dayım ama bu topiğe yeni geldim insan sorunu olunca araştırıp buluyor bende de mthfr c677t homozigot 677tt çıktı daha dün aldım sonuçlarımı daha önce 2 gebelik kaybı olunca genetik testleri istemişti doktor sizden hamile olanlarda var inşallah sağlıklı bir şekilde alırsınız bebeklerinizi kucağınıza
benim biri normal yollla düşük biride 2. tüp bebek tedavimde kalp atımı olmadığı için kürtajla sonlandı gebeliklerim şimdi moralim bozuldu ben zaten küçük bir ilde yaşıyorum tedavi için başka bir ile gidiyorum doktorum memorialde bir doktor ismi verdi onunla görüş ona göre ben burda tekrar tüp bebek yaparım diğe yoksa istanbula gitmemiz gerek
bu hastalığın taşıyıcısı olan arkadaşlar hamileliköncesi ve hamilelikte neler kullandınız yazmışsınız biraz okudum ama ben taze bilgi istiyorum moralim çok bozuk çünkü
eylülcüm şuan taze bilgi diye birşey yok çünkü gördüğün gibi bazı doktorlar dahi birbirlerinden farklı tedavi uyguluyorlarmerhaba arkadaşlar ben bayağı zamandır kk dayım ama bu topiğe yeni geldim insan sorunu olunca araştırıp buluyor bende de mthfr c677t homozigot 677tt çıktı daha dün aldım sonuçlarımı daha önce 2 gebelik kaybı olunca genetik testleri istemişti doktor sizden hamile olanlarda var inşallah sağlıklı bir şekilde alırsınız bebeklerinizi kucağınıza
benim biri normal yollla düşük biride 2. tüp bebek tedavimde kalp atımı olmadığı için kürtajla sonlandı gebeliklerim şimdi moralim bozuldu ben zaten küçük bir ilde yaşıyorum tedavi için başka bir ile gidiyorum doktorum memorialde bir doktor ismi verdi onunla görüş ona göre ben burda tekrar tüp bebek yaparım diğe yoksa istanbula gitmemiz gerek
bu hastalığın taşıyıcısı olan arkadaşlar hamileliköncesi ve hamilelikte neler kullandınız yazmışsınız biraz okudum ama ben taze bilgi istiyorum moralim çok bozuk çünkü
kuzular nasılsınız bakemsüperimmm sen nasılsın........herşey yolundadır umarım ???
eylülcüm dün gelseydin sana moralini bozma derdim ama bugün ben çok kötü olduğum için sen benim yazılarımı okuma.seninde moralin bozulmasın canım
bende çok iyiyim canım dün kocişimle yemeğe gittik gerilmeden konuşabilecek bir ortam olsun diye oda bende anladık bişeyleri hayata dair birşeyler daha öğrenerek yola devam kararı aldık. iyiydim ama küskün kırgın olmak hiç bana göre değil o yüzden biraz üzgündüm işte....süperimmm sen nasılsın........herşey yolundadır umarım ???
dediğin doğru gulus27 ama elimde artık sinirlerim bozuldu doktorlar net konuşsa kabullenicem ama herbiri ayrı çalıp oynuyor...bu arada busradan hala ses uok ne yaptı acaba bilen var mı
ağzına yüreğine sağlık ne güzel söz o '' inaç güven azim ve umudun resmini çizen arkadaşlarımızı izliyor o resmi çizmek için elimizden geleni yapıp takdiri Allaha bırakıyoruzz..... ''bak canım yazdıklarını okuyorum çokkk haklısın üzülmekte sinirlenmekte ama kendinden başka kimseye hiçbirşey yapmıyorsun böyle yaparak... hematologlar sana bir iki düşük daha yap dediler diye düşük yapmayacaksın araştırıp kendine iyi bir hekim bulacaksınn...
ve kan pıhtılaşması maalesef ıspatlanamamış bir rahatsızlık olduğu için hiçkimse net konuşamıyor bunu kabullenirsen işin biraz daha kolaylaşacak.... ayrıca gelecek bizim tosbalarımız inanıcaz güvenicek ve umut edicez tamam mı pes etmek yokkkk.......... biz burda bunu başarmaya çalışıyoruz... inaç güven azim ve umudun resmini çizen arkadaşlarımızı izliyor o resmi çizmek için elimizden geleni yapıp takdiri Allaha bırakıyoruzz.....
anlaştık mııı.......... şekerr..... yoksa biz adamı naparız biliyoooomossooonnn...... kaydirigubbakcemileklava:
ne güzel bir haber bu maaşallahSelam kızlar.
Doktordan geldim.
Bebiş iyiymiş.Kendisi 360 gram olmuş. 3 kilo almışım.Şimdilik herşey yolunda 1 ay sonra gel dedi.
Bu arada kocacıma benziyormuş doktorumun dediğine göre.
Merak etmeyin diye girip yazdım.
ağzına yüreğine sağlık ne güzel söz o '' inaç güven azim ve umudun resmini çizen arkadaşlarımızı izliyor o resmi çizmek için elimizden geleni yapıp takdiri Allaha bırakıyoruzz..... ''
valla yaparızz bizim elimizden kaçan kurtulmaz umutsuzluğa kapılmak yooookkklmaz:
Selam kızlar.
Doktordan geldim.
Bebiş iyiymiş.Kendisi 360 gram olmuş. 3 kilo almışım.Şimdilik herşey yolunda 1 ay sonra gel dedi.
Bu arada kocacıma benziyormuş doktorumun dediğine göre.
Merak etmeyin diye girip yazdım.
valla aslında biraz dayak yersem kendime gelirim gibi:)sağolasın aysude zaten buraya iyiki üye olmuşum bunları başkalarına söylediğimde anlamıyorlar iğne olcan işte üzülme diyorlar.sanki iğneyle bitiyormuş gibi...iyiki varsınız kızlarrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?