Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kıslar ben kaçarrrr.........yemek yapmaya gidiyorumm hepinizi kocaman kocaman öpüp allaha emanet ediyorumm....

adıyla yaşasın oğlumuz inş allahım nazarlardan saklasınsende ne tezcanlısın yat biraz tadını çıkar lohusalığın bebişinle ilgilen ne var da kalkıyorsun hemen dinlen iyi bak kendine canım

crowford bebeğinin ve senin iyi olmana sevindim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin rabbim inş herzaman böyle iyi haberlerle gelirsin

aslında hamile kalmadığıma sevindim bu ay be kızlar daha yeni doktoruma gidip ayrıntılı bir şekilde öğrenmem gereken çok şey var üstelik burda hamilelik yaşayan arkadaşların tecrübelerini okuyup biraz daha cesaretlenmem lazım :) tabi zaman sürekli aleyhime işliyor farkındayım şu yaş olayı var sonuçtazemuszemus

crawford bu arada doktorun ile aranda geçen diyaloğa bakılırsa sevimli ve biri keşke bende öyle bir doktor bulsam bebişinin ii olmasıda çok güzel allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin tüm arkadaşlarada ii akşamlar sevgiler...:1hug:a.s.

emine sağ ol canım cevabın için ilaç kullanıyormusun peki troid için yada guatr için
canım benim değerlerim normal aralıkta yani bende troid veya guatır yok.bu nedenle ilaç kullanmıyorum.
tü tü tü maşallah .ikinizinde iyi olmasına cok sevindim.inşallah her dr sonrası böyle güzel haberlerle gelirsin.allah kucağına almayıda nasip etsin.:Saruboceq:

günaydın canım.... iyi haberlerini alıp mutlu oluyorum ne güzel... büşra yı dün bende çok aradım ama telefonu kapalı.......... bugün tekrar arıcammmmmmm

günaydın arkadaşlar
bugün erkenciyiz eee malum bahçe işi var,dün domates fidelerini ektik,bugünde geri kalan tohumları ekeceğiz,yan komşum aynı zamanda arkadaşım,onunda annesi dün geldi epey birşey ekti.......çoook güzel yaa....tabii ben hemen meyve sebze vermelerini isyorum çok sabırsızım çoooook bir arada tavuklar neden 5'er 5'er yumurtlamıyor diye üzülüyordumkaydirigubbakcemile3

Büşra umarım iyidir......

Haftasonunun tadını çıkarın bol bol......

Crawford amin canım amin bizim meleklerde son hazırlıkklarını yapıyorlardır umarım yakında kavuşuruz.....

Aysude iyi olmana sevindim canım.....tüm evliliklerde ilk 5 yıl çok önemli, 5 yılı devirdin mi tamam....bence tabii ki...

ağrı kesici mi???:uhm:

inşallah bakalım... bu ay nolcek.... geçen ay ameliyat nedeniyle kesintiye uğradı bizim kamp biliyosun.... işyerime gelince de buraya hiç ama hiç ısınamadım.... çok illet bi kadın halden anlamayan suratsızın teki bakalım alışırız inşallah...... söyledim müdüre almıyolarda beni ordan....

ayyy bahçe işi nasıl rahatlatır insanı.... yaaa bugün yalnız kalmak istemiyorum ama bizimkinin arkadaşı gelmiş istanbuldan onunla buluşacaklar bende kendime gitcek bi yer bulsam iyi olcak sanırımm........ bende 5 yıl muhabbetine artık ok diyorum çünkü her kavga bişey öğretiyor sanırım bu da 5 yıla yayılıyor....

günaydın arkadaşlar
büşradan haber alan lütfen hemen buraya yazsın...çok merak ettim yaa...telefonu neden kapalı...offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…