adıyla yaşasın oğlumuz inş allahım nazarlardan saklasınSonuyok selam, lıste cok hos olmus.Rabbım tüm arkadaslarımızı bu lısteye eklemeyı nasıp etsın....
Canım benım oglusumun adıda BAHADIR lısteyı güncellerken yazarsan sevınırım.Benım dıkıslerım dogumdan sonra yatmayıp hemen kalktıgım ıcın acılmıs.Şimdi yatıyorum cok gıremıyorum.Herkes Allaha emanet olsun.
Teşekkür ederim fıstıklar.
Deminde doktorumu aradım sordum. Tetanoz aşısı vurulacakmıyım diye sormayı unutmuştum ya. Yok dedi.Vurulma zaten seni sezeryan yapıcaz dedi. Kızlar doktorum belden uyuşturmalı yapacakmış epidural ben istemem ödleğim dedim. Çok heyecanlanan panik biriysen tamam dedi. Ama senle konuşurdum,bebeğin doğunca bak kızın derdim dedi. Yok ben almayayım dedi. Zaten bir ömür görcem dedim hem sizin içinde iyi olur yoksa sizi yıldırırım dedim ay kestinizmi ay kesecekmisiniz diye dedim. Siz beni en iyisi uyutun dedim. Tamam o zaman dedi .
canım benim değerlerim normal aralıkta yani bende troid veya guatır yok.bu nedenle ilaç kullanmıyorum.emine sağ ol canım cevabın için ilaç kullanıyormusun peki troid için yada guatr için
tü tü tü maşallahSelam kızlar.
Doktordan geldim.
Bebiş iyiymiş.Kendisi 360 gram olmuş. 3 kilo almışım.Şimdilik herşey yolunda 1 ay sonra gel dedi.
Bu arada kocacıma benziyormuş doktorumun dediğine göre.
Merak etmeyin diye girip yazdım.
Herkeze günaydın.
Ben kalktım kahvaltımı yaptım. Eşim balık tutmaya gitti.
Ders çalışmayı ümit ediyorum. Hava güzel hiçde evde durulacak bir hava değil ama napalım.
Yarın anneler günü.
Huzurevine gidecez,gerçi moralim bozuluyor gidince, orda insanları o halde görmek acı veriyor ama kısa süreliğinede olsa ellerini öpüp onları bir nebze mutlu etmek için değer.
Kızlar dün doktorum gidişata bakalım eğer bi sorun olmazsa sende istersen normal doğumda yapabilirsin dedi. Bende yok ben almayayım dedim. kaydirigubbakcemile3
Ağrı kesiciyide doğuma 10 gün kala kesecekmiş. Herkezin doktoru farklı yöntem uyguluyor anladığım kadarıyla tabi önemli olan doktoruna güven duymak. Gerisi boş.
Sağol bitanem benim. Gönül ister en kısa zamanda seninde o mutlu haberlerini almayı. Dua ediyorum hergece hepinize.. Naptın alıştınmı yeni işyerine?
Büşraya bende hem faceden hem burdan mesaj attım. Herkez seni merak ediyor dedim.İnşallah bir sorun yoktur yaa. eyvahedigeldismile
ayyy bahçe işi nasıl rahatlatır insanı.... yaaa bugün yalnız kalmak istemiyorum ama bizimkinin arkadaşı gelmiş istanbuldan onunla buluşacaklar bende kendime gitcek bi yer bulsam iyi olcak sanırımm........ bende 5 yıl muhabbetine artık ok diyorum çünkü her kavga bişey öğretiyor sanırım bu da 5 yıla yayılıyor....günaydın arkadaşlar
bugün erkenciyiz eee malum bahçe işi var,dün domates fidelerini ektik,bugünde geri kalan tohumları ekeceğiz,yan komşum aynı zamanda arkadaşım,onunda annesi dün geldi epey birşey ekti.......çoook güzel yaa....tabii ben hemen meyve sebze vermelerini isyorum çok sabırsızım çoooook bir arada tavuklar neden 5'er 5'er yumurtlamıyor diye üzülüyordumkaydirigubbakcemile3
Büşra umarım iyidir......
Haftasonunun tadını çıkarın bol bol......
Crawford amin canım amin bizim meleklerde son hazırlıkklarını yapıyorlardır umarım yakında kavuşuruz.....
Aysude iyi olmana sevindim canım.....tüm evliliklerde ilk 5 yıl çok önemli, 5 yılı devirdin mi tamam....bence tabii ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?