Kızlar dün doktorum gidişata bakalım eğer bi sorun olmazsa sende istersen normal doğumda yapabilirsin dedi. Bende yok ben almayayım dedim. kaydirigubbakcemile3
Ağrı kesiciyide doğuma 10 gün kala kesecekmiş. Herkezin doktoru farklı yöntem uyguluyor anladığım kadarıyla tabi önemli olan doktoruna güven duymak. Gerisi boş.
günaydın arkadaşlar
büşradan haber alan lütfen hemen buraya yazsın...çok merak ettim yaa...telefonu neden kapalı...offfff
Bebe asprini diyecektim. (yanlış olmuş)
keşke bizlerede haber verseydi.çok merak ediyorum yaaa...onun için dua etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok ne yazıkkii
Bebe asprini diyecektim. (yanlış olmuş)
öncelikle çok geçmiş olsun..... bende mthfr a 1298 c homozigot mutasyonluyum ve 3 gebelik kaybım var ... tedavisi ise şöyle
multivitamin (elevit pronatal yada muadilleri) gebelikten 3 ay önce başlanacak gebeliğin 13. haftasında kesilecek günde 1 tane
b vitamini gebelikten 3 ay önce başlanacak gebeliğin 13. haftasında kesilecek tablet olarak kullanılacaksa (benexol veya muadilleri) 1 tane, enjeksiyon olarak Dodek veya muadilleri ilk kutu gün aşırı diğer kutular 15 günde bir
folik asit gebelikten 3 ay önce başlanacak gebeliğin 13. haftasında kesilecek folbiol veya muadilleri günde 1 tane
çinko gebelikten 3 ay önce başlanacak gebelik tespit edildiği anda kesilecek zinco veya muadilleri günde 1 tane
tedavi bu şekilde bazı hekimler bu tedaviye bebe aspirinide ekleyebiliyorlar ama benim doktorlarım asprin eklemedi.... hadi hayırlısı olsun hakkında inşaallah.....
eylülcüm şuan taze bilgi diye birşey yok çünkü gördüğün gibi bazı doktorlar dahi birbirlerinden farklı tedavi uyguluyorlar
kuzular nasılsınız bakem
NE BU YAAAA herkeste bi karamsarlık güzeller güzel anne adayları güzel anneler yapmayın böyle telaşa mahal vermeyin şu an hastalığımızı biliyor muyuz evet peki tedavi yöntemi 3aşağı 5 yukarı çoğu doktorunki aynı mı evet peki biz diğer hamilelerden daha dikkatli olmamamız gerektiğini en ufak bir değişiklikte doktorumuzu aramamız gerektiğini biliyor muyuz evet peki neden kendi kendinizi bu kadar üzüyor ve yüreciğinizi yoruyorsunuz ki
adetin 3.günü yaptırıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?