Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ağrı kesici derkennnnnn.....???????

günaydın arkadaşlar
büşradan haber alan lütfen hemen buraya yazsın...çok merak ettim yaa...telefonu neden kapalı...offfff

maalesef canım dünden beri hepimiz ondan haber bekliyoruz... sanırım kendiyle kalmak istiyor teli falan kapatmış........

keşke bizlerede haber verseydi.çok merak ediyorum yaaa...onun için dua etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok ne yazıkkii

Bebe asprini diyecektim. (yanlış olmuş)

aslında tahmin ettim de yinede emin olmak istedim.......yine güldürdün beni.....sen çok yaşa emi.....

keşke bizlerede haber verseydi.çok merak ediyorum yaaa...onun için dua etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok ne yazıkkii

evet canım duadan başka elimizden birşey gelmez......Aysudenin de dediği gibi kendiyle kalmak istiyor demek ki......hazır olduğu ve istediği zaman bizimle iletişime geçer sanırım.....

aahhhh aahhhhh şu benim herif de hafta sonları erken kalksa da bende işime gücüme baksam yaaa....yokkk olmmaazzzzzz işkence etsin bana kalsın kahvaltı sefası falan derken olsun saat 15-16 sonra ben evin işini tutacamda bişeyler yapcaazzzzzzz offff offfff........

günaydın kızlar ben anca gelebildim nasılsınız büşrayı bende merak ediyorum haber alan olursa banada söylesin nasılsınız herkes iyidir inşallah gününüz güzel geçmesi dileğiyle

bugün halayı ben başlatsam bana katılan olurmu acaba hadi tutun elimden kaydirigubbakcemile :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

aysudecim teşekkür ederim bilgilerin için inşallah bebeğine kavuşursun sağlıklı hayırlı bir şekilde sen hangi hastanede tedavi oluyorsun
benimki homocigot ama annemin 3 çocuğu var düşük ve kayıp yok ama babamda 2 yıl kadar önce pıhtılaşma problemi çıktı akciğer embolisi geçirdi ölümden döndü aylarca hastanede yattı demekki ben bu geni babamdan almışım
bir başlayabilsem gerisi bir şekilde gelecek inşallah

canım ya taze bilgi derken bana cevap yazın da biraz rahatlayayım anlamında demiştim geçmiş yazılanları biraz okudum ama kafam karıştığı için bana birşeyler yazın bu konuda demek istemiştim
bende ne yapacağımı şaşırdım bugün memorialdeki doktoru arasam haftasonuya ulaşamam heralde pazartesi ararım artık görüşsem beni bilgilendirse rahatlıycam
sağol canım cevabın içinde artık benide ekleyebilirsiniz bende burdayım çünkü

mrb arkadaşlar
inş. bnde kan pıhtılaşması testi yaptırmayı düşünüorum
bu tahlil için özel bi gün varmI?
regl bitimi yada regl dönemi gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…