Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ayyy canım ya imrendim valla size bende saksıda balkona biber ekiyim bari diyorum eşimde gülüyor bana.
canım büşra dr felanmı gitcekti?
ee sen ne durumlardasın bakimmm.
ayy ben örgüye başladımdaa ona dalıyorum biraz.eşimde blg.çok durma diyo sık giremiyorum.öptümmm

canım benim evet aramızda senin gibi ben ve benden başka arkadaşlarımız da var benim 2 kez böyle oldu şimdi de tüp bebek tedavisi görüyorm hamileliğim doktor kontrolünde olacak yani RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNE BAKSIN aslında biraz ara verdim bebek muhabbetine ama yazdıklarını görünce kendini yalnız hissetmene gönlüm razı olmadı ŞUNU BİL YALNIZ DEĞİLSİN kesinlikle

canım benimkine yorum yapabilcenmi

tsh 0,289
t3 5.21
t4 1.98

doktor tsh düşük olunca bebekte zeka sorunları olabiliyor dedi birde sende t3 ve t4 de yüksek dedi bu hiç iyi deil dedi moralimi çok bozdu:gitme:

meraba canım nasılsın?benimde değerlerim yüksekti ilaçla düzeldi.gebelikte bile ilaçla düzeliyormuş korkma sen hiç bişey olmaz yaşadığın stres yapmış.

mrb arkadaşlar
inş. bnde kan pıhtılaşması testi yaptırmayı düşünüorum
bu tahlil için özel bi gün varmI?
regl bitimi yada regl dönemi gibi?

bunlar genetik testler o yüzdenherhangi bir zamanda vereceğin bir iki tüp kanla halledebilirsin... hormon tahlilleri ise adetin 3. gününde en uygun sonuçları veriyor....

rica ederim canım ne demek bildiklerimizi tecrübelerimizi paylaşıyoruz... bir arkadaş olarak sana tavsiyem neden niçin sorularını bi kenara bırakman.... annenden yada babandan bi şekilde bi yerlerde bi araz var ... düzelmeyecekse kabullenip kendi lehine çevirmek için çabalamak insanı daha olumlu düşünmeye itiyor.... ben ankaradayım ve en sonunda etlik doğumevinden güzel bi doktora yönlendirdiler beni arkadaşlarım ve şu an orda takip altındayım ... açıkcası bu işte doktora güven çok önemli.... zekai tahirde tüm tahlillerim yapıldı ve etlik doğumevinde devam edicem inşallah... geçen ay rahim içine kamera ile girilip bakıldı ve rahimde perde olduğu farkedildi ufak bi ameliyat oldum o yüzden yasaklıydım kırmızıların gelmesini bekliyoruum gelsin hemen başlıcak çalışmalar hayırlısıyla inşallah....

duramadın dimi yine girdin tobiğe cadı arkadaşım benim.........

meraba canım nasılsın?benimde değerlerim yüksekti ilaçla düzeldi.gebelikte bile ilaçla düzeliyormuş korkma sen hiç bişey olmaz yaşadığın stres yapmış.
bu arada seni de sağlıkla kavuştursun rabbim bebeğine inşallah...

merhaba bende aranıza katılmak istiyorum ben dörtkez düşük yaptım çapada tedavi gördüm iki kez histeroskopi yapıldıtestler tahliller hepsi normal çıktı enson tüpbebek denildi bende biraz ara vermiştimki şimdi 14 haftalık hamileyim doktorum fraxsiparin diye bir iğne verdi her akşam oluyorum birde progestan verdi bu iğneyi kullananlar varmı benim arada kanamalarım oluyor işten ayrıldım buyüzden ama durmadı arada yine oluyor bu iğne yüzünden olabilirmi doktor sen zayıf bünyelisin diyor neyapabilirim akıl verin bana lütfen kafayı yicem inşallah herkes bebişine kavuşur

burda hamile olan tüm arkadaşlar bahsettiğin iğneyi kullanıyor..... ama sanırım şimdi kimse yok ... çok sık uğrarsan sorularına cevap bulabilirsin... kafayı yeme lüften iyi düşün herşey iyi olsun....

inşallah kendimi yalnız hissetmek istemiyorum burdakiarkadaşlar yardımcı olursa sevinirim yardımın için çok sağol

inşallah kendimi yalnız hissetmek istemiyorum burdakiarkadaşlar yardımcı olursa sevinirim yardımın için çok sağol

kesinlikle en doğru yerdesin sayfaları biraz daha başlardan okumanı tavsiye ederim...ben hamile değilim 3 düşük oldu ama iğne kullanmadım henüz yeni bi gebelik bekliyorum bakalım o zaman bende kullancam o iğnelerden ... kendini en çaresiz ve yalnız hissettiğinde buraya gel derim ben....

ne yapim ay özledim sizi ama senin bana yazacağını bildiğim için yine geldim :kedi: kıyma vurma bana :tomato::tomato: tamam mı az gelcem söz lülülülülülü

teşekür ederim darısı sizlerin ve tüm isteyenlerin başına:Saruboceq:

süpersin sen yaaaa huzurevine gitmeniz gerçekten mükemmel bir iş
ne yapim ay özledim sizi ama senin bana yazacağını bildiğim için yine geldim :kedi: kıyma vurma bana :tomato::tomato: tamam mı az gelcem söz lülülülülülü
arada iyi olduğunu yaz tamam mı bide seni merak etmeyelim bizde çok özledik seni

kafanın aynı yerine vurmayayım da yara olmasın bari....-tatlicadiarzu- canım benim sen iyi ol önemli olan buuuu...... dualarımızdasınnnn..........

teşekür ederim darısı sizlerin ve tüm isteyenlerin başına:Saruboceq:
aminnnnn hayırlısıyla inşallah....

eylül labarant olduğun için belki bilirsin diye soruyorum.homosistein 12 ne demek biliyor musun
canım homosisteinde vücutda bazı vitaminlerin folik asit B12 gibi eksikliğnden oluşan bir problem düşüğe neden olabiliyor başka bir sürü şeyede şeker kolestrol düzeylerini normal tutmak gerekiyor ayrıca kilo almamakda gerekiyormuş üst sınır 10 sende 12 çıkmış vücutdaki eksik vitaminleri veriyormuş doktor tabi yediklerine de dikkat etmek gerekiyormuş inşallah seninki vitaminlerle düzelir de kavuşursun bebeğine canım
ayrıca farkettimki düşük yapanlarda pıhtılaşma problemi olanlarda genelde tirod var özellikle hipotiroidi bende hipotirodiliyim çünkü...

bu arada yazım sayfaya farklı geldi bir yerde hata yaptım heralde:)))

Son düzenleme:
kızlar dün Büşra mesaj attı bana... telefonu bozulmuş ve telefon numaralarımızda bozulan telefonun hafızasında olduğu için bizlere haber verememiş.... velhasıl cuma günü gitmiş doktora yarın alcakmış sonuçlarını kısaca böyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…