ayyy canım ya imrendim valla size bende saksıda balkona biber ekiyim bari diyorum eşimde gülüyor bana.günaydın arkadaşlar
bugün erkenciyiz eee malum bahçe işi var,dün domates fidelerini ektik,bugünde geri kalan tohumları ekeceğiz,yan komşum aynı zamanda arkadaşım,onunda annesi dün geldi epey birşey ekti.......çoook güzel yaa....tabii ben hemen meyve sebze vermelerini isyorum çok sabırsızım çoooook bir arada tavuklar neden 5'er 5'er yumurtlamıyor diye üzülüyordumkaydirigubbakcemile3
Büşra umarım iyidir......
Haftasonunun tadını çıkarın bol bol......
Crawford amin canım amin bizim meleklerde son hazırlıkklarını yapıyorlardır umarım yakında kavuşuruz.....
Aysude iyi olmana sevindim canım.....tüm evliliklerde ilk 5 yıl çok önemli, 5 yılı devirdin mi tamam....bence tabii ki...
CANLARIM SABAH SABAH ESKİ ACILARINI TAZELEMEK İSTEMİYORUM AMA ARANIZDA HİÇ BENİM GİBİ BEBEĞİ OLUŞMAMIŞ KALP ATIŞI DUYMAMIŞ OLAN VARMI BU SEBEPLE 3 DÜŞÜĞÜM VAR bilmiyorumkismileKISACASI BOŞ GEBELİK
canım benimkine yorum yapabilcenmi
tsh 0,289
t3 5.21
t4 1.98
doktor tsh düşük olunca bebekte zeka sorunları olabiliyor dedi birde sende t3 ve t4 de yüksek dedi bu hiç iyi deil dedi moralimi çok bozdu:gitme:
mrb arkadaşlar
inş. bnde kan pıhtılaşması testi yaptırmayı düşünüorum
bu tahlil için özel bi gün varmI?
regl bitimi yada regl dönemi gibi?
rica ederim canım ne demek bildiklerimizi tecrübelerimizi paylaşıyoruz... bir arkadaş olarak sana tavsiyem neden niçin sorularını bi kenara bırakman.... annenden yada babandan bi şekilde bi yerlerde bi araz var ... düzelmeyecekse kabullenip kendi lehine çevirmek için çabalamak insanı daha olumlu düşünmeye itiyor.... ben ankaradayım ve en sonunda etlik doğumevinden güzel bi doktora yönlendirdiler beni arkadaşlarım ve şu an orda takip altındayım ... açıkcası bu işte doktora güven çok önemli.... zekai tahirde tüm tahlillerim yapıldı ve etlik doğumevinde devam edicem inşallah... geçen ay rahim içine kamera ile girilip bakıldı ve rahimde perde olduğu farkedildi ufak bi ameliyat oldum o yüzden yasaklıydım kırmızıların gelmesini bekliyoruum gelsin hemen başlıcak çalışmalar hayırlısıyla inşallah....aysudecim teşekkür ederim bilgilerin için inşallah bebeğine kavuşursun sağlıklı hayırlı bir şekilde sen hangi hastanede tedavi oluyorsun
benimki homocigot ama annemin 3 çocuğu var düşük ve kayıp yok ama babamda 2 yıl kadar önce pıhtılaşma problemi çıktı akciğer embolisi geçirdi ölümden döndü aylarca hastanede yattı demekki ben bu geni babamdan almışım
bir başlayabilsem gerisi bir şekilde gelecek inşallah
duramadın dimi yine girdin tobiğe cadı arkadaşım benim.........canım benim evet aramızda senin gibi ben ve benden başka arkadaşlarımız da var benim 2 kez böyle oldu şimdi de tüp bebek tedavisi görüyorm hamileliğim doktor kontrolünde olacak yani RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNE BAKSIN aslında biraz ara verdim bebek muhabbetine ama yazdıklarını görünce kendini yalnız hissetmene gönlüm razı olmadı ŞUNU BİL YALNIZ DEĞİLSİN kesinlikle
bu arada seni de sağlıkla kavuştursun rabbim bebeğine inşallah...meraba canım nasılsın?benimde değerlerim yüksekti ilaçla düzeldi.gebelikte bile ilaçla düzeliyormuş korkma sen hiç bişey olmaz yaşadığın stres yapmış.
burda hamile olan tüm arkadaşlar bahsettiğin iğneyi kullanıyor..... ama sanırım şimdi kimse yok ... çok sık uğrarsan sorularına cevap bulabilirsin... kafayı yeme lüften iyi düşün herşey iyi olsun....merhaba bende aranıza katılmak istiyorum ben dörtkez düşük yaptım çapada tedavi gördüm iki kez histeroskopi yapıldıtestler tahliller hepsi normal çıktı enson tüpbebek denildi bende biraz ara vermiştimki şimdi 14 haftalık hamileyim doktorum fraxsiparin diye bir iğne verdi her akşam oluyorum birde progestan verdi bu iğneyi kullananlar varmı benim arada kanamalarım oluyor işten ayrıldım buyüzden ama durmadı arada yine oluyor bu iğne yüzünden olabilirmi doktor sen zayıf bünyelisin diyor neyapabilirim akıl verin bana lütfen kafayı yicem inşallah herkes bebişine kavuşur
inşallah kendimi yalnız hissetmek istemiyorum burdakiarkadaşlar yardımcı olursa sevinirim yardımın için çok sağol
rica ederim canım ne demek bildiklerimizi tecrübelerimizi paylaşıyoruz... bir arkadaş olarak sana tavsiyem neden niçin sorularını bi kenara bırakman.... annenden yada babandan bi şekilde bi yerlerde bi araz var ... düzelmeyecekse kabullenip kendi lehine çevirmek için çabalamak insanı daha olumlu düşünmeye itiyor.... ben ankaradayım ve en sonunda etlik doğumevinden güzel bi doktora yönlendirdiler beni arkadaşlarım ve şu an orda takip altındayım ... açıkcası bu işte doktora güven çok önemli.... zekai tahirde tüm tahlillerim yapıldı ve etlik doğumevinde devam edicem inşallah... geçen ay rahim içine kamera ile girilip bakıldı ve rahimde perde olduğu farkedildi ufak bi ameliyat oldum o yüzden yasaklıydım kırmızıların gelmesini bekliyoruum gelsin hemen başlıcak çalışmalar hayırlısıyla inşallah....
duramadın dimi yine girdin tobiğe cadı arkadaşım benim.........
bu arada seni de sağlıkla kavuştursun rabbim bebeğine inşallah...
rica ederim canım ne demek bildiklerimizi tecrübelerimizi paylaşıyoruz... bir arkadaş olarak sana tavsiyem neden niçin sorularını bi kenara bırakman.... annenden yada babandan bi şekilde bi yerlerde bi araz var ... düzelmeyecekse kabullenip kendi lehine çevirmek için çabalamak insanı daha olumlu düşünmeye itiyor.... ben ankaradayım ve en sonunda etlik doğumevinden güzel bi doktora yönlendirdiler beni arkadaşlarım ve şu an orda takip altındayım ... açıkcası bu işte doktora güven çok önemli.... zekai tahirde tüm tahlillerim yapıldı ve etlik doğumevinde devam edicem inşallah... geçen ay rahim içine kamera ile girilip bakıldı ve rahimde perde olduğu farkedildi ufak bi ameliyat oldum o yüzden yasaklıydım kırmızıların gelmesini bekliyoruum gelsin hemen başlıcak çalışmalar hayırlısıyla inşallah....
duramadın dimi yine girdin tobiğe cadı arkadaşım benim.........
süpersin sen yaaaa huzurevine gitmeniz gerçekten mükemmel bir işHerkeze günaydın.
Ben kalktım kahvaltımı yaptım. Eşim balık tutmaya gitti.
Ders çalışmayı ümit ediyorum. Hava güzel hiçde evde durulacak bir hava değil ama napalım.
Yarın anneler günü.
Huzurevine gidecez,gerçi moralim bozuluyor gidince, orda insanları o halde görmek acı veriyor ama kısa süreliğinede olsa ellerini öpüp onları bir nebze mutlu etmek için değer.
arada iyi olduğunu yaz tamam mı bide seni merak etmeyelim bizde çok özledik senine yapim ay özledim sizi ama senin bana yazacağını bildiğim için yine geldim :kedi: kıyma vurma bana :tomato::tomato: tamam mı az gelcem söz lülülülülülü
kafanın aynı yerine vurmayayım da yara olmasın bari....-tatlicadiarzu- canım benim sen iyi ol önemli olan buuuu...... dualarımızdasınnnn..........ne yapim ay özledim sizi ama senin bana yazacağını bildiğim için yine geldim :kedi: kıyma vurma bana :tomato::tomato: tamam mı az gelcem söz lülülülülülü
aminnnnn hayırlısıyla inşallah....teşekür ederim darısı sizlerin ve tüm isteyenlerin başına:Saruboceq:
canım homosisteinde vücutda bazı vitaminlerin folik asit B12 gibi eksikliğnden oluşan bir problem düşüğe neden olabiliyor başka bir sürü şeyede şeker kolestrol düzeylerini normal tutmak gerekiyor ayrıca kilo almamakda gerekiyormuş üst sınır 10 sende 12 çıkmış vücutdaki eksik vitaminleri veriyormuş doktor tabi yediklerine de dikkat etmek gerekiyormuş inşallah seninki vitaminlerle düzelir de kavuşursun bebeğine canımeylül labarant olduğun için belki bilirsin diye soruyorum.homosistein 12 ne demek biliyor musun
eylul 08
aysudecim sağol canım moral verdin bana ilk öğrenince insan bir garip oluyor artık bebeğim olmayacak hayatım hep riskli geçecek diğe düşünüyor hele benim gibi büyük hastanelere doktorlara uzak yerde yaşıyorsan daha kötü geliyor ama araştırınca benim gibi bir çok insanın olduğunu gördüm zorluklarlada olsa bebeklerine sağlıkla kavuşuyorlar demekki mücadelemiz halen bitmemiş evet bir şekilde biryerde genetik bir problem var babamda sülaleden bir yerden almış allah annemede babamada sağlık versin
eşime akşam ayrıntılı durumu anlattım o benden daha rahattır sakın takma kafana herşey yoluna girer diyor bunu söylemesi bile rahatlatıyor inşallah hepimiz bir gün emeklerimizin kaşılığını alırız
kırmızıların gelince çalışmalarla inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?