Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar liste yapmışsınız beni de alın daha kaç haftalık bilmiyorum. daha kese oluşmadı neyse benide yazın birde bu listedeki herkez iğne ile hamileliği güzel devam edenlermi yani sadece kan pıhtılaşması olanların mı.

oleyyy bir bebişimiz daha geliyor.o zaman ona güzel bir hoşgeldin diyelim.
hoşgeldin hatdev22 nin bebişiiiiiiiiiiii

TeŞekÜrler kızlar saĞolun bende hamıŞım ama Çok korkuyorum devamlı gÖÜslerıme fılan bakıyorum bır ŞıŞler bır bakıyorum sÖnmÜŞler korkuyorum kanım ılk deĞerde 68,48 Çıktı. GÜn sonra tekrar yapırdım 101,8 Çıktı yarın tekrar yap dedı doktorum deĞer bıraz dÜŞÜk dedı ıĞnelerı vuruluyorsun dedı benım gıbı olupta deĞerı sonra yÜkselen oldumu acaba.

öncelikle sakin ol...(bunu ben söylüyorum arkadaşlar inanamıyorum)
gönlünü ferah tut.hepimiz dua ediyoruz birbirimize.sende bol bol dua et.rabbim büyük.herkesin bünyesi farklı olabilir.ve bazen ne yazık ki doktorların ne dediğinide o kadar önemseme.onlar bizleri bizim kadar önemsemiyor inan.
ayrıca bende değerlerin 1 güna arayla gayet iyi.sen ilaçlarını iç iğneni yap.geri kalan tek şey dua etmek.tamam mı canım
bizlerde dua edicez.yalnız değilsin merak etme..

CNM B-HCG DEĞERLERİ 2 GÜNDE 2 KATINA KATLAMASI GEREKİTOR ŞUAN 101.8 İSE 2 GÜN SONRA 250 300 LERDE OLMASI LAZIM BU DEĞERDE ÇIKARSA ENDİŞELENME DAHA ÖNCE RAHİM FİLMİ ÇEKİLDİNMİ TÜPLŞERİN FELAN AÇIKMIYDI vereliniortak

tamam son karar sadece gülüşle aysudenin çetelesini tutuyorum özel sekreterlik ücretimide isterim ona göre delikafaduldensengözlerimebaksanab
eyvallahhhhh ücret ne demek ... tüm servetim senindir yatlar katlar vsss....delikafadulden

kııııssssss başlıcaz inşallah daaaaaaaaaaa ayın 14ünde yani yumoşun 14. gününde urfada olucam olcam neyse bigün önce bi gün sonra artık :roflol:
ülenn izmir urfa memleketi fethediyon sende.... kıs işin şakası bi yana Hz. Eyüp'ün çile mağarası var urfada oraya git bi güzel dua et balıklıgöldede dua etmeyi ihmal etme tabiii... şanslı böcük kamp öncesi peygamberler diyarına gidiyor....

kızlar benim de kontrol günüm yaklaşıyor cuma günü benim için dua edin kalp atışlarını duycaz inşallah çok heycanlanıyorum
inşallah canımmm inşalllahhh allah gönlündekini hakkında hayırlı etsin inşallah...

azdalar çok sevindim haberine hayırlısı olsun aysude sende inşallah başarırsın kırmızılar gitsin bebişler gelsin herkese
ayyy bugün çok sancım var benim yumoş çatlamış anlaşılannnnnn............

yok kısss o kadar kötü değilde 3 yaşındaki çocuk bile dalga geiyo benim adım seçkin babamınkide seçkin diye bide yanına ada yı eklediler ama sonuçta kimliğinde seçkin de yazıyo
kıs benim herif bi ara benim adımı koymak konusunda kızı olursa tabi acayipppp hevesliydi.. bende bi eve bitane yeterr.. dedim sonra durdu durdu iyi o zaman ikimizin adınıda taşısın dedi... velhasın kendi adı benim adım ve soyadımımızın karışımı bir isim çıkardı ortaya kızımız olursa adı ay-su-de oğluşum olursada ismi ben koycammmm Alper Fatih..... inşallah o günleri görmek yakındır... ve nasib olur...

ankara keçiören araştırma hastanesi canım
ahanda bi ankaralı daha buldum kendime... kıssss nolur doğumdan sonra bebişi bizim hastaneye getir burda muayene ettirelim nollluuurrrrr dışkapı çocuk hastanesindeyim benn....
günaydın güzeller
günaydın fıstıkımmm......

günaydın herkese
günaydınnn canımmm......

canım evet burda herkes kan pıhtılaşması problemi yaşıyor ... listedeki herkes güzel günler bekliyor inşallah bunlardan biri de sensinnn iyi düşün ki herşey iyi olsunn...

hihoyyythihoyyyt GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN PIHTICIKLAR hihoyyythihoyyyt
günaydınnnnnnnnn...........

gözlerimmmmmmmm dollllllllduuuuuuuuuuuuuuuu inanamıyorummmmm ben sana bir iki ay demiştim kıssss iki günde maşallahhhhhh maşallahhhhhh

aysude canım bebegimi kucagma bi alıyım inş yolumuz düşmez hastaneye ama gitmemiz gerekirsede getiriyim yanına özelden mesaj at nasıl ulaşacam sana ..bu arada tanıalım senle canım ankaradasın madem ...

aysudeeeeeeeeeeeee kıs bu şans mı değil mi anlamadım geçen sene benim doğumum eşimin ve benim ayrı zamanlardaki ameliyalar yüzünden şirketin gönderdiği ne Trabzona nede yunanistana gidebildim bu sefer gitmem için hiçbir sakınca yok toplantı antepte yapılacak iyi mi akannehir neyse en azından sıra gecesi ve nemrut değişiklik olcak benim için eğer gezide planlama yapılmışsa mutlaka gider dua ederim hepimiz için

çok sağol bende dua adeiyorum hepimize allah isteyen herkeze versin.kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

canımm benimmmm olan herşey hayırlıdır... hayırlıdırki oluyordur ... bence sen iyi kafa dağıtıp gelceksin... programdada balıklıgöl mutlaka vardır diye düşünüyorummm.... bende de selam götür urfa yaaa.........

günaydın canım
sabah sabah çok enerjik gördüm seni valla ışık gibi doğdun topiğe:)

aslında sancım var ama yine de enerjim tammm bi taraftan kıvranıyorum bi taraftanda yazıyor yazdıklarınızı okuyor mutlu oluyorum.... o enerji senden geliyor tatlım kim kendine gelse topic coşuyorr........

dusunmem mı bebeım ya eşlerede bu bakıma is duşuyo yardım konusunda saolsun benım kı cok yardımcı olmuştu eeeeeee bıde bıraz nazlanmak lazım dı mı ama:roflol:

benim eşim fazla yardım etmez biraz nasıl nazlanmak lazım anlat bakalım sen neler yapıyorsun tüyo ver bana ve isteyenlerekötükedihüso

aslında sancım var ama yine de enerjim tammm bi taraftan kıvranıyorum bi taraftanda yazıyor yazdıklarınızı okuyor mutlu oluyorum.... o enerji senden geliyor tatlım kim kendine gelse topic coşuyorr........

coşsun coşsun topıc...bahar geldi güneş çıktı miss gibi hava.bebek patması olsun bu ay inşşş.sağlıkla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…