kızlar liste yapmışsınız beni de alın daha kaç haftalık bilmiyorum. daha kese oluşmadı neyse benide yazın birde bu listedeki herkez iğne ile hamileliği güzel devam edenlermi yani sadece kan pıhtılaşması olanların mı.
TeŞekÜrler kızlar saĞolun bende hamİŞİm ama Çok korkuyorum devamlı gÖÜslerİme fİlan bakıyorum bİr ŞİŞler bİr bakıyorum sÖnmÜŞler korkuyorum kanım İlk deĞerde 68,48 Çıktı. GÜn sonra tekrar yapırdım 101,8 Çıktı yarın tekrar yap dedİ doktorum deĞer bİraz dÜŞÜk dedİ İĞnelerİ vuruluyorsun dedİ benİm gİbİ olupta deĞerİ sonra yÜkselen oldumu acaba.
CNM B-HCG DEĞERLERİ 2 GÜNDE 2 KATINA KATLAMASI GEREKİTOR ŞUAN 101.8 İSE 2 GÜN SONRA 250 300 LERDE OLMASI LAZIM BU DEĞERDE ÇIKARSA ENDİŞELENME DAHA ÖNCE RAHİM FİLMİ ÇEKİLDİNMİ TÜPLŞERİN FELAN AÇIKMIYDI vereliniortakTeŞekÜrler kızlar saĞolun bende hamİŞİm ama Çok korkuyorum devamlı gÖÜslerİme fİlan bakıyorum bİr ŞİŞler bİr bakıyorum sÖnmÜŞler korkuyorum kanım İlk deĞerde 68,48 Çıktı. GÜn sonra tekrar yapırdım 101,8 Çıktı yarın tekrar yap dedİ doktorum deĞer bİraz dÜŞÜk dedİ İĞnelerİ vuruluyorsun dedİ benİm gİbİ olupta deĞerİ sonra yÜkselen oldumu acaba.
eyvallahhhhh ücret ne demek ... tüm servetim senindir yatlar katlar vsss....delikafaduldentamam son karar sadece gülüşle aysudenin çetelesini tutuyorum özel sekreterlik ücretimide isterim ona göre delikafaduldensengözlerimebaksanab
ülenn izmir urfa memleketi fethediyon sende.... kıs işin şakası bi yana Hz. Eyüp'ün çile mağarası var urfada oraya git bi güzel dua et balıklıgöldede dua etmeyi ihmal etme tabiii... şanslı böcük kamp öncesi peygamberler diyarına gidiyor....kııııssssss başlıcaz inşallah daaaaaaaaaaa ayın 14ünde yani yumoşun 14. gününde urfada olucam olcam neyse bigün önce bi gün sonra artık :roflol:
inşallah canımmm inşalllahhh allah gönlündekini hakkında hayırlı etsin inşallah...kızlar benim de kontrol günüm yaklaşıyor cuma günü benim için dua edin kalp atışlarını duycaz inşallah çok heycanlanıyorum
ayyy bugün çok sancım var benim yumoş çatlamış anlaşılannnnnn............azdalar çok sevindim haberine hayırlısı olsun aysude sende inşallah başarırsın kırmızılar gitsin bebişler gelsin herkese
kıs benim herif bi ara benim adımı koymak konusunda kızı olursa tabi acayipppp hevesliydi.. bende bi eve bitane yeterr.. dedim sonra durdu durdu iyi o zaman ikimizin adınıda taşısın dedi... velhasın kendi adı benim adım ve soyadımımızın karışımı bir isim çıkardı ortaya kızımız olursa adı ay-su-de oğluşum olursada ismi ben koycammmm Alper Fatih..... inşallah o günleri görmek yakındır... ve nasib olur...yok kısss o kadar kötü değilde 3 yaşındaki çocuk bile dalga geiyo benim adım seçkin babamınkide seçkin diye bide yanına ada yı eklediler ama sonuçta kimliğinde seçkin de yazıyo
ahanda bi ankaralı daha buldum kendime... kıssss nolur doğumdan sonra bebişi bizim hastaneye getir burda muayene ettirelim nollluuurrrrr dışkapı çocuk hastanesindeyim benn....ankara keçiören araştırma hastanesi canım
günaydın fıstıkımmm......günaydın güzeller
günaydınnn canımmm......günaydın herkese
canım evet burda herkes kan pıhtılaşması problemi yaşıyor ... listedeki herkes güzel günler bekliyor inşallah bunlardan biri de sensinnn iyi düşün ki herşey iyi olsunn...kızlar liste yapmışsınız beni de alın daha kaç haftalık bilmiyorum. daha kese oluşmadı neyse benide yazın birde bu listedeki herkez iğne ile hamileliği güzel devam edenlermi yani sadece kan pıhtılaşması olanların mı.
günaydınnnnnnnnn...........hihoyyythihoyyyt GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN PIHTICIKLAR hihoyyythihoyyyt
öncelikle sakin ol...(bunu ben söylüyorum arkadaşlar inanamıyorum)
gönlünü ferah tut.hepimiz dua ediyoruz birbirimize.sende bol bol dua et.rabbim büyük.herkesin bünyesi farklı olabilir.ve bazen ne yazık ki doktorların ne dediğinide o kadar önemseme.onlar bizleri bizim kadar önemsemiyor inan.
ayrıca bende değerlerin 1 güna arayla gayet iyi.sen ilaçlarını iç iğneni yap.geri kalan tek şey dua etmek.tamam mı canım
bizlerde dua edicez.yalnız değilsin merak etme..
gözlerimmmmmmmm dollllllllduuuuuuuuuuuuuuuu inanamıyorummmmm ben sana bir iki ay demiştim kıssss iki günde maşallahhhhhh maşallahhhhhh
öncelikle sakin ol...(bunu ben söylüyorum arkadaşlar inanamıyorum)
gönlünü ferah tut.hepimiz dua ediyoruz birbirimize.sende bol bol dua et.rabbim büyük.herkesin bünyesi farklı olabilir.ve bazen ne yazık ki doktorların ne dediğinide o kadar önemseme.onlar bizleri bizim kadar önemsemiyor inan.
ayrıca bende değerlerin 1 güna arayla gayet iyi.sen ilaçlarını iç iğneni yap.geri kalan tek şey dua etmek.tamam mı canım
bizlerde dua edicez.yalnız değilsin merak etme..
aysudeeeeeeeeeeeee kıs bu şans mı değil mi anlamadım geçen sene benim doğumum eşimin ve benim ayrı zamanlardaki ameliyalar yüzünden şirketin gönderdiği ne Trabzona nede yunanistana gidebildim bu sefer gitmem için hiçbir sakınca yok toplantı antepte yapılacak iyi mi akannehir neyse en azından sıra gecesi ve nemrut değişiklik olcak benim için eğer gezide planlama yapılmışsa mutlaka gider dua ederim hepimiz için
günaydın canım
sabah sabah çok enerjik gördüm seni valla ışık gibi doğdun topiğe:)
dusunmem mı bebeım ya eşlerede bu bakıma is duşuyo yardım konusunda saolsun benım kı cok yardımcı olmuştu eeeeeee bıde bıraz nazlanmak lazım dı mı ama:roflol:
aslında sancım var ama yine de enerjim tammm bi taraftan kıvranıyorum bi taraftanda yazıyor yazdıklarınızı okuyor mutlu oluyorum.... o enerji senden geliyor tatlım kim kendine gelse topic coşuyorr........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?