Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benimde ilk gebeligim boş gebelikti alındı 3 aylıkken 2. side 7 haftalıktı kendiliginden düştü...ay kuzumun sesini duyasıya kadar bana rahat yok aglama sesini duydugum an bi oh cekerim cok zor bi süraç bizim için ama rabbime hamdolsun geldik bu zamana

kızlar be çıkmalıyım herkese iyi akşamlar canım yarın burda olurum kuzura bakma sende olursan devam ederiz hemen hemen haftamızda yakın senle biraz daha konuşuruz sıkıntılarımızı fala

amın canım saol ya soru soruyon mıymıy cevap cımbızla alıyon lafı ya dıyom ığneyı ne zaman bırakıcam ses yok aspırın bız sana soyluyecegız ya hatırlanmasam bılmıyolar kı kullandıgımı duşun vıtamınlerı bıle ben soledım ole verdıler ya sınır oluyorum kılosunu soruyosun bız ona bakmadık ya neye baktın haksızmıyım ama

iğne kullanan arkadaşlarımın dikkatine.ben iğneler için rapor çıkardım ve iğneleri alırken rapor olduğu için para vermedim.ama maaştan kesinti oluyormu olmuyormu anlayamadım.bilgisi olan var mı?

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:12 mayıs 2010 çarşamba)*

celen35.................... ....CEMRE'MıZ ( ?? 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................ıpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bıhter (12 Kasım 2009)*
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
cimen.3.........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010)*
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86..................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
gülsummmm...................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
macrol (aslgkh)...............Kayra (12 Nisan 2010)*( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
melek 76…………………Elif (22 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
umutluyuz……………….. Uras Emre(23 nisan 2010 (hoş geldin tatlı oğluşumuz)
gobete……………………..Bahadır(24 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):*

Cherry76.......................... ..36 haftalık (kız)
hummu85......................... ..36 haftalık (erkek)
zehrayade....................... …32 haftalık(erkek)
elifim................................. .31 haftalık
esraben............................ ..31 haftalık (kız)
angel34............................ ..28 haftalık (erkek)
esterya............................ …28 haftalıerkek
irazmetin.......................... ..28 haftalık
aslıhan1806.........................27 haftalık (erkek)
elif_fidan.......................... ..26 haftalık (kız)*
meltemcim...........................25 haftalık (kız)
iipekk.................................24 haftalık (kız)
Reisdevrim...........................23 haftalık (erkek)
crawford...............................21haftalık (kız)
arikangul..............................20 haftalık
baharçelik............................19 haftalık (erkek)
zeynom_10..........................19 haftalık
ufkummm………………………16 haftalık (%70kız bebişimiz)
canah...................................14 haftalık
sonuyok...............................14 haftalık (%70 kız bebişimiz)
büşra44.................................10 haftalık
sirius06................................7 haftalık
1emine1………………..……7 haftalık (kalp atışları duyuldu bebişimizin)
çağla06……………………..5 haftalık
azdalar……………………..4 haftalık (yeni hamişimiz)

Son düzenleme:
canım gözünaydın .bebişin iyi olmasına çok sevindim.zehracığım doğumuna da gerçekten cok az kalmış allaha emanet ol.sağlıkla sıhatle gelsin bebişin.
sağol tatlım darısı sana inşallah

canım ben çok korkağım bide dikkatim dağılır doktoruma baktıkça ıkınamam.çok genç doktorum vede erkek.birde daha öncekii doktorumda bayandı çatımın çok dar olduğunu söylemişti.normal doğum yapamassın derdi hep.bende cesaret olsa isterim normal doğumu ama bebeği riskede atmak istemiyorum.ya bişe olursa kafasına çıkarken falan değişik korkularım var .senlede haftamız yakın sanırım.arka arkaya doğurruz artık.

canım benim bugün aldığım en güzellll haber.çok sevindim senin adına .iki gün önce aklıma geldin.ve hamilemiki acaba diye düşünmüştüm.çok şükür.dikkat et kendine ve bebeğine.öpüyorum canım.benimde az kaldı bu arada.bebekte iyi şükür.görüşürüz canım

hummuuuu canım nasılsın biz iyiyiz herşey yolunda çok şükür.nst ye girince ultrasona almıyolarmı artık.bende 31 mayısta girecem nst ye.aspirini 34. haftada bırakacam.iğnenin etkisi 12 saat dedi bir gün önce bırakırsın dedi.bakalım hayırlısı.grşz canım habersiz bırakma bizi gir arada.

kızlar benim de kontrol günüm yaklaşıyor cuma günü benim için dua edin kalp atışlarını duycaz inşallah çok heycanlanıyorum
stres yapma canım .kısmetse o pıt pıt seslerini duyar heyacanını 1000 kat arttırırsın.
slm arkadaşlar nasılsınız???benim şafak azaldı son 28 gün oda gününde gelirse çok heyecanlıyım ve kormuyorda degilim bana dua edin !!
allah yardımcın olsun.mutlu sona cok az kaldı.dualarımz seninle olsun.
iğne kullanan arkadaşlarımın dikkatine.ben iğneler için rapor çıkardım ve iğneleri alırken rapor olduğu için para vermedim.ama maaştan kesinti oluyormu olmuyormu anlayamadım.bilgisi olan var mı?

kızlar cevap.kendi kendime alıntı yapıyom .delikafaduldendelikafadulden

ANNAAMM SIZ NIYE YOKUZ OGLUSUMLAbenneyaptımki

benımde var raporum yok canım maastan bı kesıntı olmuyo

bebeğin döndüğü haftayı sormuşsun bide atlamışım onu.28.haftada dönmüştü canım benimki.bu gittiğimde de iyice aşağı inmiş.doktor o yüzden herşeyi hazırla bekle dedi.her ihtimale karşı .hayırlısı bakalım inşallah zamanında gelir .

merhaba arkadaşlar hatta kader ortaklarım.aranıza yeni katıldım ama sürekli takip ediyordum.benim de 2 bebeğim farklı zamanlarda 8 haftalıkken karnımda öldü.tahmin edersiniz ki çok çok kötü zamanlar geçirdim.şimdi yeniden yaklaşık 6 haftalık hamileyim.1 haftadır tedaviye başladım pıhtılaşma sorunu için.çok zor bir tedavi çok zahmetli ama bunun ötesinde yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

emıne kaç aylık hamılesın cnm
daha yeni 8 haftalık oldum canım.

aramıza hoşgeldin arkadaşım.allah bir daha kötü şeyler yaşatmasın.hiç canını sıkma kan pıhtılaşması olup bir sürü bebişi olan arkadaşımız var burda..inşallah bu sefer bebişin kollarına gelir.

Allah tamamına erdırsın canım hıç sıkma canını hayırlısıyla alcagız bebeşlerımızı kucaklarımıza bak benımde 2 duşugum oldu 7 8 haftalıkten bende ıgne kullanıyorum 33 haftayı devırdım doğuma hazırlanıyorum bu gunlerımızde gelır gecer canım herseyın hayırlısı:teselli:

HOŞGELDİN CNM BENDE YENİYİM AMA DERTLERİMİZ AYNI BU ARADA ALLAH KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…