canım eger doktor normal dogumda sakınca yok diyosan dogumu normal iste ...hayret devlette sorun olursa alıyolar sezeryana ...bilmem o doktor niye öyle düşünüyor hayırlısı canım bende 36 haftalıgım bu cuma tekrar gitcem artık nst ye giriyoz ultrasyona almıyolar allah ikimizide kurtarsın canım
sağol tatlım darısı sana inşallahcanım gözünaydın .bebişin iyi olmasına çok sevindim.zehracığım doğumuna da gerçekten cok az kalmış allaha emanet ol.sağlıkla sıhatle gelsin bebişin.
cnm hayırlısıyla bebısın alırsın kucagına ınsallah Allah analı babalı buyutsun kaçıncı haftanda dondu bebış cnm ya nıye normal dogumdan korkuyosun kı en guzelı bebısının dunyaya gelısıne sahıt oluyosun hemen goruyosun oracıkta hem sonrasıda var bunun amelıyattann korkmalısın bence gercı sen kararını vermıssın ama ben ıı bı duşun dedım olumunekankayizsmilesen sımdıyı dusunuyon ondan sonrasına dusunmelısın kadın ıçın normal dogum en ıyı
herkese günaydın.pazartesi öğrendim.hamileyimm.ama hiç sevinemedim.şu an sadece dua ediyorum.Rabbim devamını getirsin diye.sonucu bugün doktora göstericem.iğne falan ona göre yazar artık.evde iğnem vardı.ona başladım.zaten aspirin,folbiol,bemiks 3,5 aydır kullanıyodum.devam ediyoru.betahcg 350 çıktı pazartesi.ama tam adet günümdü.geçmiyodu günüm yani.dualarınızı bekliyorum.Alllah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin....
ooohhh çok şükür bebişimzde anneside iyi
hadi bakalım zaman ne çabuk geçiyo yaaaaaaaa vay be sende hayırlısıyla doğum yapacaksın
evet teyzesiiii darısı sana .öpüyoruz seniii
maşallah maşallah...
saol canım .kafanı fazla karıştırma sende bak.bulanmış gibi geldi bana.sende benim gibi tipik ikizler burcu.bir güzel düşünürüm ben bir olumsuz .ama gör bak gelecek aya sende güzel haberler verecen .doktora gitmeme konusunda haklısın.bende iki ay gider bırakırdım.doktor kızardı nere kayboldun.yumurtlama günü saymak ona göre yapmak benide sitrese sokardı.senin zaten gebe kalmakta sorunun yok ne güzel.olacak bak seninde oğlun olacak içime doğuyor.
stres yapma canım .kısmetse o pıt pıt seslerini duyar heyacanını 1000 kat arttırırsın.kızlar benim de kontrol günüm yaklaşıyor cuma günü benim için dua edin kalp atışlarını duycaz inşallah çok heycanlanıyorum
allah yardımcın olsun.mutlu sona cok az kaldı.dualarımz seninle olsun.slm arkadaşlar nasılsınız???benim şafak azaldı son 28 gün oda gününde gelirse çok heyecanlıyım ve kormuyorda degilim bana dua edin !!
iğne kullanan arkadaşlarımın dikkatine.ben iğneler için rapor çıkardım ve iğneleri alırken rapor olduğu için para vermedim.ama maaştan kesinti oluyormu olmuyormu anlayamadım.bilgisi olan var mı?
Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:12 mayıs 2010 çarşamba)*
celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( ?? 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)*
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
cimen.3.........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010)*
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86..................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
gülsummmm...................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
macrol (aslgkh)...............Kayra (12 Nisan 2010)*( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
melek 76…………………Elif (22 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
umutluyuz……………….. Uras Emre(23 nisan 2010 (hoş geldin tatlı oğluşumuz)
gobete……………………..Bahadır(24 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):*
Cherry76.......................... ..36 haftalık (kız)
hummu85......................... ..36 haftalık (erkek)
zehrayade....................... …32 haftalık(erkek)
elifim................................. .31 haftalık
esraben............................ ..31 haftalık (kız)
angel34............................ ..28 haftalık (erkek)
esterya............................ …28 haftalıerkek
irazmetin.......................... ..28 haftalık
aslıhan1806.........................27 haftalık (erkek)
elif_fidan.......................... ..26 haftalık (kız)*
meltemcim...........................25 haftalık (kız)
iipekk.................................24 haftalık (kız)
Reisdevrim...........................23 haftalık (erkek)
crawford...............................21haftalık (kız)
arikangul..............................20 haftalık
baharçelik............................19 haftalık (erkek)
zeynom_10..........................19 haftalık
ufkummm………………………16 haftalık (%70kız bebişimiz)
canah...................................14 haftalık
sonuyok...............................14 haftalık (%70 kız bebişimiz)
büşra44.................................10 haftalık
sirius06................................7 haftalık
1emine1………………..……7 haftalık (kalp atışları duyuldu bebişimizin)
çağla06……………………..5 haftalık
azdalar……………………..4 haftalık (yeni hamişimiz)
iğne kullanan arkadaşlarımın dikkatine.ben iğneler için rapor çıkardım ve iğneleri alırken rapor olduğu için para vermedim.ama maaştan kesinti oluyormu olmuyormu anlayamadım.bilgisi olan var mı?
benımde var raporum yok canım maastan bı kesıntı olmuyo
yok canım maaştan falan kesilmiyo.
benımde var raporum yok canım maastan bı kesıntı olmuyo
bebeğin döndüğü haftayı sormuşsun bide atlamışım onu.28.haftada dönmüştü canım benimki.bu gittiğimde de iyice aşağı inmiş.doktor o yüzden herşeyi hazırla bekle dedi.her ihtimale karşı .hayırlısı bakalım inşallah zamanında gelir .
daha yeni 8 haftalık oldum canım.emıne kaç aylık hamılesın cnm
merhaba arkadaşlar hatta kader ortaklarım.aranıza yeni katıldım ama sürekli takip ediyordum.benim de 2 bebeğim farklı zamanlarda 8 haftalıkken karnımda öldü.tahmin edersiniz ki çok çok kötü zamanlar geçirdim.şimdi yeniden yaklaşık 6 haftalık hamileyim.1 haftadır tedaviye başladım pıhtılaşma sorunu için.çok zor bir tedavi çok zahmetli ama bunun ötesinde yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
merhaba arkadaşlar hatta kader ortaklarım.aranıza yeni katıldım ama sürekli takip ediyordum.benim de 2 bebeğim farklı zamanlarda 8 haftalıkken karnımda öldü.tahmin edersiniz ki çok çok kötü zamanlar geçirdim.şimdi yeniden yaklaşık 6 haftalık hamileyim.1 haftadır tedaviye başladım pıhtılaşma sorunu için.çok zor bir tedavi çok zahmetli ama bunun ötesinde yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?