Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm kızlar bana yardım ederseniz çok sevinirim benim 2 düşüğüm oldu biri 6 haftalıkken kanamam başladı kalp atışları oluşmadı kürtaj oldum.ikinciside erken gebelik oldu kendi kendine düştü şimdi 3 cüye hamileyim kanp pıhtılaşması problemin varmış doktorum hamilelikten önce folikasit ve coraspirin verdi halada kullanıyorum. dünde iğneye başladım hergün fraxiparine 0,06 ml vuruluyorum. 2 gün önce kan değerim 68,48 di bugün test yaptırdım 101,8 çıktı doktor değer biraz düşük iğnelerini vuruluyorsun 2 gün sonra tekrar yap dedi kızlar sizce değer normale dönermi benimgibi iğne kullanıpta doğum yapan varmı.

slm arkadaşlar nasılsınız???benim şafak azaldı son 28 gün oda gününde gelirse çok heyecanlıyım ve kormuyorda degilim bana dua edin !!

canım sitres yapma aynı şeyleri yaşamışız benimde ilki boş gebelikti alındı 2. bebegimde 7 haftalıktı kendiliginden düştü şu an 3. ye hamileyim son ayım seni cok iyi anlıyorum ben hala diken üstündeyim ama inan bana igneden başka bişey yapılmadı yok kan degerlerim hemotog falan hiç baglantım olmadı ..gecen haftaya kadar bebe aspirini kullandım 0.4 clexsan kullanıyorum rahat ol başka caren yok olamasanda düşünmemeye calış..ayrıca burda cok kişi igneyle dogum yaptı rabbim inş bizede nasip eder....

canım hıç sıkma kendını uzme doktorun dedığı gıbı ıgnelerını aynı saate vurul bende ıkı duşuk yasadım ve clexane 0.04 luk kullanıyorum 33+3 haftalık hamıleyım

kızlar çok rahatlatınız beni inşallh olur allah razı olsun sizden çocuklarınıza allah uzun ömür versin iğneleri vuruluyorum inşallah yardımcı olurlar bu sefer çok hevesliyim allah nasip etsin kucağımada alayım inşallah

tam yerine geldin canım burası kan pıhtısı olupta doğum patlaması yapanların bölümü hiç canını sıkma bhcg değerinde allahın izniyle yükselecektir. eğer vaktin olursa forumu başatna oku derim çok rahatlıcaksın.

slm arkadaşlar nasılsınız???benim şafak azaldı son 28 gün oda gününde gelirse çok heyecanlıyım ve kormuyorda degilim bana dua edin !!

dualrımız seninle canım allah kolay doğum nasip etsin.

GÜLÜŞÜM valla ben bir hayli hayalperestimdir. ee koç burcuyum olcak o kadar. ama valla kocişte gelebilse ne hoş olurdu nemrudun etekleri sen kocan ve cayır cayır yanan kamp ateşiniz kaydirigubbakcemile ay ne romantik. denemek lazım. bide akşamdan acılı urfa yedirdinmi herife nemrutun tepesine bi koşu çıkar iner valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 iyice edepsizliği elime aldım dayak yemeden kaçayım delikafadulden

canım pekı dogumun nasıl olcak ben gecen gıttım bana sezeryan olursun dedı bebegın kıymetlı dedı ama ben normal ıstıyorum sana ne dedı

canım bana normal dogum diyo doktor niye sana sezeryan diyolar herşey normalse...gerek yok ki devlet hastanesine mi gidiyorsun ben devlete gidiyorum belki ondandır..

canım bebişimiz kızmı erkek mi ne geliyor bakalım benim doktorum istediği için ben iki günde bir yaptırdım bu cumada yaptır dedi çünkü dün başladık iğnelere bugün ikinci iğnemi vuruldum. inşşalah yükselirde bende rahatlarım kalp atışlarını duymayı bekliyorum kalp atışları duyulunca ailelere söylicez yoksa iğne yemek umrumda bile değil kırkyıl vurulacaksın deseler vurulurum yeterki yavrum benimle kalsın.

canım bana normal dogum diyo doktor niye sana sezeryan diyolar herşey normalse...gerek yok ki devlet hastanesine mi gidiyorsun ben devlete gidiyorum belki ondandır..

canımhersey normal 35 haftalık olunca tekrar gıtcem uzun uzadıya konuşcm bende devlete gırıyo kartal ars hastanesıne ama dogumu zeynep kamılde duşunuyom ya baska doka sordum yok dedı hepsı ayrı telden calıyo ben kesınlıkle normal ıstıyorum iki tane duşugum oldu dıye ole dedı 7 8 haftalıktı

canım bizim bi paşamız olcak rabbim izin verirse..ya ben anlamıyorum bana igne yazdı git öbür ay gel dedi bende o zaman nasıl korkuyodum ya bu konturol bu kadar uzun olmamalı benim sorunum var niye kan degerlerime bakmıyolar falan diye söyleniyodum ama kimin umrunda onlar için...allah yüzüme baktıda igneler iyi geldi yoksa ilk 3 ayı atlatasıya kadar öldüm öldüm dirildim..darısı sana..bak seninki daha konturollü...bende hiç biri olmadı igne kan degerlerine nasıl geliyor diye bakmadılar ile

canım eger doktor normal dogumda sakınca yok diyosan dogumu normal iste ...hayret devlette sorun olursa alıyolar sezeryana ...bilmem o doktor niye öyle düşünüyor hayırlısı canım bende 36 haftalıgım bu cuma tekrar gitcem artık nst ye giriyoz ultrasyona almıyolar allah ikimizide kurtarsın canım

demek bi koşu iner çıkar haaaa :roflol: :roflol: :roflol:
merak etme bizde en az onlar kadar belki daha fazla acı yiyoruz
cancan harbi çok romantiksiiiiinnnnn boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…