Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

urfaya girer girmez basbas bağıracam aysudenin selamı vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr diyee delikafadulden
ay benimde içim kıpır kıpır bugün güzel bir gün opuyorumnanaktan

benim eşim fazla yardım etmez biraz nasıl nazlanmak lazım anlat bakalım sen neler yapıyorsun tüyo ver bana ve isteyenlerekötükedihüso

kendini zorlayıp bişeyler yapmayacaksın herşey yarım kalcak ve suratı düşücede ....."hayatım inan bende çok rahat edemiyorum bu dağınıklıktan benim yüzümden de aç kalıyosun çok üzülüyorum aslında ama gerçekten çok kötüyüm kafamı kaldıramıyorumm.. yoksa hiç sana hizmet etmezmiyim " deyince yağları eriyor adamlarınn...
yok senin çocuğunu doğurcam sen hamile değilsin zaten ne anlarsın falan dersen adamlar dünyanın nüfusunu örnek veriyor....:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

evet okuyorum ve gülmekten patlıycam :roflol:sırnaşık şey:dance:senin izinden ve peşinden geliyorumkaydirigubbakcemile

coşsun coşsun topıc...bahar geldi güneş çıktı miss gibi hava.bebek patması olsun bu ay inşşş.sağlıkla....
sağlıkla inşallahh hayırlısıyla inşallah....

urfaya girer girmez basbas bağıracam aysudenin selamı vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr diyee delikafadulden
ay benimde içim kıpır kıpır bugün güzel bir gün opuyorumnanaktan
bağırmaaaa kıssssss sesin kısılcakkkk...............

caglaaa söndün mü kıssssss
ay ne var bunda diceksin kiii '' yaaa kocacııımmm bu ütü beni çok yoruyor belimi ağrıtıyor sonra da senle kampa girmek istemiyorum yorgunluktan bel ağrısındaaaannnn dicen tabii bunu en tatlı en şirin en sırnaşık halinle yapcan

aynı aynı canım sorarsan söylüyolar daha bide sordugunada zor cevap alıyosun..aspirini 35. haftada kestim öyle dediler igneye devam onun etkisi 12 saatli oldugu için..aspirinin etkisi 1 haftaymış kanamaya sebep olur dedi...vallaha bu hap işine gelince ben sadece demir ilaçıyla bitirdim ilk aylar folik asit kullandım o kadar

hamdolsun canım bizde iyiyiz ..valaha devllette almadı nst ye alınca gerek yokmuş artık..aspirini bende aynı bıraktım igneye devam dedi..inş hayırlısıyla alırız bebeklerimiz canım..biz şu an 36. haftadayız

HAHHHH İŞTEEE ŞİRİNLİK VE ŞIMARIKLIĞI EKLEMEYİ UNUTTMUŞUMMM VEEEE :lepi:

günaydın hummu ,doğuma ne zaman dedi.normalmi yapacan sen.bana istersen normal doğum yaptırayım dedi.ben almim çok korkarım dedim.kanama olayını dedim.iğne vurruz sancın iğneden hemen sonra başlarsa dedi.12 saat sonrada hemen doğuma alırız dedi.ama ben okadar bekleyemem ya.hem korkuyorum.hadi kafası çıkarken sıkışırsa ,zedelenirse kafası ne bileyim.sezaryan tarihinede 29 en geç ama erken de olabilir dedi.bebek aşağı indi benim .annem diyoki heran doğuracak gibisin diyo.ay çok korkuyom ne yalan söylim erken olur diye.babası 7 aylık doğmuş .çekmez inşallah.

coşsun coşsun topıc...bahar geldi güneş çıktı miss gibi hava.bebek patması olsun bu ay inşşş.sağlıkla....
HAH ŞÖYLE YAAAA.... KASVET DAĞILSIN YÜZLER GÜLSÜNN....... HALAY BAŞIIIII........... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

gülüş aysude sizede günaydın canlar.keyifler yerinde anladığım kadarıyla.gülüş urfayamı gidiyon .hz.ibrahimin dua ettiği bir yer var balıklı gölde.gölün kenarı hemen orda dua et bizim ve tüm arkadaşlar için canım.

canım bizim dogum tarihi 10 haziran ama doktor haziran başına hazır ol dedi..hiç sorma benimkide indi annem falan ayın 20 dogum olur diyo görende haziranı beklemezsin diyor ..bide benim sancılar başladı günlük artık bende korkuyorum ne yaşayacam bilmiyorum heleki şu suni sancıan korkuyorum..benim normal dogum doktor hiç sezeryan demedi bana ama son anda ne olur bilemem ben normale hazırlıyorum kendimi..benim canımda cok tatlıdır ama herşeyin normali iyidir normal olacaksa engel olma..evet bu erken olmasından bende korkuyorum ..benimde aşagıda bakalım allah hakkımızda hayırlı olanı yaşatsın hepimize

crawforh sagol canım benim heyecanda heyecen tavan vallaha az kaldı ...cok güzel bi heyecan ama rabbim herkese nasip ettinn.
bu arada katılıyorum bebeklern anne karnında 1 gün bile kalmaları onlar için iyidir...inşş vakitli olur hepimizin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…