Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

öncelikle bu acıyı yaşamış arkadaşıma allah gani gani sabır diliyorum.ne kadar zor olduğunu anlıyorum...inş en kısa zamanda hayırlısıyla bir bebişi olur...

ama arkadaşlar yazıyı ağlayarak okudum...ve bu tarz olaylar beni çok etkiliyor beynime yer ediyor...
eminim bir çoğumuzunda böyledir.o yüzden lütfen bunları buralara koymayın.
zaten diğer anne adaylarına göre işimiz daha zor...bizlerin morale ihtiyacı var.umarım yanlış düşünmüyorumdur..

amin canım çok saol genelde ilk başlarda kız deyince yanılma payları çok oluyormuş ama erkekte çok olmuyormuş gerçi kız erkek hayırlısı olsun
sen kaç haftalık hamilesin

zaten o kadar duygusalım ki şu yazı beni maffetti..kelimelerin anlamsız oldugu bi an aman allahım şu an en korktugum ama düşünmek bile istemedigim bi durum yaşanmış. rabbim kimsenin başına vermesin:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:iki gözüm iki çeşme oldu okurken

oyle cnm haklısın paylaşmasaydım daha ii olurdu bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile hıç dıger annelere gore ışımız zor dıyede duşunme canım 15 yıllık evlı olupta bı kez hamıle kalamayan hıçbır sorun olmadıgı halde hamıle kalamayan kızken bıle rahmını aldırmak zorunda kalan esınden dolayı bebek hasretı ceken daha ne sayıyım hastanede bı tane kadın bana senın en azından oluyoda duşuyo demıştı benım oda olumuyo dedı duşun artık

Canım ya neden kötüsün lütfen hiç bişeyi stres yapmamaya çalış boşu boşuna yıpratma kendini lütfen
canım ya bu arada senin pıhtılaşma sorunun haricinde başka bir sorunun dahamı var çünkü bildiğim kadarıyla sen mthfr heterezigotsun ki buda çok düşük bir değer zaten

hummu 33+1 haftada 1.800 dedı bana az geldı kılosu sence nasıl ogluna ne ısım koycaksın ben enesı duşunuyom

canım sen hiç olmazsa biliyorsun kilosunu devlet bana hiç demiyor ...önemli olan saglıklı olması saglıklı olsun dünyaya gelincede annesi iyi bakar ...hem son ay hızlnaıyor kilo alışları..senin daha var bana göre iyi ..
isim konusuna gelince
kayra yada eymen koyacagız
enes ismide cok güzel

kızlar benim acil çıkmam lazım kuzen aradı şu troid hormon sonuçları çıkmış bakalım dr. ne diyecek gelince yazarım hepinizi öpüyorum

acık konuşmak gerekirse ben hamileligimde pek buraya girmedim çünkü böyle yaşanmışlıklarla karşılaşınca korkularım artıyor evhamlanıyordum hiç rahat olmuyordum..şimdi bu yazıyı okumasaydım keşke benim için kötü oldu...

arkadaşlar damlanın paylaştığı yazı bi yaşanmışlık... ve 36 gün cok değil 36 gün önce bi anne adayının yaşadığı en zor olay... ama şunu söylemekte fayda varr... ben siz hepimiz burda acılarımızı paylaşarak bugünkü moralli halimize geldik ve bunu yaşayan arkadaşta acısını paylaşmış ... moralinizi bozmayın herkes kaderini yaşıyor.... sadece onun için kendimiz için dua edelimm.....

canım ben zor derken imkansız demedim zaten.her zaman her şey için beterin beteri vardır elbette.zor veya değil olur yada olmaz allahtan deyip bir süre sonra kabul ederiz elbette.bundada vardır hayır deriz.ama korkularla yaşamak çok daha zor.olunca insan zor ama dayanıyor..
benim 6 yıl önce arkadaşım annesi vefat etti kanserden.bende başsağlığına gittim.kız ağladı sonra güldü.bende içimden dedim ki ay ne kadar zor ben olsam dayanamazdım annemin acısına.hemde kanser.sonra içimde bir korku oldu.sebepli sebepsiz ağlıyordum annem için.bir yandanda ya annem kanserse diye korkmaya başladım çok değil canım benim 6 ay sonra annemin kanser olduğunu öğrendim...
seren serengil kan pıhtılaşmısını öğrendim ay ne zor ne kötü dedim.ne üzüldüm hatta ağladım...şimdi bende kan pıhtılaşması var..
demem o ki...korkular tetikliyor...korkmayın...
ama başınıza gelincede rabbim dayanma gücü veriyor..herşey insan için başka ne diyebilirim ki...

doğru söylüyorsun biri bu acıyı şu an bile yaşıyor..ama ben çok etkileniyorum bunlardan..annemi kaybetteğimden beri hele..ölüm hançer gibi ...sende farklı acı yaşamışsın bak...kanser hastalığından öğrendiğim tek şey var..rabbim ölümün bile güzelini versin..çok zor arkadaşlar...

mthfr ve 1298c heterozigotum.evet canım bir şey daha çıktı.anti nüklear antıkor(ana) pozitif çıktı.doktorum doku hastalığından şüphelendiği için romatoloji doktoruna yönlendirdi.p.tesi gidicem.hayırlısı artık

damla bu yazıyı nerden aldın...arkadaşa ulaşalım oda buraya üye olsun...acısını paylaşırız

allah sabrını versin ve sana tez zamanda evlat versin inan çok üzüldüm gözyaşlarım sel oldu dedğin gibi onun ömrü o kadarmışş. allah yardımcısı olsun.

canım cok uzuldum Allah ratmet eylesın sabırllar dılıyorum sana

evet canım hayırlısı.sabırla duayla bekliyorum bende o günü.olumsuz şeyleri okuma bencede.insan üzülüyo ve etkileniyo.insanoğlunun başına herşey gelir.Allahım korusun tüm bebek bekleyenlerin bebişlerini.sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…