Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

delikafaduldenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi karar verin anne hissedermi hissetmezmidelikafadulden

canım büşra sanırım doktor bakarken kafasını dönüp ultrason ekranından bakıp görmüştür... mümkün değil 7 haftalıkken annenin hissetmesi.... 17. haftada falan hissediliyor bebek hareketleri...

kızlar baş ağrısından ölmek üzereyimmm......... çatlayacak mubarek şimdi... eğer biraz önceki gibi bi kez daha başım dönerse yandaki büyük hastanenin acilinde bana yer arayacaklar gibi.....

kızlar muhabbetinize bayıldım ancak bugün kuru bir kalabalık ve yoğunluğum var bu yüzden yazamıyorum
damlacım gönderdiğin yazı bana yaşadıklarımı Ecrinimi hatırlattı benimde bir meleğim var beni cennetin kapısında bekliyor biliyorum bugünüme çok şükür içimde umudum kocaman herşeyin düzeleceğine inancım sonsuz
büşracım hoşgeldin seni aramak istedim ama rahatsızda etmek istemedim açıkcası
hepinizi çoooookkk öptüm imkan bulursam yine yazarım ama sizin yazdıklarınızı gözucuylada olsa okumaya çalışıyorum

arkadaşlar merhaba ..ben eski üyelerdenim ve su an 14 haftalık hamileyim darısı isteyenlerin başına.
sonuyok msj aldım cevapladım

bu yöntemi deneyecem.hadi inşallah.
hoşgeldin.bak ben sana demiştim senin durumun çözümü var diye cok evham yaptın.seninde bebişinde iyi olmasına çok sevindim.kaydirigubbakcemile3

kızlar baş ağrısından ölmek üzereyimmm......... çatlayacak mubarek şimdi... eğer biraz önceki gibi bi kez daha başım dönerse yandaki büyük hastanenin acilinde bana yer arayacaklar gibi.....
geçmiş olsun canım .bence ılık bir duş al uyu.süper oluyor.
arkadaşlar merhaba ..ben eski üyelerdenim ve su an 14 haftalık hamileyim darısı isteyenlerin başına.
sonuyok msj aldım cevapladım

canım hayırlı olsun .sağlıkla kavuşursun bebişine inşallah.

canım bende 2 kayıptan sonra 3.ye hamileyim.7+1 oldum.kalp atışlarını duydum.haftaya kontrolum var .durum bu arkadaşım.
bu arada ben çıkıyorum çokkk uykum var.sen de kendine de bebişinede iyi bak.

hayırlısı olsun allah kucağımıza almayı nasip etsin..benim de 6.gebeliğim inşallah hayırlısıyla sende ikinize de iyi bak..iyi uykular

selamlar kızlar,herkese çok teşekkür ederim.güzel yüreğinizin Allah mükafatını verecektir inşallah.dün gittim doktora.biliyosunuz pazartesi betahcg 350 çıkmıştı.2 haftalık falanmı dedim hayır diyo daha çok yeni.önümüzdeki pazartesi tekrarlat diyo.cleksan 0,4 yazdı.crinonen jel yazdı.yeterli olurmu iğnenin dozu dedim yeterli dedi.hatırlatayım size mtfhr 677-1298 heterezigottum ben.biri 4 diğeri 6.5 haftalık iki düşük yaptım.2.düşüğü 4 ay önce yaptım ve o tarihten bu yana coraspin 100,folbiol ve bemiks hergün bir tane alıyodum.bemiksi kesti.diğerleri devam.bakalım hayırlısı inşalllah hiçbirimizde bir sorun çıkmaz.(bu arada hamişler listesine eklenmişin dileğim bir gün bebişlerimizin de doğum tarihleri yazılsın.herkesi öpüyorum.gülüş,aysude ,denden,feryad ve tüm bebiş isteyenler inşallah önümüzdeki ayım hamişleri olursunuz hayırlısıylaa.s.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…