bebeklerin 7 haftalıkken hareket edip annenin onu hissettiğini
delikafaduldenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi karar verin anne hissedermi hissetmezmidelikafadulden
delikafaduldenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi karar verin anne hissedermi hissetmezmidelikafadulden
slm kızlarrr
kızlar büşra gelmedi demi daha hastanaden
bu yöntemi deneyecem.hadi inşallah.kendini zorlayıp bişeyler yapmayacaksın herşey yarım kalcak ve suratı düşücede ....."hayatım inan bende çok rahat edemiyorum bu dağınıklıktan benim yüzümden de aç kalıyosun çok üzülüyorum aslında ama gerçekten çok kötüyüm kafamı kaldıramıyorumm.. yoksa hiç sana hizmet etmezmiyim " deyince yağları eriyor adamlarınn...
yok senin çocuğunu doğurcam sen hamile değilsin zaten ne anlarsın falan dersen adamlar dünyanın nüfusunu örnek veriyor....:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
hoşgeldin.bak ben sana demiştim senin durumun çözümü var diye cok evham yaptın.seninde bebişinde iyi olmasına çok sevindim.kaydirigubbakcemile3kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmi opuyorumnanaktan:teytey::teytey::teytey:
sonunda evime geldim kızlar kusmalarım azaldı çok şükür
salı günü kontrolümüz vardı bebekte çok iyi dedi doktor
eli ayağı hiç durmuyordu sürekli hareket halindeydi bıcırık
hatta dr. cinsiyet tahmini bile yaptı erkek büyük ihtimalle dedi
benim içimde hep kız vardı ama olsun sağlıklı olsunda erkek olsun
ee sizler nasılsınız hepinizi çok özledim valla
bu arada feryad tüp bebek çalışmalarına başlamış heralde gelişmeler nasıl
geçmiş olsun canım .bence ılık bir duş al uyu.süper oluyor.kızlar baş ağrısından ölmek üzereyimmm......... çatlayacak mubarek şimdi... eğer biraz önceki gibi bi kez daha başım dönerse yandaki büyük hastanenin acilinde bana yer arayacaklar gibi.....
arkadaşlar merhaba ..ben eski üyelerdenim ve su an 14 haftalık hamileyim darısı isteyenlerin başına.
sonuyok msj aldım cevapladım
1 emine 1 tşk ederim senin durumun ne?
canım bende 2 kayıptan sonra 3.ye hamileyim.7+1 oldum.kalp atışlarını duydum.haftaya kontrolum var .durum bu arkadaşım.
bu arada ben çıkıyorum çokkk uykum var.sen de kendine de bebişinede iyi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?