Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

birbirine karışmış yazdıkalrım.neyse ama idare edin sıcak başıma geçti resmen.burası çok sıcak ya elim terliyo yazarken düşünün artık.
DıNAMıS nerelerdesin sen hiç girmez oldun.kızın yaramazlıkmı yapıyo yoksa annesi .
diğer doğum yapan arkadaşlar sizler nasılsınız umutluyuz melek gobete bebişleriniz nasıl iyilermi .sıra bize geldi heyecanla bekliyoruz bizde.hastanede yeni doğmuş bebek sevdik eşimle ama ben çok korktum.okadar minikki.3.5 kilo doğmuş ama küçüçük ya nasıl tutarım kucağımda onu düşündüm.ve çok masum.koklayın kuzucuklarınızı bizim için. opuyorumnanaktan

hani kızlar güremedim listede adımı

canım bu hafta yazdıklarımı haftaya liste güncellediğimde görebilicez sende taktir edersinki sürekli liste güncellemek düzenlemek uğraştırıyor

bu arada merhaba kızlar nasılsınız zehrayede doğum yaklaşıyor allah tamamına erdirsin inş bu arada hummu ve damlasuişcininde doğuma az kaldı allah kurtarsın kızlar

canım hoş geldin nasılsın bebeğinin iyi olmasına sevindim ne kadarlık dı senin bebiş banada dua et yarın bende hayırlı haberlerle dönerim inşallah tekrar hoşgeldin:içelim:

amın canım sagol :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…