daha yeni 8 haftalık oldum canım.
aramıza hoşgeldin arkadaşım.allah bir daha kötü şeyler yaşatmasın.hiç canını sıkma kan pıhtılaşması olup bir sürü bebişi olan arkadaşımız var burda..inşallah bu sefer bebişin kollarına gelir.
Allah tamamına erdırsın canım hıç sıkma canını hayırlısıyla alcagız bebeşlerımızı kucaklarımıza bak benımde 2 duşugum oldu 7 8 haftalıkten bende ıgne kullanıyorum 33 haftayı devırdım doğuma hazırlanıyorum bu gunlerımızde gelır gecer canım herseyın hayırlısı:teselli:
kızzzz büşraaaaa öldürcemm seni ... adımı yazıp durma kız topiğe nick imi yaazzzzzzzzzzzz
mthfr ve 1298c heterozigotum.evet canım bir şey daha çıktı.anti nüklear antıkor(ana) pozitif çıktı.doktorum doku hastalığından şüphelendiği için romatoloji doktoruna yönlendirdi.p.tesi gidicem.hayırlısı artık
canım hoş geldin nasılsın bebeğinin iyi olmasına sevindim ne kadarlık dı senin bebiş banada dua et yarın bende hayırlı haberlerle dönerim inşallah tekrar hoşgeldin:içelim:
kafamçokkarıştıbüşra kımıldıyormu 10 haftalık bebek yanlış okumadım demikafamçokkarıştı
delikafaduldenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi karar verin anne hissedermi hissetmezmidelikafadulden
canım büşra sanırım doktor bakarken kafasını dönüp ultrason ekranından bakıp görmüştür... mümkün değil 7 haftalıkken annenin hissetmesi.... 17. haftada falan hissediliyor bebek hareketleri...
1emine1 iyi dileklerin için çok saol canım benim
sen nasılsın
büşra canım senin bu kaçıncı gebeliğin tiroidin mi var ilaç kullanıyormusun bu arada kızlar yarın bir süre konuşamıycaz doktora gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin
iyiyim canım çok sağol.kontrolu bekliyorum.az da olsa endişeliyim tabi.hakkımızda hayırlısı.
bugüne güzel başlamayı çok isterdim ama maalesef sağlık sorunlarım var dün gece acayip ateşlendim üşütmüşüm herhalde.... Ve dünde bugünde karnım çok ağrıyor hem kırmızılar arttı hem ağrılarım kendi kendime nazar değdirdim galiba..... Moral olarak iyiyim ama böyle mız mız hiç çekemedim kendimi....:kedi:
günaydın canım....geçmiş olsun....hemen bir nazar duası okut canım benim..
teşekkür ederim canlar ... sizleri gerçekten çok seviyorumGünaydın canım. Geçmiş olsun. Önemli olan moralinin iyi olması. O ağrılar geçer ağrı kesici iç canım.
teşekkür ederim canlar ... Sizleri gerçekten çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?