Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba dilekleriniz için çok teşekkür ederim.inşallah hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız

arkadaşım inşallah sen de hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.senin de iğne kullanıp bu haftalara gelmen içimi rahatlattı.ben iğne haricinde bir de vajinal jel kullanıyorum ve çocuk aspirini.sen de bunlardan kullandın mı?

kızzzz büşraaaaa öldürcemm seni ... adımı yazıp durma kız topiğe nick imi yaazzzzzzzzzzzz

kuzu ya özür dilerim adının yazılmasını istemediğini bilmiyordum vallahi bi daha yazmam mafoldumben

İnşallah öyle birrşey yoktur canım benim p.tesi güzel haberlerle dönersin inşallah

canım hoş geldin nasılsın bebeğinin iyi olmasına sevindim ne kadarlık dı senin bebiş banada dua et yarın bende hayırlı haberlerle dönerim inşallah tekrar hoşgeldin:içelim:

10+6 canım
geçmişi okuyamadım pardon sendemi hamilesin

kafamçokkarıştıbüşra kımıldıyormu 10 haftalık bebek yanlış okumadım demikafamçokkarıştı

evet canım bayağı hareket ediyor kayıyordu hatta ama tabiki ben hissetmiyorum ultrasyonda gördüm çok hareketli olduğu içinde doktorum erkeğe benziyor bu dedi :ecrin_bebek:

delikafaduldenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi karar verin anne hissedermi hissetmezmidelikafadulden

hissetmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kuzu kafan karışmasın

canım büşra sanırım doktor bakarken kafasını dönüp ultrason ekranından bakıp görmüştür... mümkün değil 7 haftalıkken annenin hissetmesi.... 17. haftada falan hissediliyor bebek hareketleri...

aynen öyle canım benim

kızlar bu arada hastaneye gittim bu seferde tsh çok düşük çıkmış onun için dr. yarın ultrasyon istedi nodülde olabilir dedi birde kan tahlilini bir daha yaptır bakalım dedi delik deşik oldum valla offf ya bu ne her gittiğimde tahlil sonucu değişiyor inşallah yarın bişey çıkmaz

gulus27 canım ya ben sizin aramanızdan hiç rahatsız olurmuyum aşk olsun
hatta sizin sesinizi duymak çok iyi geliyor bana kuzu

büşra canım senin bu kaçıncı gebeliğin tiroidin mi var ilaç kullanıyormusun bu arada kızlar yarın bir süre konuşamıycaz doktora gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin

güzin 75 hayırlı olsun canım hamileliğin sık gel lütfen biribirimize destek olalım bu arada drun kim nasıl gidiyor hamileliğin biraz bahsedermisin?

Son düzenleme:
azdalar canım bu iğne dozu konusunu drlarda bilmiyor ayrıca ben druma aynen bu şekilde sordum doz yeterlimi diye drum onun için bir test olsa yaparız neden yapmayalım dedi onlar sadece tecrübelerine dayanarak veriyorlar bu dozu azı maalesef bebeğin kalp atışının durmasına dozun çok olmasıda plesentanın ayrılmasına ve kanamalara sebep olup anne hayatını tehlikeye atıyor tabiki drlar için öncelik anne hayatı olduğundan onlar daha az doz kullanmak istiyorlar aslında inş doz yeterli gelir eğer drun tecrübeliyse muhakkak sana en uygun dozu önermiştir canım içini ferah tut biliyorsun herşey bahane rabbim ol dedikten sonra ne iğne ne aspirin gerek yok olacağı varsa olur rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin canım bunun için dua edelim ve kalbimizi temiz tutalım vesvese yapmayalım bizler her tedbiri alıyoruz içimiz rahat işimiz Rabbime kalmış artık ol derse olur

Son düzenleme:
büşra canım senin bu kaçıncı gebeliğin tiroidin mi var ilaç kullanıyormusun bu arada kızlar yarın bir süre konuşamıycaz doktora gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin

bu 4.canım
t3 ve t4 değerlerim yüksek tsh düşük çıktı yarında nodül varmı ona bakılacak ona öre ilaca başlayacak doktor sen ne için gitcen doktora canım dualarımız seninle inşallah güzel haberlerle dönersin

iyiyim canım çok sağol.kontrolu bekliyorum.az da olsa endişeliyim tabi.hakkımızda hayırlısı.

ne zaman kontrolün canım
ne kadar rahat olmaya çalışsakda geçmişde yaşadıklarımızdan dolayı olamıyoruz işte kaybetme korkusu bizi yiyip bitiriyor bu çokda elimizde olan bişey deil malesef allahım bu sefer yüzlerimizi güldürür inşallah tabi seninde dediğin gibi allahım öncelikle herşeyin hayırlısını versin

bugüne güzel başlamayı çok isterdim ama maalesef sağlık sorunlarım var dün gece acayip ateşlendim üşütmüşüm herhalde.... ve dünde bugünde karnım çok ağrıyor hem kırmızılar arttı hem ağrılarım kendi kendime nazar değdirdim galiba..... moral olarak iyiyim ama böyle mız mız hiç çekemedim kendimi....:kedi:

günaydın canım....geçmiş olsun....hemen bir nazar duası okut canım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…