simgeciğim merhaba üzülme canım inşallah bu ay hamile kalırsın zor olan her zaman güzeldir sakın unutma önemli olan sonucun güzel olması benim günüm 15 şubat bakalım sonuç ne olacak
esercim sen nasılsın
simgeciğim merhaba üzülme canım inşallah bu ay hamile kalırsın zor olan her zaman güzeldir sakın unutma önemli olan sonucun güzel olması benim günüm 15 şubat bakalım sonuç ne olacak
Sevgili beliz , çalıkuşu , sizden haber aldığıma sevindim...İnşallah bi sonraki haberleriniz müjdeli olur...Beni soracak olursanız aynı durumdayım..Bekliyoruz bakalım...Aynı duyguları , endişeleri paylaşıyoruz...Bu arada hematolog işini aradan çıkardım , yazmıştım biliyorsunuz...
Hematolog demişken Şencim sana bişey sormak istiyorum...Sen hamileliğine 0,3 lükle başlamıştın ...Belli bi aydan sonra günde iki defaya mı geçmiştin , yanlış mı hatırlıyorum...Yazarsan sevinirim...Bir de sen de tetkik vermiştin Osman Özcebeye ...Sonuçlarını aldın mı , hocayla görüşme imkanın oldu mu ? Ben ayın 9 unda alıcam sonuçları...Osman bey bana 0,6 lık iğne artı 100 lük coraspinle başlamam gerektiğini söyledi...Duruma göre arttırabiliriz dedi...İnşallah sağlıklı bi hamilelik elde edebilirsem , hocanın söylediği dozda iğne kullanmayı düşünüyorum...Hayırlısı bakalım..
Herkese selamlar , sevgiler ( bebeklere öpücükler...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?