Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Sevgili beliz , çalıkuşu , sizden haber aldığıma sevindim...İnşallah bi sonraki haberleriniz müjdeli olur...Beni soracak olursanız aynı durumdayım..Bekliyoruz bakalım...Aynı duyguları , endişeleri paylaşıyoruz...Bu arada hematolog işini aradan çıkardım , yazmıştım biliyorsunuz...

Hematolog demişken Şencim sana bişey sormak istiyorum...Sen hamileliğine 0,3 lükle başlamıştın ...Belli bi aydan sonra günde iki defaya mı geçmiştin , yanlış mı hatırlıyorum...Yazarsan sevinirim...Bir de sen de tetkik vermiştin Osman Özcebeye ...Sonuçlarını aldın mı , hocayla görüşme imkanın oldu mu ? Ben ayın 9 unda alıcam sonuçları...Osman bey bana 0,6 lık iğne artı 100 lük coraspinle başlamam gerektiğini söyledi...Duruma göre arttırabiliriz dedi...İnşallah sağlıklı bi hamilelik elde edebilirsem , hocanın söylediği dozda iğne kullanmayı düşünüyorum...Hayırlısı bakalım..

Herkese selamlar , sevgiler ( bebeklere öpücükler...)

günaydın kızlar....uyku tutmadı benı bu gece...düşünmek düşünmek ve düşünmek...sonuc kocaman bı bosluk.....

simgeciğim merhaba üzülme canım inşallah bu ay hamile kalırsın zor olan her zaman güzeldir sakın unutma önemli olan sonucun güzel olması benim günüm 15 şubat bakalım sonuç ne olacak

simgeciğim merhaba üzülme canım inşallah bu ay hamile kalırsın zor olan her zaman güzeldir sakın unutma önemli olan sonucun güzel olması benim günüm 15 şubat bakalım sonuç ne olacak

fundacım hadi bakalım hayırlısı bekliyoruz heycanla:)))):teytey:

esercim teşekkürler vediğin bilgiler için denemekte fayda var o dru çünkü bnim drum ne biliyim ben araştırmayım bişey deneyelim bulalım tarzında deli ediyor beni bense araştırılsın sorun ne ortaya çıksın istiyorum

sidocum hiç sorma hayırdır inş bende bu gece 1 de yattım gece 4 te uyandım sabah ezanı okunuyor ben hala uyanık onu düşün bunu düşün sonra kalktım oturdum

esercim sen nasılsın

sağol nazlıcım iyi olmaya çalışıyorum. bulantım çok kötü gece uykum çok bölünüyo sürekli bulantıyla uyanıyorum. pzt. iznim bitiyo ve işe başlıycam bakalım nasıl çalışıcam bu halde. şimdiden bunu düşünüyorum. senin hamilelik nasıl geçiyor. sen çalışıyormusun.

slm arkadaşlar...uzun zamandır yazma fırsatım olmamıştı...ama fırsat buldukça girip okudum yazdıklarınızı...kaybeden arkadaşların üzüntülerini , sevinçli haber alanların neşelerini içimde hissettim hep...bu umutsuzluk dolu yollardan bende çok geçtim...hepinizi gerçekten çok iyi anlıyorum...inşallah en kısa zamanda tüm hayalleriniz umutlarınız gerçek olur..
dün lütfü beyde ilk mua. vardı... bugün itibari ile 7+1 günlük hamileyim...çok şükür kalp atışını duyduk..şu an için herşey yolunda dedi.bundan önceki kaybım 9. haftada olduğu için 2 hafta sonra yeniden çağırdı...o zamanda bir problem çıkmazsa normal gebe sınıfına geçip rutin kontrol için çağırcam artık dedi. kullandığın ilaçlara aynen devam edebilirsin dedi...(coraspin 100 , folbiol 5 mg , becozmye -C ve fraxiparine 0,3 tümünü günde bir kez ) pıhtılaşma faktörümde mthfr 1298 c heterezigot....
şimdilik kalp atışını duyduğum için mutlu , bundan sonra ne olacağı bilmediğim için endişeliyim .....gelişmelerden sizleri yine haberdar ederim...

slm arkadaşlar benimde oğlum oldu geçen hafta cumartesi tam günümüzü tamamlamamıştık 37+6 iken oğlumuz daha fazla sabredemedi.şubat annesi olacağımı düşünürken 31.01.2009 tarihi itibariyle ocak annesi oldum size yazmakta geç kaldım ama ancak oturabildim bilgisayar başına.yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin hayırlısıyla.hamişlik bekleyen arkadaşlarda umutlarını yitirmesinler.allahım inşallah onlarında kucaklarını doldurur.şimdilik benden bu kadar görşmek dileğiyle.

ays_bah gözün aydın güzel haberler almak iyi geliyor.darısı bizlere ve bekleyen herkesin başına.iğneleri bırakmısmıydın malum erken gelmiş oğlun ve normal oldu sanırım sorun cıktımı doğumda.bu arada adını ne koydunuz hiç anlatmadan gittin sende.

ays _bah Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin.ne güzel böyle güzel haberler almak seninde önceki sayfalarda görüşmüştük ilk gebeliğinde benim gibi su kesesi açılmıştı sanırım hazır ol çok soracağım çünkü;.iğneni ne kadar kullandın ve dozu nekadardı? birde aspirinde kullandınmı?sezeryanmı oldun?sende ankaradasın sanırım nerde takibin oldu ?oğluşunu benim için kokla ve öp.şimdi ne güzel kokar o maşaallah,benim içinde dua et lütfen.sevgiler...

gelgitcim ne güzel seni görebilmek.maşallah yarılamaya az kaldın hadi bakalım sizleri böyle görünce çok ümitleniyorum.bende bu kervana katılabilecekmiyim yoksa yine kalacakmıyım diye takdir Allahımın inşaallah bende veririm doğum haberlerini böyle... ecesemi ve hamile olan diğer arkadaşları kutluyorum.kendinize iyi bakın iyi güzel haberlerinizi bekliyoruz darısı bize olur inşaallah..

canım merhaba,
bana lütfü hoca kalp atışlarını alır almaz günde iki defa 0.3 lük (sabah akşam 0.3 lük) kullanıcaz demişti. ben 5+ 1 iken yani henüz iğneye başlamamışken küçük bir leke geldi o gün hoca sadece dinlen demesine rağmen ben dinlemedim ve bilgisi dışında o gün 0.2lik clexana başladım ve anında kesildi leke...0.2 likle başlamamı ilk gittiğim hoca yani sinan beksaç söylemişti günün geçer geçmez 0.2lik başla sonra gebelik kesinleşince dozu ayarlarız demişti sinan hoca...onun bu sözünden hareketle (birde celenciğin tecrübelerinden hareketle) kanama olunca korkuyla 0.2 lik yaptım birkaç gün sadece günde bir tane... bu olaydan sonra lütfü hocayla görüştüğümde hemen 0.3lük günde iki taneye başladım...tabii ben 0.2 liğe başladım filan demedimyerimseniben
uzattım ama belli bir aydan sonra değil başlar başlamaz günde iki defaydı benim iğneler(ilk birkaç gün günde bir defa yaptığım 0.2 likleri saymazsak)
birde sonuçları sormuşsun...sonuçlar çıktı ama bir türlü gösteremedim henüz...sömestr tatili nedeniyle iki hafta yatılı misafirim vardı, bebiş görmeye gelemeyen yakınlarımız geldi..bir sürede osman hoca yoktu şehir dışındaydı...gelecek hafta salı günü gideceğim sonuç göstermeye...
canım inşallah herşey gönlünce olur, dualarım sizlerle...
birde lütfü hoca bana gebelik takibim boyunca yaptığı kontrollerde (zaman zaman rahim damarlarındaki akış hızı ve direncini kontrol ediyordu ve bebeğin kan akış durumunu) bana 0.6 lık dozun çok iyi geldiğini, pıhtılaşmaya sebep olan faktörlerime tam karşılık geldiğini belirtiyordu...umarım sana da iyi gelir ve bebeğine sağlıkla kavuşursun...hematoloğa gitmekle çok iyi yapmışsın en azından kafan daha rahat olucak inşallah...
öpüyorum...sevgiler

merhaba arkadaşlar,
hepinizi ve yazdıklarınızı fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum...misafirlerim nedeniyle bir süredir yazamadım sizlere...
hamile arkadaşlarımızın mutluluğunu paylaşıyor ve sağlıkla tamamına ermesini diliyorum...kayıp yaşayan arkadaşlarımın üzüntülerini paylaşıyor ve sabırlar diliyorum ve kesinlikle ümüdinizi yitirmeyin diyorum aynı acıyı birkaç kez yaşamış ama sonunda mutlu sona ulaşmış biri olarak...inancınızı hiç yitirmeyin, en hayırlı ve doğru zamanda gelecektir kuzucuklar allahın izniyle inşallah...
ben ve pelincik iyiyiz çok şükür...bugün aşımız vardı, şimdi biraz aşı nazı yapıyor...hepinizi sevgiyle kucaklıyoruz...hoşçakalın...

tüm sayfaları henüz okuyamadım ama...sidocum bir gelişme var mı canım...umarım hayırlı haberler alırız...sevgiler...

eserizmircim biraz sıkıntı yaşamışsın ama herşey yolunda sanırım artık..geçmiş olsun...allah sağlıkla tamamına erdirsin...sevgiler

ays-bah arkadaşım, allah bağışlasın bebişini, güle güle büyüt, bahtı açık olsun...sevgiler

bu arada arev ve ayşe0607 arkadaşlarımızdan epeydir haber alamıyoruz...arevcim doğum yaptın mı ses verrrr!!!!
ayşecim var mı güzel gelişmeler, biraz ara vereceğini biliyorum ama en azından iyi olduğunu bilelim di mi ama...
öpüyorum ikinizide...

Sevgili şencim , teşekkür ederim verdiğin bilgiler için...0,6 lık doza iyice güven duymaya başladım..Çünkü senle pıhtılaşma faktörlerimizdeki sorun aynıydı...Bir de hematoloğun aynı dozu vermesiyle iyice emin oldum doz konusunda...Deneye yanıla öğreniyoruz ama olan beden ve ruh sağlığımıza oluyor...İyi dileklerin için teşekkür ederim canım ...İyi duygularını her zaman hissettiriyorsun zaten...Ben de sana ve ailene iyilikler güzellikler diliyorum..Görüşmek üzere...Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…