ays_bah gözün aydın güzel haberler almak iyi geliyor.darısı bizlere ve bekleyen herkesin başına.iğneleri bırakmısmıydın malum erken gelmiş oğlun ve normal oldu sanırım sorun cıktımı doğumda.bu arada adını ne koydunuz hiç anlatmadan gittin sende.
canlarım....bugun doktora gıttık ve kalp atısını gorduk.gercekten ınanamadım...sok oldum.Allahın ıznıyle ılk asamayı atlattık.ınsallah kucagıma almayıda kısmet eder ya rabbım. hepınıze moral destegı ve duaları ıcın coooook tesekkur ederım.gercekten bunun gucune cooook ınanıyorum ben. 3 4 gunluk bı gerılık var ama.doktorum hıc onemsemedı. onemlı olan kalp atısı dedı. ınsallah hep boyle guzel haberlerımı yazarım sızlere...ve tabıkı aramızda ısteyen herkesede Allah en kısa zamanda kısmet etsın bunu yurekten dılıyorum. umutsuzluk ıcınde olan arkadaslarıma guc ve umut dılıyorum.lutfen salmayın kızlar kendınızı.saglam durun nolur bırakmayın.
gebelıgı devam edenlerı heyecan ve dua ıle takıp edıyorum...
ve dogum yapan ays bah arkadasımızı kutlayarak, darısı hepımızın basına dıyorum.....dualarım sızınle, nolur sızde esırgemeyın.....yıne yazarım...gorusmek uzere...
allah tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına alırsın inşalllah..canlarım....bugun doktora gıttık ve kalp atısını gorduk.gercekten ınanamadım...sok oldum.Allahın ıznıyle ılk asamayı atlattık.ınsallah kucagıma almayıda kısmet eder ya rabbım. hepınıze moral destegı ve duaları ıcın coooook tesekkur ederım.gercekten bunun gucune cooook ınanıyorum ben. 3 4 gunluk bı gerılık var ama.doktorum hıc onemsemedı. onemlı olan kalp atısı dedı. ınsallah hep boyle guzel haberlerımı yazarım sızlere...ve tabıkı aramızda ısteyen herkesede Allah en kısa zamanda kısmet etsın bunu yurekten dılıyorum. umutsuzluk ıcınde olan arkadaslarıma guc ve umut dılıyorum.lutfen salmayın kızlar kendınızı.saglam durun nolur bırakmayın.
ve dogum yapan ays bah arkadasımızı kutlayarak, darısı hepımızın basına dıyorum.....dualarım sızınle, nolur sızde esırgemeyın.....yıne yazarım...gorusmek uzere...
ays _bah Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin.ne güzel böyle güzel haberler almak seninde önceki sayfalarda görüşmüştük ilk gebeliğinde benim gibi su kesesi açılmıştı sanırım hazır ol çok soracağım çünkü;.iğneni ne kadar kullandın ve dozu nekadardı? birde aspirinde kullandınmı?sezeryanmı oldun?sende ankaradasın sanırım nerde takibin oldu ?oğluşunu benim için kokla ve öp.şimdi ne güzel kokar o maşaallah,benim içinde dua et lütfen.sevgiler...
AYS BAH Allah analı babalı büyütsün tebrikler darısı tüm isteyenlerin başına.oğlandı herhalde adını ne koydunuz. birde hangi hastanede oldun sezeyanı merak ettim. birazda korktum bende iğne kullanıyorumsen birara kanamaam çok olmuş durduramayacaklarını sanmışlar yazmışsın.
saol canım allahım umudumu boşa çıkarmadı rabbim bekleyenlerin umutlarını, sabırlarını ve emeklerini boşa çıkartmasın.iğneyi kalp atışı duyulur duyulmaz başladık 0,4 lük.aspirini kullanmama gerek görmedi doktorum.iğnenin yeterli olacağını söyledi doğumdan sonra hiç iğne yapmadım aspirinde kullanmadım.sezeryan oldum.zekai tahir burak ve etlik lokman hekim hastanesinde takip oluyordum doğumu etlik lokman hekimde yaptım.dualarımdasınız hepiniz
canlarım....bugun doktora gıttık ve kalp atısını gorduk.gercekten ınanamadım...sok oldum.Allahın ıznıyle ılk asamayı atlattık.ınsallah kucagıma almayıda kısmet eder ya rabbım. hepınıze moral destegı ve duaları ıcın coooook tesekkur ederım.gercekten bunun gucune cooook ınanıyorum ben. 3 4 gunluk bı gerılık var ama.doktorum hıc onemsemedı. onemlı olan kalp atısı dedı. ınsallah hep boyle guzel haberlerımı yazarım sızlere...ve tabıkı aramızda ısteyen herkesede Allah en kısa zamanda kısmet etsın bunu yurekten dılıyorum. umutsuzluk ıcınde olan arkadaslarıma guc ve umut dılıyorum.lutfen salmayın kızlar kendınızı.saglam durun nolur bırakmayın.
regl oldum....geçen yıl bu ay hamile kalmıştım, çok umutluydum... ama olmadı .... tşk ederim ilgin için...
iyiyiz canım sağolkaydirigubbakcemile2 ama daha kocaman üçççç hafta var kontrole nasıl dayancam bakalım.arada başka bir doktora gitsem mi acaba. yoksa 5 hafta görmemiş olcam. hareketlerini hissetmeye başlasak daha rahat olucam ama ona da çok var daha.:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?