Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım kusura bakmayın malum ziyarete gelenler ve ufaklık derken ancak bakabildim.allah hepimizin kucağını boş bırakmasın.
iğneyi akşam 8 de yapmıştım.sabah 7 de suyum geldi doktorum normal değerlendirmek istedi ama kan değerleri sonucuna göre riske atmadı ve sezeryanla oğlum ismail emin dünyaya geldi ben sıkıntı yaşamadım ama bir ara kanama durduramayacaklarını sanmışlar.çok şükür ben kurtuldum allah hepinize nasip etsin ve ismini sayamadığım kader arkadaşlarım bu yolda yalnız değilsiniz unutmayın.ALLAHIM sabrımızın mükafatını verecek dualarımdasınız sizinde iyi haberlerinizi tek tek alacağız inşallah istemekten vazgeçmeyin.iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.

Son düzenleme:
AYS BAH Allah analı babalı büyütsün tebrikler darısı tüm isteyenlerin başına.oğlandı herhalde adını ne koydunuz. birde hangi hastanede oldun sezeyanı merak ettim. birazda korktum bende iğne kullanıyorumsen birara kanamaam çok olmuş durduramayacaklarını sanmışlar yazmışsın.

SİDOCUM senide tebrikler. en önemlisi kalp atışarı. bundan sonraki aşamalar daha kolay hayırlısıyla Allah devamını erdirsin

allah tamamına erdirsin inşallah..

allah tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına alırsın inşalllah..

kalp atımını duymak çok önemli..3-4 günük gerilik bence hiç sorun değil..döllenme geç olmuş olabilir..

saol canım allahım umudumu boşa çıkarmadı rabbim bekleyenlerin umutlarını, sabırlarını ve emeklerini boşa çıkartmasın.iğneyi kalp atışı duyulur duyulmaz başladık 0,4 lük.aspirini kullanmama gerek görmedi doktorum.iğnenin yeterli olacağını söyledi doğumdan sonra hiç iğne yapmadım aspirinde kullanmadım.sezeryan oldum.zekai tahir burak ve etlik lokman hekim hastanesinde takip oluyordum doğumu etlik lokman hekimde yaptım.dualarımdasınız hepiniz

evet canım aileme öyle bilgi vermişler ama planlı bir sezeryanda ilaç kesiliyor biz henüz ilacı kesmemiştik bizim oğlan acele etti akşam 8 de ilaç kullandım sabah yedide suyum geldi öğleyin 12 gibi sezeryana girdim ben memnun kaldım etlik lokman hekim hastanesinde oldum sezeryanı.evet oğlan ismail emin verdik ismini.darısı hayırlısıyla başınıza

Son düzenleme:

bebeğinizle size uzun sağlıklı mutlu bir yaşam dilerim..
inşallah bizler de sizin yaşadığınız bu güzellikleri bir gün tadarız..bize umut oluyorsunuz.

sizdeki pıhtılaşma sebebi hangisiydi..

ah sidocuğum ah.öyle korktum ki sana anlatamam.çok şüür rabbim yüzünü güldürdü dualarımız kabul oldu.canım benim inşallah rabbim birdaha böyle sorun yaratmaz.rahat ol demştim sana.benim içime doğmuştu zaten kalp atışlarını duyacağına inanıyordum çok şükür de öyle oldu.darısı isteyen herkesin başıa.inşallah rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürür.bizide ayırmaz.gelişmelerden haberdar et merakta bırakma bizi.sen ve bebşin allaha emanet ol.sevgilerle.

Sidocum ,inanılmaz güzel bi haber verdin bize ...Allah dualarımızı kabul etti ve çok şükür hayal kırıklığı yaşatmadı ...Demek ki Allahtan ümit kesilmezmiş , ayrıca bişey daha öğrendik kalp atımları 7. -8. haftalarda da alınabiliyormuş...( Celencik cemrenin kalp atımını 8. haftada almış ) Hemen paniğe kapılmamak lazım demek ki ....Bundan sonrası için de herşeyin yolunda gitmesini diliyorum , hep güzel haberlerini duymak dileğiyle... Sevgiler...

Sevgili Ayşe-bah çok tebrik ederim, Allah hayırlı ömürler versin...Annelerimiz ve bebeklerimiz çoğalıyor çok şükür...Darısı da başımıza olsun inşallah...Çok sevgiler...

iyiyiz canım sağolkaydirigubbakcemile2 ama daha kocaman üçççç hafta var kontrole nasıl dayancam bakalım.arada başka bir doktora gitsem mi acaba. yoksa 5 hafta görmemiş olcam. hareketlerini hissetmeye başlasak daha rahat olucam ama ona da çok var daha.:sm_cool:

yavrum steteskop alsana.12. haftadan sonra duyuluo kalp atımlarıyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…