Sevgili ecesem , iyi haberlerine sevindim canım , gözün aydın...Bundan sonra da gelişmelerden haberdar et bizleri....Hamileyim haberini verişin dün gibiydi...Maşallah 2 ayı doldurmak üzeresin...Herşey güzel olacak inşallah..Sağlıklı hamilelikler diliyorum..Darısı da başımıza...Kendine iyi bak , sevgiler...slm arkadaşlar...uzun zamandır yazma fırsatım olmamıştı...ama fırsat buldukça girip okudum yazdıklarınızı...kaybeden arkadaşların üzüntülerini , sevinçli haber alanların neşelerini içimde hissettim hep...bu umutsuzluk dolu yollardan bende çok geçtim...hepinizi gerçekten çok iyi anlıyorum...inşallah en kısa zamanda tüm hayalleriniz umutlarınız gerçek olur..
dün lütfü beyde ilk mua. vardı... bugün itibari ile 7+1 günlük hamileyim...çok şükür kalp atışını duyduk..şu an için herşey yolunda dedi.bundan önceki kaybım 9. haftada olduğu için 2 hafta sonra yeniden çağırdı...o zamanda bir problem çıkmazsa normal gebe sınıfına geçip rutin kontrol için çağırcam artık dedi. kullandığın ilaçlara aynen devam edebilirsin dedi...(coraspin 100 , folbiol 5 mg , becozmye -C ve fraxiparine 0,3 tümünü günde bir kez ) pıhtılaşma faktörümde mthfr 1298 c heterezigot....
şimdilik kalp atışını duyduğum için mutlu , bundan sonra ne olacağı bilmediğim için endişeliyim .....gelişmelerden sizleri yine haberdar ederim...
sağol nazlıcım iyi olmaya çalışıyorum. bulantım çok kötü gece uykum çok bölünüyo sürekli bulantıyla uyanıyorum. pzt. iznim bitiyo ve işe başlıycam bakalım nasıl çalışıcam bu halde. şimdiden bunu düşünüyorum. senin hamilelik nasıl geçiyor. sen çalışıyormusun.
slm arkadaşlar benimde oğlum oldu geçen hafta cumartesi tam günümüzü tamamlamamıştık 37+6 iken oğlumuz daha fazla sabredemedi.şubat annesi olacağımı düşünürken 31.01.2009 tarihi itibariyle ocak annesi oldum size yazmakta geç kaldım ama ancak oturabildim bilgisayar başına.yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin hayırlısıyla.hamişlik bekleyen arkadaşlarda umutlarını yitirmesinler.allahım inşallah onlarında kucaklarını doldurur.şimdilik benden bu kadar görşmek dileğiyle.
slm arkadaşlar benimde oğlum oldu geçen hafta cumartesi tam günümüzü tamamlamamıştık 37+6 iken oğlumuz daha fazla sabredemedi.şubat annesi olacağımı düşünürken 31.01.2009 tarihi itibariyle ocak annesi oldum size yazmakta geç kaldım ama ancak oturabildim bilgisayar başına.yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin hayırlısıyla.hamişlik bekleyen arkadaşlarda umutlarını yitirmesinler.allahım inşallah onlarında kucaklarını doldurur.şimdilik benden bu kadar görşmek dileğiyle.
Ayşecim , hangi testler istendiğini yazıcam canım..Hoca istediği testleri bi kartondan işaretledi , biz de Hastaneye götürdük , hastanede kaldı...O yüzden hangi testler istendiğini tam bilemiyorum şu an..Ama sonuçları alınca belli olacaktır , o zaman mutlaka yazarım...Yalnız PA1 gen mutasyonu testini özellikle istedi , homosisteine yeniden bakmak istedi , folik asit ve B12 durumuna bakmak istedi ...Hatırladıklarım bunlar..Şu an sonuçlarım çıkmış olmalı , haber alır almaz yazarım ...Görüşmek üzere canım..herkese selemlar,
uzun zamandır yoktum sanıyorsunuz fakat hep buralardaydım. sürekli sizlerleyim ve okuyorum. her gün mutlaka bir kez girip bakıyorum yazılanlara. şubat tatili boyunca yoktum sadece. dün geldim ve bugün o süre boyunca yazılanları okudum az önce. merak eden arkadaşlara teşekkür ederim. bende güzel haber olsa ilk paylaşacağım kişilerden olurdunuz inanın. fakat ikinci düşüğümden sonra bir buçuk yıl geçmesine rağmen hala hamile değilim. her ay o hüsranı yaşamak çok yıkıcı.aralık ayında ikinci aşılamayı denedim ve yine kistlerim oluştu. doğum kontrol hapı verdi doktorum bu ay için. yani bu ay korunuyorum. en azından bu ay acaba oldumu demeyeceğim. kistlerim eridikten sonrada tüp bebek denemeyi düşünüyorum. umarım olur. umarım hepimizin duaları kabul olur.
papatyacım canım hemetologla ilgili görüşmeni aktardığın için teşekkür ederim. bende yakında tüp bebek deneyeceğim için şimdiden bir hematoloğa gitmeyi istiyorum aslında. fakat devam ettiğim hastanede bir doktora gideceğim. canım doktorunun senden hangi testleri isteğini yazarsan sevinirim. en azından banada kılavuz olur.
canlarım....bugun doktora gıttık ve kalp atısını gorduk.gercekten ınanamadım...sok oldum.Allahın ıznıyle ılk asamayı atlattık.ınsallah kucagıma almayıda kısmet eder ya rabbım. hepınıze moral destegı ve duaları ıcın coooook tesekkur ederım.gercekten bunun gucune cooook ınanıyorum ben. 3 4 gunluk bı gerılık var ama.doktorum hıc onemsemedı. onemlı olan kalp atısı dedı. ınsallah hep boyle guzel haberlerımı yazarım sızlere...ve tabıkı aramızda ısteyen herkesede Allah en kısa zamanda kısmet etsın bunu yurekten dılıyorum. umutsuzluk ıcınde olan arkadaslarıma guc ve umut dılıyorum.lutfen salmayın kızlar kendınızı.saglam durun nolur bırakmayın.
gebelıgı devam edenlerı heyecan ve dua ıle takıp edıyorum...
ve dogum yapan ays bah arkadasımızı kutlayarak, darısı hepımızın basına dıyorum.....dualarım sızınle, nolur sızde esırgemeyın.....yıne yazarım...gorusmek uzere...
canlarım....bugun doktora gıttık ve kalp atısını gorduk.gercekten ınanamadım...sok oldum.Allahın ıznıyle ılk asamayı atlattık.ınsallah kucagıma almayıda kısmet eder ya rabbım. hepınıze moral destegı ve duaları ıcın coooook tesekkur ederım.gercekten bunun gucune cooook ınanıyorum ben. 3 4 gunluk bı gerılık var ama.doktorum hıc onemsemedı. onemlı olan kalp atısı dedı. ınsallah hep boyle guzel haberlerımı yazarım sızlere...ve tabıkı aramızda ısteyen herkesede Allah en kısa zamanda kısmet etsın bunu yurekten dılıyorum. umutsuzluk ıcınde olan arkadaslarıma guc ve umut dılıyorum.lutfen salmayın kızlar kendınızı.saglam durun nolur bırakmayın.
ve dogum yapan ays bah arkadasımızı kutlayarak, darısı hepımızın basına dıyorum.....dualarım sızınle, nolur sızde esırgemeyın.....yıne yazarım...gorusmek uzere...
slm arkadaşlar...uzun zamandır yazma fırsatım olmamıştı...ama fırsat buldukça girip okudum yazdıklarınızı...kaybeden arkadaşların üzüntülerini , sevinçli haber alanların neşelerini içimde hissettim hep...bu umutsuzluk dolu yollardan bende çok geçtim...hepinizi gerçekten çok iyi anlıyorum...inşallah en kısa zamanda tüm hayalleriniz umutlarınız gerçek olur..
dün lütfü beyde ilk mua. vardı... bugün itibari ile 7+1 günlük hamileyim...çok şükür kalp atışını duyduk..şu an için herşey yolunda dedi.bundan önceki kaybım 9. haftada olduğu için 2 hafta sonra yeniden çağırdı...o zamanda bir problem çıkmazsa normal gebe sınıfına geçip rutin kontrol için çağırcam artık dedi. kullandığın ilaçlara aynen devam edebilirsin dedi...(coraspin 100 , folbiol 5 mg , becozmye -C ve fraxiparine 0,3 tümünü günde bir kez ) pıhtılaşma faktörümde mthfr 1298 c heterezigot....
şimdilik kalp atışını duyduğum için mutlu , bundan sonra ne olacağı bilmediğim için endişeliyim .....gelişmelerden sizleri yine haberdar ederim...
oooohhh beeeee:sm_cool: cok şükür rabbime dularımızı kabul etti.gerci hergece sidoyada die dua etmek komiğime gidiodu amakaydirigubbakcemile3 neyse canım gördük ya minik yaramazı gerisi boş:dance: ya acaip mutluyum ama neden ağlıorumsenağlama:uhm: ooff cok sevindim ben :teytey:senağlama ama hala ağlıorum:uhm: sanırım bende kötüye hazırlamıstım kendimi ve bööle bi yaramazlık yapmasını hiç beklemşodum yumurcağın:ecrin_bebek:klava::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?