Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Sevgili ecesem , iyi haberlerine sevindim canım , gözün aydın...Bundan sonra da gelişmelerden haberdar et bizleri....Hamileyim haberini verişin dün gibiydi...Maşallah 2 ayı doldurmak üzeresin...Herşey güzel olacak inşallah..Sağlıklı hamilelikler diliyorum..Darısı da başımıza...Kendine iyi bak , sevgiler...

Sevgili çalıkuşu ;

Son mesajın umutsuzluk doluydu...Lütfen bu ruh halinden çıkmaya çalış...Kolay olmadığını biliyorum..Ben de zaman zaman aynı depresif ruh halıne giriyorum ...Değişik duygular hissediyorum ...

Sana tuhaf gelebilir ama , ben çocukları çok seven biri değilim...Bebekleri çok severim küçüklüğümden beri bayılırım ..Ama öyle yoğun çocuk sevgim filan yok...Her çocuğa kanım ısınmaz kolay kolay...Evlendikten sonra da ilk 1,5 yıl filan istememiştim çocuk ...Sonrası malum...Tabii ki bi çocuğum olsun istiyorum ..Ama şu an istememe rağmen engellerle karşılaştım ya , beni rahatsız eden biraz da bu engellenmişlik duygusu galiba...Şu an istediğim zaman hamile kalacağımı ve çocuğum olacağını bilsem belki de hemen çocuk istemeyeceğim...Bilemiyorum...Herkes çocuğun olduğu zaman o duygular geliyor diyor , bakalım ben de yaşamayı bekliyorum...

Canım , bir kere Allaha şükür şu an tek sorunun hamile kalmayı beklemek..Hayırlısıyla hamile kalırsak tamamına ereceğine dair umudumuzu yitirmemeliyiz..

Bu konunun evliliğini etkilemesine izin vermemelisin...Çocuk mutlu bi evliliği daha mutlu yapar mutlaka...Ama çocuğu olup da evliliğinde mutsuz olan , hatta evliliğini bitiren bir sürü insan var...Allah yardım etsin engelli çocuğu olan , evlat acısı yaşayanlar var...Herşeyin hayırlısını dilemek lazım...Tabii ki insanoğlu , hep hayatımızda eksik olanı istiyoruz , ona odaklanıyoruz...Ama bilgeler , mutlu olmak için sahip olmadığınız şeyleri düşünerek üzülmek yerine sahip olduğunuz şeyleri düşünerek şükredin diyorlar...Bunu mümkün olduğunca başarmaya çalışmalıyız...

İlerde bugünleri " zor günlerdi , çok şükür atlattık " diyerek anacağımıza inanıyorum..Zaman zaman etrafındaki insanların seni anlamadıkları duygusuna kapılıyorsundur..Unutma ki burada seni anlayan ve destek olmaya çalışan bizler varız...İnşallah herşey gönlümüzce olur...Moralini bir an önce düzeltmen dileğiyle...Sevgiler...

herkese selemlar,
uzun zamandır yoktum sanıyorsunuz fakat hep buralardaydım. sürekli sizlerleyim ve okuyorum. her gün mutlaka bir kez girip bakıyorum yazılanlara. şubat tatili boyunca yoktum sadece. dün geldim ve bugün o süre boyunca yazılanları okudum az önce. merak eden arkadaşlara teşekkür ederim. bende güzel haber olsa ilk paylaşacağım kişilerden olurdunuz inanın. fakat ikinci düşüğümden sonra bir buçuk yıl geçmesine rağmen hala hamile değilim. her ay o hüsranı yaşamak çok yıkıcı.aralık ayında ikinci aşılamayı denedim ve yine kistlerim oluştu. doğum kontrol hapı verdi doktorum bu ay için. yani bu ay korunuyorum. en azından bu ay acaba oldumu demeyeceğim. kistlerim eridikten sonrada tüp bebek denemeyi düşünüyorum. umarım olur. umarım hepimizin duaları kabul olur.

papatyacım canım hemetologla ilgili görüşmeni aktardığın için teşekkür ederim. bende yakında tüp bebek deneyeceğim için şimdiden bir hematoloğa gitmeyi istiyorum aslında. fakat devam ettiğim hastanede bir doktora gideceğim. canım doktorunun senden hangi testleri isteğini yazarsan sevinirim. en azından banada kılavuz olur.

Çok şükür iyiyim ben. 2 hafta var kontrole umarım işler yolundadır. sanırım gidince 3'lü test olacak. 16 haftaya denk gelecek. çalışıyorum canım bende.izin almadım henüz. zaten dönem içi izin kullanamam. gece bende uyanıyorum ama Allahtan hemen dalıyorum tekrar.kendine çok ii bak.

ecesem tebrik ederim çok sevindim. sağlıklı güzel bir hamileliğin olsun inşallah. güzel haberlerini bekliyoruz seninde.hihoyyyt

tebrikler ays_bah çok sevindim. sizlerin bu haberleri bizlere o kadar ii geliyorki anlatamam. ne güzel kavuşmuşsun oğluna. Allah sağlıklı, güzel, mutlu ve uzun bir yaşam nasip etsin sizlere birlikte. fırsat bulduğunda doğumunu nasıl yaptın biraz anlatırsan çok sevinirim. tekrar tebrikler.

Tebrik ediyorum canım Allah bebeğini sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin akkılı uslu hayırlı evlat olsun inşallah

ays_bah allahım analı babalı büyütsün inş mutluluğunuz daim olsun
hamileleri okuyunca dahamı mutlu oluyorum ne içimden bir ses bu sefer sende başaracaksın sende doğuma kadar gideceksin hiç bir sorun olmayacak diyor inş öyle olur da bende bebeğime kavuşurum
birde bizim bebeişler dahamı kıymetli olacaklar acaba bu kadar naz yapıp gelmediklerine göre
herşeyin hayırlısı herkese sevgiler

Ayşecim , hangi testler istendiğini yazıcam canım..Hoca istediği testleri bi kartondan işaretledi , biz de Hastaneye götürdük , hastanede kaldı...O yüzden hangi testler istendiğini tam bilemiyorum şu an..Ama sonuçları alınca belli olacaktır , o zaman mutlaka yazarım...Yalnız PA1 gen mutasyonu testini özellikle istedi , homosisteine yeniden bakmak istedi , folik asit ve B12 durumuna bakmak istedi ...Hatırladıklarım bunlar..Şu an sonuçlarım çıkmış olmalı , haber alır almaz yazarım ...Görüşmek üzere canım..

canlarım....bugun doktora gıttık ve kalp atısını gorduk.gercekten ınanamadım...sok oldum.Allahın ıznıyle ılk asamayı atlattık.ınsallah kucagıma almayıda kısmet eder ya rabbım. hepınıze moral destegı ve duaları ıcın coooook tesekkur ederım.gercekten bunun gucune cooook ınanıyorum ben. 3 4 gunluk bı gerılık var ama.doktorum hıc onemsemedı. onemlı olan kalp atısı dedı. ınsallah hep boyle guzel haberlerımı yazarım sızlere...ve tabıkı aramızda ısteyen herkesede Allah en kısa zamanda kısmet etsın bunu yurekten dılıyorum. umutsuzluk ıcınde olan arkadaslarıma guc ve umut dılıyorum.lutfen salmayın kızlar kendınızı.saglam durun nolur bırakmayın.

gebelıgı devam edenlerı heyecan ve dua ıle takıp edıyorum...

ve dogum yapan ays bah arkadasımızı kutlayarak, darısı hepımızın basına dıyorum.....dualarım sızınle, nolur sızde esırgemeyın.....yıne yazarım...gorusmek uzere...

canım yaaa inan çok sevindimmmmm inşallah hayırlısıyla tamamına erdirir allahhh ne kadar mutlu oldum anlatamam :) yanıma yoldaş olcan ya ondandır :) artık gelişmeleri birbirimizden takip ederiz. ben de allahın izniyle bugün 7+4 oldum. kaç günlük görünüyorsun.

çok sevindim canım allah tamamına erdirsin sorunsuz sağlıklı bir şekilde inşallah

SİDOCUM çok sevindim , ilk ve bence en büyük aşamayı atlattın canım, darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. insallah sorunsuz çok güzel bi gebelik geçirirsin :)

AYS_BAH allah analı babalı büyütsün inşallah. çok güzel haberler bunlar :) sende müsait olunca bizi dogumun hakkında bilgilendirirsen sevinirim. sezeryanmı? dogum yaptıgın gün iğne vurulmusmuydun? dogumdan sonra igne veya coraspine devam ettinmi? yanıtlayabilirsen çok sevinirim. sevgilerle

ay kızlar cok sagolun..hala ınanamıyorum.kendımı oylesıne hazırlamıstımkı kotuye. bu cok guzel bı surprız oldu...allahıma bınlerce kez sukurler olsun.darısı tum ısteyenlerın basına ınsallah....:Saruboceq:

sevgili ays_bah çok sevindim canım allah analı babalı büyütsün sağlıklı mutlu uzun bir ömür nasip etsin inşallah . allah isteyen herkesin kucağını doldursun ays_bah lütfen bizim içinde dua et doğumundan hamileliğine kadar bildiklerini bizimle paylaşırsan çok seviniriz.

canım tebrik ederim çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine bende c.tesi lütfü beye muayneye gittim gebelik önce kontrol için en az 2 ay folikasit ve coraspin kullanmamı daha sonra korunmayı bırakmamızı söyledi yani olumsuz bişey demedi keseyi görür görmez yüksek doz heparine başlıycağımızı söyledi ama yinede içimde düşük yaparım diye korku var artık beklemekten ve dr umuza güvenmekten başka çaremiz yok lütfü bey gerçekten ii bidr ama baya bi maliyetli gelişmeleri senden bekliyoruz canım

oooohhh beeeee:sm_cool: cok şükür rabbime dularımızı kabul etti.gerci hergece sidoyada die dua etmek komiğime gidiodu amakaydirigubbakcemile3 neyse canım gördük ya minik yaramazı gerisi boş:dance: ya acaip mutluyum ama neden ağlıorumsenağlama:uhm: ooff cok sevindim ben :teytey:senağlama ama hala ağlıorum:uhm: sanırım bende kötüye hazırlamıstım kendimi ve bööle bi yaramazlık yapmasını hiç beklemşodum yumurcağın:ecrin_bebek:klava::1hug:

ay canım benım...ınankı ben cok ınanıyorum o duaların yararına.Allah razı olsun senden ve senın gıbı destek olan duasını esırgemeyen herkesten. bıraz yaramaz olcak herhalde. parmagında oynattı bızı resmen.aman razıyım saglıklı olsunda o yeter bana...:ecrin_bebek: canım benım ya bende bugun durup durup aglıyorum hep. doktor 5 gun daha rapor yazdı.bu haftada baslayamıcam sanırım okula...ama olsun yeterkı bebısım ıyı olsun...

bu arada 2 doktora gıttım ben . 2 sıde aynı seylerı soyledı. hepınız hem ıgne hemde aspırın aldıgınız ıcın her 2 doktorada tedavıme aspırın eklemeyı sordum. her ıkısıde gerek olmadıgını soyledı. belkıde ıgnem o3 deılde 35 lık. bu yuzdendır.bılmıyorum.ama en azından su kalp atısını gordum ya....derın bı ohhhh dedım yanı. 4 gun gerı gozukuyoruz. 7+3 uz bugun.ama 6+6 gozuktuk.ama doktor hıc onemsemedı bunu.onemlı olan kalp atısı dedı...boyle ıste....ılgılenen herkese cooook tesekkurler:CüvCüv:

sidocum çok sevindim dularım seninle o bekleyişleri bende çok iyi bilirim noldu ne bittiCADIARZU kalp atışı varmı diye ama ne güzel bir haber aldık bende en az kendimmiş gibi çok sevindim canım inş hiç bir sorun yaşamazsın bebeğine kavuşursun

esercim sende iyisin galiba herşey yolunda bugun hep iyi haberler aldık çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…