Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

doğumu şifa bornovada yapıcam canım. ama doğum şekli şu an normal gibi duruyor bakalım. 10 gün sonra ne dicek dr. birde kızlar burdaki dr 36 da keselim iğneleri diyor. benim burdaki diğer dr um 38 demişti. kafam karıştı. hiç 36 da kesen olmuşmuydu hatırlayanınız varmı. sanırım kesmem ben. diğer dr um da 38 gibi diyor çünkü.[/QUOTE]

hım evet bizim celen de 36. haftada kesmişti ama o sadece 677 heterozigot senin pıhtılaşman daha fazla bence kesme derim hani senin prof akşam iğneni ol sabah doğuma gir diyordu fikrinimi değiştirdi neden kesmek istiyorlar anlamadım bu arada şifada ne kadara doğum yapıcaksın yani normal kaç para sezeryan kaç para olucak merak ettim

baharcım üstteki mesajımı sana yazdım ama edit olmadığı için düzeltemedim sen anlamışsındır zaten

kızlar benim kafam okudukça karışıyo
pıhtılaşma sonuçlarımı yazsam bi yorumlasanız lütfennnnn

FAKTOR V LEİDEN(G1691A) NORMAL
FAKTOR VR2(H1299R) NORMAL
PROTROMBİN(G20210A) NORMAL
FAKTOR XIII(V34L) NORMAL
ß-FİBRİNOJEN(-455 G<A) HETOROZİGOT MUTASYON
PAI-1 (4G/5G) 4G/5G
HPA1 (a/b) a/a
MTHFR(C677T) NORMAL
MTHFR(A1298C) HEMOZİGOT MUTASYON
ACE(I/D) I/D
Apo B(R3500Q) NORMAL
Apo E E3/3

BEN HİÇ BİŞİ ANLAMIOM BUNLARDAN ANLAYAN VARSA LÜTFEN CEVAPLASIN
NORMAL ONLMAYANLAR NE
İLERİ DERECEDEMİ
LÜTGFEN CEVAP YAZINNNNNNNNNNNNNNN

Noldu yaaa ben en sona yazdım taa nereye gelmiş yazdıklarım

yinede gören olursa yazarsanız sevinirm

canımcım burdayım dün giremedim siteye sorun vardı galiba.bugün gittim dra yazdım okumussundur sadece folic asit ve aspirin verdi.insallah iiseyarar canım yaa sen neler yapıyonn

canım ya seni merak ettim.inşallah bu önlemler işe yarar ve bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın.bende bugün dişime dolgu yaptırdım.sızlıyordu,ilerde daha fazla çürümesin diye.önemli olan içinin rahat olması.başka doktora da sonucunu göstermeyi düşünüyormusun?

hepinize teşekkür ederim kızlar bugün tekrar gittim doktora
hsgyi istemişti onu götürdüm
bidahaki ay hasta olunca gidicem tedaviye başlıcakmış
ama ne yapayacağı hakkında bi bilgim yok
inşallah hayırlara vesile olur

herkese merhabalar
rp yorum yazamasamda fırsat buldukça okuyorum... şükürler olsun artık topiğimizde artık hep güzel haberler yazılıyor... inanıyorum bu haberler giderek artacak...
kadir gecesinde o kadar çok dua ettmki herkes için,inşallah allah kabul etmiştir.
ben ve oğluşumda iyiyiz çok şükür. yalnız bebeğimin ultrason takipleri bir hafta önden gidiyor bu bir sorun olurmu diye endişeleniyorum. inşallah yoktur bilginiz varsa yazın kızlar öpüyorum hepinizi.

ommancım üzülme canım sıkma kendini relax lütfen kan pıhtılaşması hamile kalamama konusunda etkin değil. bende daha önce 4 gebelik kaybı yaşadığım için artık gerek sayısız makale ve seminer okuyarak gerekse onlarca dr gidip onların bilgisinden istifa etmemin neticesinde uzmanlaştım yani rahatlıkla kan pıhtılaşmasının hamile kalamama üzerinde hiçbiir etkisi yok diyebilirim. ama dr coraspirin ve folbiol ü gebelik öncesinde başlattımı bilmiyorum ama en az 2 veya 3 ay öncesinden başlamak önemli... geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini okuruz. sevgiler

hım evet bizim celen de 36. haftada kesmişti ama o sadece 677 heterozigot senin pıhtılaşman daha fazla bence kesme derim hani senin prof akşam iğneni ol sabah doğuma gir diyordu fikrinimi değiştirdi neden kesmek istiyorlar anlamadım bu arada şifada ne kadara doğum yapıcaksın yani normal kaç para sezeryan kaç para olucak merak ettim[/QUOTE]

canım prof demedi zaten şifadaki dr dedi. valla ücret olarak ne kadar tam bilmiyorum ama kent gibi uçuk değil en azından.

canım önden gitmesi sorun yaratmaz merak etme çabuk büyüyo oğluşun

baharcım teşekkürler

kızlar ne zamandır size birşey sormak istiyorum hazır aklımdayken paylaşayım... ben ikili tarama testini yaptırmamıştım,üçlü tarama testinide hani öylesine yaptırayım dedim ve risk yüksek çıktı amniyon sentez dediler yaptırmak istemiyorum. allaha emanet ediyorum şükürler olsun bebeğim çok hareketli gelişme geriliği yok. duaediyorum başkada rahat olmaya çalışıyorum allah çocuklarımızın sağlığıyla imtihan etmesin bizi. benim abimin bebeğindede üçlü taraması riskliyd üçlü tarama yapmadılar yeğenim maşallah sapasağlam doğdu. sizlerden istediğim bu konuda bildiğiniz olumlu örnekleri paylaşıp beni rahatlatmanız... sevgiler

sağol canım çok teşekkür ederim işte bazı endişelerim var zor hamile kalıyorum
henüz doktor bi ilaç yazmadı
hasta olunca gel dedi
inşallah bende en yakın zamanda bebeğime kavuşurum

canım benim bi arkadasımın 3 taraması riskli cıkmıstı amniyosentazi yaptırdı bisey cıkmadı hatta bu gün dogum yaptııı masallahh cok iyi.sen niye amniyosentez yaptırmıyosun canım en azından kafan rahatlar

kıslarr ben bugün 677 heterozigotolan sonucumu gösterdim druma. oda cok rahat konustu sadece bir kezdüsük olmus bunun sebebine buna baglayamayız dedi. senin durumundakilere clexan önermiyoruz dedi.folic asit veönlem olarak aspirin kullan dedi.aspirinide sana ve bebegehic bie yan etkisiolmadıgı icin güvenle veriyorum dedi.tekrar hamile kalabilirsin dedi tekfrar deneyin dedi.benim icim rahatladı ama bi yandanda böyle mutasyonu olanlar sanırım hep clexanda kullanmışlar.acaba aranızda benim gibi olan varmı sadce aspirin kullanan sonucun ne oldugunu dayazarmısınız lütfen.benbir kez düşük yaptımm allahım tekrar yasatmaz insallah kimseyede yasatmasın

canımcım burdayım dün giremedim siteye sorun vardı galiba.bugün gittim dra yazdım okumussundur sadece folic asit ve aspirin verdi.insallah iiseyarar canım yaa sen neler yapıyonn

Geçmiş olsun eylülmavi. kimse kimseye örenk değildir bünyeler farklıdır ama bende 677 heterezigotum. 1 düşükten sonra aspirin yeterli denildi ve ben bir kez daha düşük yaptım. sonra fraxiparın 0.3 lük iğne uygun dediler onu kullanıkende 3. düşüğümü yaptım. eğer doktoruna güveniyorsan tamam ama aklına takılan bişeyler varsa bence başka doktorlada görüş...

oh be nihayet normale döndü site.....nasılsınız kızlar.....ben her zamanki gibiyim çok şükür-tatlicadiarzu-

oh be nihayet normale döndü site.....nasılsınız kızlar.....ben her zamanki gibiyim çok şükür-tatlicadiarzu-

ayyy evettt çokkk şükür normale döndü... Ben iyiyim şükür ama idrar yollarında bakteri üretmişizzz onun için antiboyotik başladık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…