canımcım burdayım dün giremedim siteye sorun vardı galiba.bugün gittim dra yazdım okumussundur sadece folic asit ve aspirin verdi.insallah iiseyarar canım yaa sen neler yapıyonn
Noldu yaaa ben en sona yazdım taa nereye gelmiş yazdıklarım
yinede gören olursa yazarsanız sevinirm
doğumu şifa bornovada yapıcam canım. ama doğum şekli şu an normal gibi duruyor bakalım. 10 gün sonra ne dicek dr. birde kızlar burdaki dr 36 da keselim iğneleri diyor. benim burdaki diğer dr um 38 demişti. kafam karıştı. hiç 36 da kesen olmuşmuydu hatırlayanınız varmı. sanırım kesmem ben. diğer dr um da 38 gibi diyor çünkü.
herkese merhabalar
rp yorum yazamasamda fırsat buldukça okuyorum... şükürler olsun artık topiğimizde artık hep güzel haberler yazılıyor... inanıyorum bu haberler giderek artacak...
kadir gecesinde o kadar çok dua ettmki herkes için,inşallah allah kabul etmiştir.
ben ve oğluşumda iyiyiz çok şükür. yalnız bebeğimin ultrason takipleri bir hafta önden gidiyor bu bir sorun olurmu diye endişeleniyorum. inşallah yoktur bilginiz varsa yazın kızlar öpüyorum hepinizi.
ommancım üzülme canım sıkma kendini relax lütfen kan pıhtılaşması hamile kalamama konusunda etkin değil. bende daha önce 4 gebelik kaybı yaşadığım için artık gerek sayısız makale ve seminer okuyarak gerekse onlarca dr gidip onların bilgisinden istifa etmemin neticesinde uzmanlaştım yani rahatlıkla kan pıhtılaşmasının hamile kalamama üzerinde hiçbiir etkisi yok diyebilirim. ama dr coraspirin ve folbiol ü gebelik öncesinde başlattımı bilmiyorum ama en az 2 veya 3 ay öncesinden başlamak önemli... geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini okuruz. sevgiler
baharcım teşekkürler
kızlar ne zamandır size birşey sormak istiyorum hazır aklımdayken paylaşayım... ben ikili tarama testini yaptırmamıştım,üçlü tarama testinide hani öylesine yaptırayım dedim ve risk yüksek çıktı amniyon sentez dediler yaptırmak istemiyorum. allaha emanet ediyorum şükürler olsun bebeğim çok hareketli gelişme geriliği yok. duaediyorum başkada rahat olmaya çalışıyorum allah çocuklarımızın sağlığıyla imtihan etmesin bizi. benim abimin bebeğindede üçlü taraması riskliyd üçlü tarama yapmadılar yeğenim maşallah sapasağlam doğdu. sizlerden istediğim bu konuda bildiğiniz olumlu örnekleri paylaşıp beni rahatlatmanız... sevgiler
eylülmavi nerelerdesin ya.özlettirdin kendini.canım herhalde araştırma yapıyorsun.bazı doktorlar hamile kalmadan başlatıyorlar aspirini.bence en iyisi kendi doktoruna sor,iyice araştır ona göre davran.tabi sonucuna göre en uygun yolu doktorun söyleyecektir.inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.Allahım hepimize bağışlasın canım.
kıslarr ben bugün 677 heterozigotolan sonucumu gösterdim druma. oda cok rahat konustu sadece bir kezdüsük olmus bunun sebebine buna baglayamayız dedi. senin durumundakilere clexan önermiyoruz dedi.folic asit veönlem olarak aspirin kullan dedi.aspirinide sana ve bebegehic bie yan etkisiolmadıgı icin güvenle veriyorum dedi.tekrar hamile kalabilirsin dedi tekfrar deneyin dedi.benim icim rahatladı ama bi yandanda böyle mutasyonu olanlar sanırım hep clexanda kullanmışlar.acaba aranızda benim gibi olan varmı sadce aspirin kullanan sonucun ne oldugunu dayazarmısınız lütfen.benbir kez düşük yaptımm allahım tekrar yasatmaz insallah kimseyede yasatmasın
oh be nihayet normale döndü site.....nasılsınız kızlar.....ben her zamanki gibiyim çok şükür-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?