Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın arkadaşlar geçmiş kandiiniz mübarek olsun.keyifler nasıl ?
teşekkür ederiz canım senin de kandilin mubarek olsun hayırdır sen nerelerdesin kayıplara geçiyorsun arada lmaz:
Günaydın arkadaşlar. herkesin kadir gecesi mübarek olsun. dün akşam tüm arkadaşlarım ve kendim için dua ettim. Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder.
Allah kabu etsin canımopuyorumnanaktan
Allah analı babalı büyütsün gözün aydın canım rabbim şimdi diğer hamile arkadaşların da dileğini yerine getirsin inş. bekleyenlerin de tez zamanda beklentilerini gidersin inş.
Rabbim hayırlısını versin negatif sonucu almak çok zor ama rabbim gücünü veriyor onun da yardımcısı olsun inş.

slm kızlar 1 aydır evde yoktum nete giremedim
bugün sonuçlarımı aldım
kan pıhtılaşması çıktı
hiçbişi demedi doktor rahim filmini istedi
çektirdiğim hastaneden onu aldım yarın gidicem onu götürcem çektireli 1 sene oldu inşallah kabül eder

şimdşi kızlar bundan sonra ne olacak hiç bi bilgim yok
bana nolur yardım edin nollcak şimdi bu süreç nasıl geçcek
neler yapabilirim
hamile kalmak için kür falan varmı kaldıktan sonra neler olcak hamile kalana kadar napcam ve sonrası kafam çok karışık
yardım edin lütfennnnnnnnnnnnnnn

ahhh canım moralini bozma herşeyin başı moral eskiler bilir funda 80 diye bir arkadaş vardı onunda bebeği geriden geliyordu dru alalım dedi çok zor günler yaşadı ama aldırmadı bebeğide ona tutundu ve doğdu hatta listeye bakarsan görürsün rabbim yeterki ol desin biliyorsun olmayacak şey yok zaten karnımıza düşen bu bebekler hepimiz için mucize bu minik mucizelerimize iyi bakalım ki onlarda bizi bırakmasın rahat ol herşeyi rabim bilir kısmetse hepimiz alıcaz bebişlerimizi kucağımıza eğer değilse ne yapsak nafile değilmi canım
birde fraxprin var canım innohep var bu kan sulandırıcı iğne olarak bunlarında senin dozunla eşdeğer olanlara bakabilirsin neden bu iğnelerde sorun yaşanıyor anlamadım millet çokmu meraklı kendine iğne yapmaya o yüzden mi piyasada tükeniyor kaydirigubbakcemile3anlamadım keşke bende gerek olmasaydıda yapmasaydım diyorum kaydirigubbakcemile3

maşallah gözünüzaydın olsun eşin ve seni tebrik ederim ne büyük mutluluktur heralde anlatılmaz yaşanır biliyorum allahım bizlerede nasip etsin bütün bebek isteyenlere inş
bu arada ben ilk iğnelere başladığım zaman yanılmıyorsam sen 16-17 .haftalardaydın ve ben hala alışamadım bu iğnelere diyordun bende ilk başlarda çok sıkıntı çekmiştim iğneler yüzünden ama sonra alışıyor insan ve sanki iğne çok önemsiz oluyor iğne yapmayı büyütmüyorsun sıradanlaşıyor yeterki bebeğim diyorsun iyi olsun her seferinde ayyy çok mu uzattım ne
allahım analı babalı mutlu sağlıklı büyütmeyi nasip etsin yuvanızı şenlendirsin inş

haaa bu arada bende cuma günü dr gitmiştim hafta sonu giremedim kusura bakmayın arkadaşlar hemen detaya geçeyim
bebeğim iyi şükürler olsun herşey şimdilik normal dedi bundan sonra 15 günde bir gideceğim karnım baya büyüdü ve çatır çatır çatladım aynaya bakınca canım sıkılıyor birazcık nede olsa kadınız illa takıcaz çatlaklara eşimde bakıp bakıp aaa harita gibi oldu karnın demesi acayip sinirlendiriyor beni bende bebek istiyorsak bazı şeylerden fedakarlık etmemiz gerek diyorum işte böyle geyik yapıyoruz benim adamla beklemek ne zormuş aylar oldu gelse yüzünü bir görsek diye hasretle bekliyoruz canım kızım özlemi inş doğum haberimi yazdığım günleride görürüm bu arada her halta ağlıyorum bazen annem gibi oldum bende diyorum çok duygusallaştım poffffff neyse çenem düştü ama yazmayada ihtiyacım vardı nede olsa beni ancak sizler anlarsınız o yüzden rahat rahat yazıyorum hepinizi seviyorum allaha emanet olun

hepimizin yaşadığı duyguları çok güzel anlatmışsın canım. millet daha hamile olduğunu öğrendiği an alışverişe başlıyor mesela, ben doğuma gidene kadar hiç bir şey almayı düşünmüyorum inşallah rabbim o günü gösterir. ablama ve yengeme tembih ettim. eğer ben doğuma gider sağlıklı bir şekilde doğum yaparsam bana hastaneye hastane çıkışı alıp getirin dedim.allaha emanetiz. dediğin gibi dr, bana da kan pıhtılaşması sorununda iğne
% 75-80 çözüm dedi, ama senin rahim de problemli o yüzden şansın %60 larda bunu sakın unutma dedi.aslında belki böyle gerçeği bilerek hamilelik geçirmek daha doğru çünkü diğer ikisine dr lar bana şakır şakır kanam varken herşey yolunda kanamanın bebekle ilgisi yok. bebek çok sağlıklı demişlerdi. ama sonuç hüsran oldu.boş vaatlerle kandırılmak bu olsa gerek. o zaman yıkım daha büyük oluyor sanki.

arkadaşlar da cevaplamış zaten. kan pıhtılaşması tamamen genetik olduğundan etkileyeceğini sanmıyorum, keşke coraspin genetiğimizi etkilese de düzeltse

çok güzel, teşekkürler. amin canım cümlemizin duaları kabul olsun..hayırlara vesile olsun mubarek gün ve gecemiz.
gözün aydın canım. allah analı babalı büyütsün,bizlere de göstersin o güzel günleri.

canım bildiğim kadarıyla kan pıhtılaşması olan kişilerin fisksel aktivite halinde olmaları daha doğru dolaşım açısından. ama ben malesef yatmak zorunda olanlardanım. çünkü rahim problemim var.
canım güle güle otur temiz evinde, yardımcı almakla en doğrusunu yapmışsın. ben kayınvalşidemle oturuyorum, yemek bulaşık işleriyle o ilgileniyor, temizlik işiylede haftasonları eşim.saolsun.eğer yalnız olsam kesin yardımcı alırdım.

sonuyok canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. takma harita giib bir karnı boşver,i düzgün ama boş bir karından daha iyidir unutma yerimseniben allah bizleir anne olmak için o yapıda yaratmış. bizim karınlarımız kocalarımızın göz zevkine değil, bebeklerimizin konforuna adanmıştır zaten büyük ihtimal bebekelr olunca kocaların pabucu biraz dama atılacak

bu arada ben 6+2 görünüyor yazmışım yalnışlıkla 10+2 görünüyor,bebeğim. yani haftasından 1,5 hafta geriden gidiyor.umarım bu günelride atlatacağız.benim en korktuğum dönem 16-17 haftalar. o dönemleri atlatsam sanki hani derler ya kırdık şeytanın bacağını.öyle hissedeceğim. diğer kayıplarım o dönemlerdi çünkü.

ne demek canım bişey değil.

harika bir kitaptan muhteşem bir dörtlük. eline saplık canım.

gözün aydın canım darısı bizlerin başına.

bizde dr dan geldik kızlar benim yaramaz oğlum maşallah iyi çıktı nst ye girdik henüz sancı falan yok. bakalım ne zaman teşrif edicek kend,leri,:)

feryad merhaba canım gelen oldumu nete giremiyorum ancak iftarı yapıp onları gönderdikten sonra girebiliyorum sağolsunlar bu ramazan hiç yalnız bırakmadılar valla nasıl geçti anlamadım.herkese diyom ki şimdi gelen ileriye yatırım yapıyo bizde kızımla onlara gidecez.yata yata büyüdük valla dediği gibi

giremiyorsan girme canım ben takılıyorum sana ne güzel sevenlerin var ama yatman gerektiğini de unutmasınlar seninlmaz:
bende okul başladı ya zümre tutanağımla boğuşuyorum sinir oluyorum eve iş getirmekten ama ne yapacaksın bu meslek te böyle işte aç karnına kafamçokkarıştı böyle oldum resmen kaydirigubbakcemile3 ramazanın son günleri ya sabır da kalktı akşama misafir almak istiyordum ama işim uzun ve bugün yapmam gerekiyo geç haberim oldu neyse vardır bir hayır değl mi
amaaaaaaan bir geldin ben de dertlenecek adam arıyormuşum hekaydirigubbakcemile3 saatlerdir pc başında olunca nevrim döndü

feryad al misafirleri gelin bize yemekler hazır canım.allah kolaylık versin.bizim miafirler kendi hizmetlerini kendileri yapıyorlar oyüzden çok yorulmuyorum ben oturuyorum ama sana zevkle hizmet ederim gel sen

sonuyok demek harita diyo eşin ha ne fena bu adamlar ya? inan bende vara yoğa ağlıyorum benimkide karsıma gecip gülerek eee bunda ağlanacak ne var anlat bende ağlayayaım diyo.

nuraycım teşekkür ederim canım
evet artık sorunum ne olduğunu biliyorum ve
ona göre davrancam artık
inşallah bende hamile kalırım ve sizlerin yardımıyla bu günleri aşarım
benim gibi çok arkadaşız burda moralim yüksek olslun rabbim böylede verir
sağolun kızlar

kızlar bazı şeyleri merak ediyorum yazarsanız sevinirm
kan pıhtılaşması gebeliğe engelmi???
yani geciktiren bi sebepmi???
kan pıhtlaşması yumurtlalamaya engelmi
çok merak ediyorum
ben 3 sene boyunca hamile kalamadım sonrada iki düşüğüm oldu
oyüzden soruyorum
gebeliğe engelmi diye
lütfen cevap yazın
bide çok oldum biliyorum biliyorum ama
bi kür falan varmı yaptığınız yani zararı varmıdır
şimdiden teşekkürler

feryad al misafirleri gelin bize yemekler hazır canım.allah kolaylık versin.bizim miafirler kendi hizmetlerini kendileri yapıyorlar oyüzden çok yorulmuyorum ben oturuyorum ama sana zevkle hizmet ederim gel sen

canım sağol misafir alamadım çok yoğunum diye ben gelsem bile senin bana hizmet etmene gerek yok kuzum ben yaparım ne yapılacaksa yeterki sen yerlerini söyle :)) gelenler de yapıyorsa kendi hizmetlerini iyi ozaman kurtuldular gazabımdan benim olumunekankayizsmile

rica edrim omman burada hepimiz birbirimize elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya , destek olmaya çalışıyoruz.sana da inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasib olur. kan pıhtılaşması tek başına hamiel kalmayı etkilemiyor ibldiğim kadarıyla, ama belki hormonal sebepler, stres, pko gibi sorunlar varsa ek olarak etkileyebilir.ben daha önceki hamileleikelrinde 3-4 ay gibi bir zamanda sonuca ulaşmıştım.ama önemli olan hamile kalmak değil, hamileliği sağlıklı birşekilde devam ettirmek. onlarda hüsran yaşayınca iki yıl ara verdik, hem psikolojik açıdan hemde dr , tavsiyesiydi bu.ama benimkiler geç. düşükelrdi, erken yaşanan düşükelrde bu kadar ara önermiyorlar.ve benim ikisi aynı yıl oldu. yani neredeyse bir yıl boyunca hamileydim ama sonuçta çocuk yoktu ortada.ve bu evliliğim ilk yılıydı.biz hemen çocuk isteyen çiftlerdendik. 2 yıl aradan sonra 1 yılda tekrar hamile kalma çalışmaları sürdü. ama sanırım bu defa bu kadar uzun sürmesi birazda yaşa ve strese bağlıydı. çünkü aile ortamımızda sorunlar vardı ve artık 32 yaşındayım.neyse ki şimdi hamileyim çok şükür, rabbim bu defa acısını göstermesin. artık anne olmak istiyorum.

kür olayına gelince bensadece böğürtlen kökü kürü yapmıştım ocak ayında falan. ama haziran sonu- temmuz başı hamiel kalmışım. onun etkisi olduğunu sanmıyorum.ayrıca bildiğim kadarıyla çok fazla bitkisel ürün kullanmak o kadar da sağlıklı birşey değil.üstelik kan pıhtılaşması sorunu olanların yedikelrine içtiklrine daha çok dikkat etmesi grekiyor. bazı besinler kan pıhtılaşmsını tetikliyor.üstelik bunların çoğu herkes tarafından sağlıklı diye bilinen ve tavsiye edilen besinler.
örneğin, sarmısak, balık, kahve, çikolata, brokoli,sakatat ve şarküteri ürünleri, beyaz peynir hariç bütün peynir çeşitleri, kırmızı mercimek hariç tüm baklagiller,ekpek ürünleri..

arkadaşlar eksiğim yada yanlışım varsa düzeltin lütfen, ilk aklıma gelenler bunlar oldu.

canım kan pıhtılaşmasının gebeliğe engel olacağını sanmıyorum.hamile kalıp da bebeğini kan pıhtılaşmasından kaybedenler var .canım bu 3 sene içinde doktora gitmişsindir zaten.tekrarlayan düşüklerinde araştırma yaptırdın mı?

kıslar biz yarın memlekete gidiyoruz şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum sağlık ve esenlik dolu bir bayram diliyorum bayram dönüşü görüşmek üzere..puyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…