aysude tsma nabersiniz.....
Aysude evdesin di mi ??geçti mi ağrıların??
oh be nihayet normale döndü site.....nasılsınız kızlar.....ben her zamanki gibiyim çok şükür-tatlicadiarzu-
baharcım teşekkürler
kızlar ne zamandır size birşey sormak istiyorum hazır aklımdayken paylaşayım... ben ikili tarama testini yaptırmamıştım,üçlü tarama testinide hani öylesine yaptırayım dedim ve risk yüksek çıktı amniyon sentez dediler yaptırmak istemiyorum. allaha emanet ediyorum şükürler olsun bebeğim çok hareketli gelişme geriliği yok. duaediyorum başkada rahat olmaya çalışıyorum allah çocuklarımızın sağlığıyla imtihan etmesin bizi. benim abimin bebeğindede üçlü taraması riskliyd üçlü tarama yapmadılar yeğenim maşallah sapasağlam doğdu. sizlerden istediğim bu konuda bildiğiniz olumlu örnekleri paylaşıp beni rahatlatmanız... sevgiler
kızlar benim kafam okudukça karışıyo
pıhtılaşma sonuçlarımı yazsam bi yorumlasanız lütfennnnn
FAKTOR V LEİDEN(G1691A) NORMAL
FAKTOR VR2(H1299R) NORMAL
PROTROMBİN(G20210A) NORMAL
FAKTOR XIII(V34L) NORMAL
ß-FİBRİNOJEN(-455 G<A) HETOROZİGOT MUTASYON
PAI-1 (4G/5G) 4G/5G
HPA1 (a/b) a/a
MTHFR(C677T) NORMAL
MTHFR(A1298C) HEMOZİGOT MUTASYON
ACE(I/D) I/D
Apo B(R3500Q) NORMAL
Apo E E3/3
BEN HİÇ BİŞİ ANLAMIOM BUNLARDAN ANLAYAN VARSA LÜTFEN CEVAPLASIN
NORMAL ONLMAYANLAR NE
İLERİ DERECEDEMİ
LÜTGFEN CEVAP YAZINNNNNNNNNNNNNNN
yok anacım ne evi başladım işe pazartesi... Ağrılarım geçti çok şükür... Ama idrar yolları çıktı bide başıma şimdi... Onuda atlatırız inşallah... Olacağı buydu işyerimde temizlikçi uğramayınca olan oldu bize... Hem sıkmaktan hemde kirli tuvalet kullanmak zorunda kalmaktan oldu herhalde...
baharcım teşekkürler
kızlar ne zamandır size birşey sormak istiyorum hazır aklımdayken paylaşayım... ben ikili tarama testini yaptırmamıştım,üçlü tarama testinide hani öylesine yaptırayım dedim ve risk yüksek çıktı amniyon sentez dediler yaptırmak istemiyorum. allaha emanet ediyorum şükürler olsun bebeğim çok hareketli gelişme geriliği yok. duaediyorum başkada rahat olmaya çalışıyorum allah çocuklarımızın sağlığıyla imtihan etmesin bizi. benim abimin bebeğindede üçlü taraması riskliyd üçlü tarama yapmadılar yeğenim maşallah sapasağlam doğdu. sizlerden istediğim bu konuda bildiğiniz olumlu örnekleri paylaşıp beni rahatlatmanız... sevgiler
Limonlucay ne oldu adet günün geçtimi canım?
herkese merhabalar
rp yorum yazamasamda fırsat buldukça okuyorum... şükürler olsun artık topiğimizde artık hep güzel haberler yazılıyor... inanıyorum bu haberler giderek artacak...
kadir gecesinde o kadar çok dua ettmki herkes için,inşallah allah kabul etmiştir.
ben ve oğluşumda iyiyiz çok şükür. yalnız bebeğimin ultrason takipleri bir hafta önden gidiyor bu bir sorun olurmu diye endişeleniyorum. inşallah yoktur bilginiz varsa yazın kızlar öpüyorum hepinizi.
OTE] canım gözünüz aydın darısı en kısa zamanda basına.
aysude gecmiş olsun canım.
denden yemeye basladınmı?
öncelikle geçmiş olsun, allah tekrardan aynı acıları yaşatmasın, benim koyu renkle işaretlediklerim dışındakiler normal zaten belli,iğne genelde buradaki tüm arkadaşlara verildi dr lar tarafından, istersen başka dr a da göster sonuçlarını , danış, için rahat etsin.yine gerek yok derlerse için daha rahat eder.kızlar benim kafam okudukça karışıyo
pıhtılaşma sonuçlarımı yazsam bi yorumlasanız lütfennnnn
FAKTOR V LEİDEN(G1691A) NORMAL
FAKTOR VR2(H1299R) NORMAL
PROTROMBİN(G20210A) NORMAL
FAKTOR XIII(V34L) NORMAL
ß-FİBRİNOJEN(-455 G<A) HETOROZİGOT MUTASYON
PAI-1 (4G/5G) 4G/5G
HPA1 (a/b) a/a
MTHFR(C677T) NORMAL
MTHFR(A1298C) HEMOZİGOT MUTASYON
ACE(I/D) I/D
Apo B(R3500Q) NORMAL
Apo E E3/3
BEN HİÇ BİŞİ ANLAMIOM BUNLARDAN ANLAYAN VARSA LÜTFEN CEVAPLASIN
NORMAL ONLMAYANLAR NE
İLERİ DERECEDEMİ
LÜTGFEN CEVAP YAZINNNNNNNNNNNNNNN
çok sevindim canım iyi olmanıza.önden gitmesi gelişimin iyi olduğunu gösterir bence, benim ki de 1 hafta geriden gidiyor bende onun için tedirginim.herkese merhabalar
rp yorum yazamasamda fırsat buldukça okuyorum... şükürler olsun artık topiğimizde artık hep güzel haberler yazılıyor... inanıyorum bu haberler giderek artacak...
kadir gecesinde o kadar çok dua ettmki herkes için,inşallah allah kabul etmiştir.
ben ve oğluşumda iyiyiz çok şükür. yalnız bebeğimin ultrason takipleri bir hafta önden gidiyor bu bir sorun olurmu diye endişeleniyorum. inşallah yoktur bilginiz varsa yazın kızlar öpüyorum hepinizi.
öncelikle seni ve bebeğini allaha emanet ediyorum hepimizin olduğu gibi.bu testlerin yanılma payı okadar çok ki,ben aslında yaptırmaktan yana bile değilim.ama yinede yapılıyor işte.en yakın arkadaşımın yengesinin ikili etstinde risk yüksek çıktı, üçlü de sonuç aynı oldu, amniyosentez yaptılar, onda da risk vardı, tabi bu arada bebek 5 aylık oldu haliyle sonuçlar çıkana kadar vs.arkadaşımın yengesi ne olursa olsun allah onu bana verdi, o benim evladım.asla dokundurtmam dedi. dr.lar almaktan yanaydı.şimdi kızı 2 yaşında ve çok sağlıklı.sadece fıtıklı doğdu ve 40 ı içinde fıtık ameliyatı oldu. başaka hiçbir sağlık problemi yok.sen de bol bol dua et. bizlerin de duası seninle olacak. sağlıklı sıhatli alırsın oğlunu kucağına,baharcım teşekkürler
bencede nihayet yani..oh be nihayet normale döndü site.....nasılsınız kızlar.....ben her zamanki gibiyim çok şükür-tatlicadiarzu-
geçmiş olsun tatlım. çalışma şartları ile evdeki hijyen aynı olmuyor malesef..yok anacım ne evi başladım işe pazartesi... Ağrılarım geçti çok şükür... Ama idrar yolları çıktı bide başıma şimdi... Onuda atlatırız inşallah... Olacağı buydu işyerimde temizlikçi uğramayınca olan oldu bize... Hem sıkmaktan hemde kirli tuvalet kullanmak zorunda kalmaktan oldu herhalde...
eminim kistin ilaçla hemen yokolacaktır.sen kafana takma keyfine bak, bebiş geleceği zaamanı bilir ..:))) canım pazar günü regli oldum, bebiş yok dr. gittim rutin kontrole kist çıktı şimdi ilaç kullanıyorum bebiş bi süre daha ertelendi yani ama sağlık olsun önce benim sağlığım artık eşimde bende önceliğin bu olduğunu düşünüyoruz..seninde az kaldı gününe güzel haberlerini duymak dileğiyle :Saruboceq:
canım doktorlar 1-2 hafta önde veya geride oluşunu çok önemsemiyorlar.bizde 1 hafta geriden geliyoruz.erkekler genelde önde kıazlar geride oluyormuş canını sıkma iyidirbenimde 2li 3lü testler normal çıktı ama amniyo yapalım dediler suyumuz az diye bende yaptırmadım.içimizi ferah tutalım tsma arkadasım ne güzel anlatmış yüreğime su serptin valla.
OTE] canım gözünüz aydın darısı en kısa zamanda basına.
aysude gecmiş olsun canım.
denden yemeye basladınmı?
az az yemeye başladım canım,sen nasılsın?
baharcım teşekkürler
yok anacım ne evi başladım işe pazartesi... Ağrılarım geçti çok şükür... Ama idrar yolları çıktı bide başıma şimdi... Onuda atlatırız inşallah... Olacağı buydu işyerimde temizlikçi uğramayınca olan oldu bize... Hem sıkmaktan hemde kirli tuvalet kullanmak zorunda kalmaktan oldu herhalde...
sağol canım söyledklerin moral oldu.kıslarr ben bugün 677 heterozigotolan sonucumu gösterdim druma. oda cok rahat konustu sadece bir kezdüsük olmus bunun sebebine buna baglayamayız dedi. senin durumundakilere clexan önermiyoruz dedi.folic asit veönlem olarak aspirin kullan dedi.aspirinide sana ve bebegehic bie yan etkisiolmadıgı icin güvenle veriyorum dedi.tekrar hamile kalabilirsin dedi tekfrar deneyin dedi.benim icim rahatladı ama bi yandanda böyle mutasyonu olanlar sanırım hep clexanda kullanmışlar.acaba aranızda benim gibi olan varmı sadce aspirin kullanan sonucun ne oldugunu dayazarmısınız lütfen.benbir kez düşük yaptımm allahım tekrar yasatmaz insallah kimseyede yasatmasın
canım öncelkle hamile haberini okumuştum çok sevndm ama grip bi tebrk yazamadım çokk sevindm allah sağsalim kavuştursun siz inşallah...ayrıca maşallah diyeyim ve koruma altına alalım kuzuyu. ayrıca ticker çok hoşuma gtti "kalbim karnımda atıyor."selam canım...risk var deyince açıkçası panik içinde okudum...ama yüreğini ferah tut deyip sana güzel bir örnek hatta çokgüzel bir örnek anlatayım...bizim işyerimizde bir erkek arkadaşımızın hanımı hamileliğinde 2 li test yaptırıyor..risk var deyip 3 lü yapılıyor...ve ardındanda amniyo sentez isteniyor...neyse test yapılıyor...ardından tekrar ediyorlar ve ankaray gönderiliyor...ama daum sendromu % 90 diyorlar...neyse arkadaş burda sonuçları beklerken kahroluyor...ama bu arada eşi diyorki sakatda olsa ben bunu doğurucam...bunun üzerine eşi çıldırıyor..madem doğurucan niye bizi bu kadar strese soktun ne gerek vardı...madem allahtan gelene razıydık diyor...ama tabi ne kadar allaha emanet deseler de karı koca mahvoldular...kadın %90 dendiği için neredeyse 1 ay helak oldu..arkadaş sedef hastası oldu...sonu. daum sendoromu dendi..ve inanılmaz..doktorlar bile şok oldu çünkü dünya tatlısı bir oğulları oldu....şu an 2 yaşında fildir fildır koşturuyor...doktorlarda zaten yanılma payı var amniyo sentezin dediler çocuk sağlıklı doğunca...biliyorum böyle beklemek çok zor ama rabbim çok büyük bence bu olay bir mucize...arkadaş öyle diyor..bir daha eşim hamile kalsın...doktora bile götürmicem eşimi diyor:))))) ee yaşadığı korkunç günlerden sonra doktorlardan nefret ediyor...sen yüreğini ferah tut...hep dua et canım...rabbim ol der olur...lütfen gelişmelerden haberdar et...
çok teşekkürler tatlım moral oldu. işte bu testlere güvenip sağlam çocuğu aldırmaktan korkuyorum o yüzdende allaha emanet diyorum.canım ALllaha inancı olan bi insansın Allaha dua et Allahın izniyle hiçbişey olmaz bizim bi tanıdığımızında 3 lü test riskli çıktı amniyosentez istediler onun sonucuda 1 ayda falan çıkıyo kadın 1 ayda mahvoldu ve şimdi 1 yaşında oğlu var sapasağlam çok saqğlıklı bi çocuk canım inşallah bişey yoktur sen kalbini bozma
canım doktorlar 1-2 hafta önde veya geride oluşunu çok önemsemiyorlar.bizde 1 hafta geriden geliyoruz.erkekler genelde önde kıazlar geride oluyormuş canını sıkma iyidirbenimde 2li 3lü testler normal çıktı ama amniyo yapalım dediler suyumuz az diye bende yaptırmadım.içimizi ferah tutalım tsma arkadasım ne güzel anlatmış yüreğime su serptin valla.
?
maşallah ne kadar güzel örnekler bunlar böyle işte bu testlere güvenip nasıl çocuğu aldıralım böyle şeyleri duyunca..
çok sevindim canım iyi olmanıza.önden gitmesi gelişimin iyi olduğunu gösterir bence, benim ki de 1 hafta geriden gidiyor bende onun için tedirginim.
.
öncelikle seni ve bebeğini allaha emanet ediyorum hepimizin olduğu gibi.bu testlerin yanılma payı okadar çok ki,ben aslında yaptırmaktan yana bile değilim.ama yinede yapılıyor işte.en yakın arkadaşımın yengesinin ikili etstinde risk yüksek çıktı, üçlü de sonuç aynı oldu, amniyosentez yaptılar, onda da risk vardı, tabi bu arada bebek 5 aylık oldu haliyle sonuçlar çıkana kadar vs.arkadaşımın yengesi ne olursa olsun allah onu bana verdi, o benim evladım.asla dokundurtmam dedi. dr.lar almaktan yanaydı.şimdi kızı 2 yaşında ve çok sağlıklı.sadece fıtıklı doğdu ve 40 ı içinde fıtık ameliyatı oldu. başaka hiçbir sağlık problemi yok.sen de bol bol dua et. bizlerin de duası seninle olacak. sağlıklı sıhatli alırsın oğlunu kucağına,
..
canım her türlü doğurcam diyorsan hiç yaptırma bence ama aksiyse eğer yaptır derim.
haır olmaz sadece iğneler bebege giden kan akışını saglıyorkızlar bana kimse cevap vermemiş
tekrar soruyorum lütfen cevap verin :)
daha önce boş gebelik yaşadım bu 2. gebeliğim 5+6 im. doktorum hiçbir tahlil yapmadan Clexan 0.6 verdi 40 gün boyunca kullanacakmışım. zararlı olmaz mı dedim hayır dedi. ilk gebeliği sorunlu olanlara veriyorlarmış. siz az çok anlarsınız. gerçekten zararlı değil mi? doğum şeklini etkiler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?