canım benım o duyguları anacak yasayn bılır ama sabretmekten baska caremız yokkı ne gelır elden ben memelekete gıtmek ıstemıyordum dugunde bayramda bebek varmı dıye soruyolardı sınırlenıyodum eve gelıp hıckıra hıckıra aglıyordum sanki o olanları kendılerı yapıyo ya rabbım nasıp edecek olacak ıste hatta bı ara esıme bosanmayı bıle teklıf etmıstım ama sımdı cok sukur 4 dusukten sonra yavruma kavustum su mubarek gunde rabbım ısteyen herkese nasıp etsın. yuregını ferah tut canım ınsalah en kısa zamnda sende hamıle kalır bebeısını kucagına alırsın.....
canım sonucuna göre gerek varsa kullanırsın anlamında söylemistir.benim soncum cıktı pıhtılasama var biliyosun ama ben yine sonucu göstermeden kullanmıyorum belki baska tahlil falan istrer diye.cok kararsız kaldım ama en son buna karar verdimhayırlısı artık.internetten bi dra sonucumu yazıp gönderdim oda hamilelikle birlikte baslayabilirisn aspirine demis.
canım sende izmirdemisin yoksa?
çok doğru söylüyorsun...peki bu innohep daha mı etkili celxanedan.. sordun mu doktoruna..? vardr bu yaşadıklarımızda bir hayır şüphesiz...inşallah günahlarımıza kefaret olur....bizlere şefaatçi olurlar...
güle güle kirlet inşallah... ayyy insanın üstünden yük kalkıyor temizlik yapınca ... bu arada bende bugün eski emar sonuçlarımı doktora gösterdim ve bana süpürge bile yapmayacaksın dedi.... benim temizlik işi kocişe kaldı gibi görünüyor.... seninde kandilin tekrardan mübarek olsun... Rabbim kendisine acılan elleri boş çevirmez hakkımızda hayırlı olanı nasib etsin inşallah...amin canım amin.....innohep ve clexan için aynı ilaç diyorlar ama Kocaeli Ünv. genelde innohep veriyor hastalarına ve benim doktorumun en son söylediği innohepte başarı oranının daha yüksek olduğu.....ama her ikisinde de şans %75 miş,topicte ağırlık Clex.dı eskiden şimdi dikkat ediyorum İnnohep daha fazla........
Canlar nasılsınız,benim evde temizlik var......aylar sonra temiz bir evde oturucamkaydirigubbakcemile2 Kadir gecesinde edilen tüm dualarımız kabul olur inş......
allah razı olsun canım seninde...günaydın arkadaşlar geçmiş kandiiniz mübarek olsun.keyifler nasıl ?
aminn inşallah canımm....Günaydın arkadaşlar. herkesin kadir gecesi mübarek olsun. dün akşam tüm arkadaşlarım ve kendim için dua ettim. Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder.
canım benim Allah analı babalı büyütsün... bugünleri unutcaz inşallah...gunaydın arkadaslar
27 agustosta bende bebegımı kucagıma aldım sukurler olsun
fraxıparıne kullandım 9 ay boyunca dogumdan 1 gun once kestık hıcbır sorun yasamadık
ıyılesmemde gayet guzel oldu eve gelınce hatta hıc yatmadım ıslerımı az cok yaptım bebegıme baktım
dusununce nasıl gececek 9 ay dıyor ınsan ama gecıyor ınanın daha dun gıbı hamıleleııgım
aglaya aglaya ıgne yaptıgım zmanları bılırım ama sonuc guzel oldu sukurler olsun
Rabbım hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallah
denden bugün sendeyiz ozaman demi ama.güle güle kirlen bende ctesi hallettik o işi.insan rahatlıyor
gunaydın arkadaslar
27 agustosta bende bebegımı kucagıma aldım sukurler olsun
fraxıparıne kullandım 9 ay boyunca dogumdan 1 gun once kestık hıcbır sorun yasamadık
ıyılesmemde gayet guzel oldu eve gelınce hatta hıc yatmadım ıslerımı az cok yaptım bebegıme baktım
dusununce nasıl gececek 9 ay dıyor ınsan ama gecıyor ınanın daha dun gıbı hamıleleııgım
aglaya aglaya ıgne yaptıgım zmanları bılırım ama sonuc guzel oldu sukurler olsun
Rabbım hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallah
denden canım sakın kendini yorma yarıdmcı bayan aldıysan hepsini yapar o. sen hiç iş yapma yat dinlen keyif yap...
güzin maşallah canım biraz sıkıntılı da olsa 30 lu haftalara geldin. çok az bir zamanın kaldı.sağlıklı doğumların olur inşallah.
kızlar bu arada bişey soracam sizlere bizim gibi kan pıhtılaşması olan bayanların hamilikte fiziksel aktivitesi nasıl olmalı sizce ilk haftalarda az sonralarda artmalımı yoksa günlük yaşamımızı hiç değiştirmemelimilimiyiz.? kullanılan iğneler ve değerler hakkında konuştuk bu konu hakkında fazla bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
ozpor ile ben görüşüyorum canım.tüp bebek olmadı.kısmet hakkında hayırlısı böyleymiş dedik. şimdi yeniden toparlanıp tekrar deneyecek. biliyorsun onda kromozom bozukluğu olduğu için pgt yöntemimiydi neydi işte ondan yapılması gerekiyor. maddi olarak ta toparlaması gerekiyor. , moral olarak iyi .
dendenciğim bu hamileliğinde yatmadın sanırım.bulantıların hariç başka bir problem yoktu değilmi.
Güzincim hamile olduğunu öğrendiğin günden beri istirah mi ediyorsun. yavaş tempolu yürüyüş yada arada sırada çarşı gezmesi falanda yapmadınmı?
buyrun buyrun ev temiz olunca daha zevkle ağırlıyorum misafirlerimi....ama pasta börek yapamıyorum henüz......bir dahaki gelişinizde inş......
tamam geliyorum zaten onları tketmiyoruz yoksa şekerimiz çıkacak bukadar hareketsizliğe.muhabbete geliyoz:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?