Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım çok sağol.inan bunları yaşamayan bilemez.ister istemez geriliyorum.hele bir kuzenim var.her ay arar: "eee varmı bişeyler diye sorar" iyice sinir olurum.bir yengemiz var,ne zaman görse bebek var mı? sorar.ya niye bu kadar müdahale ediyorlar.insanın psikolojisinden anlamıyorlar.onların ki sırf merak işte.klava:

eylülmavi nerelerdesin ya.özlettirdin kendini.canım herhalde araştırma yapıyorsun.bazı doktorlar hamile kalmadan başlatıyorlar aspirini.bence en iyisi kendi doktoruna sor,iyice araştır ona göre davran.tabi sonucuna göre en uygun yolu doktorun söyleyecektir.inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.Allahım hepimize bağışlasın canım.

Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma.
Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar.
Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var.
Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir.elif şafak / aşk
kadir geceniz mübarek olsun kızlar, dualarımız kabul olsun..

amin canım amin.....innohep ve clexan için aynı ilaç diyorlar ama Kocaeli Ünv. genelde innohep veriyor hastalarına ve benim doktorumun en son söylediği innohepte başarı oranının daha yüksek olduğu.....ama her ikisinde de şans %75 miş,topicte ağırlık Clex.dı eskiden şimdi dikkat ediyorum İnnohep daha fazla........

Canlar nasılsınız,benim evde temizlik var......aylar sonra temiz bir evde oturucamkaydirigubbakcemile2 Kadir gecesinde edilen tüm dualarımız kabul olur inş......

Günaydın arkadaşlar. herkesin kadir gecesi mübarek olsun. dün akşam tüm arkadaşlarım ve kendim için dua ettim. Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder.

gunaydın arkadaslar
27 agustosta bende bebegımı kucagıma aldım sukurler olsun
fraxıparıne kullandım 9 ay boyunca dogumdan 1 gun once kestık hıcbır sorun yasamadık
ıyılesmemde gayet guzel oldu eve gelınce hatta hıc yatmadım ıslerımı az cok yaptım bebegıme baktım
dusununce nasıl gececek 9 ay dıyor ınsan ama gecıyor ınanın daha dun gıbı hamıleleııgım
aglaya aglaya ıgne yaptıgım zmanları bılırım ama sonuc guzel oldu sukurler olsun
Rabbım hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallah

denden canım sakın kendini yorma yarıdmcı bayan aldıysan hepsini yapar o. sen hiç iş yapma yat dinlen keyif yap...
güzin maşallah canım biraz sıkıntılı da olsa 30 lu haftalara geldin. çok az bir zamanın kaldı.sağlıklı doğumların olur inşallah.
kızlar bu arada bişey soracam sizlere bizim gibi kan pıhtılaşması olan bayanların hamilikte fiziksel aktivitesi nasıl olmalı sizce ilk haftalarda az sonralarda artmalımı yoksa günlük yaşamımızı hiç değiştirmemelimilimiyiz.? kullanılan iğneler ve değerler hakkında konuştuk bu konu hakkında fazla bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.

güle güle kirlet inşallah... ayyy insanın üstünden yük kalkıyor temizlik yapınca ... bu arada bende bugün eski emar sonuçlarımı doktora gösterdim ve bana süpürge bile yapmayacaksın dedi.... benim temizlik işi kocişe kaldı gibi görünüyor.... seninde kandilin tekrardan mübarek olsun... Rabbim kendisine acılan elleri boş çevirmez hakkımızda hayırlı olanı nasib etsin inşallah...
günaydın arkadaşlar geçmiş kandiiniz mübarek olsun.keyifler nasıl ?
allah razı olsun canım seninde...
Günaydın arkadaşlar. herkesin kadir gecesi mübarek olsun. dün akşam tüm arkadaşlarım ve kendim için dua ettim. Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder.
aminn inşallah canımm....
canım benim Allah analı babalı büyütsün... bugünleri unutcaz inşallah...

nergis evet canım ya bugün 31 haftayı deviriyorum öyle böyle geçiyor zaman.darısı sizlerin basına en kısa zamanda.allahım sabrı öğretiyor benim çok aceleci telaslı yapım var simdi biraz normale dönüyorum ya.iğne kullananların hareketli olması gerektiğini internette okumuştum ama ben bak 8 aydır evdeyim ne hareket ne aktivite demekki duruma göre değişebiiyor bence

ipekk canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün ne mutlu sana.darısı ben ve diğer arkadaslarımızın basına

Güzincim hamile olduğunu öğrendiğin günden beri istirah mi ediyorsun. yavaş tempolu yürüyüş yada arada sırada çarşı gezmesi falanda yapmadınmı?

denden bugün sendeyiz ozaman demi ama.güle güle kirlen bende ctesi hallettik o işi.insan rahatlıyor

buyrun buyrun ev temiz olunca daha zevkle ağırlıyorum misafirlerimi....ama pasta börek yapamıyorum henüz......bir dahaki gelişinizde inş......

Maşallah,sağlıklı,başarılı,huzurlu bir ömür diliyorum evladınızla birlikte........darısı tüm bekleyenlere......

yok canım yormuyorum,bende yavaş yavaş otura kalka mutfağımı temizliyorum,zaten artık 15 günde bir gelecek bana,sağolsun çok temiz çok iyi bir bayan,bana zaten iş yaptırmaz.......canım özpor ile sen mi görüşüyordun nuray mı,nasıl ne yaptı çok merak ediyorum......

bu arada harekete gelince;bana söylenen,düşük tehliken yoksa,normal yaşantına devam mümkün olduğunca hareket etmeliymişiz,günde en az 45 dk.1 saat arası yavaş tempolu yürüyüş,eğer yatmamız gerekiyorsa saat başı baklarımızı,ayak parmak uçlarımızı hareket ettirmeliymişiz.....aslında bu da garip,Güzinin dediği gibi o sürekli istirahat halinde,maşallah nazar değmesin bir problem yaşamadı suyu dışında,bende diğerinde 16haftaya kadar yatmıştım,tam hareketlendim.........zaten sonrası malum......

Rızkı olan geliyor,olmayana ne yapsak bahane..........

ozpor ile ben görüşüyorum canım.tüp bebek olmadı. kısmet hakkında hayırlısı böyleymiş dedik. şimdi yeniden toparlanıp tekrar deneyecek. biliyorsun onda kromozom bozukluğu olduğu için pgt yöntemimiydi neydi işte ondan yapılması gerekiyor. maddi olarak ta toparlaması gerekiyor. , moral olarak iyi .

dendenciğim bu hamileliğinde yatmadın sanırım.bulantıların hariç başka bir problem yoktu değilmi.

Allah yardımcısı olsun,inş. bir an önce youna girer herşey......moralinin iyi olması herşeyden önemli zaten

dendenciğim bu hamileliğinde yatmadın sanırım.bulantıların hariç başka bir problem yoktu değilmi.

yok canım çok şükür;üstüne görme denilen olayı yaşadım,yani adet günümde kanamam oldu,sonra durdu,bir de 9.haftada hafif bir kırmızı lekelenmem oldu,o da sanırım plesentaya devir kanamasıydı,yatmalarımın nedeni bulantı oldu sadece........ayyyy şimdi yine bulanıyorum yaaaaaaaa............-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Güzincim hamile olduğunu öğrendiğin günden beri istirah mi ediyorsun. yavaş tempolu yürüyüş yada arada sırada çarşı gezmesi falanda yapmadınmı?

5 martta hamile olduğumu öğendim 10 marrta hastane yattım kanamadan ogünden beri yatıyorum ama hazirandan beri evde yavas yavas yemeğimi yapıyorum ufak tefek işlerle uğrasıyorum çarşı pazar unuttum nedemek olduğunu yürüyüşte salondan balkona odalara yani canım en uzak mesafem evin içi.dışarıya doktordan doktora neyseki az kaldı.ki ben öncesinde 8 kapıya 9 çomak apan biriydim amaolsun mükafatıma değer diyorm:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…